Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ μου θυμίσατε την κοιλίτσα μου ή καλύτερα κοιλάρα μου!!!!

από την μιά μου άρεσε από την άλλη δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

άσε που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα!!!

θα πει κουβεντούλες που θα πάει!!!

έχουν και πισωγυρίσματα δλδ ε ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια με το μπανάκι πώς τα πάτε?Εμείς τρελενόμαστε!

Κάθεται στη μπανιερούλα της και κουνάει τα χέρια της με όλη της τη δύναμη και γελαέι! Μου κάνει ένα μπάνιο.........χάλια!

Ζητάει και το παπάκι της αν ξεχάσω να της το βάλω μέσα.Το δείχνει με το δαχτυλάκι της και λέει πα πα.Και μετά κάνει και εμένα παπί έτσι όπως χτυπιέται:lol:

Κάθεται στη μπανιερούλα της και κουνάει τα χέρια της με όλη της τη δύναμη και γελαέι! Μου κάνει ένα μπάνιο.........χάλια!

Ζητάει και το παπάκι της αν ξεχάσω να της το βάλω μέσα.Το δείχνει με το δαχτυλάκι της και λέει πα πα.Και μετά κάνει και εμένα παπί έτσι όπως χτυπιέται:lol:

xaxaxaxa κι εμενα τρελενεται και χτυπιετε!!!εμεις εχουμε ψαρακια αντι για παπακι.Απο μικρη της αρεσε το μπανακι!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εμείς όταν του λεμε πουφφφφ γελάει,ξεκαρδίζεται.

Και εγω θέλω να κάνω δεύτερο παιδάκι αλλα κανω υπομονή να περάσουν ολα και θα ερθει στην ωρα του.

pontikaki δεν είναι πολύ ωραίο να σε φροντίζουν!!!!!!!!!!! και μένα ολοι στα οπα οπα με ειχανε ολοι.

Οχι απλα ωραια τελεια ειναι αν και εγω δεν πρεπει να παραπονιεμαι γιατι λογω ξενητιας οταν παμε στους γονεις μου παντα μου κανουν τα χατηρια και με εχουν στα οπα οπα!:tongue::tongue::tongue:

αχ μου θυμίσατε την κοιλίτσα μου ή καλύτερα κοιλάρα μου!!!!

από την μιά μου άρεσε από την άλλη δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

άσε που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα!!!

θα πει κουβεντούλες που θα πάει!!!

έχουν και πισωγυρίσματα δλδ ε ?

Καλα πισωγυρισματα δεν θα το ελεγα απλα καθε μερα λενε και κατι διαφορετικο αλλα τα λενε συνεχεια αλλα τα ξεχνανε.

Ο δικος μου το ακου το λεει απο πολυ μωρο και το λεει ακομη,καποια εποχη ελεγε και το μπου του το λεγαμε για πλακα και το ελεγε και εκεινος με υφος και μαλιστα οταν ξυπναγε μες τη νυχτα ξερεις τι ειναι 3-4 το πρωι να τον βλεπεις να σε κοιταει απο την κουνια και να σου λεει μπου!?:P:p:p:p

Εμεις ειχαμε ενα θεμα με το μπανιο καποια στιγμη δεν ηθελε οχι το μπανιο αλλα δεν ηθελε να τον ξαπλωνω στην μπανιερα του εκλαιγε παααααααααααρα πολυ,τον εβαζα στο καθισματακι στην μπανιερα και τον εκανα και ορθιο αλλα τωρα που με ποναει η μεση μου ειναι αδυνατον να το αντεξω και τον ξαναεβαλα στην μπανιερα του και τωρα του αρεσει πολυ μα παρα πολυ χτυπιεται και εκτος απο μας κανει μουσκεμα οτι βρισκεται μεσα στο μπανιο και γελαει και δυστυχως σηκωνεται και ορθιος!:lol::lol::lol::lol::lol:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

και εμας η μικρη τα χει καλα με το μπανιο απο βρεφος..σκεφθειτε πως καθε φορα που τη βγαζουμε απο το μπανιο κλαιει..

