Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κριστιν ΦΑΕ κοπελα μου!! Μια ζωη διαιτα κανουμε..Ε ΟΧΙ και στην εγκυμοσυνη!!!

Με το καλο!! Κοντευεις παντως!!!

Ερωτηση στις αγορομανες γιατι το εχω απορια!!!

Τα αγορακια σας οτι κουκλακια εχουν (υποθετω εχετε!?) κανουν οτι τα φροντιζουν η οχι;;; Εμεις πχ τα κανουμε νανι, τα χτενιζουμε, τους βαζουμε ορο και βεβαια τα κανουμε ΜΑΑΑΑΑΑΑ..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να σου πω,το θεωρω κατορθωμα να δουλευεις και να κοιμασαι και αργα...γενικως παντα θαυμαζα τους ανθρωπους που με λιγες ωρες υπνου,αντεχουνε ολοι μερα και ειναι αρκετοι αυτοι που με 7 ωρες υπνο πχ.ξεκουραζονται μια χαρα...

εγω το 9ωρο ,το εχω στανταρ!

σας εγραψα το αλλο?προσχθες που πηγα στην παιδικη χαρα,λεει ενα κοριτσακι στη μαμα του....μαμα αυτη ειναι ΠΑΧΟΥΛΑ!και μαντεψτε ποια εδειχνε μπροστα σε ολους :confused::evil::lol::lol::lol:

η πλακα ηταν ,πως και η μαμα του κοριτσιου ηταν στα ιδια χαλια με μενα!αλλα προφανως το τυφλωσε η αγαπη για τη μανα ,το κ...παιδο!!!:lol:

9ωρο;;; Υπνου εννοείς; Τι είναι αυτό;;

Όχι, με 7 ώρες είμαι συνήθως, όχι ότι δεν θέλω παραπάνω, αλλά για να κάτσω βραδάκι (που το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ τρελά!!) θυσιάζω 1-2 ώρες ύπνου, αφού δεν γίνεται αλλιώς :rolleyes:.

Τα αναπληρώνω πότε-πότε όμως, όταν πάω για ύπνο αμέσως μετά τον μικρό και φορτίζω μπαταρίες! :)

ΤΩΡΑ πάω για ύπνο! :mrgreen:

Καληνύχτα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στην αμερικανικη βαση δεν εχει πολυ κοσμο κι ειναι και πολυ ρηχα.εχεις παει λεντα ποτε?εμεις παμε τα σα/κα που νοικιαζει η πεθερα σπιτι εκει,κι ειναι ωραια,αλλα εχει μια ανηφορα που με το παιδι ζοριζεσαι λιγο.και τον αυγουστο γινεται ο χαμος.εχει παραδιπλα και κατι αλλες παραλιες που ειναι πιο μοναχικες και καθαρες,αλλα πρεπει να εχεις αγροτικο για να πας.στον μακρυ γυαλο ειναι ιδανικα για μενα.και ησυχια και καθαρα και ρηχα νερα.το συστηνω ανεπιφυλακτα.

Χα, Ελένη σ' ένα κάμπινγκ δίπλα στην βάση (στις Γούβες, πως λέγεται ακριβώς; ) έμεινα όταν ήρθα Κρήτη!!! Συμπαθητικά, ειδικά αν το 'χεις δίπλα, μια χαρά είναι για μπάνιο!

Αλλά πολύ κύμα ρε παιδάκι μου!

Οκ, τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσω αύριο, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :tongue::mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τα αγορακια σας οτι κουκλακια εχουν (υποθετω εχετε!?) κανουν οτι τα φροντιζουν η οχι;;; Εμεις πχ τα κανουμε νανι, τα χτενιζουμε, τους βαζουμε ορο και βεβαια τα κανουμε ΜΑΑΑΑΑΑΑ..

Είχα μια κούκλα, ένα μωράκι αγοράκι (το'χε πάρει η πεθερά μου όταν ήμουν έγγυος για πλάκα) και όποτε του έκανα "ω, ω, το μωρό", το κοιτούσε με απάθεια.

Γενικώς, χ*σμένα τα έχει τα κουκλάκια :mrgreen:!

Αχ, θ' αυτοχαστουκιστώωωωωωωωω! Νάνι τώρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια! Πολύ μπιρι μπίρι βλέπω!Δεν ξέρω τι να πρωτοαπαντήσω.

Λοιπόν otis εμείς πίνουμε γάλα σκόνη frisogrow, αυγό μέρα παρά μέρα. Η πεθερά μελάτο της το δείνει προφανώς, εγώ πάλι σφυχτό. Την λυπάμαι να την βλέπω να τρώει αυτή τη μελάτη αηδία:mad::P! Απο φαγητό τρώει τα πάντα. Ότι και εμείς. Τις προάλλες πρώτη φορά δεν μου έφαγε τα φασολάκια:rolleyes:. Τα αλεσμένα ούτε να τα βλέπει. Δεν αλέθω τίποτα. Της τα δίνω όλα σε μιρά κομματάκια και τα μασουλάει. Και μάλιστα μασουλάει μια ώρα. Αν δεν καταπιεί δεν ανοίγει το στόμα της να βάλει άλλη μπουκιά. Κρέμα και γιαούρτι ούτε να τα βλέπει! Απο φρούτα και εμείς στο χέρι και ροκανίζει. Μέχρι και καρότα ροκανίζει(ξύνει και τα ούλα της) μέχρι που τα βαριέται και μου τα ταϊζει. Μέχρι στιγμής μπανάνα, μήλο, αχλάδι και πλέον και τα εποχιακά. Γενικά τρώει τα πάντα. Το απόγευμα της κάνω κανένα τοστάκι ή της δίνω απο το φαγητό που τρώω αν στης πεθεράς έφαγε άλλο μεσημεριανό. Της αρέσει πολύ το παριζάκι και φωνάζει έξω απο το ψυγείο πάι (παριζάκι) μιάμ!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

cristin μην σε ανησυχούν τα κιλά...τα πιο πολλά φεύγουν αμέσως μετά τη γέννα,έτσι δεν έγινε και στο αγοράκι σου...

