Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα elenada

καλύτερα η μικρή?

τα ιδια!εχει εγκατασταθει στο κρεβατι μας και κολλησε και τον συζυγο.

ευτυχως εχει μονο μυξες και το βραδυ βηχα.αμα συνεχιστει αυτο,λεω να την παω στον παιδιατρο.παντως οι σκανταλιες κι οι ζημιες συνεχιζονται.

επρεπε να την βγαλουμε ταζ,οχι αντζελινα,γτ στο περασμα της δεν αφηνει τπτ ορθιο.τι να κανω?και τα δικα σας ετσι ειναι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!

καλύτερα είμαστε σήμερα,στην βάση μας πάλι,στην δουλειά!!!

δεν έχει πυρετό αλλά το σκ μέσα!!!

χάσαμε και τα γενέθλια της ανηψιάς μου!!!

βέβαια δεν έκανε πάρτυ...

βρε προσπ τι βάρβαρες ώρες κάνεις δουλειές?

α πα πα.εγώ με τίποτα δε θα μπορούσα.

πάλι καλά που σου κρατάει καΙ το παιδί η κουνιάδα!!!!

κάνα μαγείρεμα τουλάχιστον?

περαστικα σας,μιαμαμα!να χαιρεσαι την ανιψια!

ευχαριστώ ελενάδα!!

περαστικα και στην αγγιολίνα σας, όπως λέμε και στην κέρκυρα!!!!

η δική μου ευτηχώς είναι πολύ προσεχτική...τόσο που μου κάνει εντύπωση!!!

προσέχει να μην χτυπήσει στις γωνίες και δεν πειράζει πράγματα!!!

για περιοδικά εννοείται τρελαίνεται,μουρμουράει κιόλας σαν να διαβάζει!!

καλημέρα κορίτσια!!

καλύτερα είμαστε σήμερα,στην βάση μας πάλι,στην δουλειά!!!

δεν έχει πυρετό αλλά το σκ μέσα!!!

χάσαμε και τα γενέθλια της ανηψιάς μου!!!

βέβαια δεν έκανε πάρτυ...

βρε προσπ τι βάρβαρες ώρες κάνεις δουλειές?

α πα πα.εγώ με τίποτα δε θα μπορούσα.

πάλι καλά που σου κρατάει καΙ το παιδί η κουνιάδα!!!!

κάνα μαγείρεμα τουλάχιστον?

ολα καλα και αγια με αυτη τη γυναικα αλλα με το θεμα των υποχρωσεων του σπιτιου δεν ειναι το..αθλημα της..δεν μπορω να πω μαγειρευει συνηθως εκεινη τις καθημερινες ενω εγω Σαββατοκυριακα και τωρα πια προσπαθω τις Κυριακες να κανω φαγητο και για τη Δευτερα και μου πλενει και τα πιατα..τιποτε αλλο και αυτο γιατι εχω αποφασισει εγω και ο ανδρας μου να μην κανει (καλα!! αλλο που δεν θελει κιολας..)διοτι οταν αρχισει μια δουλεια μπορει να φαει και ολη την ημερα με το να κανει μονο αυτη τη δουλεια και ετσι ολες οι αλλες δουλειες πανε πισω..εκεινη λεει οτι συμβαινει επειδη ειναι ψειρας αλλα εγω λεω οτι επειδη βαριεται και δεν μπορει να συνδυασει πανω απο μια δουλεια..και ετσι απο τα να μας παιζει τα νευρα αποφασισαμε εδω και χρονια να ταλαιπωριομαστε οι δυο μας και παλι καλα που ο συζυγος βοηθαει..τουλαχιστον κανει πολυ επιτυχημενο baby sitting στη μικρη και για την ωρα μου αρκει..

βεβαια οταν λειπω κατι διημερα στο εξοχικο και επιστρεφω βλεποντας οτι απο τη βαρεμαρα της δεν εχει κουνησει δακτυλο με πιανει λυσσα απο τα νευρα μου αλλα προσπαθω να κανω ασκησεις ηρεμιας και να την αντιμετωπιζω αλλιως...βεβαια το αποτελεσμα ειναι οτι τα κανουμε ολα εμεις..

τι να κάνεις!!!

τουλάχιστον είναι προσεκτική στο σπίτι ή αφήνει τα πάντα μες τη μέση??

είχα συγκάτοικους στην αγγλία κάθε χρόνο και τα έχω δει όλα!!!

ένοιωθα σαν την μαμά!!!

και κάποιες φολοξενίες κατά καιρούς...άστα να πάνε!!!

συνεργείο καθαρισμού ήθελα μετά!!!

κι εγώ αν δεν είχα τον άντρα μου βοήθεια...

ότι κι αν του πω το κάνει!!

