Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις προαλλες ημουν στην κουμπαρα μου και επαιζαν τα μικρα ..ξαφνικα ο 18 μηνων γιος της εριξε το φαρασι στην κεφαλα της μικρης..εγω παρηγορισα τη μικρη και απλα απομακρυνα τον μικρο εξηγωντας του..ο πατερας του αμεσως του δωσε δυο στον ποπο..

εμενα με ενοχλησε αυτο..αλλα δεν ειναι δικη μου δουλεια να του πω τι θα κανει..απλα χαζοχαρουμενα του πα.."ελα δεν χρειαζεται να τον χτυπας" και εκεινος μου λεγε διαφορα..

επιπλεον για την ενδοοικοιγενειακη βια εχω προσωπικη αποψη απο βιωματα ..γιατι θα μου πεις λεω οτι καποιες φορες το ξυλο δεν βλαπτει? Γιατι απλα δεν το απαξιωνω τελειως..δεν το χω..τελειωσει το θεμα στο μυαλο μου..δεν ξερω πως αλλιως να σας το εξηγησω..

απλα δεν το κανω και ελπιζω οτι δεν θα χρειασθει κιολας..

δνε με ξερεις απο κοντα αλλα με κοβεις μαμα που θα εδερνα το παιδι μου? (ΝΑΙΙΙΙΙΙ θα απαντουσαν αυτες που με εχουν δει...)

εδω κανει σκανδαλια και με πιανουν τα γελια..

Καλέ Προς Θεού! Δεν είπα κάτι τέτοιο! Και να το έκανες βέβαια δικαίωμα σου απο τη στιγμή που στη χώρα μας δε διώκεται πεινικά! Απλά διαφώνησα στην εν λόγω έκφραση που δεν επινόησες εσύ απλά ανέφερες.

Και εμένα με πιάνουν γέλια πχ όταν βάζει πράγματα στο στόμα της πίσω απο την πλάτη μου και επειδή ξέρει οτι της το απαγορεύω έρχεται και μου γελάει με την πονηρόφατσα της επιδεικτικά και τρέχει όπως προανέφερα. Ε, τί να την κάνω εγώ απο το να την κυνηγήσω , να τη βάλω κάτω και να τη ζουλήξω!

Διαφημίσεις

Τελικά - έφαγα και ήρθα ;) - όντως καταλαβαίνουν.

Ο μικρός το πρωί τρώει κορν φλέηκς μαζί μου (Τα δικά μου). Τώρα έμαθε και ανεβαίνει στην καρέκλα της κουζίνας και πειράζει ότι έχω πάνω στο τραπέζι. Του δίνω κι εγώ κορν φλέηκς, αλλά του έλεγα 2-3 μέρες στη σειρά, ότι αν σηκώνεται όρθιος πάνω στην καρέκλα (όπου κινδυνεύει να κάνει "μπουμ") δεν έχει κορν φλέηκς!

Σήμερα κορίτσια όταν πήγα να του δώσω κορν φλέηκς (πάλι όρθιος ήταν στην καρέκλα) και τον κοιτάω με νόημα, κάθισε αμέσως κανονικά στην καρέκλα κι άνοιξε το στόμα. Κι όλες τις επόμενες φορές, κοιτούσε το μπολ μου, καθόταν κανονικά στην καρέκλα και περίμενε!

Του έμαθα να πειθαρχεί! Ενθουσιάστηκα ΤΟΣΟ πολύ!

Προσπ κι εγώ γελάω πολλές φορές όταν θα έπρεπε να μαλώνω, αλλά είναι ΤΟΣΟ χαριτωμένα τα άτιμα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εσυ καλε,δεν θα σχολιασεις τιποτα απ'οτι λεμε?

τώρα τα διάβασα μην βαράς κι εσύ

Λοιπόν!!! Το ξύλο από την εμπειρία μου δεν φέρνει αποτελέσματα, η μητέρα μου ξέσπαγε πάνω μου για οτιδήποτε κ δεν της το έχω συγχωρήσει ποτέ.

Στην ηλικία που είναι τα παιδιά μας εννοείται ότι δεν καταλαβαίνουν από ξύλο... εδώ δυσκολευομαστε με τα λόγια.

