Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ θα "καώ" το βλέπω... β α ρ ι έ μ α ι τόσοοο μα τόσοοο πολύ πια το... μπιπ ... προτιμώ να κοιμηθώ... ξερω ξέρω δεν πρέπει αλλάααααααα

για αυτο να πατε μια βολτουλα..μπορει να σου ανοιξει η ορεξη..

φετος εχει 15 ευρω η εισοδος..τωρα λοιπα εξοδα εξαρτωνται απο αλλες..δραστηριοτητες..:tongue:

και εγω δεν κοβω να μεγαλωνουμε βαρβατα σε βαρος..μαλλον 9-18 θα προτιμησω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν βλεπω καμια ψυχη εδω μεσα...ελπιζω να μην βλεπετε ολες την κορομηλου :shock::shock::shock:!!!!

Γιατι βρε ΤΖΕς,βαριεσαι?εγω θα ευχομουν να ηταν ολα οπως πρεπει μεταξυ μας,και να γινοταν και καθε μερα!!δεν θα ειχα προβλημα(βγαλε εξω βεβαια οτι εγκυμονω),μιλαω υποθετικα...

γεια σου ρε προσπ με τα ερωτικα ειδη!!!!χοχοχο:oops::tongue::tongue::tongue:

κριμα μωρε να ειναι το χριστουλακι ακομα στη χουφτα....κι εμενα 10 κιλα ειναι ,αλλα τον εχω βγαλει προ πολλου απο εκει μεσα...τον εβλεπα στριμωγμενο και με επιανε κλειστοφοβια!!!παρε ενα ευρυχωρο ,να το ευχαριστηθει ;)

σημερα πηγαμε κι εμεις στις κουνιες,και με ξελιγωσε το ατιμο,πολυ σκαρφαλωμα το παιδι και κυνηγουσε τα περιστερια!αφασια μιλαμε!

ασχετο...εσεις δινετε γλυκα στα παιδια??εγω εχω φτιαξει κουλουρακια και τρωει σχεδον καθε μερα...το θεμα ειναι πως ειδα στην τηλεοραση εναν τυπο,που ελεγε πως τα μικρα παιδια ,μπορουν να τρωνε 1 γλυκο ,καθε 15 μερες!!!!!πως σας φαινετε????υπερβολη?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλως το κοριτσακι μας!

κοιτα εγω πχ δεν της δινω καθημερινα αλλα ουτε πολυυυυ γλυκα..

μερα παρα μερα μπορει να φαει κανενα επιδορπιο γιαουρτιου με οτι συνεπαγεται οτι εχει μεσα ως γλυκαντικη ουσια και αν τρωω εγω κανα γλυκο της δινω μια δυο μικρες μοουκιτσες.. η αν φαω μηλοπιτ μπορει να της δωω λιγη..

σοκολατα δεν δινω καθολου και αν κατσει μπορει ισα για τη γευση..τις αποφευγω..ουτε γαλακτοφετες της δινω..οσο πιο πολυ καθυστερησει να τα μαθει τοσο καλυτερα πιστευω...αλλα οχι και με προγραμμα η καθε 15 μερες..ειναι υπερβολη..

βρε βαριοταν οσυζυγος να παει να φτιαξει τη ζωνη...αλλα αυτη την εβδομαδα δεν γλιτωνει..εγω λες να μη το λυπαμαι?? ασε που γινομαστε και ρεζιλι..λες και ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις..

κορίτσια τι κάνετε?

τώρα έχω λίγο χρόνο να γράψω...

έβγαλα καλοκαιρινά με τον άντρα μου,τώρα τελειώσαμε...

όχι ότι ήταν πολλά τα ρούχα...έχουμε 2 βαλίτσες τεράστιες με ρούχα που δεν μπαίνουμε πια...

και τα κρατάμε μπας και χάσουμε κάνα κιλό...

για σεξ πάλι μιλάτε?

χμμμμ...

για καθησματάκι αυτοκινήτου ασχοληθήκαμε κι εμείς πολύ...μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάμε 200μέτρα πιο πάνω είναι πάντα στο καρεκλάκι.έχουμε το maxicosi tobi...είναι πολύ καλό...320Ε,τό πήραμε 280Ε με έκπτωση,την βάλαμε μόλις πήρε 9 κιλά,γιατί είναι κι εύσωμη.

μάλλον θα χρειαστούμε και το επόμενο κάποια στιγμή.

να ξέρετε ότι τα καρεκλάκι έχουν και ημερομηνία λήξεως.

λοιπόν σας αφήνω,πάω να δω παπακαλιάτη...τα λέμε αργότερα.

by the way.. δεν ειναι sexshop..ειναι show-εκθεση απλα εχει και μερικα περιπτερα για οποιον ενδιαφερεται να ανανεωσει γκαρνταρομπα και εξοπλισμο..ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου χρειαστει!!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια τι κάνετε?

τώρα έχω λίγο χρόνο να γράψω...

έβγαλα καλοκαιρινά με τον άντρα μου,τώρα τελειώσαμε...

όχι ότι ήταν πολλά τα ρούχα...έχουμε 2 βαλίτσες τεράστιες με ρούχα που δεν μπαίνουμε πια...

και τα κρατάμε μπας και χάσουμε κάνα κιλό...

για σεξ πάλι μιλάτε?

χμμμμ...

για καθησματάκι αυτοκινήτου ασχοληθήκαμε κι εμείς πολύ...μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάμε 200μέτρα πιο πάνω είναι πάντα στο καρεκλάκι.έχουμε το maxicosi tobi...είναι πολύ καλό...320Ε,τό πήραμε 280Ε με έκπτωση,την βάλαμε μόλις πήρε 9 κιλά,γιατί είναι κι εύσωμη.

