Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! :D

Με συγχωρείτε που "μπουκάρω" έτσι, αλλά έχω μια καλή φίλη εδώ και είπα να πω μια καλησπέρα.

γεια σου αγαπη μου!!! Ολα καλα??? Τι κανει ο μπεμπακος σου????

Να ρχεσαι στη παρεα μας οποτε θες..

εχει πολλες σοφες κουκουβαγιες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΟυ εχουν πει οτι ειμαι πιο ομορφη γιαυτο καλε..

χαχα μου θύμισες τον μπαμπά μου!! Οταν ντύνομαι ωραία του λέω: Μπαμπά είμαι όμορφη;;; και μου απαντα για να με φουντώσει: "το βράδυ με σβηστά τα φωτά κούκλα είσαι!!:mad::mad::mad:

Με συγχωρείτε που "μπουκάρω" έτσι, αλλά έχω μια καλή φίλη εδώ και είπα να πω μια καλησπέρα.

το τικεράκι ισχύει;;; έχεις μπεμπάκι 13 ημερών;; "η περίεργη του τόπικ"

Διαφημίσεις

καλα! ο ανδρας μου θα παει πλακα αν του πεις ολα αυτα που εχει εκει..θα θελει να του φερετε κανεναν σκατζοχοιρο...εχει μουρλα!

εγω ειχα πατησει εναν με το μηχανακι κατα λαθος,κι ο αντρας μου εχει φαει σκατζοχοιρο!:shock::shock::shock:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω ειχα πατησει εναν με το μηχανακι κατα λαθος,κι ο αντρας μου εχει φαει σκατζοχοιρο!:shock::shock::shock:

ΚΑΛΑ!! ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! Αν του το πω στην καρδια του θα σας βλει αμεσως!!:tongue:

Καληνυχτα miamama

δεν το πιστέυω...κάποτε διάβαζα ότι προσπαθείς για παιδάκι...

και τώρα έχεις τον μπεμπάκο σου?

τέλεια!!

πολύ χαίρομαι..να σου ζήσει!!

και ποια είναι η φιλενάδα σου???:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια όντως το λέει πολύ ωραίο το Ναταλάκι το "μπάλα" !!! Σίγουρα παίζει ρόλο αυτά που βλέπει στο σπίτι. Εμένα πάλι με δυο άντρες με ψύχωση στα αυτοκίνητα όλο με κάτι αυτοκινητάκια παίζει κ κάνει βουμμμμ ... την πατήσαμε

Η δικιά μου όταν βλέπει μπάλα και θέλει να παίξει λέει τοπ τοπ τοπ τοπ ενώ μπορεί να πει μπάλα! Δεν ξέρω πώς την έχει δει! Και εμένα επειδή παίζει με τον ξάδερφο της ότι βρει το σέρνει κάτω μετατρέποντας το σε αυτοκινητάκι και κάνει βββββ, χοροπηδάει στο τραμπολίνο και κάνει ότι αρζουβαλιά δει απο τον άλλον. Π.Χ αυτό με το παντζούρι.

δεν το πιστέυω...κάποτε διάβαζα ότι προσπαθείς για παιδάκι...

και τώρα έχεις τον μπεμπάκο σου?

τέλεια!!

πολύ χαίρομαι..να σου ζήσει!!

και ποια είναι η φιλενάδα σου???:tongue::tongue:

βρε αι κοιμησ'!!:tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...