Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δική μου δε ζητούσε ποτέ,αλλά τώρα όταν έρχεται και μου κάνει τα χεράκια της...θα την πάρω αγκαλιά,αλλά λίγο...

την απασχολώ με κάτι άλλο και ξεχνιέται...

έχει μάθει όχι όλη μέρα αγκαλιά και όταν έχω δουλειές τελείωσε...έχουμε δουλειές...

εμένα με έχει σώσει και η κούνια...την έχω κρεμάσει στην μπαλκονόπορτα στη κουζίνα και κάνω δουλειές,μαγειρεύω...και της αρέσει να βολτάρει μες στο σπίτι...

ξαναρθα!

λοιπον,εγω ειμαι της αποψης οτι τα παιδια θα λερωθουν,θα χτυπησουν,θα μαλωσουν και τα λοιπα. επισης οτι οταν εχεις παιδι δεν εχεις σπιτι στη εντελεια.το παιδι μου ειναι μερος της οικογενειας και θελω να νιωθει ελευθερια στο σπιτι του,και παντου υπαρχουν παιχνιδια δικα της,και τρωει και στο ορθιο,και τρωει και μονη της γτ θελει να ειναι ανεξαρτητη.δηλαδη με αλλα λογια ειμαι χυμαδιο!αλλα δεν την αφηνω να πειραζει τα παντα,ουτε να περναει παντα το δικο της.

Κι εμένα τρώει μπισκότα παντού στο σπίτι. Τώρα έμαθε να παίρνει κομματάκια και στο χέρι, για να κάνει ψίχουλα! :shock:

Αλλά στα (%^$*%^#(&τουβλάκια είμαι ΚΑΘΕΤΗ! Δεν θα τα μαζεύω εγώ απ' όλο το σπίτι! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είπα εγώ οτι δεν έχω πρόγραμμα? Όπως εσένα σου αρέσει το χέβι μέταλ και της Ελενάντας τα σκυλάδικα έτσι και το δικό σου παιδί κοιμάται μόνο του ενώ το δικό μου όχι.

εσενα τι σου αρεσει δεν μας ειπες.εκτος τον σακη!

πωπω με το προγραμμα!δεν ειναι ρομποτακια τα παιδια.οταν νυσταξει,θα την παρω να πιει το γαλα της να κοιμηθει.οταν πεινασει θα φαει!εμενα δεν θα μου αρεσε παντως να μου λενε ποτε θα κοιμηθω και ποτε θα φαω.:tongue::tongue::tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

πωπω με το προγραμμα!δεν ειναι ρομποτακια τα παιδια.οταν νυσταξει,θα την παρω να πιει το γαλα της να κοιμηθει.οταν πεινασει θα φαει!εμενα δεν θα μου αρεσε παντως να μου λενε ποτε θα κοιμηθω και ποτε θα φαω.:tongue::tongue::tongue:

Α, εμένα μ' αρέσει το πρόγραμμα! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλέ το πρόγραμμα το έχουν μάθει και τα ίδια πλέον...ξέρει ότι με το που παει 9-9.30 μπάνιο και ύπνο,μου το δείχνει,νυστάζει...

κάπου είχα διαβάσει ότι τα παιδιά πρέπει να ξέρουν ποιος έχει το πάνω χέρι...δεν είμαστε φίλοι τους,είμαστε γονείς τους...πρέπει να τα καθοδηγούμε...

αυτά

τα λέμε το απόγευμα...

Α, εμένα μ' αρέσει το πρόγραμμα! :tongue::tongue::tongue:

δηλαδη λες κι εσυ σαν μια γνωστη μου,9 η ωρα θα την ξυπνησω να πιει γαλα,12 θα φαει,3 θα κοιμηθει,5 θα την ξυπνησω για να φαει,κτλ?

το μονο σταθερο ειναι η ωρα του βραδυνου υπνου,κι αυτη χαλαει,αν παμε επισκεψη,γτ μονο αν την δω οτι γκρινιαζει,φευγω νωρις.αν περναει καλα,καθομαστε.το μεσημερι θα κοιμηθει,αναλογως τι ωρα εχει ξυπνησει το πρωι.αν ξυπνησει δηλαδη στις 7 θα νυσταζει στις 12 και παει λεγοντας.οπως το λετε,το καθε παιδι εχει και τις δικες του συνηθειες.

Διαφημίσεις

δηλαδη λες κι εσυ σαν μια γνωστη μου,9 η ωρα θα την ξυπνησω να πιει γαλα,12 θα φαει,3 θα κοιμηθει,5 θα την ξυπνησω για να φαει,κτλ?

το μονο σταθερο ειναι η ωρα του βραδυνου υπνου,κι αυτη χαλαει,αν παμε επισκεψη,γτ μονο αν την δω οτι γκρινιαζει,φευγω νωρις.αν περναει καλα,καθομαστε.το μεσημερι θα κοιμηθει,αναλογως τι ωρα εχει ξυπνησει το πρωι.αν ξυπνησει δηλαδη στις 7 θα νυσταζει στις 12 και παει λεγοντας.οπως το λετε,το καθε παιδι εχει και τις δικες του συνηθειες.

Όχι παιδάκι μου.

