Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι διανυω την εφηβεια μου τωρα.........

Ας ειναι καλα ο χορος που μου αλλαξε λιγο το σωμα γιατι αλλιως........

Πριν μεινω εγκυος ημουν 66,Τωρα ειμαι 63 αλλα δεν κατεβαινω αλλο ρε μαμωτο!!!!!!!

Να τη και η άλλη η τηλεγραφόξυλη! ΚΑΛΕ, εμείς που είμαστε στα 80 τι να πούμε;;;

Αυτά μεταξύ σας θα τα λέτε :tongue::tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι διανυω την εφηβεια μου τωρα.........

Ας ειναι καλα ο χορος που μου αλλαξε λιγο το σωμα γιατι αλλιως........

Πριν μεινω εγκυος ημουν 66,Τωρα ειμαι 63 αλλα δεν κατεβαινω αλλο ρε μαμωτο!!!!!!!

Δοκίμασες να κόψεις το φαγητό? Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εγώ έτσι λέω αλλά δεν κάνω και τίποτα. Ότι ώρα λάχει ανοίγω το ψυγείο και σαβουρώνω. Πάλι καλά να λέω που δεν πήρα και άλλα!

Για να παραγγείλουμε καλέ! Πως θα δούμε το "εμπόρευμα";;; :mrgreen:

Ααααα! Ενοούσα αν θέλει να κάνει το καλό ας προχωρούσε κατευθείαν στο παρασύνθημα αλλά καθένας με τα γούστα του;):tongue: Σωστά!

Διαφημίσεις

Εμένα μου λές?????? Μέχρι και ολόκληρο πανηγύρι έχουν την ημέρα που γιορτάζεται η γενοκτονία?Δε ξέρω ακριβώς...Πάντως το πανηγύρι, πανηγύρι!

Αν είναι στις 19 Μαίου, τότε ναι, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας είναι :rolleyes:.

Ναι, αλλά είναι μέρα για να θυμάσαι αυτούς που σφαχτήκανε, όχι να χορεύεις :tongue:!

Τέσπα, είμαστε χαρούμενοι τύποι οι πόντιοι :tongue::tongue::mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ααααα! Ενοούσα αν θέλει να κάνει το καλό ας προχωρούσε κατευθείαν στο παρασύνθημα αλλά καθένας με τα γούστα του;):tongue: Σωστά!

εχω ομως την εντυπωση οτι εσεις εκει πανω εχετε καλυτερη και μεγαλυτερη προσβαση σε αυτα..το ανατολικο μπλοκ ειναι "μαστορας" στις προσωπικες απολαυσεις!! (ξερετε τωρα..καταιφι, εκμεκ, καζαν ντιπι κλπ κλπ :tongue::tongue: :tongue: :tongue:)

εχω ομως την εντυπωση οτι εσεις εκει πανω εχετε καλυτερη και μεγαλυτερη προσβαση σε αυτα..το ανατολικο μπλοκ ειναι "μαστορας" στις προσωπικες απολαυσεις!! (ξερετε τωρα..καταιφι, εκμεκ, καζαν ντιπι κλπ κλπ :tongue::tongue: :tongue: :tongue:)

Καλέ εμείς βόριοι ήμαστε!:tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

παιδια..θα θυμωσω...

δεν ειναι βοηθηματα...

απλα μερος της ποικιλιας..

Ε, σε λέω ότι δεν χρειάζομαι ΤΟΣΗ ποικιλία ακόμα, γιατί δεν έχω εξαντλήσει το δικό μου "μενού"!

Σύντομα μπορεί να χρειαστώ "ποικιλία" όμως, δεν ξέρεις ποτέ :wink:! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χαχα! Τότε θα σου στείλουμε καμιά μπροσούρα με ανατολικούς!

χαχα!!

αλλα και εδω σε εχω προλαβει..

ζει ο πατερας μου Βουλγαρια και εχω μαθει τα..κατατοπια!!!!

ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!

Ε, σε λέω ότι δεν χρειάζομαι ΤΟΣΗ ποικιλία ακόμα, γιατί δεν έχω εξαντλήσει το δικό μου "μενού"!

Σύντομα μπορεί να χρειαστώ "ποικιλία" όμως, δεν ξέρεις ποτέ :wink:! :mrgreen:

Και αχρειαστα να ναι...:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...