Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι γυναικολόγος που πάει όλη η αθήνα!!

Α, εντάξει τότε, εμείς περισσεύουμε :tongue:.

Και ΠΟΤΕ προλαβαίνει και τις βλέπει όλες, μου λες;;; Εγώ δεν μπορώ το περίμενε, γι' αυτό δεν μ' αρέσουν οι "διάσημοι" γιατροί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tην κοροιδευω για το ρουβα:D:D:D:D:D

τζες δεν με εχεις στο fb.. νομιζω πρεπει να σε ειχα παλια αλλα καποια στιγμη ειχα παρει αναποδες και εσβυσα τους μισους και πρεπει να σε πηρε και σενα η μπορα:oops::oops::oops::oops:

:-(:shock: με πλήγωσες!! Αυτή την κρίση την έπαθα κι εγώ προχθές!! Εσβησα ολους τους συμμαθητές μου, συνάδελφους απο το Ολυμπιακό χωριό, συμφοιτητές από την Πάτρα, φιλους από Ιταλία..Υστερία λέμε!! Βρε με και κάνε add!!
musica καρντιά μου :tongue:!

Ρε συ jes ιταλικά φαντάζομαι μαγειρεύεις καλά, ε;

Αχ, αυτή η μακαρονάδα με σάλτσα αγριογούρουνο (έχω φάει στην Πίζα και στη Ρώμη) είναι ΘΕΙΚΗ!!!! :D

Ετσι λένε φιλενάδα! Οτι μαγειρεύω καλά!! Αυτή τη σάλτσα όμως με το αγριογούρουνο δεν την γνωρίζω , θα ενημερώθω από τη mamma italiana κ θα σου πω:shock:
η μία μάλαμα η άλλη iron maiden?

α παπα!!

που πάμεεεε;;; που πάμε;;;;; εμείς με τα γαλλικά κ το πιανό;;;;:tongue:

Α, εντάξει τότε, εμείς περισσεύουμε :tongue:.

Και ΠΟΤΕ προλαβαίνει και τις βλέπει όλες, μου λες;;; Εγώ δεν μπορώ το περίμενε, γι' αυτό δεν μ' αρέσουν οι "διάσημοι" γιατροί.

ο γιατρός μου !! Είμαι κι εγώ φαν!!

Λύσε μου την απορία τότε!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Λύσε μου την απορία τότε!!! :tongue:

Είναι απίστευτα καλός άνθρωπος!! Τον είχα κ στις δύο γεννες.. Προλαβαίνει ο κακομοίρηςμ, νύχτα μας βλέπει... κομμάτια ο άνθρωπος!! Ειναι λίγο κουραστικό να περιμενεις όντως αλλά αξίζει τον κόπο .. και για εμένα την τρελή που δεν ήθελα καισαρική κ επισκληρίδιο με τίποτα ήταν ο ιδανικός.

http://www.youtube.com/watch?v=NL6fjpbUVNs&feature=related

αφιερωμενο στις ομορφομανουλες!

Καλά, εσύ θα έκανες ΤΕΛΕΙΑ παρέα με την κολλητή και κουμπάρα μου! Κι αυτή τέτοια κλαψο***νικα ακούει (χωρίς παρεξήγηση :tongue:)!

Ευχαριστούμε για την αφιέρωση κοριτσάκι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Είναι απίστευτα καλός άνθρωπος!! Τον είχα κ στις δύο γεννες.. Προλαβαίνει ο κακομοίρηςμ, νύχτα μας βλέπει... κομμάτια ο άνθρωπος!! Ειναι λίγο κουραστικό να περιμενεις όντως αλλά αξίζει τον κόπο .. και για εμένα την τρελή που δεν ήθελα καισαρική κ επισκληρίδιο με τίποτα ήταν ο ιδανικός.

Αχ, κι εγώ δεν ήθελα. Και πήγα και σε δημόσιο νοσοκομείο, που ΔΕΝ κάνουν επισκληρίδιο. Έλεγα "μια μέρα είναι μωρέ, θα περάσει"!

Αλλά δεν έλεγε να κατέβει ο σαλλιάρης και μετά απο μια εβδομάδα τον πήρανε με καισαρική :(.

Τέσπα, γεροί είμαστε και οι δυο, οπότε δε βαριέσαι :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ξέρω ότι έχει ραντεβού όλη μέρα...

μπορεί να περιμένεις όλη μέρα και να σε δει στις 23.00.

νομίζω ότι ασχολείται με έγκυες...για εξέταση σε 2 μήνες ραντεβού...

α ούτε γαλλικά ξέρω, ούτε πιάνο!!

μαζοξη εχουμε βλεπω...

ειστε πολυ τη κουλτουρας τελικα..

εγω ειμαι του νταπα ντουπα και mostly του ξενου ρεπερτοριου

ειδες jesgk που δεν σε αφησε ετσι?????

Εξήγησε σε παρακαλώ το ξένο ρεπερτόριο. Γιατί και οι Iron Maiden (που λέγαμε) ξένο ρεπερτόριο είναι :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλά, εσύ θα έκανες ΤΕΛΕΙΑ παρέα με την κολλητή και κουμπάρα μου! Κι αυτή τέτοια κλαψο***νικα ακούει (χωρίς παρεξήγηση :tongue:)!

Ευχαριστούμε για την αφιέρωση κοριτσάκι!

ε,δεν σε πιανω πουθενα κοπελια!βαλε εσυ κατι αλλο,πιο ανεβαστικο.:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...