Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jesgk καλά ειναι το μπισκοτάκι μου,τα νεα μας για την ασθενεια τα γράφω στο θεμα που εχω ανοίξει, δεν θέλω να τα γράφω στο cafe μας εδώ διαβάζουμε ευχάριστα πραγματάκια που κάνουν τα ζουζούνια μας.

κοπελούλα απλά αν έιναι καλά, δεν χρειάζονται λεπτομέρειες άλλωστε, αρκεί ολα να βαίνουν καλώς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας mummies!(καλε ετσι γραφεται ή μολις σας ειπα μουμιες????χαχαχαχα).Εμεις ειμαστε πολυ καλα .Διαβασα σε προηγουμενα ποστ και μου εκανε τρομερη εντυπωση.....και τα δικα σας μωρα εχουν θεμα με το χαλι ε????τι παραξενο πραγμα!!!απο ολο το σπιτι θα παει ακριβως εκει που δεν εχει χαλι!!!!:mad::-x:-xγια να καταλαβω.......τι ικανοποιηση παιρνουν με το να παγωνει ο κωλος τους ,μου λετε?

περαστικα στις μανουλες με πονο στη μεση,κι εγω εχω προβλημα και ωρες ωρες ,ουτε να περπατησω δεν μπορω,ατιμος πονος....!

προσπ,ειμαι σιγουρη πως η κουνιαδουλα σου ,εχει και αλλο ενα σοβαρο μειονεκτημα........μηπως φτερνιζεται ολημερα??????:tongue::tongue::tongue:στην αρχη που μας ειχες πει για την συγκατοικηση ,ομολογω πως μου ειχε κανει σε πολυ αρνητικο για το ζευγαρι,αλλα με τις λεπτομεριες που λες κατα καιρους,σιγουρα κι εγω θα ειχα δεχτει να μεινουμε ολοι μαζι!!!μονο που σε βοηθαει με το μωρο οταν λειπεις.ειναι τεραστιο πλεονεκτημα ,να εισαι σιγουρη!

ηδη δινετε αυγο???πρωι ή απογευμα????εγω δεν εχω δωσει ακομα!!!κουπονια ερχονται και σε μενα ,θα σας ενημερωσει οταν ερθει η νεα φουρνια.....!

παντως ,εμεις τελειωσαμε με τα αλεσμενα!ψιλοκομμενα του αρεσουν πολυ περισσοτερο!!

τζες ειδα στο facebook το δεντρακι,πολυ ωραιο και του χρονου με υγεια!!!!αλλα αυτο που μου εκανε τρελη εντυπωση ειναι το χρωμα του τοιχο στο σαλονι σου!!!!!πολυ ζεστο και σκουρο!!!εγω δεν θα τολμουσα να βαλω τοσο σκουρο χρωμα!!!ταιριαζει απολυτα με τα χριστουγεννα!!!

bye bye mummies:lol:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Γεια σας mummies!(καλε ετσι γραφεται ή μολις σας ειπα μουμιες????χαχαχαχα)
μούμιες μας είπες αλλά δεν πειράζει, εγώ μέχρι να μουμιοποιηθώ εδώ θα γράφω...;0
τα δικα σας μωρα εχουν θεμα με το χαλι ε????
εμένα το θέμα που έχει με το χαλί ειναι ότι κάνει την ηλεκτρική σκούπα κ ρουφάει όλο το σπίτι!!!! ότι βρει το τρώει κ την κυνηγάω!! Τι θα κάνω;;;;

παντως ,εμεις τελειωσαμε με τα αλεσμενα!ψιλοκομμενα του αρεσουν πολυ περισσοτερο!!

τι καλά!! μπράβο, κ το κρέας;;; εμένα τρώει χωρίς να αλέθουμε τον τραχανά κ το πεπονάκι αλλά όλα τα άλλα αλεσμένα

τζες ειδα στο facebook το δεντρακι,πολυ ωραιο και του χρονου με υγεια!!!!αλλα αυτο που μου εκανε τρελη εντυπωση ειναι το χρωμα του τοιχο στο σαλονι σου!!!!