μάλλον θα χρειαστούμε και το επόμενο κάποια στιγμή.

να ξέρετε ότι τα καρεκλάκι έχουν και ημερομηνία λήξεως.

λοιπόν σας αφήνω,πάω να δω παπακαλιάτη...τα λέμε αργότερα.

α ωστε υπαρχει ανθρωπος που βλεπει Παπακαλιατη...και αναρωτιομουν...:tongue:

το μόνο γλυκό που τρώει η έλλη είναι μισή κουταλιά μέλι στο γιαούρτι της το απόγευμα.

τίποτα άλλο.

δεν είμαι υπέρ των γλυκών σε τόσο μικρή ηλικία...

αργότερα θα τα τρώνε μόνα τους...

μεχρι 120 ευρω δινω για το καθισμα..παραπανω δεν με παιρνει και το θεωρω κοροιδια.. το προβλημα μου ειναι οτι ειναι ολα ΑΓΓΟΥΡΙΑ..πιανουν ολοκληρη θεση..χαλια..

σας εχω πει οτι ακομη καθομαι πισω μαζι της εεε?? αυτο δεν θα το ξεπερασω ευκολα..θα προσπαθησω να κατσω μπροστα μολις βαλουμε το καινουργιο καιθισμα..και αν δεν αρχισει η γκρινια σφυρατε μου κλεφτικα..

λές να είμαι η μόνη που βλέπω παπακαλιάτη?

δεν εχει τυχει να βρω καποιον που να βλεπει Παπακαλιατη...μεχρι και η κουνιαδα μου που δεν χανει σειρα για σειρα (και ταυτιζεται κιολας!!) δεν τον βλεπει..

καλο παιδι..και μεγααααααλη φαντασια!!!

Να πω την αληθεια εγω απλα τα βαριεμαι αυτα..

Να σας πω πχ ποια σειρα μου αρεσε πααααρα πολυ? Η Προβα Νυφικου..

Τα Βαμμενα Κοκκινα Μαλλια (μερικες δεν τα θυμαστε καν λογω ηλικιας.. εγω ειμαι και πουρο:rolleyes:)

Διαφημίσεις

το μόνο γλυκό που τρώει η έλλη είναι μισή κουταλιά μέλι στο γιαούρτι της το απόγευμα.

τίποτα άλλο.

δεν είμαι υπέρ των γλυκών σε τόσο μικρή ηλικία...

αργότερα θα τα τρώνε μόνα τους...

oyte mpiskoto??νομιζω πως εχεις δικιο,μαλλον πως θα πρεπει να το κοψω αυτο με τα κουλουρακια,ηδη εχει μαθει το κουτι που τα φυλαω,και μου το δειχνει και φωναζει μαμ μαμ.....εμ,βεβαια,δεν ειναι χαζο το παιδι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

oyte mpiskoto??νομιζω πως εχεις δικιο,μαλλον πως θα πρεπει να το κοψω αυτο με τα κουλουρακια,ηδη εχει μαθει το κουτι που τα φυλαω,και μου το δειχνει και φωναζει μαμ μαμ.....εμ,βεβαια,δεν ειναι χαζο το παιδι!

και γω πηγα να την πατησω με τα μπισκοτα και εχω πει να της δινουμε που και που..οχι συχνα..πτι μπερ η μιραντα η αν φτιαξω εγω.

miamama παντως desperate housewifes ο 4ος και 5ος κυκλος ειναι οι καλυτεροι..ο 6ος που βλεπω τωρα δεν ειναι και τιποτε το ιδιαιτερο αλλα εχει και τις καλες στιγμες του.. τ αλλα εχουν βγει σε dvd ξερω..

καληνυχτα κουιτσακια!!!! Νανι εσυ εγκυουλα..

μεχρι 120 ευρω δινω για το καθισμα..παραπανω δεν με παιρνει και το θεωρω κοροιδια.. το προβλημα μου ειναι οτι ειναι ολα ΑΓΓΟΥΡΙΑ..πιανουν ολοκληρη θεση..χαλια..

σας εχω πει οτι ακομη καθομαι πισω μαζι της εεε?? αυτο δεν θα το ξεπερασω ευκολα..θα προσπαθησω να κατσω μπροστα μολις βαλουμε το καινουργιο καιθισμα..και αν δεν αρχισει η γκρινια σφυρατε μου κλεφτικα..

εγω εχω ενα της chicco το ειχα παρει απο το jumbo,γυρω στα 180 ευρω αν θυμαμαι σωστα,οντως πιανει μια ολοκληρη θεση,ειναι ομως πολυ βολικο για το παιδι ...εννοω σχετικα ευρυχωρο....ομως εχει ενα βασικο μειονεκτημα,ιδρωνει του κερατα ο μικρος ,ειδικα αν αποκοιμηθει εκει ή αν καθεται για πολυ ωρα.......ενα προβλημα ,που δεν ξερω πως να λυσω...με 120 ευρω ,δεν θυμαμαι να ειχα βρει,ισως εχει στο mothercare,αλλα συμφωνω με τη δεσποινα ,πως καλυτερα λιγα παραπανω και ασφαλες,παρα φτηνο και μουφα!

δεσποινααααα,εφτασες στη μεση ε????αντε ,αλλο τοσο σου εμεινε και θα σκασει μουρη το παλικαρι!!!!!ζητωωωωω!;););)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...