Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω επισης εχω δυο εκπτωτικα κουπονια για κρεμες nutricia..

για να συναντηθουμε οι εν Αθηναις προσωπικα δεν εχω προβλημα αρκει να μπορω.. βεβαια αν μιλαμε για καθημερινες παντα πριν τις 19.30 γιατι η μικρη πεφτει για υπνο..

Καλημερα κι απο μενα.Viki οσο αναφορα με τα δοντια εγω της βαζω και μια αλοιφουλα στα ουλα και ηρεμει για αρκετες ωρες.Ρωτα τον γιατρο σου.Κουπονια κοριτσια οτι δεν χρησιμοποιω ευχαριστως να σας στειλω.Τα Libero που θα μου ερχονται τα στελνω στην prosp.Ολα τα υπολοιπα που περνω κατα καιρους ευχαριστως να σας τα δωσω.Εγω κοριτσια χρειαζομαι nestle kremes noulac γαλα εβαπορε.Επεισης ειμαι μεσα για να συναντηθουμε.

jesgk περαστικουλια σου!!!!!!

Διαφημίσεις

όχι καλέ δεν πειράζει,εμένα μου στέλνει και η η libero που και που.

αν περισεύουν από καμμιά κοπέλα...οκ τότε.

περιστασιακα και σε εμενα στελνει (μια φορα το διμηνο) αλλα κυνηγαω κια τις εκπτωσεις των καταστηματων συνεπως τα χω μεν αναγκη αλλα αν υπαρχει καποιος που τα χει περισσοτερο αναγκη απο μενα ειλικρινα ειναι οκ απο τη μερια μου..αλλωστε δεν ειναι δικα μου!!

Γεια σας και απο εμενα pontikaki πως τα πας με τη μεση,εγω ειμαι πολυ καλυτερα βεβαια εκανα ενεσεις.

prosp θα πρέπει να σουείναι λίγο δύσκολο να ζει μαζί σας ένας αλλος ανθρωπος πέρα απο εσας του τρείς ακόμα και αν σε βοηθάει με το παιδί.

Κορίτσια και εγω libero χρησιμοποιώ αλλα η pampers μου στέλνει συνέχεια κουπόνια,οποια θελει πολύ ευχαρίστως να τις τα στείλω.

Jesgk πως είσαι σήμερα καλύτερα?

miamamma να τα χιλιάσει το κοριτσάκι μας.

elenada τουλάχιστον παίζεις joker????????

ΕΥΑ79 και η nestle μου στέλνει κουπόνια,την επόμενη φορά θα σου τα στείλω.(επειδή δεν τα χρησιμοποιούσα τα πέταξα:(:(:()

viki1 με το καλό το πρώτο σας δοντάκι αντε να βγούνε και τα αλλα σιγά σιγά. Εμείς ακόμα τίποτα:rolleyes::rolleyes:

miamamma να τα χιλιάσει το κοριτσάκι μας.

να τα χιλιάσει (τώρα ξύπνησα εγώ) ή έχω ξαναευχηθεί.... δεν θυμάμαι
Εμείς ακόμα τίποτα:rolleyes::rolleyes:

ο τρυφερούλης σου είναι καλα κοριτσάκι;;

κοιτα..

δεν θεωρουσα οτι ειναι δυσκολο οσο απλα συζουσα περαστασιακα πριν τον γαμο αλλα μετα στην μονιμη συγκατοικηση οι δυσκολιες εγιναν μεγαλυτερες και ουσιαστικα εχουν ξεπεραστει μιας και ο πιο δυνατος κρικος ειμαι εγω εκει μεσα και εντοπισα ευκολα τα αδυνατα σημεια αλλα καποια πραγματα εξακολουθουν να με ενοχλουν και απλα δεν μπορω να κανω κατι ..

α) γιατι ειναι μεγαλος ανθρωπος και ολοι ξερουμε οτι δεν αλλαζει ο χαρακτηρας σε προχωρημενες ηλικιες

β)ειμαι και εγω νευρικη και ξεροκεφαλη

ΑΛΛΑ

α) επειδη ξερω οτι ειναι ας πουμε αγαθος ανθρωπος

β)επειδη ειναι η μονη συγγενης εν ζωη του ανδρα μου

γ) επειδη δεν θα την αφηνα πλεον ΕΓΩ μονη της

συνεχιζω να ζω υπο αυτο το καθεστως..

