Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν λές φωνάζεις τί εννοείς? Το βιβλίο της Ελενάντας το διάβασες? ΜΕ το να φωνάζεις προκαλέις φόβο στο παιδί και η ουσία δεν είναι να κάνει κάτι απο φόβο , μπορείς να του δείνεις εναλλακτικές λύσεις και καταλαβαίνει. Και εγώ ψιλοφώναζα αλλά το σταμάτησα πλέον. Απλά μιλάω αυστηρά και με κοιτάει μες στα μάτια χωρίς να κλάψει ούτε να διαμαρτυρηθεί. Και απο τότε που την έβαλα τιμωρία δεν ξαναπλησίασε τη λεκάνη της τουαλέτας. Περνάει απο δίπλα για να πάει στη μπανιέρα στα παπάκια της αλλά δεν αγγίζει!

Κι εγώ δεν φωνάζω.

Βάζεις τιμωρία; Το καταλαβαίνει; Πως να τα βάλεις τιμωρία σ' αυτή την ηλικία, που είναι ζιζάνια; Πες καμιά ιδέα! Τα δένεις;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα ξεχωριστο στεγνωτηριο ειδικα για το χειμωνα για μας συνεπαγεται αυξημενο ρευμα..και λογω θερμοσυσσωρευτων μας ερχεται ηδη τραγικα πολυ..πχ το 4μηνο 800 ευρω..

βρε προσπ,το ρευμα που καις για το σιδερο,θα το καις για το στεγνωτηριο,αφου δεν θελουν σιδερωμα τα πιο πολλα ρουχα,και θα γλιτωνεις και χρονο να κανεις αλλες δουλειες.;)

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Όταν λές φωνάζεις τί εννοείς? Το βιβλίο της Ελενάντας το διάβασες? ΜΕ το να φωνάζεις προκαλέις φόβο στο παιδί και η ουσία δεν είναι να κάνει κάτι απο φόβο , μπορείς να του δείνεις εναλλακτικές λύσεις και καταλαβαίνει. Και εγώ ψιλοφώναζα αλλά το σταμάτησα πλέον. Απλά μιλάω αυστηρά και με κοιτάει μες στα μάτια χωρίς να κλάψει ούτε να διαμαρτυρηθεί. Και απο τότε που την έβαλα τιμωρία δεν ξαναπλησίασε τη λεκάνη της τουαλέτας. Περνάει απο δίπλα για να πάει στη μπανιέρα στα παπάκια της αλλά δεν αγγίζει!

συμφωνω απολυτα.

δεν εχετε αδικο τωρα που το λετε...

οσον αφορα τις φωνες.. με μαθηματικη ακριβεια δεν εχουν αμεσα η μακροπροθεσμα αποτελεσμα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και φυσιολογικη αντιδραση ενος γονεα να ξεφευγει καποιες στιγμες..αλλα μακαρι να ειναι μονο καποιες στιγμες και οχι συχνοτερα.

εγω παροτι ΔΕΝ το εφαρμοζω δεν ειμαι απολυτα κατα του ξυλου..απλα ακομη δεν βρισκω το λογο για να το κανω..

Εγώ της μίλησα αυστηρά και της είπα αφού δεν καταλαβαίνει αυτά που της λέει η μανουλά και εξακολουθει να με στεναχωρεί θα τιμωρεί. Την έβαλα να κάτσει στην άκρη του καναπέ όπου είχα ανοιχτό το λάπτοπ και της έβαλα ένα τραγουδάκι. Της είπα πως δεν επιτρέπεται να σηκωθεί απο εκεί μέχρι να τελειώσει το τραγούδι. Γύρισα την πλάτη μου και έφυγα φορτσάτη. Ούτε έκλαψε ούτε με φώναξε ούτε σηκώθηκε να τρέξει απο πίσω μου ΄όπως συνήθως κάνει όταν με βλέπει να κατευθύνομαι στην τουαλέτα. Δεν ήταν κάτι το βάρβαρο απλά κατάλαβε οτι εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να κάνει εκείνο και το έκανε. Όταν τελείωσε το τραγουδάκι της έδωσα το ελεύθερο να σηκωθεί εαν το επιθυμούσε.