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ στο παρτι γενεθλιων θα προσκαλεσω και παιδακια και η πλακα ειναι οτι τα συγκεκριμενα ειναι διαρκως αρρωστα απο τον Σεπτεμβρη αλλα για λογους ευγενειας δεν μπορω να μη τα καλεσω και αναγκαστικα θα πω στις μαναδες τους οτι αν δεν ειναι καλα να μη τα φερουν..ντρεπομαι αλλα δεν γινεται αλλιως...αυτα ειναι τα κακα του χειμωνα βρε παιδια..κριμα..

εμεις μεχρι τωρα δεν εχουμε αρρωστησει καθολου, ουτε η μικρη αλλα ουτε και εμεις που κυκλοφορουμε..και ελπιζω να μη συμβει.

ΕΥΑ ελαβες και τη δευτερη παρτιδα κουπονιων? παει πανω απο εβδομαδα που τα στειλα..

τα ελαβα και σου εστειλα κι εγω κατι που ειχα...Με το που θα μου στειλουν καινουργια θα στα στειλω κι εκεινα.Ευχαριστω με εχεις σωσει λεμε....:-P

χθες κλείσαμε 10 μηνών!!!!!!

wow!!!!

χρονια σας πολλα!αντε να ερθουν και τα γενεθλια σας με το καλο!

πωπω,εμας ειναι σε λιγοτερο απο εναν μηνα και δεν εχω κανει τιποτα απο ετοιμασιες,πρεπει να βρω τι προσκλησεις να κανω,και να φτιαξω κι ενα βιβλιο ευχων,αλλα ολα αυτα θελουν λεφτα,κι ακομα αργουνε!

εσεις εχετε κανει τιποτα?βρηκατε θεμα γενεθλιων?εγω λεω κατι με θεμα μπεμπε,εχουμε καιρο για ηρωες!

Διαφημίσεις

τι να κάνεις!!!

τουλάχιστον είναι προσεκτική στο σπίτι ή αφήνει τα πάντα μες τη μέση??

είχα συγκάτοικους στην αγγλία κάθε χρόνο και τα έχω δει όλα!!!

ένοιωθα σαν την μαμά!!!

και κάποιες φολοξενίες κατά καιρούς...άστα να πάνε!!!

συνεργείο καθαρισμού ήθελα μετά!!!

κι εγώ αν δεν είχα τον άντρα μου βοήθεια...

ότι κι αν του πω το κάνει!!

τυχερη!εγω παλι νιωθω σαν να εχω δυο παιδια στο σπιτι γι'αυτο δεν θελω 3ο ακομα!!!!:lol::lol::lol::lol:

έχουμε σκεφτεί με τον άντρα μου να φτιάξουμε τούρτα με ζαχαρόπαστα μόνοι μας!!

ο θεός βοηθός!!!

ένα μπουφεδάκο σκέφτομαι...θέμα κάτι απλό για φέτος,ίσως με πριγκίπισσες!!

αν και μας αρέσει πολύ το hello kitty!!

για στολισμό θα πάω jumbo, χρήμματα εννοείται πως δεν υπάρχουν...

αλλά όλοι ελπίζουμε!!!

πιο πργανωμένα γενέθλια θα είναι του χρόνου...με προσκλήσεις κι άλλα!!

βιβλίο ευχών έχω από την βάφτιση...μου το είχε φτιάξει η vartig κι έχουν μείνει πολλές σελίδες!!!

οπότε μια χαρά είναι!!

Καλημέρα κορίτσια!!!Βγάλαμε επιτελους το πρώτο δοντάκι και παμε βουρ και για το δεύτερο.Βεβαια αντι να βγαλουμε τα κατω εμείς ξεκινήσαμε απο πάνω.Θα γινει λαγουδακι λιαν συντόμος......Prosp χαράς το κουράγιο σου πρωινιάτικα να κάνεις τόσες δουλειές.Εμείς παλι το σκ το βγάλαμε σπίτι μιας και είμαστε οικογενειακώς αρρωστούλια!!!!!:(:(:(

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!! Αντε με το καλο και τα υπολοιπα!

Τί γίνεται ρε παιδια.Όλοι στο σπίτι έχουν και απο κάποιον άρρωστο.Και εμένα ψιλοάρχισε η δικιά μου.Δέκατα,μυξούλες και βήχα.Ίσα για να γκρινιάζουμε δηλάδη.Δηλαδή ρε κορίτσια ένα χειμώνα πρέπει να τα κλείσουμε στο σπίτι για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο?Γίνεται ? Δεν γίνεται!Και τι στο καλό θα κάνουμε.Τί κακό κι αυτό φέτος...

Περαστικουλια σας,Πως ειναι σημερα?

καλημερα!

περαστικα στις μανουλες με την μεση τους!