πρωτα απο ολα την κανουμε μπανιο σχεδον καθε βραδυ μαζι με τον ανδρα μου (σπανια χωρια) και την αφηνουμε κανα πενταλεπτο να παιξει με τα παπια της και τα βατραχακια της αν και περισσοτερο κοπανιεται στα νερα και πλατσουριζει (πραγμα που της εδειξα με πολυ χαρα εγω) αν και το αγαπημενο της ειναι να προσπαθει να πιασει το νερο οπως ρεει απο τις τρυπες του τηλεφωνου..αν τελειωσει ο Μορνος και η Υλικη, εμεις θα φταιμε..

για μενα η αγαπημενη μου στιγμη ειναι οταν την εχω βγαλει απο το μπανιο και την εχω τυλιγμενη στην πετσετουλα και εχει μια βρεγμενη φατσουλα ετοιμη για φιλημα!!!το κοριτσακι μου!!

δεν θελει να της σκουπιζω τα μαλλια απο τα νερα γιατι τσαντιζεται, οπως επισης εχουμε ΜΕΓΑΛΟ θεμα με το κοψιμο των νυχιων!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν καθεται οταν ειναι ξυπνια..τα καταφερνω οταν εχει πεσει σε βαθυ υπνο και παλι εκει με δυσκολευει με τα ποδια..τα μαζευει.

Που και που με δυσκολευει με τον καθαρισμο των αυτιων αλλα αυτο καμια φορα της προκαλει περιεργεια και καθεται..

μπανιο κανουμε καθε μερα αν και τωρα που θα πιασει κρυο θα το κανουμε μερα παρα μερα ιδιως το λουσιμο στο κεφαλι, τα νυχια ανα τρεις μερες γιατι μεγαλωνουν γρηγορα και γδερνουν και τα αυτακια μερα παρα μερα γιατι βγαζουν κερακι συχνα.

Και αν οχι καθε μερα, μερα παρα μερα βαζουν ορο στη μυτουλα μια -δυο φορες για να υγραινεται και να καθαριζει.

ειμαι ενα μικρο παιδακι, καθαρο σαν το παπακι..

αληθεια..απο παιδικα τραγουδακια η νανουρισματα τι εχετε επιστρατευσει?? δεν μιλαω σαφως για τα ζουζουνια η τους mazoo and the zoo αλλα για κατι πιο κλασσικο..

εγω λογο και του αδελφου μου και των ανηψιων μου λεω τα κλασσικα "αχ κουνελακι", "ενας γαιδαρος με μεγαλα αυτια", "το τραμ", "παει ο λαγος"¨, "εχω μια εκκλησιτσα", "ο Μπαρμπα μπιλιος", "ηταν ενα μικρο καραβι", "η καλη μας αγελαδα" (οταν θηλαζω χιχι) και αλλα τετοια, διηγουμαι και ας μη μου δινιε σημασια ιστοριες που μου λεγε μικρη η γιαγια μου και κανα δυο νανουρισματα που μου λεγε η αλλη γιαγια οπως τα θυμαμαι..

τωρα εινια αυχαριστημενη με το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω (μονο τα χερια) και κανουμε παλαμακια..μπορει και εκατο φορες απο το πρωι..

σημερα η θεια της της εδειχνε μια φωτογραφια της μικρης και της ελεγε "εσυ εισαι" και προφανως της αρεσε της μικρης πως ακουγοταν το εσυ εισαι και σχεδον το αναπαρηγαγε..

καμαρι η θεια λεμε!!

και εχθες ο ανδρας μου της εστειλε φιλακι και εκεινη τον κοιταξε και τον ειπε με ναζι και καθαρα μπαμπα...ΛΙΩΜΑ ο μπαμπας!!!

