Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα..

καυσωνα λεμε κανει..

σε ευχαριστω jesgk..ειλικρινα τραγικη η κατασταση..:-(

Λένε πως αύριο θα κάνει 38 βαθμούς! :o

Να έχουμε την υγειά μας εμείς κ τα παιδάκια μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοκκινοχάλκινο...βαμμένο...χεχε

εσύ δεν έχει βάλει φότο?

σαν άντρας...??σε όλες αρέσει!!

που είναι οι υπόλοιπες απόψε?

Έχω τη φάτσα μου μέσα στα άλμπουμ φωτογραφιών βρε κορίτσι! Μπες να δεις :D.

Καλημέρα κοριτσάκια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

jesgk μην ανησυχεις...εγω στη θεση σου θα χαιρομουν που ναι τοσο κινητικη και ευστροφη..απλα θελει να προσεχει..και οταν φαει καμια σουπα θα μαθει να προσεχει..

και εμενα κατσικι ειναι στις κουνιες..ολο σκαρφαλωνει οπου βρει στην παιδικη χαρα..τα ιδια και στο σπιτι..οσο για τις σκαλες δεν θελει καν να την κραταμε..

jesgk μην ανησυχεις...εγω στη θεση σου θα χαιρομουν που ναι τοσο κινητικη και ευστροφη..απλα θελει να προσεχει..και οταν φαει καμια σουπα θα μαθει να προσεχει..

Χαίρομαι που είναι έτσι το κοριτσι μου κ δεν φοβάμαι αλλά αν πέσει από το πανω κρεβάτι θα σκοτωθεί. Θέλει απίστευτη προσοχή!! Σήμερα δεν έχει πολύ κίνηση το καφέ μας

κορίτσια τώρα μπήκα...δουλειές...

τώρα που είμαι σπίτι όλο και κάποια δουλειά έχω να κάνω!!

αμάν πια...

προσπ εύχομαι τα καλύτερα στο παιδάκι.

τον τελευταίο καιρό όλο τέτοια ακούω για παιδάκια!!

φιλάκια στα δυδιμάκια!!

δεν προλαβαίνεις tasnat ε?

αχ είσαι και μόνη σου...

Πω, πω, δίδυμα ε;;

Το έτρεμα μέχρι να εξακριβωθεί ότι ΔΕΝ είχα!

Κουράγιο διδυμομάνα! :D

Κορίτσια μόλις έφαγα (κοτόπουλο στο ταπεράκι, με καρότα) και τώρα είναι που νυστάζωωωωωωωωωωωωω!

Να φανταστείς κοιμήθηκα και 12 η ώρα και ξύπνησα 9 (έρχομαι αργότερα στο γραφείο, λόγω μειωμένου). Ο γλυκός μου γιος του 'δωσε και κατάλαβε το πρωί και χόρτασα κι εγώ ύπνο! Και πάλι τώρα - μετά το φαγητό - έχω στραβωθεί από τη νύσταααααα! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που είναι έτσι το κοριτσι μου κ δεν φοβάμαι αλλά αν πέσει από το πανω κρεβάτι θα σκοτωθεί. Θέλει απίστευτη προσοχή!! Σήμερα δεν έχει πολύ κίνηση το καφέ μας

εχεις δικιο...βγαλε τη σκαλα..και εμεις που χαμε κουκετα με την αδελφη μου για να μη σκαρφαλωνει ο μικρος την ειχαμε βγαλει..αλλα ο ατιμος μεγαλωνοντας βρηκε αλλο τροπο να σκαρφαλωνει...(εβλεπε και εμενα που χα διαφορες πατεντες και ακολουθουσε το καμαρι μου!!

δεν εχει κινηση γιατι σημερα δεν γραφω πολυ..:tongue:

Κορίτσια τι κάθισμα αυτοκινήτου έχετε;

Ο δικός μου είναι ήδη 14 κιλά. Ένα που είχαμε από την αδελφή μου δεν είναι κατάλληλο πλέον. Αλλά, απ' ότι είδα, υπάρχουν ή τα μεγάλα, που δένονται με τη ζώνη του αυτοκινήτου, για τα οποία είναι πολύ μικρός ακόμα, ή κάποια που είναι μέχρι 18 κιλά και μπορεί να το πάρω μόνο για 1 χρόνο, με την ανάπτυξη που έχει ο μικρός.

Είδα κάποια που είναι 9-36 κιλά, με ζώνη δικιά του και μετά βγαίνει το μέσα και το έχεις για να κάθεται το μωρό και να δένεται με τη ζώνη του αυτοκινήτου (μετά τα 18 κιλά).

Λέω να προτιμήσω αυτό, μου φαίνεται πιο οικονομική λύση. Αλλά είναι καλά; Ξέρει καμία;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια τι κάθισμα αυτοκινήτου έχετε;

Ο δικός μου είναι ήδη 14 κιλά. Ένα που είχαμε από την αδελφή μου δεν είναι κατάλληλο πλέον. Αλλά, απ' ότι είδα, υπάρχουν ή τα μεγάλα, που δένονται με τη ζώνη του αυτοκινήτου, για τα οποία είναι πολύ μικρός ακόμα, ή κάποια που είναι μέχρι 18 κιλά και μπορεί να το πάρω μόνο για 1 χρόνο, με την ανάπτυξη που έχει ο μικρός.

Είδα κάποια που είναι 9-36 κιλά, με ζώνη δικιά του και μετά βγαίνει το μέσα και το έχεις για να κάθεται το μωρό και να δένεται με τη ζώνη του αυτοκινήτου (μετά τα 18 κιλά).

Λέω να προτιμήσω αυτό, μου φαίνεται πιο οικονομική λύση. Αλλά είναι καλά; Ξέρει καμία;

σαλονικια φιλεναδα εγω εχω τετοιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..συγκεκριμενα εχω αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=617&ct=10402&itmid=1366375

σε αλλο χρωμα (αυτο δεν μου αρεσει χεχεχε)

παντως τσουζουν αλλα ειναι μεχρι 36 κιλα (δηλαδη τα βγαζουν τα λεφτα τους). εγω το πήρα απο το e-bay μολις 170 ευρουδακια (από 300 που το εχει το λητω..) και εκανε μονο μια εβδομαδα να ερθει απο γερμανια...

ζητω το e-bay....:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...