Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!!

τι κανετε????πολυ ζεστη ε????

καλοκαιριασε.

δεν ξερω αν το χετε ξανα πει αυτα που θελω να σας ρωτησω............

ποσα αυγουλακια δινετε στα μωρα σας την εβδομαδα?????

και τι γαλα τα δινετε?εγω ακομη δινω σκονη,αλλα λεω να αρχισω το φρεσκο.....εσεις??

περιμενω τα νεα σας....... :)

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!!!

τι κανετε????πολυ ζεστη ε????

καλοκαιριασε.

δεν ξερω αν το χετε ξανα πει αυτα που θελω να σας ρωτησω............

ποσα αυγουλακια δινετε στα μωρα σας την εβδομαδα?????

και τι γαλα τα δινετε?εγω ακομη δινω σκονη,αλλα λεω να αρχισω το φρεσκο.....εσεις??

περιμενω τα νεα σας....... :)

καλως την!τι κανει το νικολακι?κι η κορουλα σου?

εμεις τρωμε αυγουλακι μερα παρα μερα.και γαλα πινουμε νουλακ,αλλα εχει πιει και φρεσκο advance και της αρεσει.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εδώ είμαι κι εγώ...

ευτηχώς έχουμε κάδο απέναντι και κάνουμε ανακύκλωση...το μετά είναι το θέμα όπως είπατε...

οτίς καλώς την, 3-4 την εβδομάδα δίνω αυγά...και γάλα το νουνού kid ψυγείου...

τι κάνουν τα παιδάκια σου?

οι υπόλοιπες που είστε?τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που πάμε για ύπνο...μεσημεριανό,ξυπνάει το σκαθαράκι μας...

δεν πρέπει να είναι καλά με τα δόντια..βέβαια την αφήνουμε στο δωματιό της στη κούνια,αλλά το αυτί μας εκεί,οπότε κοιμόμαστε χάλια.

γεια σου elenada kai miamama...........εδω ειμαι και γω........

καλα ειστε???και γω μερα παρα μερα δινω αυγουλακι μελατο με ψωμακι και το τρωει μια χαρα.ψαρι δεν τρωει!!!!!εσας?αν ναι πιο δινετε?εγω του εδωσα περκα στο φουρνο αλλα δεν εφαγε.και ψαροσουπα με.....δεν θυμαμαι πως το ελεγαν ......παλι δεν εφαγε!!!!

αρχισε να με ζοριζει πολυ στο φαγητο του!!!!!

αααα και ακομη τα θελει αλεσμενα εσας?πχ τις φακες τις βαζω ψωμι και τις αλεθω,αλλιως δεν τις τρωει!!!!

τι θα κανω??????

αλλα το κεφτεδακι το τσακιζει!!!!

καλα δεν μιλαω για ντοματα!!!! ουτε στο φαγητο την θελει!!!!!!!

το δικο σας το μενου τι εχει????

εμας......πολυ γαλα,τραχανα,κους-κους,αυγο,ψωμι,κεφτεδακι,πατατες τηγανιτες,βραστο(πατατα,καροτο,μοσχαρι)φασολακια, αυτα!!!!!!

εσας?????

γεια σου elenada kai miamama...........εδω ειμαι και γω........

καλα ειστε???και γω μερα παρα μερα δινω αυγουλακι μελατο με ψωμακι και το τρωει μια χαρα.ψαρι δεν τρωει!!!!!εσας?αν ναι πιο δινετε?εγω του εδωσα περκα στο φουρνο αλλα δεν εφαγε.και ψαροσουπα με.....δεν θυμαμαι πως το ελεγαν ......παλι δεν εφαγε!!!!

αρχισε να με ζοριζει πολυ στο φαγητο του!!!!!

αααα και ακομη τα θελει αλεσμενα εσας?πχ τις φακες τις βαζω ψωμι και τις αλεθω,αλλιως δεν τις τρωει!!!!

τι θα κανω??????

αλλα το κεφτεδακι το τσακιζει!!!!

καλα δεν μιλαω για ντοματα!!!! ουτε στο φαγητο την θελει!!!!!!!

το δικο σας το μενου τι εχει????

εμας......πολυ γαλα,τραχανα,κους-κους,αυγο,ψωμι,κεφτεδακι,πατατες τηγανιτες,βραστο(πατατα,καροτο,μοσχαρι)φασολακια, αυτα!!!!!!

