Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς ακόμα δεν έχουμε επιχειρήσει με τα χρώματα,μόνο με τον πίνακα στου βαφτιστιριού το σπίτι...

εμείς τον επόμενο μήνα έχουμε mmr!!

τον επόμενο έχω prevenar κ της ιλαράς ... τον Ιούλιο έχω ένα επαναληπτικο αλλά θα το κάνουμε Σεπτέμβρη αφού θα είναι Ιταλία

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο..

ειναι μεγαλη η χαρα μου δυο φορες για σημερα

α) εχει γενεθλια ο τζιτζιγκος (παρα 5 χρονια σχεδον κλεινει 1/2 αιωνα ζωης!!)

β) εχθες το βραδυ εζησα στιγμες "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ" διοτι βρηκα στο fcb εναν φιλο που με βοηθησε καποτε καλυτερα και απο αδελφος..ειχαμε χαθει 12 χρονια και του χρωστουσα ενα ευχαριστω και μια ανταποδωση..και το χρεος ολοκληρωθηκε στο ημιση..

βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι,οι κηρομπογιες κι οι κιμωλιες ειναι ωραιο φαγητο για την μικρη μου,:D

οποτε ή θα της δινω μολυβι ή θα της παρω αυτο το μπλοκ που λες.

Ναι και εμένα τις έβαζε στο στόμα και τις σήκωσα. Και επειδή την μάλωνα το πονηρό με έπαιζε. Την έβαζε στο στόμα και μετά με κοιτούσε, γελούσε πονηρά, μέχρι και τα μάτια της γελούσαν , και έτρεχε. Προσπάθησα με την επίπληξη μήπως και σταματήσει αλλά αφού είδα και αποείδα τις μάζεψα και τελείωσε το πανηγύρι.Τώρα γράφει μόνο με το μολυβάκι στην άλλη μερια. Είναι πολύ καλό σύστημα γιατί την έπιασα να γράφει και αλλού αλλά δεν λέρωνε.

κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο..που λενε

η

οτι θεριζεις σπερνεις..

εκεινος εκανε το καλο χωρις να περιμενει ανταλλαγμα και βοηθησε εναν ανθρωπο να προχωρησει στη ζωη του.

ασχετο..

β) εχθες το βραδυ εζησα στιγμες "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ" διοτι βρηκα στο fcb εναν φιλο που με βοηθησε καποτε καλυτερα και απο αδελφος..ειχαμε χαθει 12 χρονια και του χρωστουσα ενα ευχαριστω και μια ανταποδωση..και το χρεος ολοκληρωθηκε στο ημιση..

Να τον χαιρεσαι τον συζηξ.Να ζησει και να τα χιλιασει!!!

Διαφημίσεις

ασχετο..

Χιλιόχρονος ο σύζυξ!!! Να σας προσεχει κ να τον γεμίζετε αγάπη!!!

Ωραία να βρίσκεις φίλους τους έχεις στην καρδιά σου

Να τον χαιρεσαι τον συζηξ.Να ζησει και να τα χιλιασει!!!

ευχαριστουμε...Μαθουσαλας δηλαδη..Χαιλαντερ ενα πραγμα??? Με λιγα λογια θα μας θαψει ολους!!

Α ρε miamama εχθες βλεπαμε desperate housewifes στη NOVA (6ος κυκλος) και υποτιθεται οτι η Λινετ με τον Τομ πηγαν σε συμβουλο γαμου..

Περιττο να πω οτι θα μπορουσαμε ΑΝΕΤΑ να μασταν εγω και ο τζιτζιγκος στη θεση τους...ΤΟ ΓΕΛΙΟ και Η ταυτιση!!! Μιλουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ για τα ιδια πραγματα που αλληλοκανουμε..

τουλαχιστον ΔΕΝ ειμαστε οι μονοι..:tongue:

Χιλιόχρονος ο σύζυξ!!! Να σας προσεχει κ να τον γεμίζετε αγάπη!!!

Ωραία να βρίσκεις φίλους τους έχεις στην καρδιά σου

ευχαριστω για τον Vangel Papado (Οπως Βαν Γκογκ..)

οσο για τον φιλο..δεν ξερω ποσες φορες εχω κλαψει οταν αναφερομουν τοσα χρονια σε αυτον και σε οτι εκανε για μενα..

Μεχρι και ο ανδρας μου ηθελε να τον βρει.

Μεγαλη χαρα σας λεω..

Λιγα πραγματα στη ζωη μενουν και αυτα αφορουν ΜΟΝΟ την προσωπικη μας- οικογενειακη μας ζωη.

Διαφημίσεις

κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο..που λενε

η

οτι θεριζεις σπερνεις..

εκεινος εκανε το καλο χωρις να περιμενει ανταλλαγμα και βοηθησε εναν ανθρωπο να προχωρησει στη ζωη του.

σημερα ειναι γιουχου η προσπερινα λεμε..

ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ!!!!

Α ναι..σχετικα με το ΕΚΕΠ...

φευγοντας εχθες το αφεντικο μου δεν αμελησε να με ενημερωσει σχετικα και να μου πει οτι εχουμε και δωρεαν προσκληση γιατι ενας συνεργατης μας εχει φτιαξει κανα δυο περιπτερα..

ειμαστε τελειως περιπτωσαρα σας λεω..

Για πειτε μου για το MMR μετα απο ποσες μερες σας εκανε πυρετο (αν εκανε), σε τι επιπεδα και για ποσο κρατησε?

εμενα εκανε πυρετο μετα απο μια εβδομαδα ακριβως,μεχρι και 40 πηγε ο πυρετος,και κρατησε 4 μερες.αλλα μαλλον ηταν και ιωση μαζι γιατι εβγαλε εξανθηματα στο τελος.συνηθως κραταει 1-2 μερες ο πυρετος και φτανει και 39,μου ειπε ο παιδιατρος.αυτο τον μηνα θα κανουμε το varivax.

ασχετο..

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,προσπ!πολυχρονος!

ωραιο ειναι να βρισκεις παλιους καλους φιλους.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σε ευχαριστω elenada μου...

το mmr για πες ασθενειες ειναι ειπαμε?

ναι,ιλαρας,παρωτιτιδας,ερυθρας.

το varivax δεν ξερω τι ειναι,γτ μου το εχει γραψει επιπροσθετο με μολυβι.

ξερει καμμια?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...