το μονο που με αγχωνει, με εκνευριζει και δεν αντεχω ειναι οταν κατσει να ειμαστε αντιθετες η μια στην αλλη οπου εκει το παρτυ γινεται σουπερ γουαου και λιγο ξεφευγει η κατασταση επειδη εκεινη θελει να χει την τελευταια λεξη και εγω απο την αλλη δεν αντεχω να μην απαντω στις βλακειες της..

But I m working on it..

Τελος οφειλω να σας πω κατι πολλυυυυυυυυ σημαντικο:

Προτιμω που ειναι μια μονο συγγενης να μου σπαει τα ...... (αν και σε αυτη τη φαση κανει για δεκα) απο το να χω ενα ολοκληρο σοι του να μου παιζει τα νευρα και εκεινον να θελει να τους αφηνει και ευχαριστημενους ολους...Αστε! το χω δει το εργακι αυτο και δεν μ αρεσε καθολου χρονια πριν..

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια!!!

σήμερα φάγαμε πρώτη μέρα αυγό, μια κουταλίτσα βέβαια.

μου είπε η γιατρός να το βράζω 10 λεπτά λόγω σαλμονέλας κι αυτό έγινε παλούκι!!!

έτσι θα το τρώει αναγκαστικά.

προσπ κι εγώ παρακολουθώ τις προσφορές...τι να κάνουμε!!!

αν βρώ προσφορά και σε άλλη μάρκα παίρνω.

Τελος οφειλω να σας πω κατι πολλυυυυυυυυ σημαντικο:

Προτιμω που ειναι μια μονο συγγενης να μου σπαει τα ...... (αν και σε αυτη τη φαση κανει για δεκα) απο το να χω ενα ολοκληρο σοι του να μου παιζει τα νευρα και εκεινον να θελει να τους αφηνει και ευχαριστημενους ολους...Αστε! το χω δει το εργακι αυτο και δεν μ αρεσε καθολου χρονια πριν.. __________________OTE]

prosp ποσο δικιο εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesgk καλά ειναι το μπισκοτάκι μου,τα νεα μας για την ασθενεια τα γράφω στο θεμα που εχω ανοίξει, δεν θέλω να τα γράφω στο cafe μας εδώ διαβάζουμε ευχάριστα πραγματάκια που κάνουν τα ζουζούνια μας.

Τώρα κοιμήθηκε το μπισκοτακι μου και πάω να απλώσω και να ετοιμαστώ για τη δουλειά.

σας ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια!!!

σήμερα φάγαμε πρώτη μέρα αυγό, μια κουταλίτσα βέβαια.

μου είπε η γιατρός να το βράζω 10 λεπτά λόγω σαλμονέλας κι αυτό έγινε παλούκι!!!

έτσι θα το τρώει αναγκαστικά.

προσπ κι εγώ παρακολουθώ τις προσφορές...τι να κάνουμε!!!

αν βρώ προσφορά και σε άλλη μάρκα παίρνω.

λοιπον θα σου μιλησω ανοιχτα και ωμα...

αυτη την μπουρδα για τη σαλμονελα μου την ειπε και η κουμπαρα μου, ενω η δικη μου γιατρος οπως επισης αλλοι δυο οπου ρωτησα (μιας φιλης και του ΙΚΑ) μου ειπαν οτι αν υπαρχει σαλμονελα οσο και να το βρασεις το μικροβιο θα υπαρχει, ασε δε που τοσο σφιχτο θα ειναι δυσκολο για το παιδι να το δεχθει..

εμεις so far το βραζουμε 3-4 λεπτα και ειναι μια χαρουλα!!

καμεις οπως νομιζεις μανουλα!

και εννοειται οτι αναγκαζεται η κοπελα να το τριβει και να το βαζει στο φαγητο μεσα διοτι τοσο σφιχτο δεν το τρωει με τιποτε ο μπομπιρας..μελατο εχει αλλη γευση και καταπινεται πιο ευκολα..με το ασπραδι να δουμε αργοτερα που σφιγγει πολυ ευκολα και δεν διαλυεται καλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...