Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ονειρα γλυκά σε όλες!!

Το παρακάτω τραγούδι σας το αφιερώνω για' σας κ τα παιδάκια σας

Με εκφράζει απόλυτα.. για τα δυό μου τα παιδάκια κ' περισσότερο για τον γιό που με έκανε πρώτη φορά μανούλα κ' με έκανε να νιώσω πράγματα που δεν περίμενα

Φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

!!
Τέλειο το κέρασμα!!
Καλημερουδια και σε σενα!!!!!!!!!

Γεια σου κούκλα με την σεξυ φόρμα (το ξέρω το ξέρω... έχω φάει κόλλημε με την φόρμα..) αλλά ρε κοπελιές ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

Καλημέρα! Απο το πρωί καθάριζα το γραφείο μου! Λαμπίκο το έκανα και τώρα κάθησα να απολαύσω ένα φρέντο εσπρεσάκι !
εγώ εχθές δεν σιδέρωσα τελικά έφτιαξα μονο τα συρτάρια

Τέλειο το κέρασμα!!

Γεια σου κούκλα με την σεξυ φόρμα (το ξέρω το ξέρω... έχω φάει κόλλημε με την φόρμα..) αλλά ρε κοπελιές ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

εγώ εχθές δεν σιδέρωσα τελικά έφτιαξα μονο τα συρτάρια

Όταν μαζεύονται πολλά για σιδέρωμα μου προκαλεί τρελό άγχος!

Διαφημίσεις

κοριτσια τι καιρο εχετε εσεις?εδω εχει απο τωρα καυσωνα!φοβαμαι να βγω εξω απο το σπιτι μου.

Κι εδω ζεστη εχει.Οχι ομως τοση οσο εκει!!!Αντε για κανα μπανιο.Βουτα τη μικρη και βουρ!!!!

κοριτσια τι καιρο εχετε εσεις?εδω εχει απο τωρα καυσωνα!φοβαμαι να βγω εξω απο το σπιτι μου.
Σήμερα έχει συννεφιά προς το παρών τουλάχιστον!

Ηλιο κ πολύ ζέστη.. αφού έβαλα εγώ φόρεμα στη δουλειά σήμερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...