Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα!!!

περαστικα κοριτσια κι υπομονη με την γκρινια και την κουραση.

εμεις ακομα τα ιδια,μυξες και βηχα το βραδυ.εχθες εκλεισα το κλιματιστικο

και κοιμηθηκε λιγο καλυτερα η μικρη.εμεις δεν κοιμομαστε,γτ θελει ολο το κρεβατι δικο της.

αρχισατε αυγουλακι ολες,ε?εμεις απο τον νεο χρονο.

και τα αλεσμενα τρωμε μονο φρουτοκρεμα,γτ μηλο φοβαμαι ακομα να της δωσω κομματακια.κατα τ'αλλα τρωμε στο χερι τα παντα,αχλαδακι,τυρακι,αγγουρακι,και φαγητο κομμενο με το πιρουνακι!

μαλλον ειναι στο παιδι,γτ η δικια μου με το αλεσμενο φαγητο αναγουλιαζει.

το καλυτερο της ειναι να της βαζω στο τραπεζακι της,στο καρεκλακι,κομματακια αρακα,καλαμποκι,καροτο,κτλ.και να προσπαθει να τα πιασει να τα φαει!γουρουνιτσα γινεται,αλλα μονο ετσι τρωει!!!

τυχερουλες!!! εμενα η δικια μου μονο αλεσμενα και οτιδηποτε ειναι χονδροκομμενο το πιανε με τα δακτυλα για να το παιζει..με απιστευτο δισταγμο βαζει κατι στο στομα της επειδη προφανως φοβαται (μην πνιγει??) και το αναγουλιαζει και σπανια να φαει κατι για μια μπουκιτσα και μετα το πεταει..

θα χουμε θεμα με αυτο μαλλον..και του εργοδοτη μου η κορη ειναι 22 μηνων και ακομη με τα χιλια ζορια να φαει κατι που δεν ειναι αλεσμενο..ειναι μαλλον στο παιδι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!

ασε EYA για το ξενυχτι μαλλον σου κακοφαινεται επειδη υπαρχουν και νυχτες που δεν ξυπναει... εμεις με το θηλασμο δεν εχουμε σταυρωσει νυχτα να κοιμηθει σερι και προφανως το χουμε συνηθισει..και απλα με ενοχλουν οι νυχτες που χει ενοχλησεις απο τα δοντια και θελει στηθος-πιπιλα all night long..

εχω να κοιμηθω νυχτα απο τοτε που ημουν 7 μηνων εγκυος.Δεν εχει κοιμηθει ποτε σερι το βραδυ η μικρη.Απλα ειμαι τοσο πολυ κουρασμενη και γι αυτο μου κακοφαινεται!!!!Ρε φιλεναδα δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα τα ξενυχτια που περναω!!!!!Παντως κι εγω με mudisal την βγαζω τη δικια μου.Ειναι το μονο που την πιανει!!!!!

καλημέρα κορίτσια!!

πως πάνε οι πόνοι καλά κρατούν?

κι εμένα κατά καιρούς με πονάει μέση, ισχύα!!

από χθες με πονάει πολύ το πόδι...κουτσαίνω δλδ.

όλο λέω να κάνω μια μαγνητική αλλά που!!!

κατά τα άλλα περδίκια είμαστε!!

για το αυγό ξέρω ότι μόλις πιάσει θερμοκρασία μέσα πάνω από 100 βαθμούς σκοτώνεται η σαλμονέλα!!

προχθές της έβαλα μανταρίνι...δεν αλέθεται καλά και δεν της άρεσαν τα φλουδάκια...

πρώτη φορά στα χρονικά που δεν έφαγε την κρέμα της,την πέταξα και της έφτιαξα άλλη.

ψωμί δεν θέλει,μπισκότο τρώει που και που,πιο πολύ παίζει.

οπότε ακόμα αλεσμένα,θα ξαναπροσπαθήσω σύντομα.

