Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kαλημέρα κορίτσια!!!

πως πάνε τα κέφια σήμερα?εγώ μια από τα ίδια,σπίτι με δουλειές...

θα φτιάξω κι ένα παστίτσιο να φάμε 2 μέρες,γιατί βαρέθηκα να μαγειρεύω κάθε μέρα...

από την εγκυμοσύνη και μετά δεν μπορώ να δω θρίλερ...

criminal minds βλέπω και πολύ είναι...

χρόνια πολλά jesgk!!!!ευκαιρία σήμερα να φτιάξουν τα πράγματα...κάνε κάτι εσύ...(χμμμ και σε μένα πρέπει να τα λέω...)

Τι κανεις εγκυουλα???Το Μελινακι καλα ειναι???Να δω αν θα τα πουμε εμεις ποτε!!!!Φουσκωνεις ε??????Ἕυχομαι οτι καλυτερο.Φιλακι σβουριχτο στην κοιλιτσα σου!!!

Που εισαι βρε ευακι???? τι εγινε βρε με τη δουλεια??? χθες τα διαβασα.. μην στενοχωριεσαι μια χαρα ειναι και στα σπιτακια μας με τα ζουζουνια... εννοειται βεβαια οτι μας βγαζουν το λαδι!! και εγω ολο βολτες ειμαι, πρωι απογευμα κουνιες αλλοιως την εβαψα!!

ασχετο τωρα! ωραιο το νεο μαλλι!!

kαλημέρα κορίτσια!!!

πως πάνε τα κέφια σήμερα?εγώ μια από τα ίδια,σπίτι με δουλειές...

θα φτιάξω κι ένα παστίτσιο να φάμε 2 μέρες,γιατί βαρέθηκα να μαγειρεύω κάθε μέρα...

από την εγκυμοσύνη και μετά δεν μπορώ να δω θρίλερ...

criminal minds βλέπω και πολύ είναι...

χρόνια πολλά jesgk!!!!ευκαιρία σήμερα να φτιάξουν τα πράγματα...κάνε κάτι εσύ...(χμμμ και σε μένα πρέπει να τα λέω...)

καλα τι κουλο και αυτο!! Και εγω απο την εγκυμοσυνη και μετα

α) δεν μπορω να δω θριλερ..

β) κλαιω οταν βλεπω παιδι η ζωο να υποφερουν με το παραμικρο..

γ) δεν κοιμαμαι

δ) ξεχναω να φαω

ε) .... ασε με πηρε η κατηφορα..θα γινει τεραστια η λιστα..που να κανω και δευτερο...

Που εισαι βρε ευακι???? τι εγινε βρε με τη δουλεια??? χθες τα διαβασα.. μην στενοχωριεσαι μια χαρα ειναι και στα σπιτακια μας με τα ζουζουνια... εννοειται βεβαια οτι μας βγαζουν το λαδι!! και εγω ολο βολτες ειμαι, πρωι απογευμα κουνιες αλλοιως την εβαψα!!

ασχετο τωρα! ωραιο το νεο μαλλι!!

Με τη δουλεια υπερισχυσε η Καλη συναδελφος εκ Αλβανιας που εκανε κι αλλες παροχες και κοστηζε λιγοτερο!!!

Να σου πω στο σπιτι τα πρωινα δεν ειμαι.Κραταω το μαγαζι της μητερας μου αυτες τις μερες γιατι ο μπαμπας μου χειρουργηθηκε σημερα(μια καταστασηη που κραταει εδω και 8 χρονια μετα απο ενα τροχαιο που ειχαν)και οταν δεν κραταω το μαγαζι κανω μανικιουρ-πεντικιουρ σε ενα κομμωτηριο και σπιτια.Οτι μπορω να συνεισφερω στο σπιτι!!

ασχετο....το καινουργιο μαλλι που το ειδες??ἕχω φωτο στο fb???Δεν θυμαμαι.Αρχη ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ...Βλεπετε κι εγω πουρογρια σαν κι εσας ειμαι!!!!

Διαφημίσεις

βρε συ desp..σας θυμαμαι καθε που ακουμε τον Καστορα των Mazoo..με την Μελινα τη μικρη τη μπαλαρινα.. ειναι και κουκλι το κοριτσακι στο τρειλερ...

αχ..αντε να βγαλουν και κανα τραγουδι για τη Χριστουλα...μαλλον κανεναν δημοτικο!! χαχα!!

εμένα μου έχει μείνει μόνο το κλάμα και το θρίλερ!!!

βρε κορίτσια η δική μου δεν ζητάει βόλτα...και γενικά δεν ζητάει τίποτα...

δεν δείχνει,ούτε νερό δεν ζητάει....

χθες της έμαθα το αεροπλάνο που πέρασε και της έλεγα ψηλά,μετά όταν την ρωτούσα έδειχνε ψηλά κι έλεγε "μα"

τι θα γίνει με την πάρτη της δεν ξέρω...

να δω πότε θα πει καμμιά λέξη.

την πέμπτη έχουμε παιδίατρο...

δεσποινάκι αντέχεις??κράτα γερά!!

φιλιά στο μελινίδιον!!

Καλημερες και απο εμενα...ρε εσεις ειστε πολυλογουδες...