Στο Θοδωρή φέτος έχω δώσει 2-3 σφαλιάρες αλλά μέχρι εκεί, εννοείται ότ του ζήτησα συγνώμη γι'αυτό αλλά δεν αλλάζει κάτι, πια έγινε. :( Ολα τα προηγούμενα χρόνια δεν σήκωσα χέρι ποτέ, ούτε αυτό που λένε "μια στον πωπό".

Η μικρή ειναι πιο ατίθαση αλλά δεν θα καταφύγω στις μεθόδους αυτές χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτά από εμένα

Τελικά - έφαγα και ήρθα ;) - όντως καταλαβαίνουν.

Ο μικρός το πρωί τρώει κορν φλέηκς μαζί μου (Τα δικά μου). Τώρα έμαθε και ανεβαίνει στην καρέκλα της κουζίνας και πειράζει ότι έχω πάνω στο τραπέζι. Του δίνω κι εγώ κορν φλέηκς, αλλά του έλεγα 2-3 μέρες στη σειρά, ότι αν σηκώνεται όρθιος πάνω στην καρέκλα (όπου κινδυνεύει να κάνει "μπουμ") δεν έχει κορν φλέηκς!

Σήμερα κορίτσια όταν πήγα να του δώσω κορν φλέηκς (πάλι όρθιος ήταν στην καρέκλα) και τον κοιτάω με νόημα, κάθισε αμέσως κανονικά στην καρέκλα κι άνοιξε το στόμα. Κι όλες τις επόμενες φορές, κοιτούσε το μπολ μου, καθόταν κανονικά στην καρέκλα και περίμενε!

Του έμαθα να πειθαρχεί! Ενθουσιάστηκα ΤΟΣΟ πολύ!

Προσπ κι εγώ γελάω πολλές φορές όταν θα έπρεπε να μαλώνω, αλλά είναι ΤΟΣΟ χαριτωμένα τα άτιμα! :D

Και άμα συνέχιζε έπρεπε να κάνεις την καρδι'α σου πέτρα και να του το στερήσεις ένα πρωινό. εκεί να δεις πώς θα καταλάβαινε αμέσως ! Αυτό να δεις πώς πονάει, πιο πολύ απο το ξύλο!

τώρα τα διάβασα μην βαράς κι εσύ

Λοιπόν!!! Το ξύλο από την εμπειρία μου δεν φέρνει αποτελέσματα, η μητέρα μου ξέσπαγε πάνω μου για οτιδήποτε κ δεν της το έχω συγχωρήσει ποτέ.

γι'αυτο ακριβως και μενα δεν μ'αρεσει το ξυλο.γιατι εχω φαει πολυ και δεν με βοηθησε και καθολου αντιθετα μ'εκανε χειροτερα.τεσπα.παω να φαω.καλο μεσημερι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εδώ είμαι κορίτσια,ταίσαμε την μικρή,την βάλαμε για ύπνο,και φάγαμε...

δεν παρεξηγιέμαι εύκολα,don't worry!!!

το βιβλίο το ξεκίνησα κι εγώ και ο άντρας μου...θα το συνεχίσω...

όταν λέει ο άντρας μου φωνάζω,εννοεί ότι με ακούει με έντονο τρόπο να λέω στην έλλη ...

"έλλη τι κάνεις εκεί? όχι μην το πειράζεις το τάδε..."

ξύλο έχω φάει κι εγώ πολύ...

θα ξεκινήσω με την τιμωρία... να δω αν θα πιάσει...

πάντως στο σπίτι όλα τα πράγματα είναι στη θέση τους...και δεν πρόκειται να δεχθώ να μου ανοίγει όλα τα ντουλάπια στην κουζίνα και να βγάζει τα πράγματα έξω...

εκεί είμαστε συνέχεια με το όχι...

τώρα που ήμουν αθήνα...είδα το σπίτι των κουμπάρων υπό διάλυση!!

της κουζίνα τα μάτια βγαλμένα,η πόρτα του ψυγείου βγαλμένη,οι τοίχοι φαγωμένοι στις γωνίες,τα χαλιά με φαγητά πατημένα...

4 ετών το 1ο και 2 ετών το 2ο... δεν τρώνε στο τραπέζι, όρθια και λερώνουν τα πάντα... και λερώνονται και τα ίδια,χάλια...