μπραβο στην Μυρτω με το ωραιο ονομα που περπαταει!

στολισαμε ολες βλεπω δεντρο,ε?και του χρονου να'μαστε καλα να ξαναστολισουμε!μια χαρα περασατε προσπ,κι εγω θελω βολτα!!!

αλλα ειμαστε σε καραντινα,κρυωσε κι ο συζυγος,την αποκλειστικη νοσοκομα εκανα το σκ.τελεια περασαμε,τι να σας πω!εκανα και γενικο,στολισα και δεντρο,και παει η μικρη και τρωει τις μπαλες!

γιορταζε κι ο συζυγος αλλα δεν καναμε τπτ.ποιος να'ρθει κιολας,ολοι με μωρα ειναι,να κολλησουνε?σε καραντινα μας βλεπω ολο τον χειμωνα!!!

Ευχαριστουμε οι μαμαδες με τη μεση ειμαι και μονη σημερα να δω πως θα την παλεψω ακομη και οταν αναπνεω ποναω:-(:sad::-(

Τι κοριτσι ειναι αυτο θελει να γινει ενα με το δεντρο γι αυτο τρωει τις μπαλες!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

χθες κλείσαμε 10 μηνών!!!!!!

wow!!!!

Χρονια σας πολλα!

πωπω,εμας ειναι σε λιγοτερο απο εναν μηνα και δεν εχω κανει τιποτα απο ετοιμασιες,πρεπει να βρω τι προσκλησεις να κανω,και να φτιαξω κι ενα βιβλιο ευχων,αλλα ολα αυτα θελουν λεφτα,κι ακομα αργουνε!

εσεις εχετε κανει τιποτα?βρηκατε θεμα γενεθλιων?εγω λεω κατι με θεμα μπεμπε,εχουμε καιρο για ηρωες!

Εγω elenada μου στη σκεψη ειμαι ακομη δεν νξερω τι θα κανω και θα εχω μονο 10 μερες για να τα ετοιμασω αν και απο την αλλη δε νομιζω οτι χρειαζοντε και υπερβολες εξαλλου δεν θα καταλαβει και πολλα οταν με το καλο μεγαλωσει και ζηταει τα δικα του τοτε βλεπουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Προσπ καλυτερα να κανεις τις δουλειες μονη σου με το δικο σου τροπο παρα να σου της κανει να μη σου αρεσει να εκνευριζεσαι και να τις ξανακανεις απο την αρχη :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

τα ιδια!εχει εγκατασταθει στο κρεβατι μας και κολλησε και τον συζυγο.

ευτυχως εχει μονο μυξες και το βραδυ βηχα.αμα συνεχιστει αυτο,λεω να την παω στον παιδιατρο.παντως οι σκανταλιες κι οι ζημιες συνεχιζονται.

επρεπε να την βγαλουμε ταζ,οχι αντζελινα,γτ στο περασμα της δεν αφηνει τπτ ορθιο.τι να κανω?και τα δικα σας ετσι ειναι?

Elenada και εμένα η δικιά μου ταρζάν!Δεν μπορεί να βλέπει το τραπεζάκι με πράγματα πάνω.Τα παιχνίδια της δηλαδή γιατί τα άλλα τα σήκωσα.Τα δίνει μια με το χέρι της για να τα πετάξει κάτω.Τα δε βιβλία,περιοδικά κλπ τα ξεσκίζει μιλάμε.Σαν κουτάβι.Άσε που έχει καταστρέψει το τραπεζάκι του σαλονιού.¨οτι κρατάει στα χέρια της το κοπανάει μανιωδώς εκεί πάνω.Μέχρι και τα τηλεκοντρόλ αν πέσουν στα χέρια της! Έχω ένα τερατάκι!Βοήθειααααα!!!

Elenada και εμένα η δικιά μου ταρζάν!Δεν μπορεί να βλέπει το τραπεζάκι με πράγματα πάνω.Τα παιχνίδια της δηλαδή γιατί τα άλλα τα σήκωσα.Τα δίνει μια με το χέρι της για να τα πετάξει κάτω.Τα δε βιβλία,περιοδικά κλπ τα ξεσκίζει μιλάμε.Σαν κουτάβι.Άσε που έχει καταστρέψει το τραπεζάκι του σαλονιού.¨οτι κρατάει στα χέρια της το κοπανάει μανιωδώς εκεί πάνω.Μέχρι και τα τηλεκοντρόλ αν πέσουν στα χέρια της! Έχω ένα τερατάκι!Βοήθειααααα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:σε καταλαβαινω απολυτα!τα ιδια κι εμενα.μονο τα περιοδικα και τα παραμυθια ευτυχως δεν τα σκιζει!μολις δει μωρο,στην τν,σε περιοδικα,τα φιλαει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...