Διαφημίσεις

Εγώ δε θέλω το παιδί να φοβάται κάθε φορά που απλώνει το χεράκι του να κάνει κάτι. αυτό θα του κοστίσει και μελλοντικά. Πρέπει να έχει θάρρος και να διεκδικεί. Απλά με το διάλογο απο τη μεριά του γονέα μπορείς να οριοθετήσεις τί επιτρέπεται να κάνει και τί όχι! Εγώ είμαι εντελώς κατά του ξύλου. Ο γονιός είναι υπόδειγμα για το παιδί και παράδειγμα ως μίμηση. Αύριο μεθαύριο μπορεί να πάει να χτυπήσει τη συμμαθήτρια της επειδή δεν της έδωσε το μολύβι της γιατί έτσι έκανα και εγώ πχ που δε μάζεψε τα παιχνίδια της.

Εγώ δε θέλω το παιδί να φοβάται κάθε φορά που απλώνει το χεράκι του να κάνει κάτι. αυτό θα του κοστίσει και μελλοντικά. Πρέπει να έχει θάρρος και να διεκδικεί. Απλά με το διάλογο απο τη μεριά του γονέα μπορείς να οριοθετήσεις τί επιτρέπεται να κάνει και τί όχι! Εγώ είμαι εντελώς κατά του ξύλου. Ο γονιός είναι υπόδειγμα για το παιδί και παράδειγμα ως μίμηση. Αύριο μεθαύριο μπορεί να πάει να χτυπήσει τη συμμαθήτρια της επειδή δεν της έδωσε το μολύβι της γιατί έτσι έκανα και εγώ πχ που δε μάζεψε τα παιχνίδια της.

πολυ σωστα τα λες.κι εγω ειμαι κατα του ξυλου.στις φωνες βεβαια,οσο υπομονη και να εχεις,θα βρεθεις εκτος οριων και θα φωναξεις,ειναι φυσιολογικο.αλλα και παλι,για σοβαρο λογο,κι οχι γιατι δεν θελω για παραδειγμα να πειραζει τα κρυσταλλα.το παιδι δεν καταλαβαινει οτι τα κρυσταλλα ειναι επικινδυνα.ειναι δικια μας δουλεια να τα απομακρυνουμε.

και για να μην παρεξηγηθω παλι,δεν κανω την εξυπνη,ουτε ειμαι η τελεια μαμα,κι εγω κανω λαθη.κι οτι λεμε μιαμαμα το λεμε απο ενδιαφερον.να το ξερεις.;)

Είναι πανέξυπνα! Καταλαβαίνουν τα πάντα! Και ξέρουν μέχρι πού τα πάιρνει και αυτό γιατί σε έχουν κόψει προηγουμένως...

Θέλει υπομονή και δουλειά πολύ απο μεριά μας! είναι πλαστελίνες και τα πλάθουμε ... Εμείς δημιουργούμε την τελική τους ''μορφή''. Και αν τα χτυπάμε πχ αυτό που θα λάβουν είναι να διεκδικούν χρησιμοποιώντας βία. Γιατί έτσι τα μάθαμε εμείς. Εμένα πχ δεν ξέρει καν τη λέξη ντα. Ούτε έχει σηκώσει χέρι σε κανέναν και τίποτα γιατί δεν το έχει δει ποτέ.

Καλα τα μωρα μας ΟΛΑ τα ιδια κανουν;;;;

Απιστευτο!! Σας διαβαζω και νομιζω οτι τα εγραψα εγω..Κι εμεις εχουμε λατρεια στο γραψιμο και εχουμε παρει ενα απο τα ELC που εχει μαρκαδορο νερου αλλα μολις η Ναταλιτσα βλεπει κανονικο ΟΥΤΕ να το ΦΤΥΣΕΙ!!

