Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς δεν καταλάβαμε την σκόνη,αλλά μπορεί να ήρθε. (λάβα το είπαν και στη τv,μπερδεύτηκαν)

Πάντως τόσηηηη σκόνη όσο έχουμε στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!! Εγώ ξεσκονίζω κ μετά από λίγο πάλι σκόνη. Στην Ιταλία στο χωριό της μάνας μου που ειναι μεσα στο δάσος δεν υπάρχει ίχνος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δικια μου πρωι-πρωι εκανε παλι σκανταλια.

ενω επαιρνε τον στυλο τοσες μερες κι εκανε πως ζωγραφιζε στα τετραδια,τωρα αρχισε να γραφει και χερια-ποδια.δεν της ξαναδινω στυλο.

Εγώ της έχω πάρει αυτά τα πλάστικά ''μπλόκ'' που γράφεις πάνω με ένα μολύβι που δεν γράφει πουθενά αλλού και τραβώντας ένα πλαστικό σαν μοχλό σβήνεις και ξαναγράφεις. έχει και σφραγιδούλες του ίδιου τύπου. Απο πίσω έχει blackboard και γράφει με κιμωλίες και τα ''σβήνει'' μετά με σφουγγαράκι. Ούτε γάτα ούτε ζημιά;)

εμενα εχει βρει δυο σημεια στο σπιτι που ναι οι κρυψωνες της..το ιδιο και στο εξοχικο..χωνεται και παιζει σε κατι απιθανα σημεια..

Και η δικιά μου έχει φωλίτσα που την αρέσει να παίζει. Στο δωμάτιο της δίπλα στην κούνια , δηλαδή ανάμεσα στην κούνια και τον τοίχο , έχω βάλει και το γυμναστήριο που την είχα πιο μικρούλα και κάθεται και σκαλίζει.

Απο οτι μου εχουν πει οταν τα μικρα εχουν μεχρι 37,7 δεν θεωρειτε πυρετος.Δεν ειναι λενε οπως εμεις τα λεμε δεκατα.Τι να σου πω εχω μπερδευτει λιγακι με αυτο το θεμα!!

Πες πως την έδωσα ντεπον για τα 5 δοντάκια που βγάζει μαζεμένα και όχι για τα δέκατα:tongue:;)

εμενα με απασχολεί η ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ πάρα μα πάρα πολυ φιλενάδα!:tongue:

Πάντως αυτό που θέλω να πει τώρα είναι "παππού" ο πατέρας μου την έχει όλη μέρα κ ανυπομονεί ο άνθρωπος αλλά το τεμπελοσκυλό μου βαριέται να μάθει το παππού

Τωρα που το λες..στο Alter το σκ επαιζαν μαλλον μια καινουργια παιδικη σειρα και ηταν ενα καρτουν κοριτσακι που τραγουδουσε ενα υπερκαταθλιπτικο τραγουδι με θεμα τον παππου....

Χαλι μαυρο..

Εμενα τον λεει πουπου παροτι δεν τον βλεπει καθολου

και νουνου τουτου (το αυτοκινητο του νονου..τσουρεκια μας τα χει κανει χαχα!!)

αφου το ξερεις οτι τους καλους τους πατανε.δεν πειραζει ομως,οταν κανεις κατι με την καλη σου την καρδια μην το μετανιωνεις.απλως μην το ξανακανεις.:tongue:

λες να της παρω κηρομπογιες κι εγω?

να σου πω μανάρι, έχεις όρεξη να καθαρίζεις τοίχους;; Ακόμα νωρίς είναι!! Κοντά στο δεύτερο χρόνο.!!

Διαφημίσεις

viki Ειναι ωραια αυτη η ιδεα..η αληθεια με τις κηρομπογιες ειναι οτι μαθαινει ετσι τα χρωματα καλυτερα...ηδη της λεω δωσε μου το πρασινο και μου το δινει..το κακο ειναι οτι μπορει να τις σπασει ευκολα η να τις μασησει για αυτο θελουν επιτηρηση.

Μαθαμε και τον ηλιο και τον αναγνωριζει παντου

να σου πω μανάρι, έχεις όρεξη να καθαρίζεις τοίχους;; Ακόμα νωρίς είναι!! Κοντά στο δεύτερο χρόνο.!!

ναι αυτο το προανεφερα και εγω..για αυτο τις μαζευουμε στο καπακι

Εγώ της έχω πάρει αυτά τα πλάστικά ''μπλόκ'' που γράφεις πάνω με ένα μολύβι που δεν γράφει πουθενά αλλού και τραβώντας ένα πλαστικό σαν μοχλό σβήνεις και ξαναγράφεις. έχει και σφραγιδούλες του ίδιου τύπου. Απο πίσω έχει blackboard και γράφει με κιμωλίες και τα ''σβήνει'' μετά με σφουγγαράκι. Ούτε γάτα ούτε ζημια

βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι,οι κηρομπογιες κι οι κιμωλιες ειναι ωραιο φαγητο για την μικρη μου,:D

οποτε ή θα της δινω μολυβι ή θα της παρω αυτο το μπλοκ που λες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

viki Ειναι ωραια αυτη η ιδεα..η αληθεια με τις κηρομπογιες ειναι οτι μαθαινει ετσι τα χρωματα καλυτερα...ηδη της λεω δωσε μου το πρασινο και μου το δινει..το κακο ειναι οτι μπορει να τις σπασει ευκολα η να τις μασησει για αυτο θελουν επιτηρηση.

Μαθαμε και τον ηλιο και τον αναγνωριζει παντου

Οι κηρομπογιές ειναι σαφώς καλύτερες κ για να μαθαίνει το χεράκι να τα κρατάει, ωραία ειναι κ τα δαχτυλοχρώματα για αυτή την ηλικία

Διαφημίσεις

Οι κηρομπογιές ειναι σαφώς καλύτερες κ για να μαθαίνει το χεράκι να τα κρατάει, ωραία ειναι κ τα δαχτυλοχρώματα για αυτή την ηλικία[/font]

ΟΧΙ ΟΧΙ!! Αυτα αργοτερα γιατι ηδη θα ξερει ΠΟΥ να τα εφαρμοσει..ενω ακομη ειμαστε περιορσμενοι στα χαρτια!!

Ναι και εμεις τον επομενο μηνα αλλα εχω ακουσει διαφορα και ειπα να ρωτησω.

η δικια μου η παιδιατρος επιμενει να κανουμε το prevenar 13 και δυο μηνες τωρα το περιμενω να βγει στην αγορα αλλα τιποτε..και τελικα θα κανουμε παλι το κλασσικο prevenar (7) και μετα το mmr και να εχει βγει σαν τελευταια δοση θα κανουμε το 13..

μιλαμε για γερα κοκτεηλ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...