εσας?????

Για σου κοριτσαρα......χαθηκες μωρε!!!!!!

Λοιπον εγω απο τον Ιανουαριο της δινω 3 φορες την εβδομαδα αυγο μελατο.

Απο γαλα της δινω το Ολυμπος αλλα επειδη δεν της αρεσει γενικως το γαλα ο γιατρος μου ειπε και της βαζω μισο κουταλακι HEMO!!

Απο φαγητα τρωμε τα παντα.Μισα αλεσμενα αλλα πιο πολυ κομματακια και μονες μας.

Ψαρακι να σου πω τρωει μονο ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.Ψαροσουπα με μπακαλιαρακι ή κατι αλλο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!Φακες ουτε που να τις δουμε.

Ελπιζω να σε βοηθησα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Για σου κοριτσαρα......χαθηκες μωρε!!!!!!

Λοιπον εγω απο τον Ιανουαριο της δινω 3 φορες την εβδομαδα αυγο μελατο.

Απο γαλα της δινω το Ολυμπος αλλα επειδη δεν της αρεσει γενικως το γαλα ο γιατρος μου ειπε και της βαζω μισο κουταλακι HEMO!!

Απο φαγητα τρωμε τα παντα.Μισα αλεσμενα αλλα πιο πολυ κομματακια και μονες μας.

Ψαρακι να σου πω τρωει μονο ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.Ψαροσουπα με μπακαλιαρακι ή κατι αλλο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!Φακες ουτε που να τις δουμε.

Ελπιζω να σε βοηθησα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!:-D:grin::-D

χαθηκα ε???δεν προλαβαινω,θα μπω fb μονο.....

λες να δοκιμασω τσιπουρα?κανει?ρωτησες τον γιατρο?μπακαλιαρακι σουπα αλλα δεν εφαγε!οταν λες τα παντα???τρωει φρουτα?ποια?εμενα μονο μπανανα ετσι,αλλα την φρουτοκρεμα την τρωει!και ακομη τον δινω φαριν λακτε.....εσυ?

χθες επινε η κορη μου γαλα μεβγαλ και τον εδωσε και τον μικρο και ηπιε 150ml και μετα μιση ωρα 250 ml σκονη.

του αρεσε το φρεσκο,θα το αρχισω και γω........δεν ειναι πιο καλο το φρεσκο?γιατι βλεπω οτι καμια δεν δινει σκονη......εμεινα πισω??:(:(:(:(

μετά τον χρόνο της άλλαξα κι εγώ σε φρέσκο...

η δική μου τρώει ότι της δώσεις,αλλά αλεσμένα...σήμερα της τα πάτησα με το πηρούνι κι έφαγε,αλλά τα κατάπινε αμάσητα...αχχχ

ψάρι,μοσχάρι,κοτόπουλο σε σούπες,φασολάκια και αρακά γιαχνί,φακή, σπανακόρυζο.αυτά...

κεφτεδάκια και μπιφτέκι δεν έχω δοκιμάσει...

από φρούτα τρώει κάθε μέρα την κρέμα της με μήλο,μπανάνα,αχλάδι και πορτοκάλι...που και και που ακτινίδιο και σήμερα της δοκίμασα φράουλα... αλλά τίποτα κομμάτια στο χέρι...

εσύ είσαι πιο έμπειρη μαμά από εμάς!!:lol::lol:

μετά τον χρόνο της άλλαξα κι εγώ σε φρέσκο...

η δική μου τρώει ότι της δώσεις,αλλά αλεσμένα...σήμερα της τα πάτησα με το πηρούνι κι έφαγε,αλλά τα κατάπινε αμάσητα...αχχχ

ψάρι,μοσχάρι,κοτόπουλο σε σούπες,φασολάκια και αρακά γιαχνί,φακή, σπανακόρυζο.αυτά...

κεφτεδάκια και μπιφτέκι δεν έχω δοκιμάσει...

από φρούτα τρώει κάθε μέρα την κρέμα της με μήλο,μπανάνα,αχλάδι και πορτοκάλι...που και και που ακτινίδιο και σήμερα της δοκίμασα φράουλα... αλλά τίποτα κομμάτια στο χέρι...

εσύ είσαι πιο έμπειρη μαμά από εμάς!!:lol::lol:

και μενα τρωει την φρουτοκρεμα νουνου και φαριν.

