Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι,ιλαρας,παρωτιτιδας,ερυθρας.

το varivax δεν ξερω τι ειναι,γτ μου το εχει γραψει επιπροσθετο με μολυβι.

ξερει καμμια?

γαμώτο τότε δεν έχουμε της ιλάρας κάτι άλλο ήταν σημειωμένο...άχρηστη μάνα ειμαι δεν τα θυμάμαι απ' έξω.. μήπως ήταν της ανεμοβλογιάς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γαμώτο τότε δεν έχουμε της ιλάρας κάτι άλλο ήταν σημειωμένο...άχρηστη μάνα ειμαι δεν τα θυμάμαι απ' έξω.. μήπως ήταν της ανεμοβλογιάς

:D:D:tongue::tongue:

ουτε εγω βρε τα θυμαμαι απ'εξω,το βιβλιαριο εχω μπροστα μου!χαχαχαχ

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

xaxaxa!! Δεν είμαι μονο εγώ δλδ!! ΧαχΑ

και εγώ στο κλάμπ! Ξεχνάω μέχρι και τα χάπια μου να πάρω. Όχι οτι χαπακώνομαι, αλλά αν χρειαστεί λέμε....Σαν τη γιαγιά μου μιλαώ τώρα!

Να τον χαίρεσαι προσπ! Πολύχρονος!

και εγώ στο κλάμπ! Ξεχνάω μέχρι και τα χάπια μου να πάρω. Όχι οτι χαπακώνομαι, αλλά αν χρειαστεί λέμε....Σαν τη γιαγιά μου μιλαώ τώρα!

Να τον χαίρεσαι προσπ! Πολύχρονος!

ευχαριστωωωω!!

Απαπαπαπα, μισή ώρα διαβάζω! ;)

Κορίτσια εμένα ο δικός μου τα έκανε αυτά τα εμβόλια (ιλαράς, κλπ) και ευτυχώς δεν έκανε συμπτώματα. Γενικά δεν έχει κάνει συμπτώματα σε κανένα εμβόλιο μέχρι τώρα.

Χθες ήταν ο πεθερός μου στο σπίτι, βάζανε το σύρμα στο μπαλκόνι που σας είπα και φώναζε ο μικρός από μέσα "παππού" συνέχεια. Τρέλα ο πεθερός, είναι και το μοναδικό του εγγόνι, κατουρήθηκε πάνω του :D.

Αχ, κι εγώ νυστάζω, δεν έχω και δουλειά να περάσει η ώρα!

Κοντεύω και 2 μήνες απλήρωτη. Τι καλά.

Καλή μέρα σ' όλη την παρέα.

Υ.Γ. Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου προσπ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κι εγώ σήμερα χαζολογάω...πάνω να απλώσω κάτι πλυντήρια που έχω βάλει...

φαγητό έχω από χθες...κι επειδή είχα νεύρα χθες το βράδυ σιδέρωσα 2 πλυντήρια και τακτοποίησα και ρούχα στις ντουλάπες...

οπότε το πρωινό μου σήμερα είναι χαλαρό...

αν και σε λίγο μεσημέριασε...

χαζεύω στο ίντερνετ κάτι ξύλινα σπιτάκια...μούρλια!!

Απαπαπαπα, μισή ώρα διαβάζω! ;)

Κορίτσια εμένα ο δικός μου τα έκανε αυτά τα εμβόλια (ιλαράς, κλπ) και ευτυχώς δεν έκανε συμπτώματα. Γενικά δεν έχει κάνει συμπτώματα σε κανένα εμβόλιο μέχρι τώρα.

Χθες ήταν ο πεθερός μου στο σπίτι, βάζανε το σύρμα στο μπαλκόνι που σας είπα και φώναζε ο μικρός από μέσα "παππού" συνέχεια. Τρέλα ο πεθερός, είναι και το μοναδικό του εγγόνι, κατουρήθηκε πάνω του :D.

Αχ, κι εγώ νυστάζω, δεν έχω και δουλειά να περάσει η ώρα!

Κοντεύω και 2 μήνες απλήρωτη. Τι καλά.

Καλή μέρα σ' όλη την παρέα.

Υ.Γ. Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου προσπ!

Και εμείς βάλαμε τέτοιο στα κάγκελα του μπαλκονιού! Δεν ξέρω αν χωρούσε να πέσει η ίδια αλλά σίγουρα θα μου είχε αδειάσει το σπίτι πετώντας τα ένα ένα απο τον τέταρτο!

φαγητό έχω από χθες...κι επειδή είχα νεύρα χθες το βράδυ σιδέρωσα 2 πλυντήρια και τακτοποίησα και ρούχα στις ντουλάπες...

Και εγώ όταν έχω νεύρα καταπιάνομαι με δουλειές. Τις κάνω και πιο γρήγορα και δε νιωθω κούραση! Η αδρεναλίνη μάλλον...

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν θα σιδέρωνα 2 πλυντήρια στην καθισιά! ΜΙΣΩ το σιδέρωμα :tongue:!

Εγώ όταν έχω νεύρα, πάω καμιά βόλτα ή σερφάρω στο νετ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν θα σιδέρωνα 2 πλυντήρια στην καθισιά! ΜΙΣΩ το σιδέρωμα :tongue:!

Εγώ όταν έχω νεύρα, πάω καμιά βόλτα ή σερφάρω στο νετ.

κι εγώ σιδερώνω.. και 4-5 μαζί

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...