αυτό με το κορίτσάκι μου θύμισε όταν είχα πάει σε ένα μοναστήρι στην εύβοια,πολύ αυστηρό,φορούσα παντελόνι...και μου έδωσαν μια φούστα εμπριμέ,γλαρωτή...(έτσι την λέμε) σαν την ζουμπουλία του "παρά πέντε"

και μια πουκαμίσα άλλο εμπριμέ(τα ήθελα και σετ)!!!!

τα βάζω πάνω από τα ρούχα μου και ήμουν μια ομορφιά!!!και σιχαίνομαι τρελά!!! ποιος ξέρει ποιος άλλος τα είχε βάλει

με βλέπει ένα παιδάκι και λέει στη μαμά του" μαμά κοίτα πως έχει ντυθεί η κυρία!!χαχα"

γελούσε,τι να κάνει κι αυτό!!!

σήμερα έχω τρελές δουλειές...προσπαθώ τώρα που είμαι σπίτι να μοιράζω τις δουλειές,αλλά πάλι μου μένουν για σήμερα ένα σωρό...

σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα,μαγείρεμα...

για να μην έχω το σκ δουλειές!!

Εμένα ο γιός από 8 μηνών έχει ένα λούτρινο, τον Ρόκυ, του τον είχε πάρει δώρο ο μπαμπάς του.

Το έπαιρνε αγκαλίτσα, κοιμοταν κ κοιμάται με αυτό, του βάζει kelloggs σε ένα πιατάκι κ καλά ότι το ταίζει αλλά πιο χαλαρά κ πιο φλού απ'οτι κάνουν τα κορίτσια.. Τον έβαζε στα αυτοκινητά του κ τον έκανε βόλτες κ τον φωναζει "φίλε"..

Εμένα ο γιός από 8 μηνών έχει ένα λούτρινο, τον Ρόκυ, του τον είχε πάρει δώρο ο μπαμπάς του.

Το έπαιρνε αγκαλίτσα, κοιμοταν κ κοιμάται με αυτό, του βάζει kelloggs σε ένα πιατάκι κ καλά ότι το ταίζει αλλά πιο χαλαρά κ πιο φλού απ'οτι κάνουν τα κορίτσια.. Τον έβαζε στα αυτοκινητά του κ τον έκανε βόλτες κ τον φωναζει "φίλε"..

Τί γλυκό που είναι το αγοράκι σου!

Τί γλυκό που είναι το αγοράκι σου!

Είναι καλούλης!!

Είναι μέρες που θέλω να σε ρωτήσω , ο άντρας σου κατέβηκε Αθήνα τελικά ή δεν έχει γίνει ακόμα το ταξίδι; Θα σε δούμε καθόλου

Γλυκας ο Θοδωρακης..και μαλλον ειχε αναγκη απο αδελφακι.. και εγω ειχα φανταστικους φιλους μικρη..(μπορει και ακομη :tongue:)

εκτος απο τον σκαντζοχοιρο που ειναι γλυκας αποκτησαμε και ενα πληγωμενο πουλακι που επεσε απο τη φωλια του κοντα στη δουλεια της μανας μου..

επισης σημερα θα παω σε ενα φιλο που μολις χθες απεκτησε 15 νεογεννητα ψαρακια!!!!

Διαφημίσεις

Χα, Ελένη σ' ένα κάμπινγκ δίπλα στην βάση (στις Γούβες, πως λέγεται ακριβώς; ) έμεινα όταν ήρθα Κρήτη!!! Συμπαθητικά, ειδικά αν το 'χεις δίπλα, μια χαρά είναι για μπάνιο!

Αλλά πολύ κύμα ρε παιδάκι μου!

Οκ, τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσω αύριο, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :tongue::mrgreen:!

εγω οταν ειχα ερθει πρωτη φορα Ηρακλειο στην πενθημερη του σχολειου ειχα μεινει σε ενα συγκροτημα αν θυμαμαι Poseidon λεγοταν το οποιο ηταν σουπερα αλλα παρακατω ειχε ενα εργοστασιο η διυλιστηριο αν θυμαμαι καλα..

Είναι καλούλης!!

Είναι μέρες που θέλω να σε ρωτήσω , ο άντρας σου κατέβηκε Αθήνα τελικά ή δεν έχει γίνει ακόμα το ταξίδι; Θα σε δούμε καθόλου

Δεν κατέβηκε! Δευτέρα 24 θα είναι κάτω αλλά δεν θα με δείτε αυτή τη φορά δυστυχώς. Ζήτησα άδεια και δεν μου δώσανε. Έχει δουλειά λέει τώρα και δύσκολα να μπορέσω να λείψω ολόκληρη βδομάδα:(:roll:! Πού θα πάει όμως....Δεν μπορεί , δεν μπορεί, κάποτε θα συναντηθούμε!

εγω οταν ειχα ερθει πρωτη φορα Ηρακλειο στην πενθημερη του σχολειου ειχα μεινει σε ενα συγκροτημα αν θυμαμαι Poseidon λεγοταν το οποιο ηταν σουπερα αλλα παρακατω ειχε ενα εργοστασιο η διυλιστηριο αν θυμαμαι καλα..

Εγώ που πήγα με παρέα μείναμε Χανιά. Πολύ μου άρεσε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...