Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάλι που πήγα με παρέα μείναμε Χανιά. Πολύ μου άρεσε!

Χανια ειναι πολυ ωραια..και το Ρεθυμνο καλο, το Ηρακλειο ειναι σαν τον Πειραια..ολοκληρη πολη..

Νοτια δεν εχω παει..στην επομενη αποβαση στο νησι... αλλα θα παμε ΚΑΙ Γαυδο..στανταρακι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο σένα πήρε τότε:P:p:p:p! Εγώ πάλι δεν είχα!

εγω ειχα φανταστικους φιλους μεχρι τα 10 μου σιγουρα..επαιζα με τις ωρες και μιλουσα μονη μου...και ειμαι βεβαιη οτι αυτο μου φαινεται και τωρα!!!!! :D (ψυχακιας 100%%)

καλημερα.νυσταζωωω!πηγα να κοιμηθω κι εγω κατα τις 12 εχθες και η μικρη εκλαιγε παλι ολο το βραδυ.τη μια τα κουνουπια την αλλη ηθελε να κανει εμετο.ε,μα εφαγε εχθες πολυ,αφου την ειχε η πεθερα και την ταιζει συνεχεια,και το παιδι δεν εχει συνηθισει να τρωει ποσοτητα.τρωει λιγο πολλες φορες.και δεν τα ειχε κανει ολη μερα,κοντευε να σκασει το παιδακι.

πολυ γλυκουλης οντως ο γιος σου τζες!

βικη τα ιδια ακριβως κανει κι η δικια μου,μονο που εμενα ειναι λαιμαργη και τα καταπινει αν ειναι μαλακο κατι.αν ειναι πιο σκληρο το μασουλαει.και θελει να κραταει κατι και στα δυο χερακια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

μιλαμε για πολυυυυυυυυυ ζεστη!!!!!!

θελω και παλι την βοηθεια σας μια και ειστε φοβερες στις ιδεες!

γιορταζει η κορη μου....κωνσταντινα και δεν ξερω τι να κερασουμε στα νηπια.

βασικα κατι εχω σκεφτει...........οικονομικα θελω να μου βγει γιατι πολυ δυσκολος καιρος.λεω να παρω χαρτινα κουτακια και να βαλω μεσα πχ μπαλονια,σοκοφρετες,καραμελιτσες,κιντερ και διαφορα τετοια μεσα και να τα δωσει στα παιδακια.....τι λετε?τι αλλο μπορω να κανω?να κατσω να κανω γλυκο ξεχαστε το!!!!!!!

αλλα και τι γλυκο τρωνε τα παιδακια?και τι αντεχει στο σχολειο?

εσεις τι εχετε κανει(οσες εχουν μεγαλυτερα παιδακια)?

για να δω τις προτασεις σας.......φιλεναδες μου

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Χανια ειναι πολυ ωραια..και το Ρεθυμνο καλο, το Ηρακλειο ειναι σαν τον Πειραια..ολοκληρη πολη..

Νοτια δεν εχω παει..στην επομενη αποβαση στο νησι... αλλα θα παμε ΚΑΙ Γαυδο..στανταρακι

Γιατί καλέ? Εξορία θα πάς?:tongue:

Εγώ που πήγα και Αϊ Νικόλα δεν ξετρελάθηκα να σου πώ. άδικα την μέρα μου έφαγα. Ερημιά μου φάνηκε! τίποτα το σπουδαίο. Αλλά γούστα είναι αυτά!

Διαφημίσεις

καλημερα.νυσταζωωω!πηγα να κοιμηθω κι εγω κατα τις 12 εχθες και η μικρη εκλαιγε παλι ολο το βραδυ.τη μια τα κουνουπια την αλλη ηθελε να κανει εμετο.ε,μα εφαγε εχθες πολυ,αφου την ειχε η πεθερα και την ταιζει συνεχεια,και το παιδι δεν εχει συνηθισει να τρωει ποσοτητα.τρωει λιγο πολλες φορες.και δεν τα ειχε κανει ολη μερα,κοντευε να σκασει το παιδακι.

πολυ γλυκουλης οντως ο γιος σου τζες!

βικη τα ιδια ακριβως κανει κι η δικια μου,μονο που εμενα ειναι λαιμαργη και τα καταπινει αν ειναι μαλακο κατι.αν ειναι πιο σκληρο το μασουλαει.και θελει να κραταει κατι και στα δυο χερακια.

ρε συ elenada πες της να προσεχει με το παιδι..

εμεις μια μερα την ειχαμε ταισει ολο το φαι της και μετα απο κανα δυωρο της εδωσαν επιδορπιου γιαουρτιου και μου την εφεραν τη θηλασα και ξαφνικα τα ξερασε ολα...γιατι απλα το παιδι εχει μαθει να τρωει λιγο και συχνα..

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

μιλαμε για πολυυυυυυυυυ ζεστη!!!!!!

για να δω τις προτασεις σας.......φιλεναδες μου

Καλημέρα!! Στη γιορτή του γιού στο νήπιο ζήτησα από τις δασκάλες αν μπορεί να τα γιορτάσει εκεί. Αφού μου είπαν οκ νωρίς το πρωί έψησα δυο πιατέλες με τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκι κ πίτσα κομμένη σε κομμάτια μικρά κ από το βράδυ ειχα φτιάξει τοστάκια ζαμπον τυρί κομμμενα στα τέσσερα, πήρα χυμούς, πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες κ πλαστικά πιατάκια και για τις δυο τάξεις του νηπιαγωγείου (αφου συνήθως το οργανώνουν στο διάλλειμα).

