Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εδω ζεστη εχει.Οχι ομως τοση οσο εκει!!!Αντε για κανα μπανιο.Βουτα τη μικρη και βουρ!!!!

το σκεφτηκα,αλλα μονο το απογευμα μετα τις 5 θα ειναι ωραια,γτ τωρα σκαει κι ο τζιτζικας εξω,και δεν λεει.εδω δεν την παλευω εγω,θα τη παλεψει η μικρη?κοριτσια εγω αμα εχει τοση ζεστη προτιμω να κατσω στην δροσια παρα να παω στην θαλασσα να σκασω πιο πολυ με το να την κυνηγαω.:tongue:

αφηστε που εχω και περιοδο κι ειμαι χαλια.την κυριακη ομως μαλλον θα παμε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το σκεφτηκα,αλλα μονο το απογευμα μετα τις 5 θα ειναι ωραια,γτ τωρα σκαει κι ο τζιτζικας εξω,και δεν λεει.εδω δεν την παλευω εγω,θα τη παλεψει η μικρη?κοριτσια εγω αμα εχει τοση ζεστη προτιμω να κατσω στην δροσια παρα να παω στην θαλασσα να σκασω πιο πολυ με το να την κυνηγαω.:tongue:

Φτιαξε λοιπον μια φραπεδουμπα και απολαυσε την στην αυλη!!!!!!!!

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν την αντέχω την περίοδο το καλοκαίρι με τίποτα.. με ενοχλεί κ το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι δεν την παλεύω.

Φτιαξε λοιπον μια φραπεδουμπα και απολαυσε την στην αυλη!!!!!!!!

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

μέχρι 7χρ. μεγάλωσα σε σπίτι με αυλή ήταν ονειρικά, είσαι όντως τυχερή Ελενάδα, το μονο που με χαροποιεί ότι μπορεί να μην έχουμε αυλή αλλά έχουν ένα παππού τα παιδάκια μου που λατρεύει τη φύση κ τη μισή μερα βρίσκονται εκτός σπιτιού

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

τι κάνετε?

εμείς πριν λίγο γυρίσαμε,είχαμε πάει παιδίατρο...

πήραμε μισό κιλό πάλι και 4 πόντους...13.440 είμαστε...και 81.5εκ...

εκτός καμπύλης στο βάρος πάλι...

και μιλήσαμε με την γιατρό και για τα αλεσμένα...από σήμερα τέρμα το αλεσμένο,θα της το πατάω με το πηρούνι...

ας φάει όσο θέλει...έχει βρει την εύκολη λύση...12 δόντια έχει...

αυτά τα λίγα...

κάναμε κι εμβόλιο...

μέχρι 7χρ. μεγάλωσα σε σπίτι με αυλή ήταν ονειρικά, είσαι όντως τυχερή Ελενάδα, το μονο που με χαροποιεί ότι μπορεί να μην έχουμε αυλή αλλά έχουν ένα παππού τα παιδάκια μου που λατρεύει τη φύση κ τη μισή μερα βρίσκονται εκτός σπιτιού[/font]

ειδες?τελικα ολες εχουμε κατι για το οποιο ειμαστε ευγνωμων.εσυ εχεις τον τελειο παππου κι εγω εχω αυλη κι ενα τεραστιο κηπο,τον οποιο αν τον εκμεταλευτω καλα θα ειναι παραδεισος,και σε λιγο καιρο θα φαμε και τα πρωτα μας βερικοκα!αχ,τι ωραια θα ηταν να ερχοσασταν στην αυλη μου να πιναμε ενα καφεδακι!

κι εγώ θα ήθελα αυλή βρε παιδιά!!!

κρίμα δεν είναι να την βγάζουμε μέσα στο σπίτι...έχω μπαλκόνια αρκετά μεγάλα αλλά είναι πάνω στο κεντρικό δρόμο,πολύ σκόνη και φασαρία.

κι αυτό που είναι στο πλάι, στη σκάλα την εξωτερική είναι μικρό.βέβαια εκεί καθόμαστε λίγο να κάνει και κούνια...

η αδερφή μου μένει 8χμ έκτός πόλης σε 2 στρέμματα οικόπεδο,ησυχία, πλακόστρωτο γύρω γύρω...

εκεί πάμε που και που...εξοχή...

κι εδώ έχει πολύ ζέστη,φοράμε καλοκαιρινά...το σκ λέμε για το 1ο μπάνιο...

καλημέρα κορίτσια!!!

τι κάνετε?

και μιλήσαμε με την γιατρό και για τα αλεσμένα...από σήμερα τέρμα το αλεσμένο,θα της το πατάω με το πηρούνι...

αυτά τα λίγα...

κάναμε κι εμβόλιο...

Βρε δεν μας δινετε εμας κανα κιλακι που μας λειπει??

Εμεις αρχες Απριλιου ειμασταν 9 κιλα και 81cm υψος!!!!

Μια χαρα ειναι η Ελλη.Μην στεναχωριεσαι!!!Σε λιγο καιρο θα ειναι στα φυσιολογικα της ,θα το δεις....

καλημέρα κορίτσια!!!

τι κάνετε?

αυτά τα λίγα...

κάναμε κι εμβόλιο...

καλως την.μια χαρα ειναι η μικρη.τωρα που θα περπαταει θα αδυνατισει,μην ανησυχεις.κιι οσο για τα αλεσμενα,με τοσα δοντακια,καλα της ειναι ν'αρχισει να τρωει κανονικα.εγω δεν μαγειρευω ξεχωριστο φαγητο,ουτε το λιωνω.και κρεμα και φρουτοκρεμα εχει να φαει απο περυσι!:wink:

φρουτα τρωει αλλα κομμενα.

Διαφημίσεις

πολλές φορές τρώει από τα φαγητά μας,αλλά αλεσμένα...βγάζω πρόγραμμα εβδομάδας...και συνήθως μαγειρεύω μια κατσαρόλα..

της βγάζω την μερίδα και συμπληρώνω αλάτι...

χθες που είχαμε παστίτσιο έφαγε λαχανικά στον ατμό..

σήμερα θα φάει ψάρι βραστό κι εμείς τηγανιτό..

Και εμείς σκεφτόμαστε να πάμε στο χωριό αλλά μόνο για να παίξει με τα κουβαδάκια. Όχι στο νερό. Αν και βαριέμαι τα πήγαινε έλα. Μένουν πίσω οι δουλειές, μάζεψε ρούχα, άσε που βγαίνει απο τα νερά της η μικρή που αλλάζει χώρο και δεν μπορώ να την κοιμίσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...