Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

E, δεν το ξημερώνω, αλλά δεν μ' αρέσει να κοιμάμαι πριν τις 12-1 :tongue:.

Δουλεύω, γιες!

Δεν είναι η τουβού μόνο, έχω έναν εξωτερικό σκληρό γεμάτο ταινίες και σειρές ;).

Η κούρασή μου φταίειιιιιιιιιιιιιι!

Ήταν ΠΟΛΥ φορτωμένη αυτή η εβδομάδα.

τι να σου πω,το θεωρω κατορθωμα να δουλευεις και να κοιμασαι και αργα...γενικως παντα θαυμαζα τους ανθρωπους που με λιγες ωρες υπνου,αντεχουνε ολοι μερα και ειναι αρκετοι αυτοι που με 7 ωρες υπνο πχ.ξεκουραζονται μια χαρα...

εγω το 9ωρο ,το εχω στανταρ!

σας εγραψα το αλλο?προσχθες που πηγα στην παιδικη χαρα,λεει ενα κοριτσακι στη μαμα του....μαμα αυτη ειναι ΠΑΧΟΥΛΑ!και μαντεψτε ποια εδειχνε μπροστα σε ολους :confused::evil::lol::lol::lol:

η πλακα ηταν ,πως και η μαμα του κοριτσιου ηταν στα ιδια χαλια με μενα!αλλα προφανως το τυφλωσε η αγαπη για τη μανα ,το κ...παιδο!!!:lol:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μενα τρωει την φρουτοκρεμα νουνου και φαριν.

φραουλα μην την δωσεις ξανα ειναι νωρις........μπορει να ναι αλεργικη αστο καλυτερα....ετσι νομιζω.

επισης δεν τρωει τυρι......του φαινεται αλμυρο!

τον εδωσα το νουνου gouda αλλα και παλι τιποτα!!!

αχ.......ζορικος αντρας!!!!!!

αρακα που τον εδωσα τον εφαγε αλεσμενο και αυτον!!!!!

αχ.............της elenada μια χαρα τα τρωει ολα και χωρις αλεσμα!

ο γιοκας σου ειναι εκλεκτικος μαλλον και δεν τρωει οτι κι οτι.:D:D

εμενα ειναι καλοβολη σαν τον πατερα της.το αυγο της το δινω σφιχτο,μελατο δεν της πολυαρεσει.αλλα γενικα θα δοκιμασει τα παντα απο λιγο,εκτος τα λαχανικα,καροτα και κουνουπιδι δηλαδη δεν της αρεσουν. ψαρι της εχω δωσει απ'ολα, τα μεγαλα,κοκκινοψαρο,και τετοια.τις φραουλες τις εχουμε ταραξει.και το γαλα,οτι γαλα και να'ναι θα το πιει.

Γεια σας girls!Λοιπον,αν χαθω για 1-2 μερες,δεν προλαβαινω να διαβασω πραμα(που λενε και εδω στην Κρητη)....Καταφερα να διαβασω μεχρι 230κατι,και θα απαντησω αποσπασματικα δυστυχως.

Ηθελα να πω για την ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ!DΟΥΛΕΨΑ ΕΚΕΙ μια σεζον καλοκαιρινη πριν αρκετα χρονια,σε ενα μαγαζι που τοτε λεγοταν SALOON,δεν εχω ιδεα αν υπαρχει πια,μονο θα ηθελα να αναφερω πως παραδιπλα εχει το εργοστασιο της Δεη,οποτε δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα για μπανιο,ειδικα με τα μωρα!Βεβαια,ολοι οι ντοπιοι βουτανε με ανεση ,αλλα εγω μονο ΑΓ.πελαγια κολυμπουσα.....τα παραπανω ενημερωτικα.

γεια σου χριστινακι!η αμμουδαρα ειναι η χειροτερη παραλια του ηρακλειου,αλλα και στην αγια πελαγια γινεται χαμος τα σαβ/κα,οποτε δεν παω.γενικα του ηρακλειου οι παραλιες δεν μ'αρεσουν για τα παιδακια,αλλα αν δεν μπορεις να πας και πιο μακρια τι να κανεις.