φραουλα μην την δωσεις ξανα ειναι νωρις........μπορει να ναι αλεργικη αστο καλυτερα....ετσι νομιζω.

επισης δεν τρωει τυρι......του φαινεται αλμυρο!

τον εδωσα το νουνου gouda αλλα και παλι τιποτα!!!

αχ.......ζορικος αντρας!!!!!!

αρακα που τον εδωσα τον εφαγε αλεσμενο και αυτον!!!!!

αχ.............της elenada μια χαρα τα τρωει ολα και χωρις αλεσμα!

φέτος η γιατρός μας είπε να ξεκίνησουμε τα εποχιακά φρούτα...

οπότε δεν υπάρχουν πια περιορισμοί...

αφού μπορεί να τρώει τα πάντα μας είπε η γιατρός, και τα δικά μας φαγητά...

νομίζω κάποιες κοπέλες από πέρσυ είχαν ξεκινήσει ροδάκινα,βερύκοκα...

βάση γιατρού πάντα.

Kaλησπέρα κι από'μενα, σιδέρωσα κ τώρα τα περιμένω να γυρίσουν από τις κούνιες

Φρουτόκρεμα δεν της φτιάχνουμε πια, τρώει μπανάνα κ αχλάδι κ μήλο με το χεράκι

Το πρωί πίνει το Ολυμπος Ζωής, μετά φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, καθημερινά γιαουρτάκι Teddy, το μεσημεριανό της, κανένα μπισκοτάκι , κάποια βράδυα τρώει κρέμα βανίλια κάποια άλλα όχι

Αυγό με τίποτα δεν το τρώει

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!!

καλέ μέχρι τώρα στις κούνιες?

θα γυρνάνε πτώματα...

η δική μου κάθε φορά κλαίει που τελειώνει το αυγό...

βλέπω asterix με τον άντρα μου και η μικρή για ύπνο...

έχει πολύ γέλιο η ταινία...

Γεια σας girls!Λοιπον,αν χαθω για 1-2 μερες,δεν προλαβαινω να διαβασω πραμα(που λενε και εδω στην Κρητη)....Καταφερα να διαβασω μεχρι 230κατι,και θα απαντησω αποσπασματικα δυστυχως.

Ηθελα να πω για την ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ!DΟΥΛΕΨΑ ΕΚΕΙ μια σεζον καλοκαιρινη πριν αρκετα χρονια,σε ενα μαγαζι που τοτε λεγοταν SALOON,δεν εχω ιδεα αν υπαρχει πια,μονο θα ηθελα να αναφερω πως παραδιπλα εχει το εργοστασιο της Δεη,οποτε δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα για μπανιο,ειδικα με τα μωρα!Βεβαια,ολοι οι ντοπιοι βουτανε με ανεση ,αλλα εγω μονο ΑΓ.πελαγια κολυμπουσα.....τα παραπανω ενημερωτικα.

δεσποινιω,για τα κιλα της εγκυμοσυνης,νομιζω θα ξεπερασω το προηγουμενο ρεκορ μου....η τζες που μου ειχε πει πως σιγουρα θα παρω λιγοτερα κιλα,μαλλον πεφτει εξωωωω,αφου..............

ηδη εχω φτασει τα 80 κιλα!!!!!ξεκινησα παλι απο τα 68(οπως και με το μανολο),και εχω φτασει τα 80 και εχω 2 μηνες και βαλεμπροστα μου.....οποτε ,παιρνε κουραγιο και τρωγε ελευθερα!!!!θα τα χασουμε μετα...

να μην αναφερω δε,πως εχει αρχισει παλι και εξαφανιζεται ο αστραγαλος,σαν παραγεμισμενη γαλοπουλα ειμαι παλι ,αλλα δεν μπορω !!!!!!!!

ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

KAI gia na ερθω και στην τελευταια σελιδα,εγω δινω πρωι φρεσκο γαλα ολυμπος κ ισως λιγο τοστ απο το δικο μου,

δεκατιανο φρουτο/ή φρουτα(με το χερακι-οχι αλεσμενα καιρο τωρα-,

αυγο(μερα παρα μερα),και ξανα γαλα,πριν κοιμηθει για μεσημερι(αν το θελησει).

