Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:shock: κοριτσάκια.... :confused: πάω για ύπνο.. μου΄το 'χει πει 14.000.000 φορες... λέτε να'χει πονηρό σκοπό;;:tongue:

θα μου λείψετε .. πέρασα τέλεια

Κ Α Λ Ο Β Ρ Α Δ Υ!!!!!!!!

Μετα απο τα ποτακια..Επιβαλλεται..ΚΑληνυχτα και see you..;)

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό βράδυ βρε συμπεθέρα! Και αυτό το στεφάνι σου φοβάται να κοιμηθεί μόνο του? Δεν βλέπει οτι διασκεδάζουμε?

Εγώ θέλω να πάω τουαλέτα αν φοβάμαι αν τραβήξω καζανάκι μην ξυπνήσει η Γεωργίτσα γιατί είναι εύκαιρη!

Διαφημίσεις

Καλό βράδυ βρε συμπεθέρα! Και αυτό το στεφάνι σου φοβάται να κοιμηθεί μόνο του? Δεν βλέπει οτι διασκεδάζουμε?

Εγώ θέλω να πάω τουαλέτα αν φοβάμαι αν τραβήξω καζανάκι μην ξυπνήσει η Γεωργίτσα γιατί είναι εύκαιρη!

Τόσο ευκολα ξυπνάει; Εμένα ο δικός μου ευτυχώς, αν ξεραθεί, δεν καταλαβαίνει τίποτα μέχρι το πρωί.

Όχι, στα θέματα ύπνου ήμουν ιδιαίτερα κωλόφαρδη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑληνυχτα και απο μενα τοτε..

ΠΑω να βαλω το πτωμα στο κρεβατι του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ και ηταν πραγματικα πολυ ωραιο το αποψινο..

Καληνύχτα!

Θα το ξανακάνουμε.

Πάω κι εγώ να δω καμιά σειρά (νυχτοπούλι φανατικό είπαμε) και να ξεραθώ!

jes τι καλά που μου θύμισες το Disco Girl, το 'χω ακούσει 4 φορές!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κορίτσια :D:D:D:D:D! Να το επαναλάβουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τόσο ευκολα ξυπνάει; Εμένα ο δικός μου ευτυχώς, αν ξεραθεί, δεν καταλαβαίνει τίποτα μέχρι το πρωί.

Κι εμεις ΕΥΤΥΧΩΣ!! Κοψε μου οτι θες αλλα ΟΧΙ τον υπνο!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Και εγώ δεν μπορώ να πω οτι ξενύχτησα αλλά οσο μεγαλώνει δεν θελει να κοιμάται. Είναι εχθρός της ο ύπνος. Μπορεί να ξυπνήσει μες τη νύχτα να φωνάξει μαμά, γιατί δεν κλαίει πλέον , με φωνάζει, και να μου δείχνει τα κουκλάκια που γυρνάνε πάνω απο το κρεβάτι της για να τα βάλω να τραγουδάνε. Και αν πάω να την πάρω αγκαλιά δε θέλει να βγει. Νάνι λέει και ξαπλώνει. Τί νάνι βρε της λέω? Αφού πάιζεις! Άντε να την πείσεις μετά...

Καλημέρα ξενύχτισες! Σας βάρεσε το ποτό και κοιμάστε ακόμα? Εμένα παραδόξως η Γεωργίτσα δεν ξύπνησε ούτε καν για γάλα και έτσι είπα να πιω ένα καφέ με την ησυχία μου. Ο άντρας μου κατέβηκε στην αυλή πλένει τα αυτοκίνητα γιατί απο έξω και τα δυο μες στη λάσπη ήταν και απο μέσα μπορει να πιάσανε και αράχνες:oops::oops::oops:Αν και ο βρωμόκαιρος χάλασε πάλι. Μουντάδα έχει! Βέβαια, έτσι γίνεται ΠΑΝΤΑ όταν έχω καθαρώ αυτοκίνητο ΒΡΕΧΕΙ!:eek::mad:

καλέ τι πολυλογούδες είστε?

πόση ώρα διάβαζα!!!

είχατε πάρτυ και δεν μου στείλατε ένα μυν στο κινητό?

και με τον αγαπημένο μου!!!

σάκηηηηηηηηηηη!!!!

σας έχω πει ότι θα κάνω και την έλλη ρουβίτσα??

χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...