τρωγε παιδι μου και μην αγχωνεσαι,θα τα χασετε μετα.εκτος κι αν κανετε και τριτο!:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ...

Λοιπον...

σημερα ολο το απογευμα καθαριζα τ κρεβατοκαμαρα λογω της εισβολης των μυργμηγκιων (ιπταμενων) και εκει πυ ειπα οτι τελειωσα..ξαφνικα.. κανω μια ετσι και τι βλεπω?????

ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ να χει ξεπροβαλλει ΠΑΝΤΟΥ... ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ.ΠΑΤΩΜΑ!!

Μεχρι τωρα απο τις 19.00 βγαζαμε ολα τα επιπλα εξω..και ρουφουσαμε με την ηλεκτικη και τελικα εχουν κανει φωλια σε μια γωνια ενος σοβατεπί..

μαμω τα σπιτια με κηπο και αυλη...

:evil:

αντε να ρθουν και οι ακριδες:?

Διαφημίσεις

ο γιοκας σου ειναι εκλεκτικος μαλλον και δεν τρωει οτι κι οτι.:D:D

εμενα ειναι καλοβολη σαν τον πατερα της.το αυγο της το δινω σφιχτο,μελατο δεν της πολυαρεσει.αλλα γενικα θα δοκιμασει τα παντα απο λιγο,εκτος τα λαχανικα,καροτα και κουνουπιδι δηλαδη δεν της αρεσουν. ψαρι της εχω δωσει απ'ολα, τα μεγαλα,κοκκινοψαρο,και τετοια.τις φραουλες τις εχουμε ταραξει.και το γαλα,οτι γαλα και να'ναι θα το πιει.

γεια σου χριστινακι!η αμμουδαρα ειναι η χειροτερη παραλια του ηρακλειου,αλλα και στην αγια πελαγια γινεται χαμος τα σαβ/κα,οποτε δεν παω.γενικα του ηρακλειου οι παραλιες δεν μ'αρεσουν για τα παιδακια,αλλα αν δεν μπορεις να πας και πιο μακρια τι να κανεις.

τρωγε παιδι μου και μην αγχωνεσαι,θα τα χασετε μετα.εκτος κι αν κανετε και τριτο!:tongue:

οντως το ηρακλειο ειναι πολυ αδικημενο σε σχεση με τις παραλιες του!εχει βεβαια και τοσο κοσμο,που ειναι δυσκολο να βρεις ησυχη παραλια με καθαρα νερα....ειναι οντως πολυ σπαστικο,εγω ειχα περασει ενα καλοκαιρι απαισια και ο λογος ηταν πως δεν ηθελα να βουτηξω πουθενα,ουτε στη χερσονησσο,ουτε στα μαλλια....ειναι οντως σπασιμο....πλαστικη πισινουλα και στην αυλη λοιπον,ειναι οτι πρεπει για την αντζελινα μας!!!:wink:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ΛΟΙΠΟΝ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΩ ΟΛΕΣ

Μολς χτυπησε το κουδουνι και εναςγειτονας μου εφερε εναν σκατζοχοιρο...!!!

Εχει λατρεια ο ανδρας μου και του χε πει οτι ψαχνε να βρει και εκεινος τον πετυχε καπου εδω κοντα σε καποιο χωραφι..

Εγινα παλι μαμα...:lol:

οντως το ηρακλειο ειναι πολυ αδικημενο σε σχεση με τις παραλιες του!εχει βεβαια και τοσο κοσμο,που ειναι δυσκολο να βρεις ησυχη παραλια με καθαρα νερα....ειναι οντως πολυ σπαστικο,εγω ειχα περασει ενα καλοκαιρι απαισια και ο λογος ηταν πως δεν ηθελα να βουτηξω πουθενα,ουτε στη χερσονησσο,ουτε στα μαλλια....ειναι οντως σπασιμο....πλαστικη πισινουλα και στην αυλη λοιπον,ειναι οτι πρεπει για την αντζελινα μας!!!:wink:

