Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια κι απο μενα!τι κανεις?

εμεις πριν λιγο απο την γιαγια μου,και κοιμηθηκε τωρα η μικρη μου.

εντωμεταξυ ξεχασα να φαω σημερα,κι εχω φακες και δεν μ'αρεσουν για βραδυ.

αλο εγκαιν...

πες μου ρε ελενη...ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΩ??/ΕΕΕΕΕ?????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κούραση!

Σήμερα βάλαμε σύρμα στα κάγκελα του μπαλκονιού. Όσο ο άντρας και ο πεθερός μου ήταν έξω στο μπαλκόνι, ο μικρός (μαντρωμένος μέσα) έριχνε νερό στο τζάμι και το καθάριζε με χαρτί κουζίνας (για να τον βλέπει ο παππούς του) :D.

Τι γέλιο έριξα!!!

Αχ, τώρα τα τελείωσα όλα. Μου έμεινε μόνο να κάνω το μαλλί μου πιστολάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αλο εγκαιν...

πες μου ρε ελενη...ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΩ??/ΕΕΕΕΕ?????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

α,δεν ξερω!εσυ εισαι εγκυμονουσα τωρα,μην μιλας!εμενα με τρωει μαλλον το αγχος,γι'αυτο!

ρε συ ειχα φαει το πρωι 2 μπισκοτα,και το απογευμα λιγο μηλο,και τωρα που γυρισα θυμηθηκα οτι δεν εχω φαει φαγητο.βλακειες τρωω παντως.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

α,δεν ξερω!εσυ εισαι εγκυμονουσα τωρα,μην μιλας!εμενα με τρωει μαλλον το αγχος,γι'αυτο!

ρε συ ειχα φαει το πρωι 2 μπισκοτα,και το απογευμα λιγο μηλο,και τωρα που γυρισα θυμηθηκα οτι δεν εχω φαει φαγητο.βλακειες τρωω παντως.

Δεν γουργουρίζει το στομάχι σου παιδάκι μου;;;; :confused:

Δέσποινα, ούτε εγώ ξεχνάω ποτέ να φάω, μην ανησυχείς :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στέλνω με κούριερ!!

ούτε εγώ ξεχνάω να φάω,και τώρα θα φάω κι ας είμαι σκασμένη από τα νεύρα...

δεν θέλει να μαλώνω το παιδί...να μην του φωνάζω...

:D:D:D

γελαω,γτ εμενα παλι ειναι το αντιθετο!λεει οτι τη κακομαθαινω,και δεν την μαλωνω καθολου!!

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κούραση!

Σήμερα βάλαμε σύρμα στα κάγκελα του μπαλκονιού. Όσο ο άντρας και ο πεθερός μου ήταν έξω στο μπαλκόνι, ο μικρός (μαντρωμένος μέσα) έριχνε νερό στο τζάμι και το καθάριζε με χαρτί κουζίνας (για να τον βλέπει ο παππούς του) :D.

Τι γέλιο έριξα!!!

Αχ, τώρα τα τελείωσα όλα. Μου έμεινε μόνο να κάνω το μαλλί μου πιστολάκι.

ααα..τι θεμα εθιξες τωρα... ξεκινησε το στεφανι προχθες να βαζει αυτο το πλαστικο στα καγκελα και τα παρατησε στη μεση!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

και ξερεις που ειναι ο κυριος τωρα??? στα μερη σου!!!:evil::evil::evil::evil:

Δεν γουργουρίζει το στομάχι σου παιδάκι μου;;;; :confused:

Δέσποινα, ούτε εγώ ξεχνάω ποτέ να φάω, μην ανησυχείς :tongue:!

εγω τρωω κατι μονο και μονο για να μην ποναει το στομαχι μου.ο καφες και το τσιγαρο μου κοβουν την ορεξη.γι'αυτο οταν το εκοψα στην εγκυμοσυνη πηρα 25 κιλα.

ολα τα λεφτα ο μικρος σου!νοικοκυρης!θα μου στειλεις καμμια φωτο να τον δωωωωω??????????/

Διαφημίσεις

ααα..τι θεμα εθιξες τωρα... ξεκινησε το στεφανι προχθες να βαζει αυτο το πλαστικο στα καγκελα και τα παρατησε στη μεση!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

και ξερεις που ειναι ο κυριος τωρα??? στα μερη σου!!!:evil::evil::evil::evil:

Το παράτησε στη μέση για να 'ρθει Θεσ/νίκη; :tongue:

Ελένη δεν σου 'στειλα εσένα; Δώσε μέηλ σε πμ παιδάκι μου! :P

Στο Facebook δεν βάζω φώτο του μικρού, με μαλώνει ο χάζμπαντ!

Η δικιά σου είναι ΚΟΥΚΛΑ! Τι καλά που είστε με τα κοριτσάκιααααα, θέλω κι εγώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλησπέρα σε ολες!! Να'μαι κι εγώ!!

Γύρισα σπίτι κ με περίμενε μια όμορφη γλαστρούλα με μια τριανταφυλλιτσα κόκκινη, είναι μινιον! Μου την έφερε σύζυξ για την επέτειο!! Να πω ότι δεν χάρηκα .. ψέμα θα'ναι... το'χα σίγουρο ότι δεν θα έκανε τίποτα.

Εφυγα σφαίρα για την παιδίατρο, της έκανε το mantoux και Mmr κ πλάνταξε στο κλάμα από την ώρα που μπήκαμε μέχρι την ώρα που βγήκαμε από εκεί.

Λοιπόν το μπουμπουκι μου ειναι 81εκ κ 10.400!! Περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο στο ύψος, όλα μας τα ρούχα ειναι 18-24 !! Ουφ Ουφ

Πήγαν κούνιες μετά κ εγώ μαγείρεψα κινέζικο κ φάγαμε με τον άντρα στο φως ...των ρεσώ... Τώρα βλεπουμε Λαζόπουλο, τα παιδιά κοιμούνται!!

Εσείς τί άλλα νεα;;

Το παράτησε στη μέση για να 'ρθει Θεσ/νίκη; :tongue:

Ελένη δεν σου 'στειλα εσένα; Δώσε μέηλ σε πμ παιδάκι μου! :P

ΑΣΕ ΜΕ ΑΣΕ ΜΕ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!:confused::confused::confused:

Και θελω μια μπυρα ρε γαμωτο...

Ωχ...και εμενα μου φωναζει οτι δεν την μαλωνω ΑΛΛΑ ουτε εκεινος την μαλωνει ποτε!!! για αυτο μας εχει πη!#$!!ξει!!!

Εμείς πάλι τον μαλώνουμε και οι δύο. Απλώς εγώ μαλώνω τον χάζμπαντ γιατί έχει ένα κουσούρι, όταν νευριάζει, ανησυχεί, κλπ, χάνει τον έλεγχο λίγο, φωνάζει και είναι λίγο τρομακτικός. :rolleyes:

Οπότε του τη λέω μονίμως να ΜΗΝ φωνάζει. Μπορείς να μαλώσεις το παιδί με ήρεμο τόνο στη φωνή σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...