Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε συ desp..σας θυμαμαι καθε που ακουμε τον Καστορα των Mazoo..με την Μελινα τη μικρη τη μπαλαρινα.. ειναι και κουκλι το κοριτσακι στο τρειλερ...

αχ..αντε να βγαλουν και κανα τραγουδι για τη Χριστουλα...μαλλον κανεναν δημοτικο!! χαχα!!

Μονο το κοριτσακι στο τρειλερ ειναι κουκλι??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσενα η δικια σου δεν κουναγε ρουπι απο το καροτσι..μια καλη μερα αρχισε να μη βαζει κωλο κατω και αρχισες να μας λες οτι σε ξεπατωνει παραλληλα με τη δουλεια..ε! και με την ομιλια ετσι θα γινει..δεν λεει πολλα..θα τα πει μαζεμενα και μετα θα μας λες (οπως σαφως θα λεμε και εμεις για τα βλασταρια μας)οτι γλωσσα δεν βαζει μεσα της.. ολα θα γινουν...don't worry!!;)

λές μια μέρα να μιλήσει και να αρχίσει να με βρίζει????:shock::shock:

εμένα μου έχει μείνει μόνο το κλάμα και το θρίλερ!!!

βρε κορίτσια η δική μου δεν ζητάει βόλτα...και γενικά δεν ζητάει τίποτα...

δεν δείχνει,ούτε νερό δεν ζητάει....

χθες της έμαθα το αεροπλάνο που πέρασε και της έλεγα ψηλά,μετά όταν την ρωτούσα έδειχνε ψηλά κι έλεγε "μα"

τι θα γίνει με την πάρτη της δεν ξέρω...

να δω πότε θα πει καμμιά λέξη.

την πέμπτη έχουμε παιδίατρο...

δεσποινάκι αντέχεις??κράτα γερά!!

φιλιά στο μελινίδιον!!

να κανετε πιο συχνα παρεα με παιδακια μεγαλυτερα που μιλανε πολυ,

και να της μιλας συνεχεια,εγω ολο της λεω παραδειγμα,τι κανει ο μπαμπας?νανι!τι κανει?και περιμενω να το πει.αν δεν το πει,της το ξαναλεω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

"ο στέφανος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό"

ατάκα από ελληνική ταινία,όταν ακούω αυτό το όνομα, αυτό μου έρχεται στο μυαλό.

ΜΑΜΑΤΟ!!!! Ξερω ποια λες!!

Εγω εχω κολλημα με το

**Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη

**Οχι αλλο καρβουνο

**Μις Νιραιδα

Διαφημίσεις

εμένα μου έχει μείνει μόνο το κλάμα και το θρίλερ!!!

βρε κορίτσια η δική μου δεν ζητάει βόλτα...και γενικά δεν ζητάει τίποτα...

δεν δείχνει,ούτε νερό δεν ζητάει....

χθες της έμαθα το αεροπλάνο που πέρασε και της έλεγα ψηλά,μετά όταν την ρωτούσα έδειχνε ψηλά κι έλεγε "μα"

τι θα γίνει με την πάρτη της δεν ξέρω...

να δω πότε θα πει καμμιά λέξη.

την πέμπτη έχουμε παιδίατρο...

δεσποινάκι αντέχεις??κράτα γερά!!

φιλιά στο μελινίδιον!!

Πρωτον μην ξεχνας οτι η Ελλη ειναι ενα μηνα μικροτερη απο τα δικα μας.

Τα παιδια εχουν το καθενα τον δικο τους ρυθμο αναπτυξης στα παντα.Για παραδειγμα η Χριστουλα κανει προτασεις,Η Γιωτα λεει ελαχιστες λεξεις.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το δικο μου παιδι εχει μεινει πισω στην ομιλια.Αλλο παραδειγμα...Ανδρεϊνα σκαρφαλωνει σκαλα,Η Γιωτα οχι δεν σημαινει ομως οτι το δικο μου δεν θα γινει αγριμι και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα.

Ξεκολα και ευχαριστησου την καθε της στιγμη.Ολα ερχονται στον καιρο που πρεπει.Χαλαρωσε!!!!

Μονο το κοριτσακι στο τρειλερ ειναι κουκλι??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????

