Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμείς σκεφτόμαστε να πάμε στο χωριό αλλά μόνο για να παίξει με τα κουβαδάκια. Όχι στο νερό. Αν και βαριέμαι τα πήγαινε έλα. Μένουν πίσω οι δουλειές, μάζεψε ρούχα, άσε που βγαίνει απο τα νερά της η μικρή που αλλάζει χώρο και δεν μπορώ να την κοιμίσω.

το χωριο σας εχει παραλια?τελεια!να πηγαινετε ρε συ σαβ/κα.ωραια θα'ναι.

περυσι που ειχαμε παει διακοπες ηταν η μικρη 9 μηνων.κοιμοταν στο καροτσι και στο παρκοκρεβατο στο δωματιο,μια χαρα.φετος που καταλαβαινει πιο πολυ,θα ειναι δυσκολα να προσαρμοστει σιγουρα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το χωριο σας εχει παραλια?τελεια!να πηγαινετε ρε συ σαβ/κα.ωραια θα'ναι.

περυσι που ειχαμε παει διακοπες ηταν η μικρη 9 μηνων.κοιμοταν στο καροτσι και στο παρκοκρεβατο στο δωματιο,μια χαρα.φετος που καταλαβαινει πιο πολυ,θα ειναι δυσκολα να προσαρμοστει σιγουρα.

Το χωριό είναι της πεθεράς και το σπίτι κοινόχρηστο! Αν πάμε εμείς θα έρθει και πεθερά πεθερός κουνιάδα ανιψιός, ποτέ δεν μπορούμε να πάμε μόνοι! Πολλή φασαρία ! Ελενάντα έχεις πμ.

Το χωριό είναι της πεθεράς και το σπίτι κοινόχρηστο! Αν πάμε εμείς θα έρθει και πεθερά πεθερός κουνιάδα ανιψιός, ποτέ δεν μπορούμε να πάμε μόνοι! Πολλή φασαρία ! Ελενάντα έχεις πμ.

αααα!καταλαβα.κιι εμεις ετσι εχουμε ενα παραθαλασσιο σπιτι που νοικιαζουν τα πεθερικα και μ'αρεσει πολυ,αλλα με τα πεθερικα βαριεμαι και συγχιζομαι.κι ολο λεω ποτε θα ειναι εδω τα πεθερικα να παμε εμεις στο σπιτι σαββατοκυριακο.:D:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

α πα πα...δλδ αν πεις τελευταία στιγμή να πάτε χωριό θα έρθουν όλοι?

κι εγώ γι'αυτό δεν θέλω να πηγαίνω στο χωριό του άντρα μου... ενώ υπάρχει ξενώνας αυτόνομος...το έχει η πεθερά για μαγειριό!!

δεν δουλεύει η τουαλέτα,δεν έχει μπάνιο...ακόμα περιμένουμε τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού...διαφορετικά δεν πάω...

α πα πα...δλδ αν πεις τελευταία στιγμή να πάτε χωριό θα έρθουν όλοι?

κι εγώ γι'αυτό δεν θέλω να πηγαίνω στο χωριό του άντρα μου... ενώ υπάρχει ξενώνας αυτόνομος...το έχει η πεθερά για μαγειριό!!

δεν δουλεύει η τουαλέτα,δεν έχει μπάνιο...ακόμα περιμένουμε τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού...διαφορετικά δεν πάω...

Ο πεθερός σίγουρα! Και μετά πάει ντόμινο η κατάσταση!

πήραμε μισό κιλό πάλι και 4 πόντους...13.440 είμαστε...και 81.5εκ...

ε.

4εκ μέσα σε ένα μήνα;;;; έμενα πήρε 4εκ από το Φλεβάρη κ προχθές μου την μέτρησε 81εκ. Μας περάσατε από την τελευταία μας συνάντηση.

Τελικα εγω εχω το μοντελο της παρεας ετσι????

έτσι έτσι!!

το χωριο σας εχει παραλια?τελεια!να πηγαινετε .
και το χωριό το δικό μας στον Πύργο έχει παραλία κοντά, φέτος όμως θα κάνουν μονο μια εβδομάδα πριν φύγουν Ιταλια κ μετά μια εβδομάδα μετά τα μπανάκια τους

Διαφημίσεις

Εντάξει, τα διάβασα :D.

Αχ, εγώ χθες πήγα (με την πεθερά) στην αδελφή μου, είδαμε τη μπουμπού, τη νεογέννητη ΤΕΤΑΡΤΗ κόρη της αδελφής μου!

Αχ, μωρουδίλα κορίτσια! Θέλω κι άλλο μου φαίνεται.

Γυρίσαμε σπίτι κατά τις 9, μέχρι να μαγειρέψω, να βάλω πλυντήριο, να συμμαζευτώ πήγε 10.

Βέβαια, έκανα και σεξ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι έχω πάθει αυτές τις μέρες, έχω πολύ όρεξη, αν και πτώμα! :mrgreen:

Οπότε, πήγα για ύπνο από τις 11! Δεν είδα καν τον τελικό του Europa League (ποιος, ΕΓΩ :().

Σήμερα πήγα τον μικρό στα πεθερικά (δεν έρχεται η γυναίκα) και ήρθα στη δουλειά, όπου βαριέμαι!

Αχ, δυο μήνες κοντεύω απλήρωτηηηηηηηη :roll:.

Πάντως, τώρα που το θυμήθηκα, κι εγώ σε χωριό με σπίτι, αυλή, χώρο γενικώς μεγάλωσα και τώρα μου λείπει ΠΟΛΥ! Κουράστηκα τόσα χρόνια σε διαμερίσματα.

Ο άντρας μου, που μεγάλωσε εδώ, λέει ότι δεν του κάνει καμία διαφορά.

Εγώ σκέφτομαι και τον μικρό. Δεν θα ήταν καλύτερα να είχε αυλή να παίζει;

Ευτυχώς έχει πολλά πάρκα η περιοχή. Εκεί που μένουν οι αδελφές μου (Νεάπολη-Συκιές) δεν έχει ούτε πεζοδρόμια να παίξουνε καλά-καλά.

Αυτά, σεντόνι έγραψα :tongue:. Τα λέμε και μετά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...