Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σε ολες!! Να'μαι κι εγώ!!

Γύρισα σπίτι κ με περίμενε μια όμορφη γλαστρούλα με μια τριανταφυλλιτσα κόκκινη, είναι μινιον! Μου την έφερε σύζυξ για την επέτειο!! Να πω ότι δεν χάρηκα .. ψέμα θα'ναι... το'χα σίγουρο ότι δεν θα έκανε τίποτα.

Εφυγα σφαίρα για την παιδίατρο, της έκανε το mantoux και Mmr κ πλάνταξε στο κλάμα από την ώρα που μπήκαμε μέχρι την ώρα που βγήκαμε από εκεί.

Λοιπόν το μπουμπουκι μου ειναι 81εκ κ 10.400!! Περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο στο ύψος, όλα μας τα ρούχα ειναι 18-24 !! Ουφ Ουφ

Πήγαν κούνιες μετά κ εγώ μαγείρεψα κινέζικο κ φάγαμε με τον άντρα στο φως ...των ρεσώ... Τώρα βλεπουμε Λαζόπουλο, τα παιδιά κοιμούνται!!

Εσείς τί άλλα νεα;;

Τι καλά που έχεις άτομα να τα πηγαίνουν στις κούνιες ρε συ! Παίρνεις μια ανάσα!

Άντε, είδες που τον υποτίμησες;;; Ωραία δωράκι :D. Να ζήσετε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμείς πάλι τον μαλώνουμε και οι δύο. Απλώς εγώ μαλώνω τον χάζμπαντ γιατί έχει ένα κουσούρι, όταν νευριάζει, ανησυχεί, κλπ, χάνει τον έλεγχο λίγο, φωνάζει και είναι λίγο τρομακτικός. :rolleyes:

Οπότε του τη λέω μονίμως να ΜΗΝ φωνάζει. Μπορείς να μαλώσεις το παιδί με ήρεμο τόνο στη φωνή σου.

σου εστειλα πμ.

το ιδιο κανει κι ο δικος μου,και δεν θελω το παιδι να τον φοβαται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Kαλησπέρα σε ολες!! Να'μαι κι εγώ!!

Γύρισα σπίτι κ με περίμενε μια όμορφη γλαστρούλα με μια τριανταφυλλιτσα κόκκινη, είναι μινιον! Μου την έφερε σύζυξ για την επέτειο!! Να πω ότι δεν χάρηκα .. ψέμα θα'ναι... το'χα σίγουρο ότι δεν θα έκανε τίποτα.

Εφυγα σφαίρα για την παιδίατρο, της έκανε το mantoux και Mmr κ πλάνταξε στο κλάμα από την ώρα που μπήκαμε μέχρι την ώρα που βγήκαμε από εκεί.

Λοιπόν το μπουμπουκι μου ειναι 81εκ κ 10.400!! Περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο στο ύψος, όλα μας τα ρούχα ειναι 18-24 !! Ουφ Ουφ

Πήγαν κούνιες μετά κ εγώ μαγείρεψα κινέζικο κ φάγαμε με τον άντρα στο φως ...των ρεσώ... Τώρα βλεπουμε Λαζόπουλο, τα παιδιά κοιμούνται!!

Εσείς τί άλλα νεα;;

μια χαρα τον βρισκω τον συζυγο!μπραβο!παντα ετσι να ειστε!

το κοριτσακι ειναι μια χαρα.σου ειπε εσενα τιποτα ο παιδιατρος για πυρετο για το μμρ?

αλλη μια ερωτηση.οταν λες κινεζικο,τι ακριβως εφτιαξες?εγω εχω φαει 1 φορα ολη κι ολη,αλλα δεν μου πολυ αρεσουν τα γλυκοξινα.τα σπρινγκ ρολς μου αρεσαν πολυ.

μπράβο στον άντρα σου jesgk!!

φέτος γλαστρούλα,του χρόνου prada τσαντούλα!!

χεχε

κι εμείς βάλαμε δίχτυ στο μπαλκόνι, έχει και συνέχεια στο πάνω μπαλκόνι,να δω πότε...

1 μπυρίτσα την εβδομάδα με άφηνε ο δικός μου!!

νοικοκύρης ο γιος μαεστρια!!

Διαφημίσεις

σου εστειλα πμ.

το ιδιο κανει κι ο δικος μου,και δεν θελω το παιδι να τον φοβαται.

Τον κατάφερα και είναι πιο ήρεμος τώρα.

Σήμερα, π.χ., έπεσε ο μικρός από την πολυθρόνα, όπου καθόντουσαν μαζί και τρώγανε το πρώτο φετινό καρπούζι. Τρομάξαμε και οι δύο. Πάει ο καημένος τον παίρνει αγκαλιά (κλάμα ο μικρός) και - αντανακλαστικά - πάει να του φωνάξει (απ' το φόβο του), αλλά του είπα κι εγώ ένα "ήρεμα" και κρατήθηκε.

Ο καημένος ο χάζμπαντ, βούρκωσε μετά. Τρόμαξε πολύ! :tongue:

Ελένη, σου έστειλα μέηλ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τον κατάφερα και είναι πιο ήρεμος τώρα.

Σήμερα, π.χ., έπεσε ο μικρός από την πολυθρόνα, όπου καθόντουσαν μαζί και τρώγανε το πρώτο φετινό καρπούζι. Τρομάξαμε και οι δύο. Πάει ο καημένος τον παίρνει αγκαλιά (κλάμα ο μικρός) και - αντανακλαστικά - πάει να του φωνάξει (απ' το φόβο του), αλλά του είπα κι εγώ ένα "ήρεμα" και κρατήθηκε.