Ευχαριστώ!! Ευτυχώς που έκανα κ εκείνο τον τοίχο χρωματιστό γιατί στο υπόλοιπο σπίτι που έχω πάλ χρώματα το έχω μετανιώσει

κορίτσια... .εχω ένα συνάχι... ένα συνάχι... άλλο πράγμα..... το ένα μου μάτι δακρύζει κ το άλλο κλείνει.... όλα καλά κατά τα άλλα

Περαστικα σου jesgk,ελπιζω να περασει γρηγορα.

Γεια σας και απο εμενα pontikaki πως τα πας με τη μεση,εγω ειμαι πολυ καλυτερα βεβαια εκανα ενεσεις

Ειμαι λιγο καλυτερα ευχαριστω πηρα κατι δυνατα παυσιπονα γιατι με τις ενεσεις δεν τα παω καλα -μονο εγω κανω στους αλλους ,λογω δουλειας-τα κοριτσια απο τη δουλεια στο τσακ δεν ηρθαν με τις ενεσεις στο χερι.Σημερα τουλαχιστον μπορω και στεκομαι ορθια:lol::lol:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ!!! Τον τοιχο της jesgk τον ειχα δει και εγω και εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια σκεψη!!

ειναι ΣΟΥΠΕΡ!! Μπραβο στην γυναικα που τολμα!!!

το θεμα κουνιαδας ειναι ουσιαστικα πολυ απλο αλλα δεν αναλυεται σε τετοια τοπικ..συνεπως απλα λεω οτι ειναι πολυ καλη στο θεμα του baby sitting (αν ηταν η δουλεια της θα την συστηνα ανεπιφυλακτα για οποιον θα ηθελε καποιον να διασκεδαζει τα παιδια του και να τα προσεχει σχεδον κατα γραμμα και κανονα) αλλα στα υπολοιπα οσο καλος ανθρωπος και αν ειναι δεν παυει να δημιουργει (και μεσα απο αυτη της τη συμπεριφορα να της δημιουργουμε) θεματα που σηκωνουν τακτικα παρεξηγησεις (χωρις ουσια πολλες φορες)..που πιστευω οτι αν ειχε λιγο χιουμορ (που δυστυχως για μενα δεν διαθετει καθολου) και αν δεν ηταν τοσο συμπλεγματικη με τον ιδιο της τον εαυτο η ζωη της αλλα και η ζωη μας θα ηταν πολυ πιο ευχαριστη..ομως..δεν ειναι ετσι τα πραγματα και εφοσον εχουμε αποφασισει να την εχουμε κοντα μας ..το παλευουμε καθε μερα...θα δειξει..

αρα cristin εκεινη μπορει να φταρνιζεται αλλα εγω εχω μαμηθει στον λοξυγγα και στην γκαντεμια..λες να τρωω πολυ θαψιμο απο πισω?????..οοοοοοοοοχι βρε!!!..

ενα θα σας πω..οταν ο συζυγος της μιλησει με τροπο που δεν της αρεσει αμεσα η εμμεσα κατηγορουμαι εγω για την συμπεριφορα του αυτη πχ "ο αδελφος μου ποτε δεν μιλουσε ετσι", "ο αδελφος μου δεν ηταν ποτε νευρικος", ή το κορυφαιο!!! "εμ! τι πειρμενεις απο Πειραιωτισσες" (καθοτι οι γυναικες της ηλικιας της εχουν μεινει ακομη στην εποχη "οι γυναικες των Αθηνων ειναι αριστοκρατισσες" - μη χ...ω (sorry)- "οι γυναικες του Πειραια ειναι αλητισσες" και τετοια κουλα...το ετος 2009 δυστυχως...βεβαια αυτα τα καρακουλα τα πεταει συνηθως οταν δεν εχει πια τι να απαντησει και ΠΑΝΤΑ φευγοντας απο τον χωρο που γινεται το σκηνικο διοτι ως drama queen θελει να χει και τον τελευταιο λογο...)..