μια χαρά τα πάνε τα δικά σας!!!

τι να σου πω βρε miamama.. συμφωνω με αυτο που λες αλλα οι αλλοι δεν συμφωνουν..γιατι τελικα ΚΑΙ το μικροβιο θα χει σκοτωθει αλλα ΚΑΙ το αυγο δεν θα τρωγεται..τοσο βρασμενο ουτε εγω που χω δοντια δεν το θελω και επειδη το ξανασυζητησα χθες με την κουμπαρα μου μου ελεγε οτι σταματησε να του το δινει ετσι γιατι ο καημενος δεν το τρωγε καθολου και δεν μπορουσε να το χει διαλυμενο μεσα στο φαγητο απο την στιγμη που αρχισε να του δινει το ασπραδι..

ο καθενας κανει οπως νομιζει..

ΕΥΑ νομιζα οτι ειχατε βελτιωθει στο θεμα του υπνου...εγω δεν εχω κοιμηθει απο την 31/12/2008 (γιατι ξυπνησα νωρις να μαγειρεψω για την παραμονη του νεου ετους και το ιδιο βραδυ με επιασαν οι πονοι)...

αλλα να μαστε ειλικρινεις το ξενυχτι ποτε δεν συνηθιζεται...απλα αλλες μερες αντεχεται και αλλες οχι..

πηζωωωωωωωω παλι σημερα...φιλια!!

Διαφημίσεις

κι εγώ δεν ξέρω προσπ αν θα της το δίνω έτσι συνέχεια.

θα δούμε.

εγώ κορίτσια κοιμάαααμαι!!!!

ντροπή μου ε?????

ντροπηηηηη σου!!!!!δηλαδη κοιμαται σερι η ομορφουλα???αχ,τι ωραια που θα ηταν.....

προσπ,με το θηλασμο παμε καλα,αν και υπαρχουν στιγμες που νευριαζω παρα πολυ,συνηθως κατα τη διαρκεια της νυχτας που με κανει ....πιπιλα.....,οπως λες και συ.Κατα τα αλλα,δεν με βλεπω να την παλευω για πολυ καιρο ακομα,ασε που εχει τρομερη εξαρτηση απο μενα γενικα....χθες ηρθε μια γνωστη επισκεψη ο μ.εκλαιγε,φοβοταν,και ηθελε συνεχεια να θηλαζει....!μου ξεχειλωσε εντελως την μπλουζα απο τα τραβα τραβα.Μετα απο ανα μισαωρο,αρχισε λιγο να ηρεμει ,και τον πηρε και λιγο αγκαλια και κανανε κουκου,αλλα μεχρι εκει! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ!

μιαμαμα,κι εμεις με μπουκιτσες τη βγαζουμε,αντι να αλεθω,με μαχαιρι και πιρουνι,ψιλοκοβω οσο πιο καλα μπορω ,και μονο ετσι τρωει πλεον(οταν τρωει....)

δεν εχω στολισει ακομα.......δεν εχω κεφι για τιποτα....:-(μηπως τελικα ο βηχας ενισχυεται απο το ειρκοντισιον????καμια φορα προκαλει αλλεργιες....περαστικα στη μπεμπα!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κοιμάται όλη νύχτα,καμμιά φορά θέλει πιπίλα γύρω στις 6-7.

πάει ένας μας την βάζει και τέρμα...εννοείται κατά την διάρκεια της νύχτας δεν πάω να δω τι κάνει...εκτός κι αν γκρινιάξει...

αλλά αυτό είναι το πρόγραμμα...

εκτός κι αν δεν νιώθει καλά όπως με τις μυξούλες που είχε.

