Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ οταν λέω τσάι εννοώ το kinderte. Ευά και εμένα έτσι μου είπε αλλά εσύ αντέχεις με 37.5? Εμένα μου έρχεται να κόψω το κεφάλι μου...Ρε συ εδώ τα δίνουμε για τα δοντάκια όταν πονάνε. Να το αφήσω με πυρετό? Άσε που φοβάμαι το βράδυ μην ανεβεί στα ύψη. Τη μέρα λες άντε , το ελέγχεις. Η πεθερά μου μου είπε οτι το μωρό μιας γνωστής κουφάθηκε απο υψηλό πυρετό και τρόμαξα!

Απο οτι μου εχουν πει οταν τα μικρα εχουν μεχρι 37,7 δεν θεωρειτε πυρετος.Δεν ειναι λενε οπως εμεις τα λεμε δεκατα.Τι να σου πω εχω μπερδευτει λιγακι με αυτο το θεμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!

τι εχεις ευακι?

βικη,χαιρομαι που ειναι καλυτερα η γιωργιτσα.

μιαμαμα κι εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.

Α ρε Ελενιτσα μου.Αυτη η καλη καρδια που εχω με κανει να ειμαι και τοσο μαλακας τελικα......Αστο να παει αστο δεν θελω να το σχολιασω τωρα!!!

η δικια μου πρωι-πρωι εκανε παλι σκανταλια.

ενω επαιρνε τον στυλο τοσες μερες κι εκανε πως ζωγραφιζε στα τετραδια,τωρα αρχισε να γραφει και χερια-ποδια.δεν της ξαναδινω στυλο.

χαχα!! και μενα προχθες το ιδιο εκανε και οταν ειδε οτι ηταν λερωμενη παρολο που της το εβγαλα μεχρι σημερα για αυτο μου μιλαει..

της δινω κηρομπογιες και ζωγραφιζει παντα υπο πιβλεψη και εχω δωσει εντολη οταν τις παραταει να τις μαζευουμε αμεσως ωστε να αποφυγουμε οσο δυνατον μουτζουρωματα σε τοιχους πορτες και οπου αλλου...

στιλο και μαρκαδοροι μετα τα 4

καλημέρα κορίτσια...

καλύτερα η γεωργίτσα ε?

η δική μου έχει πράσινες μυξούλες..τι είναι?κρύωμα??

θα ψάξω λίγο και στο google.

Καρδια μου μην βασανιζεσαι με το google και παρε τον παιδιατρο σου να σου δωσει τη λυση αμεσως!!!!

Απο οτι μου εχουν πει οταν τα μικρα εχουν μεχρι 37,7 δεν θεωρειτε πυρετος.Δεν ειναι λενε οπως εμεις τα λεμε δεκατα.Τι να σου πω εχω μπερδευτει λιγακι με αυτο το θεμα!!

σωστα τα λες..

Διαφημίσεις

Τί έπαθες καρδιά μου? Ποιός σε πείραξε? Χώστα να ξεδώσεις!

Τώρα πήρα την πεθερά. Δεν έκανε πυρετό η μικρή την άκουγα που έκανε τον ταρζάν. Την έμαθε ο πατέρας της να φωνάζει αααααααα και να χτυπάει το χέρι της στο στόμα και της άρεσε και την βλέπεις τώρα περιφέρεται κάνοντας τον ταρζάν!:P

Μου αρέσει που μαθαίνουμε στα κορίτσια μας ότι θα έκανε μια κοκέτα:tongue: .. τον Ταρζάν δλδ.. ευγε

Μου αρέσει που μαθαίνουμε στα κορίτσια μας ότι θα έκανε μια κοκέτα:tongue: .. τον Ταρζάν δλδ.. ευγε

εσυ λες αυτο!

εμεις της εχουμε να μαθει να κρυβεται και να κανει ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑ και να γουρλωνει ματια και καλα σαν τον μπαμπουλα..

τις προαλλες τρομαξε τη θεια της και εσπασε ενα ποτηρι..

Μην τα γράφεις έτσι θα μας τρελάνεις :shock:

οταν λεω οτι μου μιλαει δεν εννοω οτι βγαζει λογιδρια...

απλα μου δειχνει το ποδι της και αρχιζει να μου λεει διαφορα και διαφορες λεξεις που συσχετιζονται με το λερωμα.

Εχθες την μαλωσα για κατι και ξαφνικα μου δινει το ποδι της και μου λεει "ΠΟ"...

γενικα εχει την ταση η τεμπελιτσα να λεει τις πρωτες συλλαβες των λεξεων...

ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ???!!

η Έλλη αυτή τη στιγμή είναι κάτω από την τραπεζαρία...της αρέσει...

μπορεί να είναι κρύωμα,δεν το έχει ξανακάνει,την παιδίατρο δεν την παίρνω ποτέ τηλ,εκτός κι αν είναι ανάγκη...το βρίσκω άσκοπο να την ενοχλώ συνέχεια.

αύριο έχουμε ραντεβού ούτως ή άλλως...

εμείς δεν καταλάβαμε την σκόνη,αλλά μπορεί να ήρθε. (λάβα το είπαν και στη τv,μπερδεύτηκαν)

Διαφημίσεις

ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ???!!

εμενα με απασχολεί η ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ πάρα μα πάρα πολυ φιλενάδα!:tongue:

Πάντως αυτό που θέλω να πει τώρα είναι "παππού" ο πατέρας μου την έχει όλη μέρα κ ανυπομονεί ο άνθρωπος αλλά το τεμπελοσκυλό μου βαριέται να μάθει το παππού

η Έλλη αυτή τη στιγμή είναι κάτω από την τραπεζαρία...της αρέσει...

μπορεί να είναι κρύωμα,δεν το έχει ξανακάνει,την παιδίατρο δεν την παίρνω ποτέ τηλ,εκτός κι αν είναι ανάγκη...το βρίσκω άσκοπο να την ενοχλώ συνέχεια.

αύριο έχουμε ραντεβού ούτως ή άλλως...

εμείς δεν καταλάβαμε την σκόνη,αλλά μπορεί να ήρθε. (λάβα το είπαν και στη τv,μπερδεύτηκαν)

καλα μην περιμενες να δεις μαυρο νεφος...τα σωματιδια αιωρουνται..και ισως το παιδι να μαζεψε..και σε συναρτηση με το κρυωματακι να αποβαλλει το σκονη..

το βρισκω πολυ πιθανο (εχω κανει ΚΑΙ μαντης)

Α ρε Ελενιτσα μου.Αυτη η καλη καρδια που εχω με κανει να ειμαι και τοσο μαλακας τελικα......Αστο να παει αστο δεν θελω να το σχολιασω τωρα!!!

αφου το ξερεις οτι τους καλους τους πατανε.δεν πειραζει ομως,οταν κανεις κατι με την καλη σου την καρδια μην το μετανιωνεις.απλως μην το ξανακανεις.:tongue:

χαχα!! και μενα προχθες το ιδιο εκανε και οταν ειδε οτι ηταν λερωμενη παρολο που της το εβγαλα μεχρι σημερα για αυτο μου μιλαει..

της δινω κηρομπογιες και ζωγραφιζει παντα υπο πιβλεψη και εχω δωσει εντολη οταν τις παραταει να τις μαζευουμε αμεσως ωστε να αποφυγουμε οσο δυνατον μουτζουρωματα σε τοιχους πορτες και οπου αλλου...

στιλο και μαρκαδοροι μετα τα 4

λες να της παρω κηρομπογιες κι εγω?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...