στην αμερικανικη βαση δεν εχει πολυ κοσμο κι ειναι και πολυ ρηχα.εχεις παει λεντα ποτε?εμεις παμε τα σα/κα που νοικιαζει η πεθερα σπιτι εκει,κι ειναι ωραια,αλλα εχει μια ανηφορα που με το παιδι ζοριζεσαι λιγο.και τον αυγουστο γινεται ο χαμος.εχει παραδιπλα και κατι αλλες παραλιες που ειναι πιο μοναχικες και καθαρες,αλλα πρεπει να εχεις αγροτικο για να πας.στον μακρυ γυαλο ειναι ιδανικα για μενα.και ησυχια και καθαρα και ρηχα νερα.το συστηνω ανεπιφυλακτα.

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΩ ΟΛΕΣ

Μολς χτυπησε το κουδουνι και εναςγειτονας μου εφερε εναν σκατζοχοιρο...!!!

Εχει λατρεια ο ανδρας μου και του χε πει οτι ψαχνε να βρει και εκεινος τον πετυχε καπου εδω κοντα σε καποιο χωραφι..

Εγινα παλι μαμα...:lol:

κατοικιδιο σκατζοχοιρος?αλλα εχετε αυλη ειπαμε,ε?η μικρη το ειδε?

κατοικιδιο σκατζοχοιρος?αλλα εχετε αυλη ειπαμε,ε?η μικρη το ειδε?

οχι γιατι κοιμαται...τωρα το εφεραν... και θα θελει να τ παρει αγκαλια...:rolleyes:

εγω βασικα το λυπαμαι γιατι ειναι μωρουλι και θα χει χασει τη μαμα του αλλα αντε να τη βρεις..

του πα να το κρατησουμε να το μεγαλωσουμε λιγο και μετα να τ αφησουμε στο βουνο στη Σαλαμινα..δεν ξερω..το λυπαμαι..:roll:

ο συζυγος μονο τα κλαματα δν εβαλε απο την χαρα του

γεια σας κοριτσάκια!!

καλέ μέχρι τώρα στις κούνιες?

θα γυρνάνε πτώματα...

.

ουουυυ τί να σου πω!! Η μικρή ακόμη ξύπνια έιναι ... τα νεύρα μου

οχι γιατι κοιμαται...τωρα το εφεραν... και θα θελει να τ παρει αγκαλια...:rolleyes:

ο συζυγος μονο τα κλαματα δν εβαλε απο την χαρα του

και το συζητούσαμε εχθές.

SKA SKA SKA...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ που ΓΕ ΓΕ ΓΕ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ..

θα παθει πλακα η μικρη λεμε!!

Σκεφτομαι αυριο να τηλεφωνησω στο Αττικο Παρκο και να δω αν θα τον δεχθουν..εκει θα ζησει καλυτερα, ελευθερα και με ασφαλεια και σιγουρη τροφη..

Καληνυστα και καληνυχτα!!:tongue:

ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ...

Λοιπον...

σημερα ολο το απογευμα καθαριζα τ κρεβατοκαμαρα λογω της εισβολης των μυργμηγκιων (ιπταμενων) και εκει πυ ειπα οτι τελειωσα..ξαφνικα.. κανω μια ετσι και τι βλεπω?????

ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ να χει ξεπροβαλλει ΠΑΝΤΟΥ... ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ.ΠΑΤΩΜΑ!!

Μεχρι τωρα απο τις 19.00 βγαζαμε ολα τα επιπλα εξω..και ρουφουσαμε με την ηλεκτικη και τελικα εχουν κανει φωλια σε μια γωνια ενος σοβατεπί..

μαμω τα σπιτια με κηπο και αυλη...

:evil:

αντε να ρθουν και οι ακριδες:?

Ο εφιαλτης μου!! Α πα πα.. Κουραγιο κοριτσιιιιιιιιιιι!!!!

Μια λεξη θα σου πω: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ!! Ειναι η σωστη εποχη κιολας και θα ησυχασετε μια και καλη..

Αχ τωρα που το φερε η κουβεντα πρεπει να κανουμε κι εμεις γιατι δεν ειμαστε για τετοια...

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...