δεν μπορώ τα ξενύχτια καθόλου...σε 2 πράγματα δεν θέλω να με ενοχλούν φαγητό και ύπνο!!!

cristin..ειναι λογικη αυτη η προσκολληση επειδη περνατε πολλες ωρες μαζι αλλα δεν εχει πιστευω να κανει με το θηλασμο (αυτος ισως ειναι το αποκουμπι του οταν νοιωθει ανασφαλεια..με εμας πχ γιατι δεν αντεδρασε ετσι???..αν δεν ηταν το στηθος σου θα ηταν μια κανονικη πιπιλα και γκρινια η κινησεις ντροπης και προσκολλισης στο πιο κοντινο του ατομο μεχρι να συνηθισει τον νεο επισκεπτη)..

απο την αλλη δες εμενα..οταν επιστρεφω στο σπιτι γινεται χαμος για να την βαλω στο στηθος απαξ και κανω οτι δεν της το δινω στο πρωτο δεκαλεπτο..σε ξενους γενικα δεν παει αγκαλια ευκολα, θελει τον χρονο της αλλα σε ατομα οικεια της πηγαινει για πλακα..αφου καμια φορα αισθανομαι ασχημα επειδη νοιωθω οτι με θελει μονο για το στηθος (που τελικα δεν ειναι ετσι αλλα μου αρεσει να το μουρμουραω το πραγμα..)

σταματα τον θηλασμο αν νοιωθεις οτι εχεις εξαντληθει..αν εχεις ανασφαλειες για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα (οπως εχω και εγω αρκετες ανησυχιες οσο περναει ο καιρος) και μεσα βαθια δεν θες να διακοψεις τον θηλασμο ζητα υποστηριξη απο καποιον συμβουλο θηλασμου που μπορει να σου δωσει απαντησεις και tips για να βελτιωσεις αν ειναι δυνατον καποια θεματα.

αυτα..παλι τον δικηγορο του διαβολου εκανα..

χρονια πολλα ANNINA!!

Mιλησα με συμβουλο μητρικου θηλασμου,και μου ειπε να περιμενω να χρονισει ο μικρος.Μετα τα γενεθλια του,θα πινει σιγα σιγα φρεσκο γαλα με ποτηρακι και σιγα σιγα θα αποθηλασω ετσι.....μου ειπε να μην συνδυασει στο μυαλο του πως στερειται το στηθος για να πιει αναγκαστικα φρεσκο γαλα,πρεπει να το θεωρησει σαν ενα αλλο οποιοδηποτε ροφημα,γιατι αν αρχισει να το αρνειται ,τοτε θα δυσκολευτουμε περισσοτερο!καπως χαρηκα τωρα,γιατι ειχα τρελη αγωνια.Επισης μου ειπε πως ο αποθηλασμος διαρκει το πολυ 2 βδομαδες:!::!::!:εγω νομιζα κανα διμηνο!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

κοιμάται όλη νύχτα,καμμιά φορά θέλει πιπίλα γύρω στις 6-7.

πάει ένας μας την βάζει και τέρμα...εννοείται κατά την διάρκεια της νύχτας δεν πάω να δω τι κάνει...εκτός κι αν γκρινιάξει...

αλλά αυτό είναι το πρόγραμμα...

εκτός κι αν δεν νιώθει καλά όπως με τις μυξούλες που είχε.

δεν μπορώ τα ξενύχτια καθόλου...σε 2 πράγματα δεν θέλω να με ενοχλούν φαγητό και ύπνο!!!

μπραβο βρε Miamama..εγω βασικα με το φαγητο και τον υπνο εχω θεμα οταν πχ πειναω η νυσταζω..ειμαι απαιτητικη, εκνευριστικη και γκρινιαζω (πρωτοτυπο !!) για τα παντα..(οχι δηλαδη κατα τη διαρκεια που τρωω η κοιμαμαι..αλλα με το πριν..)

Ομως αν εχω λογο σοβαρο για να μην φαω η να μην κοιμηθω κανω περα τον εκνευρισμο μου που συνηθως εχω και προσπαθω να ανταπεξελθω..

εισαι μαλλον τυχερη που η Ελλη ειναι βολικη με αυτο το θεμα γιατι ξερω μωρακια που ειναι στη θεση αυτη αλλα ξυπνανε τις νυχτες (οχι θηλαζοντα)..