Καλησπερα κοριτσια.Γραφω κι εγω μετα απο καιρο γιατι ελειπα.Ο μικρος εχει αρκετη γκρινια τελευταια...θελει αγκαλιες και παρκο καθολου.Μπουσουλαει κ στεκεται ορθιος συνεχεια(πιανεται ακομη) Ο δικος μου ειναι βαρυς ,ουτε παλαμακια χτυπα ,ουτε χαιρετα, μονο φιλια στελνει..... Σημερα πηγαμε παιδιατρο 80 ποντους κ 10 κιλα αλλα εριξε το ΚΛΑΜΑ!!!! Πριν τον αγγιξει ακομη ο γιατρο! Στο τελος μονο του εριξε ενα τεραστιο χαμογελο

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπερα κοριτσια.Γραφω κι εγω μετα απο καιρο γιατι ελειπα.Ο μικρος εχει αρκετη γκρινια τελευταια...θελει αγκαλιες και παρκο καθολου.Μπουσουλαει κ στεκεται ορθιος συνεχεια(πιανεται ακομη) Ο δικος μου ειναι βαρυς ,ουτε παλαμακια χτυπα ,ουτε χαιρετα, μονο φιλια στελνει..... Σημερα πηγαμε παιδιατρο 80 ποντους κ 10 κιλα αλλα εριξε το ΚΛΑΜΑ!!!! Πριν τον αγγιξει ακομη ο γιατρο! Στο τελος μονο του εριξε ενα τεραστιο χαμογελο

80 ποντοι και 10 κιλα ειναι σουπερ!!!! νταβραντομενο το αγορι!! να σου ζησει!!!

ετσι κανουν με τους γιατρους απο ενα σημειο και μετα..

καλημέρα κορίτσια!

τι κάνουν τα ζουζούνια σας?

μαρία καλώς την!!

ψηλό παιδάκι!!!

μπράβο σας!!

κι εμείς δεν λέμε και πολλά ακόμα...μόνο χαιρετάει όταν της λέμε γειά σου!!!

λέει κάτι ακαταλαβίστικα...

χορεύει όταν ακούει μουσική...ειδικά το "κούνια μπέλα" και πάει μπρος πίσω με ρυθμό!!

καλά στο μπάνιο τρελαίνεται,εννοείται ότι κλαίει όταν τη βγάλουμε...

τα παπάκια της τα λατρεύει!!

και στην θάλασσα το καλοκαίρι της άρεσε πολύ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Εδω στα χανια,ριχνει καρεκλες απο το πρωι!!!!Τι ωραια!!!!Και λογω συννεφιας,ο μικρος κοιμαται αβερτα κουβερτα ....

Και μεις τρελαινομαστε για το μπανιο,αλλα κανουμε καθε 2ή 3 μερες αναλογα με τα κεφια της μαμας.

προσπ,πολυ χαιρομαι που υπαρχουν τοσο δεμενα ζευγαρια ,οσο εσεις !Μονο που κανετε το μπανιο του μωρου συναδελφικα,ειναι πραγματικα υπεροχο,και επειδη διαβασα και το νεο τικερακι σου,σιγουρα πρεπει να πιστευετε στο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ,πραγματι σας εφερε το καλυτερο δωρο:wink:

μαρια 39 ,80 ποντοι ειναι σουπερ νομιζω!!!ειστε ψηλοι στο σοι γενικοτερα???

μιαμαμα καλημερα!και ο δικος μου κατι ακαταλαβιστικα λεει μονο....ενω 1 μηνα πριν ,ελεγε μαμμαμ,μπαμπαμπαμμ ,κει(αντι για εκει),τωρα τα εχει κοψει τα πολλα πολλα,μονο μαμα λεει στα ζορια του,για αγκαλιτσα.ισως κανει διαλλειμμα ,για να τα πει μετα ολα μαζεμενα...ξερω κι εγω...

πηγαμε τζαμπο προχθες και συστηνω ανεπιφυλακτα τα τουβλακια!!!!αυτα τα πλαστικα με τα διαφορα χρωματα.ειναι παμφθηνα και εχει ξετρελαθει ,τα πεταει στον πλαστικο αποθηκευτικο κουβα με μισος και το ευχαριστιεται!!!πολυ εκτονωση μιλαμε,αφου πιανει και σε μενα!:cool:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα χαζομανούλες:-P!