αχ..τι τα σκεφτομαι και φουρκιζομαι βραδυατικα!!

η μικρη εχει κλαμα τακτικα αποψε και δεν ξερω αν ειναι δοντια η κοιλια..εχει και κατι αερια..και που θηλαζει ενιοτε μπηγει και τα κλαματα γοερα..

βλεπω ξενυχτιιιιι..

ρε θηρειο cristin πως τον καταφερες να τα τρωει χονδορκομμενα???? εμενα η δικια μου βλεπω να πηγανει Λυκειο για να μη τρωει αλεσμενα και να κοιμηθει στο δικο της δωματιο

WELL DONE MAMA!!

Και εμενα η σουρλουλου (αληθεια τι απεγινε η Lena & Sourloulou??) οταν στρωσαμε τα χαλια μεχρι και τωρα παει οπου ΔΕΝ εχει χαλι και επιδεικτικα στρωνει ποπο εκει και χαζογελαει επειδη ξερει οτι θα την μαλωσω..

χαζευει με τους κομπους στα χαλια (Στη Μυραρακη θα πιασει δουλεια προβλεπω)

και κυνηγαει την ηλεκτρικη κανοντας "βουουουουου"

εχει πολυ πλακα..

και αυγο τρωμε κροκο..το ασπραδι δεν το θελει γιατι αφηνει κομματακια και δεν διαλυεται ευκολα..αλλα κια τον κροκο με τα χιλια ζορια..αλλα κατι ειναι και αυτο αφου εχει πρωτεινες που χρειαζεται..

με τον θηλασμο cristin πως πας??

Κι εμένα η μικρή κάνει γκρινίτσες στο κρεβάτι της δεν ξέρω τί φταίει.

Σήμερα την ώρα που πάρκαρα έξω απο το γραφείο μπέρδεψα τα πόδια μου σε ένα σίδερο, έπεσα με τον πωπό κ προσπάθησα να στηριχτώ σε μια μπαρα που βάζουμε για τις θέσεις πάρκινγκ αλλά αντί αυτού την έριξα στα πόδια ενος συναδέλφου. Από την μια γελούσαμε κ δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον από την άλλη ο συνάδελφος κουτσαινει κ εμένα πρίστηκε ο αστράγαλος...ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΤΡΩΕΙ;;;;

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσια.Κι εμενα η δικια μου καθετε εκτος χαλιου και οταν την μαλωνω το μονο που μου κανει ειναι να μου γελαει και να μου κανει ματακια......:tongue::tongue:.Εμεις τρωμε πια ολο το αυγο μαζι και το ασπραδι.Τρελενεται λεμε.Της το δινω 2 φορες τη βδομαδα πριν την φρουτοκρεμα.Κοριτσια ειμαι φοβερα κουρασμενη.Cristin καλα εκανες και μας ειπες μουμιες.Εγω απο τα τοσα ξενυχτια που εχω φαει σαν μουμια μοιαζω ετσι κι αλλιως.:confused::confused::confused:Την εχουν τρελανει τα δοντια τη δικια μου και δεν κοιματε καθολου το βραδυ παλι.Αντε να βγουν ολα να ησυχασουμε κι εμεις κι αυτη!!!!

Καλημερα κοριτσια!!

εγω παααααααααλι αργησα να φυγω για το γραφειο και ΠΑΛΙ πηρα ταξι...

δεν μπορω να καταλαβω πως στα κομματια καταφερνω ενω ξυπναω απο τις 6.00 να καθυστερω να φυγω...μαλλον επειδη ολο βρισκω δουλειες να κανω και με ξεμυαλιζει και η μικρη..

