Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν θα σιδέρωνα 2 πλυντήρια στην καθισιά! ΜΙΣΩ το σιδέρωμα :tongue:!

Εγώ όταν έχω νεύρα, πάω καμιά βόλτα ή σερφάρω στο νετ.

Εγώ με το στεγνωτήριο το έχω ξεχάσει το σιδέρωμα! Μια φορά το μήνα βάζω σίδερο για ελάχιστα που τσαλακώνουν . Κυρίως σεντόνια που δεν επείγουν κι όλας. Έχω πολλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν θα σιδέρωνα 2 πλυντήρια στην καθισιά! ΜΙΣΩ το σιδέρωμα :tongue:!

Εγώ όταν έχω νεύρα, πάω καμιά βόλτα ή σερφάρω στο νετ.

συμφωνω απολυτα!

Εγώ με το στεγνωτήριο το έχω ξεχάσει το σιδέρωμα! Μια φορά το μήνα βάζω σίδερο για ελάχιστα που τσαλακώνουν . Κυρίως σεντόνια που δεν επείγουν κι όλας. Έχω πολλά!

κιι εγω εχω στεγνωτηριο,αλλα παλι τσαλακωμενα μου τα βγαζει,γιατι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μολις κοιμηθηκε η μικρη μου.αλλο παλι κι αυτο.ξυπναει κατα τις 7 και κοιμαται για μεσημερι στις 12!και μετα μου λενε για προγραμμα στα παιδια.τι'ναι τουτο?

σας εχω πει που μου λεει τωρα αγκαλα για να την παιρνω αγκαλιτσα ή με πιανει απο το χερακι και με τραβαει για να παιξουμε?ωραιο,αλλα εχω βρει τον μπελα μου!

Διαφημίσεις

συμφωνω απολυτα!

κιι εγω εχω στεγνωτηριο,αλλα παλι τσαλακωμενα μου τα βγαζει,γιατι?

Ρε συ μήπως δε βάζεις το σωστό πρόγραμμα? Εγώ βάζω αυτό που λέει έτοιμα για φόρεμα και τα διπλώνω αμέσως μόλις τελειώσει το στέγνωμα. Ελάχιστα ρούχα τσαλακώνουν. ολόκληρα πλυντήρια διπλώνω κατευθείαν . Τζιν και σεντόνια τσαλακώνουν πολύ όμως.

μολις κοιμηθηκε η μικρη μου.αλλο παλι κι αυτο.ξυπναει κατα τις 7 και κοιμαται για μεσημερι στις 12!και μετα μου λενε για προγραμμα στα παιδια.τι'ναι τουτο?

σας εχω πει που μου λεει τωρα αγκαλα για να την παιρνω αγκαλιτσα ή με πιανει απο το χερακι και με τραβαει για να παιξουμε?ωραιο,αλλα εχω βρει τον μπελα μου!

Χθες ήθελε να τον πάρω αγκαλιά (για να δει το κρέας που έβραζε, όχι ότι με λιγώθηκε ξαφνικά :tongue:), ερχόταν κοντά μου και αγκάλιαζε τα πόδια μου με δύναμη, σήκωνε το κεφάλι και με κοιτούσε!

Ρε κορίτσια, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δυνατός! Σ' ένα χρόνο δεν θα μπορώ να τον κάνω κουμάντο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε συ μήπως δε βάζεις το σωστό πρόγραμμα? Εγώ βάζω αυτό που λέει έτοιμα για φόρεμα και τα διπλώνω αμέσως μόλις τελειώσει το στέγνωμα. Ελάχιστα ρούχα τσαλακώνουν. ολόκληρα πλυντήρια διπλώνω κατευθείαν . Τζιν και σεντόνια τσαλακώνουν πολύ όμως.

μαλλον αυτο που λες ειναι.γιατι εμενα ειναι στα γερμανικα.μου'χει πει ο αντρας μου σ'ενα συγκεκριμενο να τα βαζω,και δεν εχω δοκιμασει τα αλλα προγραμματα.:rolleyes::rolleyes:

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :roll::evil::evil:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χθες ήθελε να τον πάρω αγκαλιά (για να δει το κρέας που έβραζε, όχι ότι με λιγώθηκε ξαφνικά :tongue:), ερχόταν κοντά μου και αγκάλιαζε τα πόδια μου με δύναμη, σήκωνε το κεφάλι και με κοιτούσε!