Ο καημένος ο χάζμπαντ, βούρκωσε μετά. Τρόμαξε πολύ! :tongue:

Ελένη, σου έστειλα μέηλ!

ααααα!τελειος ο ομορφουλης μεσα στο συρταρι!κατι τελεια μπουτακια ειδα για δαγκωμα επισης!

φαγατε καρπουζακι?κι εγω θελω,αλλα περιμενω να μου φερει η πεθερα,χωρις φαρμακα.αντε και του χρονου!

εχω ασχημη εμπειρια με τα ξυδια απο την μελινα...ΜΙΑ ΦΟΡΑ μα το θεο ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ηπια μισο ποτηρακι μπυρα και βρεθηκα μεσα στη μπανιερα με τα ρουχα να με ποτιζει ο αντρας με νερα γιατι εγινα τυφλα:shock::shock::shock: ε..απο τοτε δεν ξαναδοκιμασα...επηξα στο χυμο ροδακινο...και τωρα ειμαι και μονη μου με το παιδι δεν λεει να κανω πειραματα..

θα παθω καταθλιψη σημερα...πρεπει να αλλαξω μουσικη δεν λεει...ωραιοι οι puressence αλλα θα κοψω φλεβες σε λιγο...

jes αν σε παρηγορει εμενα το στεφανι στη φετεινη επετειο ξυπνησε το πρωι με φιλησε και μου λεει...δεσποινακι...βαριεμαι τωρα να τρεχω να σου παρω τιποτα...του χρονου μωρε οκ????:shock::shock::shock::shock::shock: τι να τον κανω που 9 χρονια τωρα τουλαχιστον με τουμπαρει με γλυκες...ααα.. και να σχολιασω και την κερκυραια..τωρα σοβαρα prada τσαντουλα θες εσυ στις επετειους??? προτιμω κανα σκ με φικι φικι στας εξοχας:tongue::tongue::tongue::tongue:

ααααα!τελειος ο ομορφουλης μεσα στο συρταρι!κατι τελεια μπουτακια ειδα για δαγκωμα επισης!

φαγατε καρπουζακι?κι εγω θελω,αλλα περιμενω να μου φερει η πεθερα,χωρις φαρμακα.αντε και του χρονου!

Θένκιου, θένκιου!

Πήρε ο χάζμπαντ, αν κι εγώ θεωρώ ότι είναι νωρίς. Αλλά ήταν συμπαθητικό. Ο μικρός τρελάθηκε. Ευτυχώς του αρέσουν σχεδόν όλα τα φρούτα.

Είναι ζουμπουρλούδικο τ' αγόρι μου :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχω ασχημη εμπειρια με τα ξυδια απο την μελινα...ΜΙΑ ΦΟΡΑ μα το θεο ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ηπια μισο ποτηρακι μπυρα και βρεθηκα μεσα στη μπανιερα με τα ρουχα να με ποτιζει ο αντρας με νερα γιατι εγινα τυφλα:shock::shock::shock: ε..απο τοτε δεν ξαναδοκιμασα...επηξα στο χυμο ροδακινο...και τωρα ειμαι και μονη μου με το παιδι δεν λεει να κανω πειραματα..

θα παθω καταθλιψη σημερα...πρεπει να αλλαξω μουσικη δεν λεει...ωραιοι οι puressence αλλα θα κοψω φλεβες σε λιγο...

jes αν σε παρηγορει εμενα το στεφανι στη φετεινη επετειο ξυπνησε το πρωι με φιλησε και μου λεει...δεσποινακι...βαριεμαι τωρα να τρεχω να σου παρω τιποτα...του χρονου μωρε οκ????:shock::shock::shock::shock::shock: τι να τον κανω που 9 χρονια τωρα τουλαχιστον με τουμπαρει με γλυκες...ααα.. και να σχολιασω και την κερκυραια..τωρα σοβαρα prada τσαντουλα θες εσυ στις επετειους??? προτιμω κανα σκ με φικι φικι στας εξοχας:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΙ ΕΓΩ!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ!!!!

ελα ρε δεσποινα,με τοση λιγη μπυρα?μαλλον δεν της αρεσε της μελινας η μπυρα.

αφασια ο αντρουλης σου,πολυ γελιο εριξα!:D:D

αλλαξε προγραμμα καλε!βαλε κανεναν...ξερω γω,χατζηγιαννη θα μ'αρεσε τωρα εμενα.

κι εγώ θέλω να δω μπουτάκια...

εγώ κορίτσια τα θέλω όλα...

πειράζει?θέλω και την τσάντα μου(τρελαίνομαι για τσάντες)

θέλω και τα σκ σε ξενοδοχείο με spa!!!!

πολλά θέλω....

θα γράφω μέχρι άυριο...

κι εγώ θέλω να δω μπουτάκια...

εγώ κορίτσια τα θέλω όλα...

πειράζει?θέλω και την τσάντα μου(τρελαίνομαι για τσάντες)

θέλω και τα σκ σε ξενοδοχείο με spa!!!!

πολλά θέλω....

θα γράφω μέχρι άυριο...

Εσένα δεν σου το 'στειλα;;;

ΚΑΛΕ, σε ποιες έχω στείλει φωτογραφίες του βλασταριού μου; :shock:

Αχ, σαλάτα τα 'χω κάνει! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...