Δεν μπορω να την πω ατακτη αλλα πολυ ζιζανιο βρε παιδι μου..Ολα να τα μαθαινει κ να τα ανακαλυπτει..Καλο ειναι αυτο βεβαια δεν μου αρεσουν κ τα μαμουχαλα που βαριουνται που ζουνε..

Βικυ μπραβο στην Γεωργιτσα..

Προσπ να χαιρεσαι τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου!! Να τα περασετε τελεια αποψε!!!

yRf6p1.png

Καλα τα μωρα μας ΟΛΑ τα ιδια κανουν;;;;

Απιστευτο!! Σας διαβαζω και νομιζω οτι τα εγραψα εγω..Κι εμεις εχουμε λατρεια στο γραψιμο και εχουμε παρει ενα απο τα ELC που εχει μαρκαδορο νερου αλλα μολις η Ναταλιτσα βλεπει κανονικο ΟΥΤΕ να το ΦΤΥΣΕΙ!!

Δεν μπορω να την πω ατακτη αλλα πολυ ζιζανιο βρε παιδι μου..Ολα να τα μαθαινει κ να τα ανακαλυπτει..Καλο ειναι αυτο βεβαια δεν μου αρεσουν κ τα μαμουχαλα που βαριουνται που ζουνε..

Βικυ μπραβο στην Γεωργιτσα..

Προσπ να χαιρεσαι τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου!! Να τα περασετε τελεια αποψε!!!

Πρινσέσα 2μιση το μεσημέρι είναι, όχι το βράδυ. σε ενημερώνω σε περίπτωση που μπερδεύτηκες;):tongue:

Διαφημίσεις

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ περι του ξυλου

και οπως εγραψα... δεν εχω σηκωσει χερι..So far

αλλα θεωρητικα και το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο..:tongue:

εγω το πα και το εννοω αλλωστε..

ειναι σε εξελιξη το εγχειριδιο που γραφω

"Μαθε για τη μανα σου, μη γινεις σα τη μανα σου"

θα πιασει τοπο στανταρακι!!

thanks my princess!!

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ περι του ξυλου

και οπως εγραψα... δεν εχω σηκωσει χερι..So far

αλλα θεωρητικα και το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο..:tongue:

εγω το πα και το εννοω αλλωστε..

ειναι σε εξελιξη το εγχειριδιο που γραφω

"Μαθε για τη μανα σου, μη γινεις σα τη μανα σου"

θα πιασει τοπο στανταρακι!!

thanks my princess!!

καλα,αν διαβασεις το βιβλιο αυτο που σου ειπα,θα καταλαβεις πολλα.σε βοηθαει πολυ.θες να στο στειλω?να μου πεις και την γνωμη σου.

Το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο θα μπορούσε να υποστηρίζει και ο Χ σύζυγος και αν δεν συμφωνούσες μαζί του να έπαιρνες ένα ''μαθηματάκι'' απο τον παράδεισο. Δεν νομίζω οτι ΚΑΜΙΑ σχέση( παιδί - γονιός, σύζυγοι, αδέλφια) μπορει να είναι υγιείς όταν υπάρχει ο εν λόγω παράδεισος γιατι για μένα κόλαση είναι.

Το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο θα μπορούσε να υποστηρίζει και ο Χ σύζυγος και αν δεν συμφωνούσες μαζί του να έπαιρνες ένα ''μαθηματάκι'' απο τον παράδεισο. Δεν νομίζω οτι ΚΑΜΙΑ σχέση( παιδί - γονιός, σύζυγοι, αδέλφια) μπορει να είναι υγιείς όταν υπάρχει ο εν λόγω παράδεισος γιατι για μένα κόλαση είναι.

δνε με ξερεις απο κοντα αλλα με κοβεις μαμα που θα εδερνα το παιδι μου? (ΝΑΙΙΙΙΙΙ θα απαντουσαν αυτες που με εχουν δει...)

εδω κανει σκανδαλια και με πιανουν τα γελια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...