Ρε κορίτσια, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δυνατός! Σ' ένα χρόνο δεν θα μπορώ να τον κάνω κουμάντο.

γομαρακι,ε?φτου του!

Διαφημίσεις

λοιπο εμενα μου αρεσει το σιδερωμα..απλα δεν εχω υπομονη οταν πχ ενα ρουχο ειναι δυσκολο και δεν ισιωνει η εχει πτυχες..εκει τα δινω σουμπιτο στην κουνιαδα αν υπαρχει αναγκη να φορεθει..

εχω ηδη 4 πλυνητρια ασιδερωτα απο το σκ γιατι βαρεθηκα αυτες τις μερες να σιδερωσω..αλλα σημερα παροτι γενεθλια συζυγου θα καθησω να τα κανω γιατι εχω αλλα δυο πλυσιματα να κανω..

βεβαια της μικρης τα καλοκαιρινα ειναι ΑΠΕΙΡΑ και θελω μονο εκει ποση ωρα δεν ξερω..

ευχαριστω maestria μου για τις ευχες!

μαλλον αυτο που λες ειναι.γιατι εμενα ειναι στα γερμανικα.μου'χει πει ο αντρας μου σ'ενα συγκεκριμενο να τα βαζω,και δεν εχω δοκιμασει τα αλλα προγραμματα.:rolleyes::rolleyes:

Μην είσαι κορόιδο γιατί δε ζήτησες μια επίδειξη? Μάλλον βάζεις αυτό που είναι για σίδερο. Στα βγάζει και λίγο νωπά? Γιατί και εγώ πρώτη φορά που το έβαλα έβαλα το πρόγραμμα για σίδερο και μου τα έβγαλε λίγο νωπά και τσαλακωμένα. Και λέω μάλιστα τί να το κάνω αφού δε στεγνώνει? Και το ίδιο βράδυ μίλησα με τη γυναίκα ενός συναδέλφου του άντρα μου που έχει 15 χρόνια στεγνωτήριο και μου είπε να βάλω το έτοιμα για φόρεμα. Ολόστεγνα, ζεστά ζεστά και ατσαλάκωτα! Και μυρωδάτα! ΘΑ σωθείς σου λέω! Ψάξτο.

και μενα λεει γκαλιαααααα και οταν θελει να παιξουμε με τραβαει κουνοντας καταφατικα το κεφαλι και μου λεει "ελα ελα" και οταν θελει να κατσουμε στο πατωμα να παιξουμε λεει "κα - κα" (οχι κακα)..

βεβαια αυτο το κα το χει για : το κατω και την καρεκλα..

τεμπελιτσα λεμε

Μην είσαι κορόιδο γιατί δε ζήτησες μια επίδειξη? Μάλλον βάζεις αυτό που είναι για σίδερο. Στα βγάζει και λίγο νωπά? Γιατί και εγώ πρώτη φορά που το έβαλα έβαλα το πρόγραμμα για σίδερο και μου τα έβγαλε λίγο νωπά και τσαλακωμένα. Και λέω μάλιστα τί να το κάνω αφού δε στεγνώνει? Και το ίδιο βράδυ μίλησα με τη γυναίκα ενός συναδέλφου του άντρα μου που έχει 15 χρόνια στεγνωτήριο και μου είπε να βάλω το έτοιμα για φόρεμα. Ολόστεγνα, ζεστά ζεστά και ατσαλάκωτα! Και μυρωδάτα! ΘΑ σωθείς σου λέω! Ψάξτο.

τι πλυντηρια εχετε ? στεγνωτηρια αν θυμαμαι καλα?

εγω εχω ενα Candy 6κιλο οχι στεγνωτηριο..εχει προγραμμα για ατσαλακωτα ρουχα αλλα η μεση πλυση κανει πανω απο 2 ωρες..

η μεση πλυση κανει 1 ωρα και 20 λεπτα περιπου αλλα εχει και ενα προγραμμα 32 λεπτων στους 50 βαθμους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...