Η δικιά μου έχει το συνήθειο να πιάνεται απο το προσκέφαλο του κρεβατιού μας , να σηκώνεται όρθια και αν είναι δυνατόν να γλείφει το ντουβάρι!Αυτό το κάνει και με τον φούρνο!Δεν ξέρω γιατί,τι να πώ!Και ενοείται την μαλώνω.

Χθες το βράδυ που λέτε τσουπ τσουπ σινάμενη κουνάμενη ξαναπάει στο προσκέφαλο του κρεβατιού.Πιάνεται και κάνει να σηκωθεί.Μόλις την βλέπω την λέω:επ!Και την απομακρύνω.Αυτή φυσικά ξανά εκεί.Και τι κάνει το μαϊμούνι?Πιάνεται,σηκώνεται,γυρνάει πίσω με κοιτάει και μου λέει:εεεπ!και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια!και απο τότε με κοιτούσε και μου έλεγε επ.Τόσες φορές που το είπε άρχισε να μπερδεύεται και καμιά φορά έλεγε πεπ.

Καλά που έχουμε και τα ανθρωπάκια μας και ανοίγει λίγο η ψυχή μας!

χαχα!!! καλο cristin!! τα χω δει και εγω αλλα ακομη δεν πιστευω οτι την ενδιαφερουν γιτι ειχα κατι αλλα και μονο στο στομα της τα εβαζε..προς το παρον της εχω παρει ενα σετ κουζινικα (χονδρο πλαστικο), ενα μικρο πονυ και δυο φοβερα βιβλιαρακια απο χονδρο πεπιεσμενο χαρτονι οπου εχει 6 σελιδες με 6 ζωακια τα οποια ειναι ολοκληρα παζλ απευθυνονται σε τετοιες ηλικιες (των εκδοσεων Πατακη) και εχουν και σημεια με τριχωμα για να τα αγγιζει και να προσεγγιζει την αισθηση τους.. αυτα θα της τα δωσω διαδοχικα τα χριστουγενα που χει γιορτη και μετα την Πρωτοχρονια που χει γενεθλια..

Στο Λητω βρηκαμε ενα σουπερ φορεμα, μπορντω εντελως αμπιγιε (το χα ξαναγραψει) με οργαντζα το οποιο κοστιζε 50 ευρω και με πολυ προσπαθεια δεν το πηρα διοτι η λογικη μου το βρηκε περιττο εξοδο για να το βαλει μονο μια φορα (για τα γενεθλια της) με το ρισκο να ξεπαγιασει κιολας και ετσι στα ζαρα βρηκα ενα κρεμ πλεχτο φορεματακι με ινες χρυσες το οποιο θα μπορει να το φορεσει και αργοτερα.. ειναι αμανικο και βρηκα ενα σκετο κρεμ μπλουζακι για να βαλει απο μεσα...τα παπουτσια εκκρεμουν αλλα ολο και με κατι θα τη βολεψω

Καλημέρα χαζομανούλες:-P!

Η δικιά μου έχει το συνήθειο να πιάνεται απο το προσκέφαλο του κρεβατιού μας , να σηκώνεται όρθια και αν είναι δυνατόν να γλείφει το ντουβάρι!Αυτό το κάνει και με τον φούρνο!Δεν ξέρω γιατί,τι να πώ!Και ενοείται την μαλώνω.

Χθες το βράδυ που λέτε τσουπ τσουπ σινάμενη κουνάμενη ξαναπάει στο προσκέφαλο του κρεβατιού.Πιάνεται και κάνει να σηκωθεί.Μόλις την βλέπω την λέω:επ!Και την απομακρύνω.Αυτή φυσικά ξανά εκεί.Και τι κάνει το μαϊμούνι?Πιάνεται,σηκώνεται,γυρνάει πίσω με κοιτάει και μου λέει:εεεπ!και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια!και απο τότε με κοιτούσε και μου έλεγε επ.Τόσες φορές που το είπε άρχισε να μπερδεύεται και καμιά φορά έλεγε πεπ.