χριστινακι γκαστρωμενακι τι κανεις??? κλωτσαει η κορη??? εγω χθες εφαγα την πρωτη κλωτσια και απο εκεινη την ωρα δεν εχει σταματησει:D:D:D:D:D

το βαζεχα θα γεννησω νομιζω:D:D..πότε γεννας βρε??? α..και ερωτηση κρισεως..με τα κιλα πως τα πας??? εμενα με εχει παρει η κατω βολτα:confused::confused: εχω βαλει ηδη 4!!!! παω να βαρεσω τα 20 παλι νομιζω...εδω η καλη φακλανα:confused::confused:

για γλυκα και εγω της εχω δωσει να δοκιμασει λιγο παγωτο και κεικ αλλα δεν της αρεσουν..το λυγουρικο γκρινιαζει μεχρι να της δωσω να δοκιμασει και μετα κανει μπλιαξ και φευγει.. το μονο που τρωει που και που ειναι αυτα τα μπισκότα της nutricia τα βρεφικα..

μαρη κερκυραια πως τον βλεπεις αυτον τον παπακαλιατη???? φρικη!!! 10 λεπτα ειδα μια μερα και σαλταρα:confused::confused:

εγω βλεπω μανιωδως τα κατωθι..true blood, house md, και εβλεπα και το galactica αλλα τελειωσε ρε γμτ... γενικα ειμαι του science fiction περισσοτερο..τα μελω τα βαριεμαι.. ( αληθεια το ironman2 τοσο μουφα ειναι???? και ειχα λυσσαξει να το δω... αν και μετα τους xmen το χαος...)

ελενη βρηκες παραλια για τον καφε??? θα φερω και τα κουβαδακια μου:D:D:D...τελικα κατεβαινω παρασκευη 21 και θα φυγω το σαββατο το βραδυ. να δω ποτε θα προλαβω να σε δω..

υ.γ.προσπ...υπαρχουν και αλλα πουρα εδω μεσα που θυμουνται τα βαμμενα κοκκινα μαλλια....:tongue::tongue:εδω θυμαμαι το φρου φρου....

καλως το δεσποινακι!μια χαρα τον βλεπω τον γιο!και μη στεναχωριεσαι για τα κιλα,θα τα χασεις.το νινι να'ναι καλα.

αυτα τα εργα ειναι σειρες?που τις βλεπεις?

κανονισε να ερθεις κακομοιρα μου και να μη σε δω!εγω μπορω οποτε θες.και σε παραλια θα παμε στην αμμουδαρα που ειναι κοντα μαλλον,γτ αλλιως δεν θα τα πουμε καθολου.αν και το σκεφτομαι για παραλια,γτ ουτε εκει καθεται το καρβουνακι μου.εκτος κι αν την αφησω να μπει στη θαλασσα.ουφ,αγχωθηκα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ..

Να σου θυμισω το πολυ ευγενικο κοπλιμεντο της jesgk οταν σε πρωτοειδε??

Σα 19χρονη!!

Ρε συ το κοπλιμεντο το ειχε κανει για να της δωσω τη συνταγη απο το σουφλε σοκολατας...Μα δεν το καταλαβες????

εμένα μου έχει μείνει μόνο το κλάμα και το θρίλερ!!!

βρε κορίτσια η δική μου δεν ζητάει βόλτα...και γενικά δεν ζητάει τίποτα...

δεν δείχνει,ούτε νερό δεν ζητάει....

χθες της έμαθα το αεροπλάνο που πέρασε και της έλεγα ψηλά,μετά όταν την ρωτούσα έδειχνε ψηλά κι έλεγε "μα"

τι θα γίνει με την πάρτη της δεν ξέρω...

να δω πότε θα πει καμμιά λέξη.

την πέμπτη έχουμε παιδίατρο...

δεσποινάκι αντέχεις??κράτα γερά!!

φιλιά στο μελινίδιον!!

εσενα η δικια σου δεν κουναγε ρουπι απο το καροτσι..μια καλη μερα αρχισε να μη βαζει κωλο κατω και αρχισες να μας λες οτι σε ξεπατωνει παραλληλα με τη δουλεια..ε! και με την ομιλια ετσι θα γινει..δεν λεει πολλα..θα τα πει μαζεμενα και μετα θα μας λες (οπως σαφως θα λεμε και εμεις για τα βλασταρια μας)οτι γλωσσα δεν βαζει μεσα της.. ολα θα γινουν...don't worry!!;)

καλως το δεσποινακι!μια χαρα τον βλεπω τον γιο!και μη στεναχωριεσαι για τα κιλα,θα τα χασεις.το νινι να'ναι καλα.

αυτα τα εργα ειναι σειρες?που τις βλεπεις?

κανονισε να ερθεις κακομοιρα μου και να μη σε δω!εγω μπορω οποτε θες.και σε παραλια θα παμε στην αμμουδαρα που ειναι κοντα μαλλον,γτ αλλιως δεν θα τα πουμε καθολου.αν και το σκεφτομαι για παραλια,γτ ουτε εκει καθεται το καρβουνακι μου.εκτος κι αν την αφησω να μπει στη θαλασσα.ουφ,αγχωθηκα!

Ρε συ τον Ιουνιο που ημουν στο Ηρακλειο στην Αμμουδαρα εμενα...Τι κριμα να μην ξερω οτι εμενες εκει κοντα!!!..............

Ρε συ το κοπλιμεντο το ειχε κανει για να της δωσω τη συνταγη απο το σουφλε σοκολατας...Μα δεν το καταλαβες????

αααα...η Ιταλιδα σουπιααααα... ειχε πονηρο σκοπο.. παλι καλα που δεν μου κανει κοπλιμεντα!! :tongue:

κι εμείς λέμε για το σκ να πάμε θάλασσα...λέει για 30-35 βαθμούς οπότε μια χαρά θα είναι τα νερά.

πέρσυ την έλλη την είχα βάλει τέλος μαίου!!

jesgk τον άντρα σου τον λένε στέφανό??

"ο στέφανος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό"

ατάκα από ελληνική ταινία,όταν ακούω αυτό το όνομα, αυτό μου έρχεται στο μυαλό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...