Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να'μαι κι εγώ...

πήγαμε jumbo και πήραμε κάγκελα για το μπαλκόνι,έχουμε εξωτερική σκάλα...

έχουμε γεμίσει κάγκελα...

και της πήραμε σκηνή...ροζ για πριγκίπισσες...

ξετρελάθηκε...όλο εκεί ήθελε να είναι και να χαζογελάει...

της την έχουμε βάλει κάτω από την εσωτερική σκάλα...

σαν φωλίτσα...

της έβαλα και 2 μαξιλάρες...

ήθελε να είναι συνέχεια κάτω από το τραπέζι...

αύριο 9.00 έχουμε παιδίατρο...

Διαφημίσεις

Ακόμα να κοιμηθεί το σκουλικάκι.Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα να την κοιμίσω και εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος ακούω πλατσ πλατσ τα πατουσάκια της στο πάτωμα!Πού πας την λέω? Μπαμπα μου λέει:rolleyes:Τώρα λέει νάνι νάνι , άντε να δούμε...

Ακόμα να κοιμηθεί το σκουλικάκι.Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα να την κοιμίσω και εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος ακούω πλατσ πλατσ τα πατουσάκια της στο πάτωμα!Πού πας την λέω? Μπαμπα μου λέει:rolleyes:Τώρα λέει νάνι νάνι , άντε να δούμε...

τι ωραια που την περιγραφεις....

θα ναι πολυυυυ ζουζουνοπανεξυπνο!!

ολα τα λεφτα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εμένα βρήκε καινούρια φωλίτσα. Στο μπαλκόνι τραβάει λίγο το παντζούρι και πάει και χώνεται στο κενό ανάμεσα στο παντζούρι και την μπαλκονόπορτα. Το είδε μια φορά απο τον ξάδερφο της και το τύπωσε!

εμενα μου συμβαινουν τα πλεον παραλογα..

πριν δυομιση χρονια οταν απεβαλλα το δευτερο παιδι κατα τον μηνα της αναρρωσης ημουν στο εξοχικο και συνεβει ΤΟ ανηκουστο!!

4 και μιση το ξημερωμα μπηκε μεγαλη σαρανταποδαρουσα μεσα στα σκεπασματα , κατω απο τη νυχτικια μου και με τσιμπησε!!

4 και μιση το ξημερωμα...ετρεχα στο εφημερευον 5 τα χαραματα και μας σταματησαν και για αλκοτεστ.. οσυζυγος ειχε παρει μαζι το πτωμα της σαρανταποδαρουσας για να το δειξει στον οποιο γιατρο και το επιδεικνυε στον μπατσο για να μς αφησει να φυγουμε..

μετα απο μια βδομαδα με τσιμπησαν ενα καρο κουνουπια και ηρθα και εγινα τουμπανο..

ο ανδρας μου δεν νοιαζεται..θα κοιμηθει κανονικα στο κρεβατι μας εγω θα τη βγαλω στο παιδικο στην πολυθρονα η στο σαλονι στον καναπε..

κρεβατοκαμαρα δεν κοιμαμαι ουτ εγω ουτε το παιδι..

τι ωραια που την περιγραφεις....

θα ναι πολυυυυ ζουζουνοπανεξυπνο!!

νουμεράκι είναι! Πονηροφατσάκι! Μωρε σε αυτή την ηλικία το καθένα είναι διαφορετικό με τα δικά του ''νούμερα''. Είναι παιδί που δεν έχει κάτσει σε όλη του τη ζωή πάνω απο μια ώρα συνολικά στον κώλο της όταν είναι ξύπνια. Θέλει να είναι σε όλα μέσα. Και όταν πάμε στο πάρκο ενσωματώνεται σε παρέες όταν βλέπει παιδάκια, δεν κάθεται μόνη της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...