Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάθισμα αυτοκινήτου έχετε;

Ο δικός μου είναι ήδη 14 κιλά. Ένα που είχαμε από την αδελφή μου δεν είναι κατάλληλο πλέον. Αλλά, απ' ότι είδα, υπάρχουν ή τα μεγάλα, που δένονται με τη ζώνη του αυτοκινήτου, για τα οποία είναι πολύ μικρός ακόμα, ή κάποια που είναι μέχρι 18 κιλά και μπορεί να το πάρω μόνο για 1 χρόνο, με την ανάπτυξη που έχει ο μικρός.

Είδα κάποια που είναι 9-36 κιλά, με ζώνη δικιά του και μετά βγαίνει το μέσα και το έχεις για να κάθεται το μωρό και να δένεται με τη ζώνη του αυτοκινήτου (μετά τα 18 κιλά).

Λέω να προτιμήσω αυτό, μου φαίνεται πιο οικονομική λύση. Αλλά είναι καλά; Ξέρει καμία;

14 kg??????

χα χα χα!! εμεις ειμαστε μονο 10!! Και αν..

ακομη την εχουμε στην χουφτα δηλαδη στο βρεφικο καθισμα γιατι το αυτοκινητο μας ειναι παναρχαιο και δεν εχει πισω ζωνες και ετσι το χουμε κοντρα..αλλα επειδη πλεον η μικρη δεν χωραει και δεν βολευεται και αφου τον εχω πρηξει γιατι βαριεται να τρεχει Κατεχακη στα σχετικα αξεσουαρ να βαλει ζωνη μου υποσχεθηκε πως αυτην την εβδομαδα θα παει..

και για καθισμα θα παρουμε ενα του Mothercare με 50 ευρω..εως 18 Kg..

σκεφτομουν να παρω 9-36 αλλα το βρισκω too much..4 ετων θα ειναι αρκετα μεγαλη και θα αρκει και αυτα που ειναι μονο η βαση ως καθισμα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου desp..

χρονια πολλα και σε σενα..με το καλο το μωρακι..

το θεμα καθισμα ειναι και αυτο υποκειμενικο...βρισκω τρελλες τις τιμες σε καποια ειδη..

νομιζω οτι αν τηρουν καποιους απλους κανονες ασφαλειας ειναι οκ..

maestria σου στειλα add..ειμαι αυτη με τον στριπερ..

ΟΛΕΣ οι εν Αθηναις ΕΚΕΠ 14-16/5 λεμε!!!

σαλονικια φιλεναδα εγω εχω τετοιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..συγκεκριμενα εχω αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=617&ct=10402&itmid=1366375

σε αλλο χρωμα (αυτο δεν μου αρεσει χεχεχε)

παντως τσουζουν αλλα ειναι μεχρι 36 κιλα (δηλαδη τα βγαζουν τα λεφτα τους). εγω το πήρα απο το e-bay μολις 170 ευρουδακια (από 300 που το εχει το λητω..) και εκανε μονο μια εβδομαδα να ερθει απο γερμανια...

ζητω το e-bay....:P:p

Despina κι εγώ τέτοιο λέω να πάρω, από το pingpong αλλά σε άλλη μάρκα, την britax είδα και διάβασα κι αλλού ότι είναι καλή μάρκα.

Ξέρω, από μαγαζιά είναι ακριβά. Λέω να πάω για να τα δω μόνο και μετά να παραγγείλω.

prosp για μένα δεν είναι καθόλου υπερβολή, γιατί μέχρι του χρόνου τον βλέπω να είναι με την ζώνη του αυτοκινήτου, μάλλον θα είμαι πολύ μεγάλος για καθισματάκι :rolleyes:.

Υ.Γ. Ποια είναι η Dimitra... που μ' έκανε add στο φατσαμπούκ; Έχω μπερδευτεί :confused:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σου desp..

το θεμα καθισμα ειναι και αυτο υποκειμενικο...βρισκω τρελλες τις τιμες σε καποια ειδη..

Τι, ποιος, που;;;; :confused::confused::confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και για καθισμα θα παρουμε ενα του Mothercare με 50 ευρω..εως 18 Kg..