χα! χθες ξαφνικα..στο ασχετο μου ρθε η εικονα οτι στην κρεβατοκαμαρα μας εκτος απο την κουνια της μικρης του χρονου θα χουμε παραδιπλα και το λικνο του μπεμπη η της μπεμπας..ollοι together!!!..για αυτο εχω δωματιο 4.30*4.20!!!!για να χωραμε!!

Επισης μου ειπε πως ο αποθηλασμος διαρκει το πολυ 2 βδομαδες:!::!::!:εγω νομιζα κανα διμηνο!!!

χμ..χμ..

θα σχολιασω το παραπανω..

ΜΑΚΑΡΙ να μη χρειαστει παραπανω χρονος αλλα καθε παιδι αντιδρα με το δικο του τροπο και εχει τον δικο του βαθμο εξαρτησης και αυτο συνεπαγεται οτι θελει τον δικο του χρονο προσαρμογης..αρα εκτος και αν εχει καλη προσαρμοστικοτητα και εσυ κανεις τις αντικαταστασεις με καλο ρυθμο τοτε να περιμενεις οτι μπορει και να παρει λιγο περισσοτερο..

εγω οταν και οσο εχω ρωτησει περι του θεματος (θυμασαι που ρωτουσα τοτε για τον αμεσο αποθηλασμο??) ΟΛΟΙ μου απαντουσαν οτι ειναι δυσκολο (εκτος αν το κανω βιαια με το οποιο κοστος) να αποθηλασω σε 2 εβδομαδες εντελως. Μπορει αυτοι οι ΟΛΟΙ που ειχαν ηδη περασει την διαδικασια του αποθηλασμου να κανουν και λαθος..δεν ξερω..

Αλλωστε εσενα δεν σε βιαζει καποια συνθηκη ασθενειας η κυησης συνεπως δεν υπαρχει λογος και να αγχωθεις για αυτο..ας χρονισει με το καλο, ξεκινα τις αντικαταστασεις οπως εχεις στο μυαλο σου και οπως σου ειπαν και σιγα σιγα θα συνηθισετε και θα απογαλακτισεις τον Μανωλο και θα κανεις μια νεα διατροφικη αρχη..

ευτηχώς είναι βολική,γιατί πρώτο παιδί και χωρίς βοήθεια να σου βγάζει το λάδι είναι μανίκι!!

δεν φημίζομαι και για την υπομονή μου!!

πάντως ότι "παρήγγειλα" μου ήρθε!!!

χεχε

να δεις πως κάνει η Έλλη το μεσημέρι για να φάει,τρέχουμε πανυκόβλητοι!!!

και τις κουταλιές 2-2!!!

εμενα τελευταια καταφερε να φαει απο το χερι μου σχεδον ολο της το μεσημεριανο φαγητο δυο φορες, ενω τρωει ικανοποιητικα και με την κουνιαδα μου..εχει μαλλον καταλαβει οτι το μεσημερι ειναι ωρα για κανονικο φαγητο και οχι για το γαλατακι της μαμας..αν και μετα απο κανα διωρακι κανει τα γλυκα ματια για να τη θηλασω..ψυχολογικα παιδι μου, ψυχολογικα!

τα πρωινα την παλευουμε με το αυγο, τη φρουτοκρεμα και το γιαουρτι αναλογως τα κεφακια της..

απο το απογευμα νωρις και μετα ουτε λογος για στερεα..ειναι προσκολλημενη στο στηθος και εκτος απο καμια φρυγανια οτιδηποτε αλλο δεν το μασαει η δεν το καταπινει..

μελι παιδια απο ποτε δωσατε η θα δωσετε? εγω μολις χρονισει θα της βαζα ελαχιστο μελακι στα μπισκοτα που θα της φτιαχνω μιας και δεν της δινω ζαχαρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...