Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Prosp εχεις χιλια δικια υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα, αλλα εμενα με πειραζουν κατι τετοια και το ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην μικρουλα! Ευχομαι να γινει ενα θαυμα και να πανε ολα καλα..

Maestria οσο για το καθισματακι..Ακου..Ειμαι η πλεον υστερικη σε αυτο το θεμα και το θεωρω αδιανοητο να ψαχνουμε με τις ωρες για ρουχα κ παιχνιδια και να μην ψαχνουμε για το καθισμα του αυτοκινητου..

Εχω ψαξει ΟΛΑ τα γερμανικα site που ειχαν αποτελεσματα σε συγκριτικα, μιλησα με οσες φιλες απο τη Γερμανια εχω και στη Γερμανια την καλυτερη βαθμολογια εχουν τα BRITAX-RÖMER. Σε καποιες χωρες ειναι μονο Britax (βλεπε Ελλαδα) και σε καποιες μονο Römer (βλεπε Γερμανια). Ακολουθουν τα MAxi-Cosi και μετα τα REcaro. Εγω πηρα ενα 9-18 γιατι δεν μεγαλωνουμε τοσο πολυ και γιατι θεωρω οτι δεν μπορει να εχει 12 χρονια το ιδιο καθισμα το παιδι!!! Αν θες σου λεω και το μοντελο. Στα ΛΗΤΩ που πλεον δεν το φερνουν ομως εκανε 500 ευρω και απο Γερμανια το πηραμε 270!!

Ελπιζω να βοηθησα..

Καλημερα και στις υπολοιπες κοπελες..

yRf6p1.png

χαχαχαχαχαχαχχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: 20 εβδομαδων εγκυος για τετοια ειμαι τρομαρα μου!!!!!

αν ο γιατρος δεν σου χει πει να...προσεχεις δεν διατρεχεις κινδυνο...μαθαινει και το εμβρυο!!..:tongue:

ιο σονο Dimitra κοπελιτσα

Μπερδεύτηκα καρδιά μου!

Δεν μπορώ να μπω φάτσαμπουκ από δουλειά (Στο μέηλ μου σε είδα), θα σε κάνω και σένα αντ (μεγάλη η χάρη σου :tongue:) το βραδάκι :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αν ο γιατρος δεν σου χει πει να...προσεχεις δεν διατρεχεις κινδυνο...μαθαινει και το εμβρυο!!..:tongue:

Ε καλα δεν ειπαμε οτι κοψαμε και το χμ χμ....αλλα να πω στο στεφανι να παμε και σε εκθεση erotica θα εχει γαμω τα γελια..σαν εξωγηινο θα με κοιτανε εκει μεσα με την κοιλουμπα:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Prosp εχεις χιλια δικια υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα, αλλα εμενα με πειραζουν κατι τετοια και το ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην μικρουλα! Ευχομαι να γινει ενα θαυμα και να πανε ολα καλα..

Maestria οσο για το καθισματακι..Ακου..Ειμαι η πλεον υστερικη σε αυτο το θεμα και το θεωρω αδιανοητο να ψαχνουμε με τις ωρες για ρουχα κ παιχνιδια και να μην ψαχνουμε για το καθισμα του αυτοκινητου..

Εχω ψαξει ΟΛΑ τα γερμανικα site που ειχαν αποτελεσματα σε συγκριτικα, μιλησα με οσες φιλες απο τη Γερμανια εχω και στη Γερμανια την καλυτερη βαθμολογια εχουν τα BRITAX-RÖMER. Σε καποιες χωρες ειναι μονο Britax (βλεπε Ελλαδα) και σε καποιες μονο Römer (βλεπε Γερμανια). Ακολουθουν τα MAxi-Cosi και μετα τα REcaro. Εγω πηρα ενα 9-18 γιατι δεν μεγαλωνουμε τοσο πολυ και γιατι θεωρω οτι δεν μπορει να εχει 12 χρονια το ιδιο καθισμα το παιδι!!! Αν θες σου λεω και το μοντελο. Στα ΛΗΤΩ που πλεον δεν το φερνουν ομως εκανε 500 ευρω και απο Γερμανια το πηραμε 270!!

Ελπιζω να βοηθησα..

Καλημερα και στις υπολοιπες κοπελες..

Κοριτσάκι ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στα Britax προσανατολίζομαι κι εγώ, αλλά το 9-18 πραγματικά ΔΕΝ θα με βολέψει. Να φανταστείς έχουμε αλλάξει ΗΔΗ 2 καθίσματα. Ένα όταν ήταν μπέμπης (σαν πορτ μπεμπέ που είναι), ένα το τωρινό που πάλι του "μίκρυνε" και δεν γίνεται να πάρω 4-5 καθίσματα!

Αυτό το 9-36 ευελπιστώ ότι θα με βολέψει.

Κι εγώ από e-shop θα τα πάρω, δεν το συζητώ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε καλα δεν ειπαμε οτι κοψαμε και το χμ χμ....αλλα να πω στο στεφανι να παμε και σε εκθεση erotica θα εχει γαμω τα γελια..σαν εξωγηινο θα με κοιτανε εκει μεσα με την κοιλουμπα:D:D:D:D:D

στη Γερμανια πχ θα ταν δεδομενο!! Εχω δει ΚΑΙ εγκυους!!...

Α, για τέτοια έκθεση μιλάμε τόση ώρα; (τώρα το κατάλαβα :rolleyes:)

Αχ, όλα τα ενδιαφέροντα στην Αθήνα γίνονται πια :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

πηγαινε του χρονου!! Εχει πιασει..

Μπερδεύτηκα καρδιά μου!

Δεν μπορώ να μπω φάτσαμπουκ από δουλειά (Στο μέηλ μου σε είδα), θα σε κάνω και σένα αντ (μεγάλη η χάρη σου :tongue:) το βραδάκι :D.

Σε βρηκα !!! Σουπερ φωτογραφια..

yRf6p1.png

Σε βρηκα !!! Σουπερ φωτογραφια..

Φωτογραφία;;;;

Εννοείς την καρτουνίστικη φάτσα που φαίνεται;;

Λατρεύω καρτούν :D. Φαίνεται άλλωστε (έχω αδυναμία στα emoticons, το ξέρω) :tongue:!

Υ.Γ. Ή μήπως έχουμε γίνει φίλες και μπερδεύτηκα;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...