Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ ήμουν προ γάμου "πάνω στα τραπέζια και στις μπάρες" πόσο μου αρέσουν κι αυτά... τωρα με την ανασφάλεια βουνό δεν χορεύω πλέον .. νομίζω ότι όλοιιι με κοροϊδεύουν

τελεια στην μπαρα πανω!τι μου θυμιζεις!!!παει,γερασα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κι από εμένα!!!

το λατρεύω αυτό το κομμάτι... Ελεναδα καλοβράδυ!!!!

ωραιο τζες,πολυ χαλαρωτικο.απ'ολα εχει το ρεπερτοριο σημερα!αλλα ο σακης ειχε απ'οτι φαινεται πιο πολυ περαση!!!!παω κι εγω τοτε.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕ;;;;;;;;;;;;;;

Δασκαλα πραγμα και με ξεματιασατε στο διαβασμα!!!!!!!!!!!!!

Λες και ειχα να μπω δεκα μερες..

ΤΖΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να τα εκατοστησετε!!

Τελικα μου εφερε κι εμενα λουλουδια ΧΤΕΣ αφου τον εκραξα ασχημα..Αλλα δεν πιανεται ετσι!!

Βικυ περαστικα στην Γεωργιτσα..

Αντε θα τα πουμε αυριο!! Φιλακια σε ολες

yRf6p1.png

ΤΖΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να τα εκατοστησετε!!

Κοπελίτσα σ'ευχαριστώ πολύ!

Τελικα μου εφερε κι εμενα λουλουδια ΧΤΕΣ αφου τον εκραξα ασχημα..Αλλα δεν πιανεται ετσι!

Πιάνεται .. πιάνεται... μαθαίνει από το κράξιμο κ του χρόνου θα είναι στην ώρα του με τα δώρα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες! Τζεσικάκι χρόνια πολλά και απο μένα! Χθες δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ (αν θυμάμαι καλά:rolleyes:). Πάντα αγαπημένοι!

Ευχαριστώ!!! Να΄σαι καλά! Το μπουμπούκι έκανε ξανά πυρετό;

Ευχαριστώ!!! Να΄σαι καλά! Το μπουμπούκι έκανε ξανά πυρετό;

Στις 7 το απόγευμα είχε 37,5 και την έδωσα ντεπονάκι. Στις 3 το ξημέρωμα που την είδα δεν ήταν ζεστή. Δεν την έβαλα θερμόμετρο γιατί ουρλιάζει. Άντε δέκατα να είχε. Την έκανα λίγο τσαγάκι και έβαλα μέσα ντεπόν καλού κακού. Της το έδωσα στον ύπνο της και όταν τελείωσε ρουφούσε και έκλαιγε:P. Την πήρα αγκαλιά και κάναμε γαλατάκι και ήπιε και ξανά νάνι! Όλη νύχτα δεν ακούστηκε ούτε μια φορά. Και το πρωί που την κατέβασα κάτω δεν φάνηκε να έχει. Τώρα θα πάρω την πεθερά να δω. Αλλά αφού βγάλαμε το βράδυ καλά πιστεύω αυτό ήταν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...