Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γενικα ειναι μαζωχτρα...οτι βρει και της αρεσει το μαζευει και επειδη το σπιτι τους ειναι το πατρικο τους και εκεινη ειναι κολλημενη με οτιδηποτε της θυμιζει την παλαια της ζωη καθοτι πλεον εκτος απο εμας τους τρεις δεν εχει κανεναν και τιποτε αλλο που ν ατην ενδιαφερει τα χει ολα μαζεμενα στις αποθηκες και στις ντουλαπες και βεβαια στο δωματιο της το οποιο εγω αποκαλω αποθηκη και επειδη εχουν γινει καυγαδες για αυτο το προβλημα εκτος απο τους χωρους που προανεφερα στο υπολοιπο σπιτι δεν αφηνει πραγματα της για να μη με ενοχλουν (και πολυ καλα κανει) αλλα το προβλημα μας παραμενει παντα το ιδιο..δεν εχουμε ικανους αποθηκευτικους χωρους επειδη επιμενει να φυλαει οτιδηποτε της η τους ανηκε..

εννοειται βεβαια οτι ουδεις λογος για να πεταξει κατι η να δωσει πουθενα αλλου (που τι να δωσει που πλεον κανεις δεν εχει αναγκη μπιμπελο του 1800 η ρουχα και τουαλετες που ειτε δεν φοριουνται λογω μοδας ειτε επειδη με τον καιρο ξεθοριασαν..δυστυχως ετσι ειναι η μοναξια και φτανει στα ακρα τους ανθρωπους..

αν κανω οτι την αφηνω ελευθερη να κανει οτι θελει σας ορκιζομαι οτι σε μια εβδομαδα μεσα δεν θα βρισκω κενο χωρο να ακουμπησω ενα ποτηρι..

συμπερασμα..δεν χρειαζομαστε σκυλο...εχουν εμενα και τους αρκει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama χρονια πολλα!!

εγω φτιαχνω προσκλησεις - ημερολογια (οχι κατι φοβερο αλλα και παλι ενα 70αρι θα μου πανε) και απο το Jumbo που ψωνισα πιατακια ποτηρακια καπελακια και κατι διακοσμητικα πληρωσα ενα γενναιο ποσο το οποιο μου φανηκε ακριβο.. ιδιως αυτα που ειχαν θεματα τουιτι, πριγκιπισσες και λοιπα..οικονομικα το jumbo εχει τα ουδετερα με κατι κλοουν και κατι μπαλονια

και επειδη μας προεκυψαν κατι εξοδα ξαφνικα (Once again) δεν θα καλεσω catering αλλα θα αναγκαστω να οργανωθω και να ψησω μονη μου..

αλλα για τα γενεθλια χαλαλι της..

τα ελαβα και σου εστειλα κι εγω κατι που ειχα...Με το που θα μου στειλουν καινουργια θα στα στειλω κι εκεινα.Ευχαριστω με εχεις σωσει λεμε....:-P

κοριτσια τι κουπονα σας χρειαζονται μηπως μπορω να βοηθήσω; μου στέλνουν p&g κ pampers, libero ktl

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι αν σας περισσέυουν κουπόνια από oral B για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα κ άμα τσεπώσετε κανένα κουπόνι για listerine που είναι σπάνιο φαίνομενο φέρτε κ από εδώ. κ εγώ θα φροντίσω για τις πάνες... γουστάρω.. ανταλλαγή!!!!

κορίτσια... .εχω ένα συνάχι... ένα συνάχι... άλλο πράγμα..... το ένα μου μάτι δακρύζει κ το άλλο κλείνει.... όλα καλά κατά τα άλλα

Περαστικούλια ! Γιατί δεν παίρνεις comptrex να ξεμπερδεύεις?

Κορίτσια με δοντάκια τί κάνετε?Εμείς βγάζουμε το πρώτο.Έχει βγει το μισό.Μέχρι τώρα δεν είχαμε γκρίνια αλλά απο την Παρασκευή έχει γαντζωθεί πάνω μου και δε λέει να κατέβει.Ούτε κάτω για να παίξουμε με τα παιχνιδάκια.Της δίνω ντεπονάκι και ησυχάζει.Αλλά για πόσο ακόμα θα μπορώ να της δίνω?Εσείς τί κάνετε?

κορίτσια καλημέρα...libero είδα!!!!!

κι εγώ θέλω αν περισεύουν...εγώ έχω κουπόνια από νεστλέ εβαπορέ,κρέμα βανίλια,φρουτόκρεμα.

αν τα θέλει κάποια μου λέει.

κι εγώ ντεπονάκι δίνω όταν βλέπω κλάμα χωρίς λόγο...γκρίνια πολλή!!

δεν δίνω κάθε μέρα...αλλά το βλέπεις το παιδί,αλλάζει συμπεριφορά.

Διαφημίσεις

κορίτσια... .εχω ένα συνάχι... ένα συνάχι... άλλο πράγμα..... το ένα μου μάτι δακρύζει κ το άλλο κλείνει.... όλα καλά κατά τα άλλα

καλημερα!περαστικα!

κι εμεις ακομα τα ιδια.κι εχει βαρεθει μεσα στο σπιτι το παιδι μου!

κι εγω μαζι!

βικη με γεια το δοντακι.!υπομονη κανω εγω.

γιατι αυτο με τις αγκαλιες και την γκρινια,το εχουμε συνεχεια!

μονο αμα βλεπει κοσμο κι ασχολουνται ολοι μαζι της δεν γκρινιαζει!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά, εμείς βγάζουμε το 3ο δοντάκι κ έχουμε λίγη γκρινίτσα, τώρα κάθε βράδυ ξυπνάει μετά απο κανένα δύωρο που την έχω κοιμήσει, θέλει να κάθεται στο κρεβάτι μας να κοιμάται κ μετά από κανένα δεκάλεπτο την πάω στο δικό της, εμένα κορίτσια πάει πάνω πάνω στο κρεβάτι σε σημείο που κοιμάται στραβα τί να κάνω;;;;

Πότε θα συναντηθούμε οι ΑΘηναίες;;; Χριστούγεννα έρχονται θα έχουμε λίγο χρόνο έτσι δεν έιναι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...