μολις ξυπναει τρωει μεσημεριανο,μετα κουλουρακι ή φρουτο ή χυμο πορτοκαλι ή γιαουρτι με λιγο ψωμακι,

κατα τις 7.30 φαγητο(οσο θελησει δεν πιεζω,γιατι μετα ξαναπινει γαλα και κοιμαται. πανω κατω αυτο ειναι το προγραμμα και πασχισαμε αρκετο καιρο για να καθιερωθει...

κι εμενα δεν ετρωγε αυγο σε καποια φαση,αλλα εφταιγα εγω...εβαζα λαδακι ,τριμμενη ντοματουλα και αλλες βλακειες για καλυτερα,αλλα αποδειχτηκε πως προτιμαει απλα,ενα μελατο αυγο,με ελαχιστο αλατι...βεβαια βασταει κι αυτος ενα κουταλι και κανει πως τρωει(ειχαμε πολλα ατυχηματα ως τωρα),αλλα μονο ετσι τρωει!!!χωρις κουταλι να ανακατευει κι αυτος,και να λεω μπραβο αγορι μου που τρως μονος σου,δεν τρωει καθολου!!!!:rolleyes:

ουφ ,τα εγραψα.......επιτελους!ααααα,και για τα γλυκα που λεγαμε τις προαλλες,αποφασισα τελικα να συνεχισω κι εγω να δινω οσο εδινα μεχρι τωρα,δηλαδη 1-2 μπισκοτακια την ημερα ,ή δυο κουταλιτσες παγωτο,δεν νομιζω να κανουν και τοσο κακο!αλλωστε στα κιλα του ειναι οκ,οποτε δεν ανησυχω

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ουφ, τίποτα δεν έχει σήμερα στην Τουβού.

Εγώ του δίνω φρέσκο από Γενάρη! Ότι πίνουμε εμείς, ΜΕΒΓΑΛ, από το Lidl, ότι τύχει. Του αρέσει το γάλα κι ο γιατρός μου 'χε πει, αφού δεν έχει προβλήματα ανάπτυξης το παιδί, μπορεί να πίνει το απλό φρέσκο.

Ζέστη, κούραση, νύστα και δεν θέλω να πάω πάλι νωρίς για ύπνο :(. Χθες πήγα από τις 11, δεν άντεξα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα κορίτσια!

Ουφ, τίποτα δεν έχει σήμερα στην Τουβού.

Εγώ του δίνω φρέσκο από Γενάρη! Ότι πίνουμε εμείς, ΜΕΒΓΑΛ, από το Lidl, ότι τύχει. Του αρέσει το γάλα κι ο γιατρός μου 'χε πει, αφού δεν έχει προβλήματα ανάπτυξης το παιδί, μπορεί να πίνει το απλό φρέσκο.

Ζέστη, κούραση, νύστα και δεν θέλω να πάω πάλι νωρίς για ύπνο :(. Χθες πήγα από τις 11, δεν άντεξα!

εγω λεω να πας για υπνο,δεν χανεις και τιποτα σπουδαιο .....η τηλεοραση ειναι χαλαρωτικη ,αλλα μας αποβλακωνει ρε γαμωτο....μονο καμια ταινιουλα λεει να βλεπει κανεις,κατα τα αλλα ,εχει πεσει πολυ μπουρδα τελευταια....,πολυ βλακεια μιλαμε...

μαεστρια εσυ δουλευεις καπου και παρολα αυτα ,θες και να ξενυχτας?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εγω λεω να πας για υπνο,δεν χανεις και τιποτα σπουδαιο .....η τηλεοραση ειναι χαλαρωτικη ,αλλα μας αποβλακωνει ρε γαμωτο....μονο καμια ταινιουλα λεει να βλεπει κανεις,κατα τα αλλα ,εχει πεσει πολυ μπουρδα τελευταια....,πολυ βλακεια μιλαμε...

μαεστρια εσυ δουλευεις καπου και παρολα αυτα ,θες και να ξενυχτας?

E, δεν το ξημερώνω, αλλά δεν μ' αρέσει να κοιμάμαι πριν τις 12-1 :tongue:.

Δουλεύω, γιες!

Δεν είναι η τουβού μόνο, έχω έναν εξωτερικό σκληρό γεμάτο ταινίες και σειρές ;).

Η κούρασή μου φταίειιιιιιιιιιιιιι!

Ήταν ΠΟΛΥ φορτωμένη αυτή η εβδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...