ίσως είμαι λίγο απαιτιτηκή με την μικρή...χμμμ

γι'αυτο ακριβως και μενα δεν μ'αρεσει το ξυλο.γιατι εχω φαει πολυ και δεν με βοηθησε και καθολου αντιθετα μ'εκανε χειροτερα.τεσπα.παω να φαω.καλο μεσημερι.
καλη όρεξη θα τα πούμε από το σπίτι, φεύγω σε λίγο κι εγώ

ε

της κουζίνα τα μάτια βγαλμένα,η πόρτα του ψυγείου βγαλμένη,οι τοίχοι φαγωμένοι στις γωνίες,τα χαλιά με φαγητά πατημένα...

4 ετών το 1ο και 2 ετών το 2ο... δεν τρώνε στο τραπέζι, όρθια και λερώνουν τα πάντα... και λερώνονται και τα ίδια,χάλια...

δεν υπήρχε περίπτωση να το ανεχτώ αυτό κ ας ειναι παιδιά μου. Απαιτητική δεν είσαι αλλά ούτε ηλίθια να δεχθώ κάθε τους καπρίτσιο. Και ούτε σκοπεύω να έχω το σπιτι μου μ...λο για να μην πάθουν αυτά ψυχολογικό

Εγώ τον αφήνω ν' ανοίγει ορισμένα ντουλάπια, στα άλλα έχω βάλει ασφάλειες. Θεωρώ ότι αν δεν ψάξει και λίγο τον δικό μας "κόσμο", δεν θα 'χει ευκαιρία ν' ανακαλύψει πράγματα.

Δεν μπορεί να παίζει με τα τουβλάκια όλη μέρα ;).

Άσε που δεν θέλω να 'μαι συνέχεια με τα "οχι, μη αυτό κι εκείνο". Στο σπίτι δεν έχω στρώσει ΤΙΠΟΤΑ, γιατί το φτιάξαμε και μπήκαμε αφού ήδη είχε γεννηθεί ο Γιάννης, οπότε, ποιος ο λόγος.

Όταν ξεπεταχτεί αυτός (κι όποιο άλλο έρθει) ΤΟΤΕ θα στρώσω ότι θέλω. Άσε που δεν μ' αρέσουν και τα τραπεζομάντηλα, σεμεδάκια, βάζα, κρύσταλλα κλπ :D!

Αλλά υπό διάλυση δεν το λες, με τίποτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εδώ είμαι κορίτσια,ταίσαμε την μικρή,την βάλαμε για ύπνο,και φάγαμε...

δεν παρεξηγιέμαι εύκολα,don't worry!!!

το βιβλίο το ξεκίνησα κι εγώ και ο άντρας μου...θα το συνεχίσω...

όταν λέει ο άντρας μου φωνάζω,εννοεί ότι με ακούει με έντονο τρόπο να λέω στην έλλη ...

"έλλη τι κάνεις εκεί? όχι μην το πειράζεις το τάδε..."

ξύλο έχω φάει κι εγώ πολύ...

θα ξεκινήσω με την τιμωρία... να δω αν θα πιάσει...

πάντως στο σπίτι όλα τα πράγματα είναι στη θέση τους...και δεν πρόκειται να δεχθώ να μου ανοίγει όλα τα ντουλάπια στην κουζίνα και να βγάζει τα πράγματα έξω...

εκεί είμαστε συνέχεια με το όχι...

Στα ντουλάπια και τα συρτάρια βάλε ασφάλειες βρε κούκλα. Και εγώ έτσι ήμουν με το μη και το όχι αλλά και οι δυο αυτές λέξεις είναι πειρασμοί για το παιδί. Έβαλα και εγώ ασφάλειες και βρήκα την ησυχία μου. Πάει τραβάει, βλέπει οτι δεν και φεύγει. Και έτσι κινούμαι και εγώ πιο άνετα στο σπίτι. δεν φοβάμια να την αφήσω μόνη της στο σαλόνι γιατί ούτε ζημιά μπορεί να κάνει αλλά ούτε να χτυπήσει. Γιατί ανοίγοντας ένα συρτάρι μπορεί να φύγει με δύναμη προς τα πίσω και να σκάσει πάνω στο τραπέζι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...