Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

viki1 μπραβο για το νεο βημα!!! εμας εχει περασει μαλλον στην πρωκτικη φαση και δεν θελει να αποχωριζεται τις πανες της..πολεμος γινεται!!! μαλλον πρεπει να εντεινω τις προσπαθειες για το γιο γιο διοτι ειχαμε χαλαρωσει τον τελευταιο μηνα και δεν την βαζαμε.

Ρε συ δεν ειναι πολυ νωρις ακομα για γιογιο:rolleyes::rolleyes:?????Δεν ξερω βεβαια!!!!:confused::confused:Εγω οταν ερθει εκεινη η ωρα θα προσπαθησω να τη μαθω κατευθειαν στην λεκανη οπως εμαθα και τα ανηψια μου.Βεβαια δεν μιλαμε για τωρα!!Κατα το καλοκαιρακι λεω να ξεκινησω να προσπαθω.Της πηρα και ειδικο καθισματακι που μπαινει στη λεκανη.;)Τα ανηψια μου το γιογιο δεν το θελανε με τιποτα!!!Εμενα εχει πολυ πλακα οταν της βγαζω την πανα την αφηνω για λιγη ωρα ελευθερη και μουσουλαει.Ευτυχως που οταν γινετε αυτο δεν καθετε στον πωπω της.Βεβαια μην φανταστητε οτι ειναι για πολυ ωρα ελευθερη.Κανα 3λεπτο περιπου.....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!

προσπαθώ κι εγώ να της μάθω το πουφφφφ!!!!

χεχε

έχουν γέλιο!!

και να μας φιλήσει προσπαθούμε να της μαθουμε αλλά ανοίγει το στόμα και μας γλύφει!!

κι εγώ από την εγκυμοσύνη και μετά κλαίω συνέχεια!!!

Κι εμας το ιδιο κανει.Βγαζει τη γλωσιτσα της και μας γλυφει!!!!Αχ και μου αρεσει:P:p:p!!!!!!!!

κι εμείς έχουμε σκεφτεί για μουσική...έχουμε σχεδόν 20 φιλαρμονικές.

δεν ξέρω καθόλου όμως τιμές.

και σίγουρα παίρνουν πιο μεγάλα παιδάκια.

βγαίνουν και σε παρελάσεις,γιορτές!!!τέλεια θα είναι.

το είχα ακούσει κι εγώ για το νάκα!!

πολλά τα λεφτά όμως βρε παιδάκι μου.

κι εμείς έχουμε σκεφτεί για μουσική...έχουμε σχεδόν 20 φιλαρμονικές.

δεν ξέρω καθόλου όμως τιμές.

και σίγουρα παίρνουν πιο μεγάλα παιδάκια.

βγαίνουν και σε παρελάσεις,γιορτές!!!τέλεια θα είναι.

το είχα ακούσει κι εγώ για το νάκα!!

πολλά τα λεφτά όμως βρε παιδάκι μου.

σου εχω στειλει πμ

καλημερα!

χρονια πολλα κι εδω αννινα μου!!

μπραβο στη Γεωργιτσα και στην Γιωτα που λενε λεξουλες!!!

ολα τα λεφτα ειναι με τα κατορθωματα τους!

εμενα βεβαια μου εχει σπασει τα νευρα με τις ζημιες της,τελος παντων.

τι ειρωνια,βρε προσπ,εσυ θες κι αλλο τωρα,αλλα να πρεπει να περιμενεις,

κι εγω παραλιγο,αλλα ευτυχως δεν ειμαι εγκυος γιατι δεν θελω τωρα αλλο με τιποτα!

Επεξεργάστηκαν by elenada

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Elenada..o επιμενων νικα..και αν ολα πανε καλα με τις επαναληπτικες μου εξετασεις Φλεβαρη και Μαη, πρωτα ο Θεος απο τον Αυγουστο και μετα θα του δωσω να καταλαβει!!!!και μακαρι να μεινω εγκυος και να μη χρειαστει να ξαναταλαιπωρηθω..enough is enough πια!! αλλωστε η περιδεση ειναι παλι μεσα στο προγραμμα!

ΕΥΑ Προσπαθω να της δειξω την διαδικασια και δεν περιμενω αποτελεσματα..

βεβαια εμεις δεν της λεμε πολλα οταν εχει κανει κακα αντιθετως δειχνουμε χαρα και μονο εγω μπορει να της πω "πφ κακα" αλλα δεν το τονιζω και πολυ και ετσι εκτος αποτα τσισα που οταν της το πεις πιανει την πανα και κανει τσσσσσσσσ για τα κακα δεν λεει λεξη..

εμας εδω και μερες λεει ΓΑΛΙΑ οταν θελει να μας παρει αγκαλια..και πλεον λεει καθαρα το μπαμπα (δηλαδη απευθυνεται και στο προσωπο) και μπουμ οταν καταλαβαινει τον κινδυνο να πεσει..

εχει πλακα ομως που αν εχει πεσει απο καπου και εχει χτυπησει την επομενη φορα την βλεπεις να καθεται η να αλλαζει θεση με τροπο!! τρελλο γελιο!

καλημεραααα τι ομορφα που είναι όλα αυτά που κάνουν τα μικρά μας. Εχω μεγαλώσει τόσα παιδάκια φιλων μου και τα 3 ανίψια μου και ομως με το γιο μου είναι τελειως διαφορετικά,ολα αυτα που μας κάνει μας τρελλαίνουν.Εδώ και 4 ημέρες παίρνει το τηλ στα χερια του και παταει τα κουμπακια και λέει ναι το τι πλακα εχει,μας εχει ακουσει που λεμε ναι οταν σηκωνουμε και το εχει συνδιάσει τηλ=ναι. οταν του λεω κανε την μαμα μακια ανοιγει το στομα και ακουμπαει στο μαγουλο μου,κορίτσια τρελλαίνομαι.

