Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι εγινε? που χαθηκατε σημερα?

ακομη να συνελθετε απο το χθεσινο χανγκ οβερ και το.."πονηρο"???? :tongue: :tongue:

κανετε τα πριβε σας και εμας δεν μας καλειτε εεεεε?? καλα.. καλα!!

Miamama επιβαλλεται να κανεις την Ελλη Ρουβιτσα!! Τιμη στον συντοπιτη σας!!

Εμενα μου αρεσει ο Ρουβας τωρα που ωριμασε..να τον βαλεις κατω και να πει τον δεσποτη Παναγιωτη..

Για το ξενυχτι και εμεις τελευταια μιλουσαμε..εχουμε να βγουμε βραδυ απο τον Ιουλιο του 2008 !!!!

Εγω με τον θηλασμο ειμαι σουπερ δεσμευμενη και δεν μπορω να βγαινω μετα τις 22.00 το πολυ..

Μου λειπει καποιες φορες αλλα οχι οτι κοβω και φλεβες..αν κατσει εκατσε..

Τελος για τα σουπερ προξενια σας..

γουσταρω τρελλα να σας βλεπω να αλληλοταζεστε..

εμεις εχουμε παλιες μυστικες συμφωνιες για αυτο και δεν κανουμε προσφορες..

αλλωστε ποια θα με ηθελε για πεθερα!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σε όλες!! Τρελό hangover !! Χα χα !! Σήμερα ήταν μια κουραστική αλλά πολύ όμορφη μέρα, πήγα Ικεα το πρωί με τη γειτονισσά μου, το μεσημέρι γαι καφέ με μια φίλη κ αμέσως μετά στα πεθερικά για βόλτα με τα παιδιά.Σήμερα θα βάλουμε εργάκι.. μόλις κοιμήθηκαν κ τα παιδιά

Σας φιλώ γλυκές μου όλες σας φιλώ

να΄μαι κι εγώ,τώρα γυρίσαμε σπίτι...

είχαμε πάει στην κουμπάρα μου.

έβαλα την μικρή για ύπνο...και θα καθήσουμε με τον άντρα μου να χαλαρώσουμε.

θέλω ξανά πάρτυ με σάκη!!!!

σήμερα κι εμείς πήγαμε βολτούλα το πρωί,κούνιες,καφεδάκι,αγόρασα μετά από πολύ καιρό ένα παντελόνι,μια μπλούζα και ένα καφτανάκι για την παραλία.

αύριο λέμε για πικνικ σε παραλία!!

σαντουιτσάκια!!!

απόψε δεν 'εχει πάρτυ?

ΒΑΛΕ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!! ;)

ΧΑΧΑ αυτο δεν ειναι εργακι..Ειναι ΤΟ ΕΡΓΟ!!

Σορρυ Μιαμαμα αλλα ηταν πολυ αυθορμητο..

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!

Αν δεν το θυμηθει ο αντρας μου, να ερχεστε στη φυλακη να με βλεπετε γιατι ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

για το τυπικο να πω χρονια πολλα

κατα τ'αλλα μαλλον η γιορτη της σκλαβας θα πρεπε να λεγεται διοτι πλην μητρος υπαρχουμε και αλλες ιδιοτητες..οπως λεει και το ασμα Im a bitch , Im a lover, I m a saint, I m a mother...κλπ κλπ :tongue:

και για να επανελθω σε προχθεσινα λεγομενα σας και να εμψυχωσω τις μανουλες με κορες...

Της Καλομανας το παιδι το πρωτο να ναι κορη...

απο τη δευτερη κορη και μετα δεν ξερω πως χρυσωνουν το χαπι αλλα εμενα δεν θα με πολυνοιαξει..θα χει και παρεα η μικρα..μονο το ονομα τς οικογενειας δεν θα συνεχισει κατα παραδοση αλλα που ξερετε...μπορει να ρθει και τριτο..:rolleyes:..αφου μαθαμε πως γινονται τα παιδια..:cool:

καλη Κυριακη..

Πικ νικ στην παραλια miamama ..super!! Εμεις καφεδακι στην Ηλιουπολη..:(

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.....

e130.gif

τελειο το τραγουδι φιλεναδα!!

χρονια μας πολλααααα!!!!να'μαστε καλα να παλευουμε τα ζουζουνακια μας!!!

αχ,οταν θα μου πει χρονια πολλα,μαμα! η κορη μου,θα κατουρηθω απ'τη χαρα μου!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Ta χρόνια πολλά κ από εμένα σε όλες μας κ στις δικές μας μανούλες επίσης. Το πρωί πήγαμε για καφεδάκι, πήρα κοτόπουλο έτοιμο απ' εξω κ έχουμε βάλει κ βλεπουμε IronMan2. Η μικρή κοιμάται κ έχω 2-3 βουνά ρούχα.

Eya thanks για το τραγούδι απλά τέλειο!!

myPrincess εμένα με ξέχασε ο σύζυξ αλλά δεν δίνω πολύ σημασία...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ, αν το ξεχάσει κ τότε θα γίνει σκοτωμός

Ta χρόνια πολλά κ από εμένα σε όλες μας κ στις δικές μας μανούλες επίσης. Το πρωί πήγαμε για καφεδάκι, πήρα κοτόπουλο έτοιμο απ' εξω κ έχουμε βάλει κ βλεπουμε IronMan2. Η μικρή κοιμάται κ έχω 2-3 βουνά ρούχα.

Eya thanks για το τραγούδι απλά τέλειο!!

myPrincess εμένα με ξέχασε ο σύζυξ αλλά δεν δίνω πολύ σημασία...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ, αν το ξεχάσει κ τότε θα γίνει σκοτωμός

Εγώ θέλω να πάω σινεμά με τ' αγόρι μου να το δω (το Ironman). Το μεγάλο αγόρι μου εννοώ!

Εμένα μου έδωσε ο γιος μου ανθοδέσμη σήμερα! Του την έφερε ο πατέρας του βέβαια.

Κορίτσια, μόνο που δεν κατουρήθηκα πάνω μου. Πήγε ο άντρας μου να πάρει εφημερίδες, γυρνάει, φωνάζει τον Γιάννη του λέει "δώστο στη μαμά", δεν κατάλαβα εγώ. Μετά από λίγο βλέπω τον μικρό να κρατάει μια ανθοδέσμη, να την κοιτάζει και περίεργα (πρώτη φορά έβλεπε) και να μου 'ρχεται!!!!!

:shock::eek::D

Χρόνια μας πολλά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τέλειο maestria!!!

μπράβο στον μπαμπά!!!

ο δικός μου δεν έφερε τίποτα...χμμμ

έχει πάει θέατρο να δει τον ανηψιό του που παίζει σε μια σχολική παράσταση...και είμαι μόνη.

Μπορεί να σου φέρει στο γυρισμό βρε!

Εν τω μεταξύ ο άντρας μου δεν ανέφερε τίποτα, ο μουλωχτός. Γι' αυτό ήταν πιο ωραία η έκπληξη :D!

Άσε, έχω φάει ΚΟΛΛΗΜΑ με το Disco Girl!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...