Ο μικρός θα ξυπνήσει 8 ή 9. Θα του πάω γάλα. Μετά θα τον ντύσω, θα ντυθώ κι εγώ, θα έρθει η γυναίκα, θα φύγω. Θα του δώσει δεκατιανό γύρω στις 11. ΟΤΑΝ νυστάξει θα τον βάλει για μεσημεριανό ύπνο, αν νυστάξει νωρίς τρώει μεσημεριανό μετά, αν όχι, τον ταίζει και νάνι. Μετά (το απόγευμα 4-6 περίπου) θα φάει γιαούρτι ή φρούτα και θα τσιμπολογήσει και λίγο. Μπορεί να βγούμε και βόλτα ή στο σπίτι παιχνίδι ή δουλίτσες με τη μαμά.

Κατά τις 8-9 (πιο αργά τώρα που καλοκαίριασε) θα αρχίζει να παραπατάει :tongue:. Μπάνιο και ύπνος.

Όπως βλέπεις, τίποτα καταπιεστικό, αλλά είναι ένα πρόγραμμα, που του έχω βάλει εγώ, προσαρμοσμένο σ' αυτά που βολεύουν κι αυτόν όμως!

Π.χ. εγώ θα ήθελα να ξυπνάει 10-11 το πρωί, αλλά το σκασμένο ξυπνάει 8 :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι παιδάκι μου.

Ο μικρός θα ξυπνήσει 8 ή 9. Θα του πάω γάλα. Μετά θα τον ντύσω, θα ντυθώ κι εγώ, θα έρθει η γυναίκα, θα φύγω. Θα του δώσει δεκατιανό γύρω στις 11. ΟΤΑΝ νυστάξει θα τον βάλει για μεσημεριανό ύπνο, αν νυστάξει νωρίς τρώει μεσημεριανό μετά, αν όχι, τον ταίζει και νάνι. Μετά (το απόγευμα 4-6 περίπου) θα φάει γιαούρτι ή φρούτα και θα τσιμπολογήσει και λίγο. Μπορεί να βγούμε και βόλτα ή στο σπίτι παιχνίδι ή δουλίτσες με τη μαμά.

Κατά τις 8-9 (πιο αργά τώρα που καλοκαίριασε) θα αρχίζει να παραπατάει :tongue:. Μπάνιο και ύπνος.

Όπως βλέπεις, τίποτα καταπιεστικό, αλλά είναι ένα πρόγραμμα, που του έχω βάλει εγώ, προσαρμοσμένο σ' αυτά που βολεύουν κι αυτόν όμως!

Π.χ. εγώ θα ήθελα να ξυπνάει 10-11 το πρωί, αλλά το σκασμένο ξυπνάει 8 :tongue:!

αααα,οκ!συμφωνουμε τοτε.κι εμεις το ιδιο προγραμμα εχουμε.αλλα εννοω οτι την μερα δεν εχει προγραμμα στον υπνο.την μια κοιμαται 2 ωρες,την αλλη μια.τωρα κοιμαται στις 12 για μεσημερι κι εκανα το λαθος εχθες και την αφησα στην πεθερα μεχρι τις 2 ενω νυσταζε,και την επιασε υπερενταση μετα και δεν ηθελε να κοιμηθει.

αααα,οκ!συμφωνουμε τοτε.κι εμεις το ιδιο προγραμμα εχουμε.αλλα εννοω οτι την μερα δεν εχει προγραμμα στον υπνο.την μια κοιμαται 2 ωρες,την αλλη μια.τωρα κοιμαται στις 12 για μεσημερι κι εκανα το λαθος εχθες και την αφησα στην πεθερα μεχρι τις 2 ενω νυσταζε,και την επιασε υπερενταση μετα και δεν ηθελε να κοιμηθει.

Μα ρε συ δεν μπορείς να βάλεις ένα παιδί για ύπνο αν δεν θέλει να κοιμηθεί! :tongue:

Και φυσικά όσες ώρες θέλει κοιμάται. Απλά εγώ είμαι χαλαρή, δεν τρέχω να τον σηκώσω με το που θα κάνει ένα θόρυβο και πολλές φορές τον παίρνει ο ύπνος στο καπάκι και κοιμάται άλλη μισή ωρίτσα :P!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μα ρε συ δεν μπορείς να βάλεις ένα παιδί για ύπνο αν δεν θέλει να κοιμηθεί! :tongue:

Και φυσικά όσες ώρες θέλει κοιμάται. Απλά εγώ είμαι χαλαρή, δεν τρέχω να τον σηκώσω με το που θα κάνει ένα θόρυβο και πολλές φορές τον παίρνει ο ύπνος στο καπάκι και κοιμάται άλλη μισή ωρίτσα :P!

μπορεις να το βαλεις με το ζορι,το αφηνεις και κλαιει,και στο τελος κουραζεται και κοιμαται.:tongue::tongue:εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.και να το κανω δηλαδη θα μας ακουσει ολη η γειτονια.

αα,εμενα κατεβαινει απο το κρεβατι μας μονη της κι ερχεται να μας βρει.την πιανω κι εγω και την ξαναβαζω στο κρεβατι και ξανακοιμαται,αλλα οχι παντα.

τωρα κατεβαινει το πρωι και μου λεει γαλα και μου δειχνει το μπιμπερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...