Γλυκό δεν είχα στείλει αλλά μπορείς να πάρεις παγωτίνια, επίσης πολύ ωραία η ιδέα να βάλεις σε μικρές τσαντούλες όπως είπες μπαλόνια, καραμελίτσες (στα jumbo έχει κ μολύβια με 0.20 πακέτο των δύο για δωράκια... αν κ νομίζω τα παραπάνω αρκούν

Διαφημίσεις

ΣΩΣΤΗ..

Η μικρή κάθε πρωί που φεύγω κλαίει, αχ τί θα κάνω κορίτσια, κ σπαράζει στο κλάμα, είστε πολύ τυχερές όσες μεγαλώνετε τα παιδάκια σας, κακά τα ψέματα μεγαλώνουν αλλιώς με τη μάνα, εγώ δεν έιμαι μάνα είμαι επισκεπτρια 2 ώρες στο σπίτι

Η μικρή κάθε πρωί που φεύγω κλαίει, αχ τί θα κάνω κορίτσια, κ σπαράζει στο κλάμα, είστε πολύ τυχερές όσες μεγαλώνετε τα παιδάκια σας, κακά τα ψέματα μεγαλώνουν αλλιώς με τη μάνα, εγώ δεν έιμαι μάνα είμαι επισκεπτρια 2 ώρες στο σπίτι

ΕΛΑ ΒΡΕ..Μη μιλας ετσι..Η μητερα σου που την κραταει δεν μπορει να την αποσπα με κατι αλλο σε αλλο χωρο οταν ειναι να φυγεις??

εμεις ετσι την γλιτωνουμε αλλιως γινεται ΧΑΜΟΣ..

Καλημέρα!! Στη γιορτή του γιού στο νήπιο ζήτησα από τις δασκάλες αν μπορεί να τα γιορτάσει εκεί. Αφού μου είπαν οκ νωρίς το πρωί έψησα δυο πιατέλες με τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκι κ πίτσα κομμένη σε κομμάτια μικρά κ από το βράδυ ειχα φτιάξει τοστάκια ζαμπον τυρί κομμμενα στα τέσσερα, πήρα χυμούς, πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες κ πλαστικά πιατάκια και για τις δυο τάξεις του νηπιαγωγείου (αφου συνήθως το οργανώνουν στο διάλλειμα).

Γλυκό δεν είχα στείλει αλλά μπορείς να πάρεις παγωτίνια, επίσης πολύ ωραία η ιδέα να βάλεις σε μικρές τσαντούλες όπως είπες μπαλόνια, καραμελίτσες (στα jumbo έχει κ μολύβια με 0.20 πακέτο των δύο για δωράκια... αν κ νομίζω τα παραπάνω αρκούν

πολυ καλη η ιδεα σου jess................θα ρωτησω και γω την κυρια τι αν μπορω να το κανω..........thanks να σαι καλα!!!!!

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Χα, Ελένη σ' ένα κάμπινγκ δίπλα στην βάση (στις Γούβες, πως λέγεται ακριβώς; ) έμεινα όταν ήρθα Κρήτη!!! Συμπαθητικά, ειδικά αν το 'χεις δίπλα, μια χαρά είναι για μπάνιο!

Αλλά πολύ κύμα ρε παιδάκι μου!

Οκ, τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσω αύριο, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :tongue::mrgreen:!

εδω κατω εχει πολυ αερα γμτ!ολο το καλοκαιρι εχει κυματα.

εγω κοριτσια δεν εχω παει σε πολλα μερη στην κρητη,αλλα παλια μου αρεσε να πηγαινω για camping σε ερημικα μερη με ζευγαρακια φιλους μας.

ωραια ειναι στη χρυση απεναντι απο την ιεραπετρα.ενα νησακι παραδεισος!μου αρεσε και στο ελαφονησι αλλα οταν ειχαμε παει ειχε πολυ αερα.κατα τ'αλλα παμε συνεχεια νοτια,γτ εκει εχει κολλημα ο αντρας μου.στη θεσσαλονικη εχω παει πολυημερη,και δεν θυμαμαι πολλα πραγματα.στη σκοπελο ειναι τελειααααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

otis αν θέλεις ρίξε μια ματιά μπας και σε βοηθήσει

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26944

Δίκιο έχεις Τζες! Και η δικιά μου κλαίει και τεντώνει τα χεράκια της και με τη παραπονιάρικη της φατσούλα φωνάζει μαμά! Και όταν γέννησα η πεθερά έλεγε στη μικρή και η μαμά όταν παει στη δουλειά εσύ θα είσαι όλη μέρα στη γιαγιά και όταν έρχεται να σε πάρει θα λες εγώ δε θέλω να πάω , θα μείνω εδώ! Και στεναχωριόμουνα ο βλάκας οτι δε θα με θέλει το παιδί μου! άρχισα να ΜΙΣΩ τη δουλειά μου! Αλλά μάνα είναι μόνο μια! Μόλις με βλέπει να ξεπροβάλω χαιρετάει και την κάνει με ελαφρά!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...