Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πότε να κάνουμε παρέα?άντε 2-3 φορές την εβδομάδα να δούμε την ανηψιά μου και το βαφτηστίρι μου...που χρόνος για συναντήσεις συνέχεια!!

ε,τοτε υπομονη,που θα παει,θα μιλησει κι ελλη.ολα με τον καιρο τους. και τοτε θα λες τι ωραια που ηταν οταν δεν μιλουσε πολυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα περυσι ουτε που σε ηξερα.τι εκανες εδω κατω εσυ κυρια μου?

?

Παντρευοταν η κολλητη μου!!!!Βλεπεις κυρια μου εγω εχω κολλητη Κρητικια!!!!!!!Κι οχι τιποτα στεναχωριεμαι γιατι ειναι εγκυος και μολις με το καλο γεννησει θα ερθει μονημα στο Ηρακλειο και θα την βλεπω ελαχιστα!!!:(:(:(:(:(

Μαλλον θα λες οταν ειχα φωτο απο τα γενεθλια της Γιωτουλας...Τις εχω σβησει ολες!!!Και παλι ομως τα μαλια μου ειναι διαφορετικα τωρα...ΞΑΝΘΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΕ ΠΙΣΩ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ.χαχαχαχα ωραια το εξηγησα.

Παρεπιπτοντως ΠΟΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙ??

εγω σε προτιμω με μακρυ μαλλι..οι παλιες σου φωτο σε κολακευαν..

που ειναι η ιταλιδουλα μας?? Οργανωνει το σουαρε???

?

Παντρευοταν η κολλητη μου!!!!Βλεπεις κυρια μου εγω εχω κολλητη Κρητικια!!!!!!!Κι οχι τιποτα στεναχωριεμαι γιατι ειναι εγκυος και μολις με το καλο γεννησει θα ερθει μονημα στο Ηρακλειο και θα την βλεπω ελαχιστα!!!:(:(:(:(:(

ευκαιρια να ξανακατεβεις!σε κυνηγανε οι κρητικιες,ε?

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε αυριο τα..44α γενεθλια του συζυγου και κανουμε εξασκηση στη μικρη για να σβησει το κερακι...

η μανα μου τρεχει να παραγγειλει τουρτα τωρα..μπουλικια βεβαιως...

αμα ξεκουνησεις ποτε απο νεα ιωνια!!!!

Ρε σκατουλα αν κανονησουμε ξεκουναω απο Νεα Ιωνια....

Ρε κοριτσια πειτε κι εσεις τιποτα....ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ.

Απλα δεν κανονιζω σε καφετερια γιατι η σκατη μου δεν καθεται σε ενα σημειο με αποτελεσμα να κουραζομαι υπερβολικα και να μην χαιρομαι και την υπολοιπη παρεα!!!

θα μου τρώει τα αυτιά ε?

τέλεια!!χμμμ

πάω να κάνω το παστίτσιο γιατί θέλει και την ώρα του...έχω φτιάξει ήδη κιμά...πάω για μακαρόνια και μπεσαμέλ...

θέλω να δώσω και την φρουτόκρεμα της μικρής,α και αυγό...τρελαίνεται για το αυγό...

όταν τελειώνει κλαίει!!

Διαφημίσεις

Απλα δεν κανονιζω σε καφετερια γιατι η σκατη μου δεν καθεται σε ενα σημειο με αποτελεσμα να κουραζομαι υπερβολικα και να μην χαιρομαι και την υπολοιπη παρεα!!!

παρομοιως παρομοιως!! και καροτσια δεν κουβαλαω το τεμπελικο που δεν οδηγω.. κανονιστε εσεις και αν ειναι σκ και με βγαζει το προγραμμα ερχομαι..

Ανεκαθεν οι καλυτεροι μου φιλοι ηταν κριτικοι και κερκυραιοι.Νησιωτες παιδι μου ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!!

ε,καλα τωρα,οχι να το παινευτουμε,αλλα εχεις δικιο!:D:D:D:D

παω κι εγω να κανω καμμια δουλεια τωρα που πηρε η πεθερα την μικρη.φιλια!

ασχετο...εχθες εβλεπα ΟΛΑ και ειδα τον Γιωργο Λιαγκα...καλε αυτος εχει χασει απειρα κιλα..και του παει...

μωρε σιγα το γουστο που παιρνει τη βλαχαρα..(Παπαιωαννου speaking)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...