Και εμάς με το φαγητό είναι αλλο πραγμα μη σε δει και τρως κατευθείαν μαμ.

Οταν δει καινούργι παιχνίδι κουνιεται ολοκληρος απο την χαρά του.

καθε μερα σου κανουν και κάτι καινούργιο και σε τρελαίνουνε

Elenada..o επιμενων νικα..και αν ολα πανε καλα με τις επαναληπτικες μου εξετασεις Φλεβαρη και Μαη, πρωτα ο Θεος απο τον Αυγουστο και μετα θα του δωσω να καταλαβει!!!!και μακαρι να μεινω εγκυος και να μη χρειαστει να ξαναταλαιπωρηθω..enough is enough πια!! αλλωστε η περιδεση ειναι παλι μεσα στο προγραμμα!

EYXOMAI ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!!ΞΕΡΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ.Εγω παλι κοριτσια δεν μπορω να σκεφτω με τιποτα ακομα για δευτερο παιδι.Ειναι τοσο ζουζουνι η Γιωτα που δεν νομιζω να τα καταφερω και με ενα ακομα μωρο στο σπιτι.Αργοτερα βλεπουμε αν και δεν το νομιζω να παω για δευτερο....

annina μου κι εγω αν και εχω μεγαλωσει 2 ανηψια ειναι τελειως διαφορετικα με τη μικρη μου.Ασε που για μενα παντα(κουκουβαγια)η δικια μου τα κανει ολα καλυτερα απο τα ανηψια μου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ περιμένω πως και πως να πει καθαρά μπαμπά -μαμά!!!

Κι εμενα λεει καθαρα μπαμπα και κοιταει τον μπαμπα της...Miamama θα το πει και η δικια σου,ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Θα το πει σε ανυποψιαστει στιγμη..

Διαφημίσεις

Να σας γράψω και ένα κατόρθωμα της Γεωργίτσας μου:Χθες ήρθε η μαμά μου να δει τη μικρή.Την πήρε αγκαλιά και πήγε στο δωματιακι της να παίξουν.Πάνω στην αλλαξιέρα είχα ξεχασμένη την κατουριμένη πάνα που την άλλαξα τελευταία.Την παίρνει η μαμά μου την πάνα για να την πεταξεί και η Γεωργίτσα απο την άλλη στην αγκαλιά της μαμά μου λεέι πουφφφφφφφ!

Μπραβο στη Γεωργια!

Εμενα ο δικος μου οταν κανει κακα του στην αρχη διαμαρτυρεται και μετα το ξεχναει αν τον αφησω δε θα κλαψει,ουτε γκρινια θα εχει κακο αυτο.Οταν παω να τον αλλαξω ομως λεει κακ κακ κακ κακ το πφφφφφφ το παλευουμε ακομη;);)

Μπραβο στη μικρη μας Γιωργιτσα!!!!εμεις που και που λεμε κακα οταν τα κανουμε.Κατα τα αλλα τωρα τα βραδυα που ξυπναει φοναζει ΤΛΑ ΤΛΑ ΤΛΑ.Α KAI TO SABBATO ΕΙΠΕ ΑΚΑΛΙΑ που εννοουσε αγκαλια.

Μπραβο,μπραβο τι ωραια που ειναι οταν κανουνε και λενε καινουργια πραματα και μας αφηνουν αφωνους και τα δακρυα να τρεχουν!

Και γω θελω πολυ δευτερο παιδακι οχι τωρα αλλα συντομα και μακαρι να μην προσπαθουμε και προσπσθουμε παλι να ειναι πιο ευκολο.Περυσι τετοια εποχη εγω ημουνα μες το αγχος γιατι μαζευα ρουχα που θα πηγαινα στους δικους μου να γεννησω και θα αφηνα τον αντρουλη μου αλλα και πως θα γινοτανε με τις αδειες του ωστε να ειναι Λαρισα αταν επρεπε να κανουμε εξετασεις αλλα να εχει και αδεια για οταν γεννησω αλλιως τα υπολογιζαμε ο Παυλουκος βιαζοτανε να ερθει στη ζωη.Ουφ και μονο που τα λεω αγχωθηκα!Αλλα ητανε τελεια που χαιδευα την κοιλιτσα μου και ολοι με προσεχανε και με ειχανε στα οπα οπα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

σου ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορα να ερθει το 2ο μωρακι.

μιαμαμα,μην ανησυχεις,καθε βδομαδα κανουν και λενε διαφορετικα πραγματα,και μετα τα ξεχνανε.εμενα ελεγε παππου τον προηγουμενο μηνα και τωρα λεει μονο μπαμπα και μαμα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμείς όταν του λεμε πουφφφφ γελάει,ξεκαρδίζεται.

Και εγω θέλω να κάνω δεύτερο παιδάκι αλλα κανω υπομονή να περάσουν ολα και θα ερθει στην ωρα του.

pontikaki δεν είναι πολύ ωραίο να σε φροντίζουν!!!!!!!!!!! και μένα ολοι στα οπα οπα με ειχανε ολοι.

miamama μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν οταν πρεπει για το καθε παιδι.. και εμενα ελεγε μαμα πριν κατι μηνες και τωρα η λεει ολο τον κοσμο μαμα η το λεει σε περιπτωσεις μεγαλης μουρμουρας..εμενα προσωπικα εχει να με αποκαλεσει μαμα τουλαχιστον δυο βδομαδες...

προχθες ειπε προς τη θεια της ενα τιτι μαλλον εννοοντας το ονομα της..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...