Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, κι εγώ δεν ήθελα. Και πήγα και σε δημόσιο νοσοκομείο, που ΔΕΝ κάνουν επισκληρίδιο. Έλεγα "μια μέρα είναι μωρέ, θα περάσει"!

Αλλά δεν έλεγε να κατέβει ο σαλλιάρης και μετά απο μια εβδομάδα τον πήρανε με καισαρική :(.

Τέσπα, γεροί είμαστε και οι δυο, οπότε δε βαριέσαι :D.

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΝΑ ΘΕΟ ΟΜΩΣ!!!!! ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΠΑΙΚΤΑΜΠΛ Ο ΤΥΠΟΣ!!:D:D:D:D:D

Εξήγησε σε παρακαλώ το ξένο ρεπερτόριο. Γιατί και οι Iron Maiden (που λέγαμε) ξένο ρεπερτόριο είναι :tongue:!

ξενα οτιδηποτε αλλα αγαπω τα χορευτικα..ροκ και αλλα ειδη ακουω για να ακουω ασχετα και γενικα..

τα ελληνικα μονο αν βρεθω σε χωρο που τα παιζει..απο μονη μου οχι..εκτος αν διοργανωνω κανενα παρτι..

Διαφημίσεις

ειδες jesgk που δεν σε αφησε ετσι?????

ναι ναι!!
ξέρω ότι έχει ραντεβού όλη μέρα...

μπορεί να περιμένεις όλη μέρα και να σε δει στις 23.00.

νομίζω ότι ασχολείται με έγκυες...για εξέταση σε 2 μήνες ραντεβού...

α ούτε γαλλικά ξέρω, ούτε πιάνο!!

το πρωτο υπέρηχο της μικρής μου τον έκανε στις 1 το βράδυ:shock:

εγώ πιάνο δεν ξέρω .. μονο γαλλικά ολίγα

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=6R3dsxk_N6A

οριστε κι ενα τσιφτετελι!

εγώ ήμουν προ γάμου "πάνω στα τραπέζια και στις μπάρες" πόσο μου αρέσουν κι αυτά... τωρα με την ανασφάλεια βουνό δεν χορεύω πλέον .. νομίζω ότι όλοιιι με κοροϊδεύουν

εγώ ήμουν προ γάμου "πάνω στα τραπέζια και στις μπάρες" πόσο μου αρέσουν κι αυτά... τωρα με την ανασφάλεια βουνό δεν χορεύω πλέον .. νομίζω ότι όλοιιι με κοροϊδεύουν

Να ΜΗΝ σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Ξέρεις τι ωραία θα περνάς τότε;;;

Δεσποινα ωραίο το κομμάτι :).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...