Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεσα.Αν ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια πηραμε τα βλασταρια μας και την καναμε.......

Σκ τι κανετε????Εχετε κανονησει κατι??

Ακομη το νερο δεν ειναι κρυο για τα παιδια?? εγω θα περιμενω να μπει ο Ιουνης για τη μικρη..

Διαφημίσεις

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!

ΥΓ Πρεπει να παρω γρηγορα τπν Στεφ.... γιατι αν το εχει ξεχασει ΚΑΗΚΕ!!!!

το θυμάται αλλά κοιταχτήκαμε το πρωί κ δεν είπε τίποτα ο ένας στον άλλο, κ του τηλ. κ μου είπε ένα ξερό χρόνια πολλά, αφού τα πράγματα είναι παγωμένα μεταξύ μας

καλημερα!

χρονια πολλα τζες!!!ευχομαι να ειστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι!!!

εγω θελω να την παω στην θαλασσα,αλλα δεν εχουμε κοντα καμμια παραλια της προκοπης.πρεπει να παμε εκτος ηρακλειου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

το θυμάται αλλά κοιταχτήκαμε το πρωί κ δεν είπε τίποτα ο ένας στον άλλο, κ του τηλ. κ μου είπε ένα ξερό χρόνια πολλά, αφού τα πράγματα είναι παγωμένα μεταξύ μας

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ και να τον πας στο ΕΚΕΠ 14-16..δωρο επετειου..θα δεις ποτε θα συνελθει..ολοι οι ανδρες ιδιοι ειναι σε αυτο το θεμα..

Διαφημίσεις

Καλημερες και απο εμενα...ρε εσεις ειστε πολυλογουδες...

χριστινακι γκαστρωμενακι τι κανεις??? κλωτσαει η κορη??? εγω χθες εφαγα την πρωτη κλωτσια και απο εκεινη την ωρα δεν εχει σταματησει:D:D:D:D:D

το βαζεχα θα γεννησω νομιζω:D:D..πότε γεννας βρε??? α..και ερωτηση κρισεως..με τα κιλα πως τα πας??? εμενα με εχει παρει η κατω βολτα:confused::confused: εχω βαλει ηδη 4!!!! παω να βαρεσω τα 20 παλι νομιζω...εδω η καλη φακλανα:confused::confused:

για γλυκα και εγω της εχω δωσει να δοκιμασει λιγο παγωτο και κεικ αλλα δεν της αρεσουν..το λυγουρικο γκρινιαζει μεχρι να της δωσω να δοκιμασει και μετα κανει μπλιαξ και φευγει.. το μονο που τρωει που και που ειναι αυτα τα μπισκότα της nutricia τα βρεφικα..

μαρη κερκυραια πως τον βλεπεις αυτον τον παπακαλιατη???? φρικη!!! 10 λεπτα ειδα μια μερα και σαλταρα:confused::confused:

εγω βλεπω μανιωδως τα κατωθι..true blood, house md, και εβλεπα και το galactica αλλα τελειωσε ρε γμτ... γενικα ειμαι του science fiction περισσοτερο..τα μελω τα βαριεμαι.. ( αληθεια το ironman2 τοσο μουφα ειναι???? και ειχα λυσσαξει να το δω... αν και μετα τους xmen το χαος...)

ελενη βρηκες παραλια για τον καφε??? θα φερω και τα κουβαδακια μου:D:D:D...τελικα κατεβαινω παρασκευη 21 και θα φυγω το σαββατο το βραδυ. να δω ποτε θα προλαβω να σε δω..

υ.γ.προσπ...υπαρχουν και αλλα πουρα εδω μεσα που θυμουνται τα βαμμενα κοκκινα μαλλια....:tongue::tongue:εδω θυμαμαι το φρου φρου....

Καλημερες και απο εμενα...ρε εσεις ειστε πολυλογουδες...

χριστινακι γκαστρωμενακι τι κανεις??? κλωτσαει η κορη??? εγω χθες εφαγα την πρωτη κλωτσια και απο εκεινη την ωρα δεν εχει σταματησει:D:D:D:D:D

το βαζεχα θα γεννησω νομιζω:D:D..πότε γεννας βρε??? α..και ερωτηση κρισεως..με τα κιλα πως τα πας??? εμενα με εχει παρει η κατω βολτα:confused::confused: εχω βαλει ηδη 4!!!! παω να βαρεσω τα 20 παλι νομιζω...εδω η καλη φακλανα:confused::confused:

για γλυκα και εγω της εχω δωσει να δοκιμασει λιγο παγωτο και κεικ αλλα δεν της αρεσουν..το λυγουρικο γκρινιαζει μεχρι να της δωσω να δοκιμασει και μετα κανει μπλιαξ και φευγει.. το μονο που τρωει που και που ειναι αυτα τα μπισκότα της nutricia τα βρεφικα..

μαρη κερκυραια πως τον βλεπεις αυτον τον παπακαλιατη???? φρικη!!! 10 λεπτα ειδα μια μερα και σαλταρα:confused::confused:

εγω βλεπω μανιωδως τα κατωθι..true blood, house md, και εβλεπα και το galactica αλλα τελειωσε ρε γμτ... γενικα ειμαι του science fiction περισσοτερο..τα μελω τα βαριεμαι.. ( αληθεια το ironman2 τοσο μουφα ειναι???? και ειχα λυσσαξει να το δω... αν και μετα τους xmen το χαος...)

ελενη βρηκες παραλια για τον καφε??? θα φερω και τα κουβαδακια μου:D:D:D...τελικα κατεβαινω παρασκευη 21 και θα φυγω το σαββατο το βραδυ. να δω ποτε θα προλαβω να σε δω..

υ.γ.προσπ...υπαρχουν και αλλα πουρα εδω μεσα που θυμουνται τα βαμμενα κοκκινα μαλλια....:tongue::tongue:εδω θυμαμαι το φρου φρου....

Τι κανεις εγκυουλα???Το Μελινακι καλα ειναι???Να δω αν θα τα πουμε εμεις ποτε!!!!Φουσκωνεις ε??????Ἕυχομαι οτι καλυτερο.Φιλακι σβουριχτο στην κοιλιτσα σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...