Καλά που έχουμε και τα ανθρωπάκια μας και ανοίγει λίγο η ψυχή μας!

καλα βικυ τρελο γελιο μιλαμε!μονο που το περιεγραψες ,μου φανηκε πολυ αστειο!!!!οντως ,παλι καλα που υπαρχουν και τα μωρα να ανοιγει λιγο η ψυχη μας!!!συμφωνω απολυτα!!!!!

προσπ,καλα που δεν το πηρες το αλλο με την οργαντζα,γιατι μου εκανε λιγο out of fashion.....αγωνια που την εχεις ομως με τα ρουχα ε?χεχεχε

οτι και να της βαλεις ,παλι κουκλα θα ειναι,μην ανησυχεις.....θα κλεψει την παρασταση !!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημερα!!Εδω στα χανια,ριχνει καρεκλες απο το πρωι!!!!Τι ωραια!!!!Και λογω συννεφιας,ο μικρος κοιμαται αβερτα κουβερτα ....

Και μεις τρελαινομαστε για το μπανιο,αλλα κανουμε καθε 2ή 3 μερες αναλογα με τα κεφια της μαμας.

προσπ,πολυ χαιρομαι που υπαρχουν τοσο δεμενα ζευγαρια ,οσο εσεις !Μονο που κανετε το μπανιο του μωρου συναδελφικα,ειναι πραγματικα υπεροχο,και επειδη διαβασα και το νεο τικερακι σου,σιγουρα πρεπει να πιστευετε στο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ,πραγματι σας εφερε το καλυτερο δωρο:wink:

μαρια 39 ,80 ποντοι ειναι σουπερ νομιζω!!!ειστε ψηλοι στο σοι γενικοτερα???

μιαμαμα καλημερα!και ο δικος μου κατι ακαταλαβιστικα λεει μονο....ενω 1 μηνα πριν ,ελεγε μαμμαμ,μπαμπαμπαμμ ,κει(αντι για εκει),τωρα τα εχει κοψει τα πολλα πολλα,μονο μαμα λεει στα ζορια του,για αγκαλιτσα.ισως κανει διαλλειμμα ,για να τα πει μετα ολα μαζεμενα...ξερω κι εγω...

πηγαμε τζαμπο προχθες και συστηνω ανεπιφυλακτα τα τουβλακια!!!!αυτα τα πλαστικα με τα διαφορα χρωματα.ειναι παμφθηνα και εχει ξετρελαθει ,τα πεταει στον πλαστικο αποθηκευτικο κουβα με μισος και το ευχαριστιεται!!!πολυ εκτονωση μιλαμε,αφου πιανει και σε μενα!:cool:

cristin καλημέρα! Όχι τουβλάκια!Και εμένα ο άντρας μου της αγόρασε πριν μια βδομάδα.Διάβασα τις οδηγίες και έλεγε απο 3 χρονών και πάνω.Και τι πειράζει σκέφτηκα.Δεν μπορεί να τα καταπιεί.Έλα μου όμως που εχθές το βράδυ έγινε η στραβή.¨ενα τουβλάκι έσπασε.Δεν ξέρω πως.Χαμπάρι δεν πήρα.Μάλλον τσαλαπατήθηκε απο τον καναπέ.Πώς κοιτάω την μικρή, την βλέπω να μασάει κάτι.Ανοίγω το στόμα της και βλέπω κάτι πράσινο.Όταν έβαλα το χέρι μου μέσα ήταν είδη βαθυά ,δεν πρόλαβα να το βγάλω.Ήμουν με το άγχος μην καρφώθηκε στο λαιμό της.Ο άντρας μου πιο χαλαρός δεν ήθελε να την πάμε στο νοσοκομείο.Τζάμπα θα ταλαιπωρήσουμε το παιδί λέει άσε που θα το πάμε καλά και θα το γυρίσουμε άρρωστο απο' κει μέσα.

Γι'αυτό κορίτσια διαβάζετε τις οδηγίες και αγοράζετε παιχνιδάκια για την ηλικία τους μόνο.Κάτι παραπάνω ξέρουν οι κατσκευαστές!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...