ΑΛΛΑ τι κακο πια!! σταματησα να σηκωνομαι απο τις 6.45 για να μπορω να κανω καμια δουλεια νωριτερα πρωτου ξυπνησει αλλα το πονηρο πως τα χει καταφερει και μολις ξυπνησω, ξυπναει και εκεινη ειναι απιστευτο πως το κανει!!

τελικα την 100στη φορα που εκλαψε της εβαλα λιγο mudisal στα ουλα και μετα ξυπνησε στο διωρο για να θηλασει..

ασε EYA για το ξενυχτι μαλλον σου κακοφαινεται επειδη υπαρχουν και νυχτες που δεν ξυπναει... εμεις με το θηλασμο δεν εχουμε σταυρωσει νυχτα να κοιμηθει σερι και προφανως το χουμε συνηθισει..και απλα με ενοχλουν οι νυχτες που χει ενοχλησεις απο τα δοντια και θελει στηθος-πιπιλα all night long..

χθες πηρα και τις φωτο απο τη βαπτιση και εκατσα να της ταξινομησω στο αλμπουμ διοτι αν δεν το κανα χθες δεν θα το κανω ποτε..και στο καπακι εφαγα τσιτες και εκανα ενα συμμαζεμα στο δωματιο της μικρης που χει καταντησει πλυσταριο και αποθηκη και μου παιζει τα νευρα..

τελος στα ΛΗΤΩ εχθες βρηκα το ΣΟΥΠΕΡ φορεμα για τη μικρη...ΕΝΤΕΛΩΣ αμπιγιε και ΕΝΤΕΛΩΣ τουαλετα αλλα ΑΨΟΓΟ για τα πρωτοχρονιατικα γενεθλια της..το μονο κακο ειναι οτι ειναι κοντομανικο και με προβληματιζει το αν θα βρω ενα εφαρμοστο μακρυμανικο μπλουζακι για απο μεσα..

Κι εμένα η μικρή κάνει γκρινίτσες στο κρεβάτι της δεν ξέρω τί φταίει.

Σήμερα την ώρα που πάρκαρα έξω απο το γραφείο μπέρδεψα τα πόδια μου σε ένα σίδερο, έπεσα με τον πωπό κ προσπάθησα να στηριχτώ σε μια μπαρα που βάζουμε για τις θέσεις πάρκινγκ αλλά αντί αυτού την έριξα στα πόδια ενος συναδέλφου. Από την μια γελούσαμε κ δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον από την άλλη ο συνάδελφος κουτσαινει κ εμένα πρίστηκε ο αστράγαλος...ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΤΡΩΕΙ;;;;

ουτε σκηνοθετημενο να ταν ομως!!!

περαστικουλια!!

καλημερα κι απο μενα!!!

περαστικα κοριτσια κι υπομονη με την γκρινια και την κουραση.

εμεις ακομα τα ιδια,μυξες και βηχα το βραδυ.εχθες εκλεισα το κλιματιστικο

και κοιμηθηκε λιγο καλυτερα η μικρη.εμεις δεν κοιμομαστε,γτ θελει ολο το κρεβατι δικο της.

αρχισατε αυγουλακι ολες,ε?εμεις απο τον νεο χρονο.

και τα αλεσμενα τρωμε μονο φρουτοκρεμα,γτ μηλο φοβαμαι ακομα να της δωσω κομματακια.κατα τ'αλλα τρωμε στο χερι τα παντα,αχλαδακι,τυρακι,αγγουρακι,και φαγητο κομμενο με το πιρουνακι!

μαλλον ειναι στο παιδι,γτ η δικια μου με το αλεσμενο φαγητο αναγουλιαζει.

το καλυτερο της ειναι να της βαζω στο τραπεζακι της,στο καρεκλακι,κομματακια αρακα,καλαμποκι,καροτο,κτλ.και να προσπαθει να τα πιασει να τα φαει!γουρουνιτσα γινεται,αλλα μονο ετσι τρωει!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...