Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα!κοιμισα και την μικρη μου,φαγαμε και φαγακι στης πεθερας μου,μια χαρα.να και κατι καλο που εχει το να μενει η πεθερα απο πανω.:D:D

καλως τη μαεστρια.

Η δικιά μου είναι απο κάτω αλλά το ίδιο κάνει! Πάει το 100άρικο στο σούπερ?

Η δικιά μου είναι απο κάτω αλλά το ίδιο κάνει! Πάει το 100άρικο στο σούπερ?

δεν πηγα.εσκασα μονο που πηγα απο πανω στης πεθερας μου.μιλαμε μια αφορητη ζεστη.νοτιας με ζεστο αερα.κι εχω και την αλλεργια και δεν μπορω ν'αναπνευσω.θα παω το απογευμα που θα ειναι πιο δροσερα.τεμπελα,ε?:tongue:

παντως το 100αρικο δεν το γλιτωνω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

δεν πηγα.εσκασα μονο που πηγα απο πανω στης πεθερας μου.μιλαμε μια αφορητη ζεστη.νοτιας με ζεστο αερα.κι εχω και την αλλεργια και δεν μπορω ν'αναπνευσω.θα παω το απογευμα που θα ειναι πιο δροσερα.τεμπελα,ε?:tongue:

παντως το 100αρικο δεν το γλιτωνω.

Ναι μωρέ καλά έκανες! Καλύτερα το απόγευμα! Χωρίς τον ήλιο ντάλα με την ησυχία σας.

Διαφημίσεις

Ηρθα!! Βγήκαν εντολές ανακύκλωσης κ έβγαζα πρόγραμμα

ασχετο.κοριτσια κανετε ανακυκλωση?εμεις εδω περα λες και ζουμε στον μεσαιωνα και σ'αυτο.κανουμε αμαν να δουμε καδο ανακυκλωσης.αλλα εχω πολλες τυψεις που δεν ανακυκλωνουμε.

ασχετο.κοριτσια κανετε ανακυκλωση?εμεις εδω περα λες και ζουμε στον μεσαιωνα και σ'αυτο.κανουμε αμαν να δουμε καδο ανακυκλωσης.αλλα εχω πολλες τυψεις που δεν ανακυκλωνουμε.

Δυστυχώς κ στην ΑΘήνα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, λυπαμε που το λέω αλλά η νοοτροπία του Ελληνα δεν θα αλλάξει ποτε. Η εταιρία που εργάζομαι έχει τοποθετήση κάδους σε supermarket για την συλλογή μικρών ηλεκτρικών συσκευών κ το πρώτο διάστημα πετουσαν συνέχεια χυμούς κ άλλα είδη...

Κι εγώ έχω τύψεις αλλά ακόμα και αν ο δήμος Αιγάλεω όπου μένω έχει μπλέ καδους ρίχνουν μέσα όλα τα άσχετα πράγματα

Και εμάς μια απο τα ίδια! Μέσα στους κάδους ανακύκλωσης βρίσκεις ότι θέλεις. Και επιπλέον ο άντρας μου λέει οτι δεν πρόκειται να δώσει ούτε ψυχουλάκι σε αυτή τη χώρα για ανακύκλωση γιατί οι επιδοτήσεις που δίνονται για ανακύκλωση μόνο στην ανακύκλωση δεν πάνε! Σιγά μη συμβάλλω και άλλο στο φάγωμα λέει. Ίσως και να έχει δίκιο μετά και απο τα τελευταία τεκτενώμενα της χώρας!

Διαφημίσεις

Και εμάς μια απο τα ίδια! Μέσα στους κάδους ανακύκλωσης βρίσκεις ότι θέλεις. Και επιπλέον ο άντρας μου λέει οτι δεν πρόκειται να δώσει ούτε ψυχουλάκι σε αυτή τη χώρα για ανακύκλωση γιατί οι επιδοτήσεις που δίνονται για ανακύκλωση μόνο στην ανακύκλωση δεν πάνε! Σιγά μη συμβάλλω και άλλο στο φάγωμα λέει. Ίσως και να έχει δίκιο μετά και απο τα τελευταία τεκτενώμενα της χώρας!

καταλαβα!αστα να πανε δηλαδη.εδω διπλα τις προαλλες φτιαχνανε μια οικοδομη και καιγανε μπουκαλια και αλλα σκουπιδια σ'εναν καδο σιδερενιο.τα νευρα μου μιλαμε.ερχοταν η μυρωδια του καμμενου μπουκαλιου στην αυλη,και τους την ειπα.μωρο παιδι εχω,ν'αναπνεει τετοια?:twisted::twisted:

Στο σπίτι έχουμε τρεις κάδους (εκτός απο μεταλάς, ο άντρας μου είναι και τεχνολόγος αντιρύπανσης :mrgreen:), έναν για συσκευασίες, έναν για χαρτιά κι έναν για τα υπόλοιπα σκουπίδια.

Οπότε, ανακυκλώνω και τα πετάω στους κατάλληλους κάδους, μένω σε κεντρικό δρόμο κι έχει παντού. Που πάνε απο 'κει και πέρα ... :confused:.

Αυτό που λυπάμαι - ενώ το κάνει άνετα η μανούλα στο χωριό - είναι που πηγαίνουν χαμένα τα οργανικά σκουπίδια. Ενώ η μάνα μου πετάει αποφάγια, φλούδες, κλπ, στις κοτούλες της και δεν πηγαίνει τπτ χαμένο! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...