σκεφτομουν να παρω 9-36 αλλα το βρισκω too much..4 ετων θα ειναι αρκετα μεγαλη και θα αρκει και αυτα που ειναι μονο η βαση ως καθισμα..

Εγώ έχω ένα από τα 9-36 της Chicco, μου το χάρισε μια φίλη κ κάθεται εκεί μια χαρά.

Προσπ η βάση που λες δεν ξέρω αν θα σε βολεψει Την έχω στο Θοδωρή κ παρά το ύψος του φέτος κατάφεραμε να τον καλύπτει η ζώνη κ στο στήθος αφού μεχρι πρόσφατα κάλυπτε μονο τη κοιλιά του, πράγμα καθόλου ασφαλές σε ατύχημα

Διαφημίσεις

γεια σου desp..

εγω εχω κολλημα με το καθισματακι του αυτοκινητου..θελω να ειναι το πιο ασφαλες που υπαρχει. τα recaro θεωρουνται κορυφη και δεδομενου οτι ερχεται και δευτερο τεκνο τα λεφτα του θα τα βγαλει και με το παραπανω.. και 170 ευρω δεν ειναι πολλα.. εδω λαδια και φιλτρα να αλλαξεις στο αμαξι ενα 150αρι θα το σκασεις!! στο καθισμα του παιδιου θα τσιγγουνευτω??

Και τωρα με κινδυνο να φανω ηλιθια....what is EKEΠ????:confused::confused::confused::confused:

Εγώ έχω ένα από τα 9-36 της Chicco, μου το χάρισε μια φίλη κ κάθεται εκεί μια χαρά.

Προσπ η βάση που λες δεν ξέρω αν θα σε βολεψει Την έχω στο Θοδωρή κ παρά το ύψος του φέτος κατάφεραμε να τον καλύπτει η ζώνη κ στο στήθος αφού μεχρι πρόσφατα κάλυπτε μονο τη κοιλιά του, πράγμα καθόλου ασφαλές σε ατύχημα

χμμμμμμμμμμμμ...:rolleyes:

εγω εχω κολλημα με το καθισματακι του αυτοκινητου..θελω να ειναι το πιο ασφαλες που υπαρχει. τα recaro θεωρουνται κορυφη και δεδομενου οτι ερχεται και δευτερο τεκνο τα λεφτα του θα τα βγαλει και με το παραπανω.. και 170 ευρω δεν ειναι πολλα.. εδω λαδια και φιλτρα να αλλαξεις στο αμαξι ενα 150αρι θα το σκασεις!! στο καθισμα του παιδιου θα τσιγγουνευτω??

Και τωρα με κινδυνο να φανω ηλιθια....what is EKEΠ????:confused::confused::confused::confused:

σωστα τα λες...εγω απλα μια συνοδηγος ειμαι..λιγα γραμματα ξερω..

ΕΚΕΠ ειναι εκθεσιακο κεντρο στην Εθνικη οδο..

εχει σουπερ εκθεση σε λιγες μερες...για ανησυχα παιδια..

Despina κι εγώ τέτοιο λέω να πάρω, από το pingpong αλλά σε άλλη μάρκα, την britax είδα και διάβασα κι αλλού ότι είναι καλή μάρκα.

Ξέρω, από μαγαζιά είναι ακριβά. Λέω να πάω για να τα δω μόνο και μετά να παραγγείλω.

prosp για μένα δεν είναι καθόλου υπερβολή, γιατί μέχρι του χρόνου τον βλέπω να είναι με την ζώνη του αυτοκινήτου, μάλλον θα είμαι πολύ μεγάλος για καθισματάκι :rolleyes:.

Υ.Γ. Ποια είναι η Dimitra... που μ' έκανε add στο φατσαμπούκ; Έχω μπερδευτεί :confused:!

ιο σονο Dimitra κοπελιτσα

Διαφημίσεις

σωστα τα λες...εγω απλα μια συνοδηγος ειμαι..λιγα γραμματα ξερω..

ΕΚΕΠ ειναι εκθεσιακο κεντρο στην Εθνικη οδο..

εχει σουπερ εκθεση σε λιγες μερες...για ανησυχα παιδια..

Δινουν και καρτα αλλαγης???:D:D:D:D:D:D:D μου εχει βγαλει την πιστη το βρωμοπαιδο...:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...