ΓΙΑΤΙ??? Παιζει και η κορη σου στο τρεηλερ??????!!!! :tongue:

Θες να αρχισω το γλυψιμο??? Ολα τα μωρα του κοσμου ειναι ομορφα ΑΠΛΑ τα δικα μας ειναι λιγο ομορφοτερα..;)

Πρωτον μην ξεχνας οτι η Ελλη ειναι ενα μηνα μικροτερη απο τα δικα μας.

Τα παιδια εχουν το καθενα τον δικο τους ρυθμο αναπτυξης στα παντα.Για παραδειγμα η Χριστουλα κανει προτασεις,Η Γιωτα λεει ελαχιστες λεξεις.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το δικο μου παιδι εχει μεινει πισω στην ομιλια.Αλλο παραδειγμα...Ανδρεϊνα σκαρφαλωνει σκαλα,Η Γιωτα οχι δεν σημαινει ομως οτι το δικο μου δεν θα γινει αγριμι και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα.

Ξεκολα και ευχαριστησου την καθε της στιγμη.Ολα ερχονται στον καιρο που πρεπει.Χαλαρωσε!!!!

ΠΕΣ ΤΑ!!! ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!!

miamama ξερεις τι ειναι να μπαινεις μεσα στο σπιτι και να τρεχει να σου λεει κουνωντας το χερι "Που εισ???"

Αναφορα δεν εδινα σε κανενα τωρα θα δινω στο σκατουλι μου

ΓΙΑΤΙ??? Παιζει και η κορη σου στο τρεηλερ??????!!!! :tongue:

Θες να αρχισω το γλυψιμο??? Ολα τα μωρα του κοσμου ειναι ομορφα ΑΠΛΑ τα δικα μας ειναι λιγο ομορφοτερα..;)

ασχετο... ειδα τη φατσα σου και μιλαμε καμια σχεση με το πως σε ειχα φανταστει.... τελικα δεν εισαι χοντρη με σπυρια και ματομπουκαλα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:=

να κανετε πιο συχνα παρεα με παιδακια μεγαλυτερα που μιλανε πολυ,

και να της μιλας συνεχεια,εγω ολο της λεω παραδειγμα,τι κανει ο μπαμπας?νανι!τι κανει?και περιμενω να το πει.αν δεν το πει,της το ξαναλεω.

πότε να κάνουμε παρέα?άντε 2-3 φορές την εβδομάδα να δούμε την ανηψιά μου και το βαφτηστίρι μου...που χρόνος για συναντήσεις συνέχεια!!

Διαφημίσεις

Οχι ρε χαζο. τα κοντα λεω!! αφου εχεις βαλει φωτο!!!

Μαλλον θα λες οταν ειχα φωτο απο τα γενεθλια της Γιωτουλας...Τις εχω σβησει ολες!!!Και παλι ομως τα μαλια μου ειναι διαφορετικα τωρα...ΞΑΝΘΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΕ ΠΙΣΩ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ.χαχαχαχα ωραια το εξηγησα.

Παρεπιπτοντως ΠΟΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙ??

Ρε συ τον Ιουνιο που ημουν στο Ηρακλειο στην Αμμουδαρα εμενα...Τι κριμα να μην ξερω οτι εμενες εκει κοντα!!!..............

καλα περυσι ουτε που σε ηξερα.τι εκανες εδω κατω εσυ κυρια μου?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ασχετο... ειδα τη φατσα σου και μιλαμε καμια σχεση με το πως σε ειχα φανταστει.... τελικα δεν εισαι χοντρη με σπυρια και ματομπουκαλα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:=

ασε..ειμαι χειροτερα..αυτη ειναι φωτο 4 ετων τουλαχιστον...

χοντρη ακομη δεν ειμαι

σπυρια εχω οσο αγχωνομαι και τρωω σοκολατες

ματομπουκαλα δεν εχω αλλα το σηκωμενο φρυδι αρκει για να καταλαβει κανεις τις προθεσεις μου....γαβ γαβ..:tongue:

Μαλλον θα λες οταν ειχα φωτο απο τα γενεθλια της Γιωτουλας...Τις εχω σβησει ολες!!!Και παλι ομως τα μαλια μου ειναι διαφορετικα τωρα...ΞΑΝΘΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΕ ΠΙΣΩ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ.χαχαχαχα ωραια το εξηγησα.

Παρεπιπτοντως ΠΟΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙ??

αμα ξεκουνησεις ποτε απο νεα ιωνια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...