Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
      Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
      Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
       Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
      Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
      Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
      αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες καιρό εχω να μπω στο καφε μας.Με ειχε πιάσει η μέση μου και ήμουνα τρεις ημέρες ξαπλα,δεν μπορουσα ούτε να περπατήσω. Διαβασα τα νέα σας. Πολυ ζηλεύω που βγάζετε δοντάκια εμείς ακόμα τίποτα,μόνο πρισμένα ούλα. Ουτε εμένα κάθεται να του διαβάσω τα παιρνει και τα πετάει οταν αρχιζω να του διαβάζω. Του εχει πάρει ο μπαμπάς του κατι βιβλιαράκια 1 με τα μωρά των ζωων,2.με κάτι κουμπάκια που τα πατάς και εχουν παιδικά τραγουδάκια και 3. ένα με διάφορα αντικείμενα που εχει και αφή επάνω και λίγο ασχολείται με αυτά.

Η αγαπημένη του θέση είναι πάνω στον πάγκο της κουζίνας να σκαλιζει διαφορα. οπως του αρέσει και πάρα πολύ να μπουσουλάει και φυσικά να πηγαίνει να κάθεται εκεί που δεν είναι στρωμένα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανούλες καιρό εχω να μπω στο καφε μας.Με ειχε πιάσει η μέση μου και ήμουνα τρεις ημέρες ξαπλα,δεν μπορουσα ούτε να περπατήσω. Διαβασα τα νέα σας. Πολυ ζηλεύω που βγάζετε δοντάκια εμείς ακόμα τίποτα,μόνο πρισμένα ούλα. Ουτε εμένα κάθεται να του διαβάσω τα παιρνει και τα πετάει οταν αρχιζω να του διαβάζω. Του εχει πάρει ο μπαμπάς του κατι βιβλιαράκια 1 με τα μωρά των ζωων,2.με κάτι κουμπάκια που τα πατάς και εχουν παιδικά τραγουδάκια και 3. ένα με διάφορα αντικείμενα που εχει και αφή επάνω και λίγο ασχολείται με αυτά.

Η αγαπημένη του θέση είναι πάνω στον πάγκο της κουζίνας να σκαλιζει διαφορα. οπως του αρέσει και πάρα πολύ να μπουσουλάει και φυσικά να πηγαίνει να κάθεται εκεί που δεν είναι στρωμένα.

Καλησπερα! Και εμενα με επιασε η μεση μου σημερα και με το ζορι στεκομαι ορθια,φοβαμαι μη μεινω γιατι ο αντρας μου αυριο παει υπηρεσια και τι θα κανω με το μωρο?Μεχρι στιγμης καμια φορα δεν εμεινα τοσο οσο να μεινω ακινητη στο κρεβατι-το προνομιο αυτο δυστυχως το εχει ο αντρουλης μου- ελπιζω να μην κανω την αρχη τωρα :confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυτο πια που εμεις εχουμε αγχος και στρωνουμε και αυτα τα μπομπιρακια πανε και καθοντε στο πλακακι?:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Εχουμε στολισει και το σπιτι και ειναι τελεια μυρισε Χρισουγενναααααααα! Ο μικρος δεν του πολυεδωσε σημασια του δεντρου καποιες στιγμες κοιταει τα λαμπακια και τους μιλαει τους γελαει θα δειξει ομως γιατι πρωτη μερα ητανε.:P:p:p

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Γειά σας κορίτσιαα!!!Να μαι κι εγώ στο νεο καφέ. Άργησα πολύ, αλλά τα κατάφερα!!!Χι-χι:P:pΗ μεση και η πλάτη είναι φοβερό θέμα κι εμένα με πονάει και πολλές φορές ξαπλώνω στο πάτωμα για να ισιώσω!!!Τί να κάνουμε. ΚΙ εμείς στολίσαμε από την Τρίτη που μας πέρασε και μας αρέσει πολύ, αλλά αρέσει και στη Μυρτώ, η οποία χαζεύει τα στολίδια, θέλει να τα πιάσει και να τα βάλει στο στόμα. Έχω κι άλλο νέο, εδώ και 15 μέρες, ίσως και λίγο παραπάνω, περπατάει και εγώ... τρέχω. Φιλιά σε όλες τις μανούλες!!!Γειά σας!!!:cool:

καλως την βαλιαπ..και του χρονου σε οσες στολισατε..εμεις αυριο θα κανουμε το δευτερο μερος που ειναι ο εξωτερικος στολισμος..(ε! λειπει η Βασιλω απο το χορο??!!)

μολις γυρισα απο το εξοχικο και κοιμησα τη μικρη..εχω καμποσο σιδερωμα αλλα δεν θα το κανω αποψε..παω να κοιμηθω γιατι αυριο το πρωι εχει νωρις εγερτηριο για μαγειρεμα και δουλεια..

φιλια

Διαφημίσεις

Κάλημερα σε ολα τα κοριτσια, εχω την μικρη αγκαλια, μολις την ταισα κ κοιμηθηκε παλι. Πως ηταν το σκ σας? Εμενα το σαββ ηταν χαλια, πηγαμε ικεα κ ο συζ γκρινιαζε που ειχε πολυκοσμια κ μου χαλασε την μερα. εχθες στολισα με το γιο το σπιτι κ βγηκαμε για καφεδακι το βραδυ.

Σημερα εχω πολλες εκκρεμοτητες κ δεν θα μπορεσω να μπω νωρις ιντερνετ στη δουλεια, Σας ευχομαι καλη εβδομαδα, φιλια στα νινακια!!!

Καλημέρα κορίτσια.Περαστικά στις μανούλες που έχουν τη μέση τους και τα μπομπιράκια που είναι αρρωστάκια.

Εμείς απο χθες στέλνουμε και φιλάκια!Στολίσαμε Σαβ/κύριακο.Ευτυχώς η μικρή σημασία δεν το δίνει.Σαν να μην υπάρχει.Την γλίτωσε για φέτος το καημένο το δεντράκι...

καλημερα!!!

εμεις τη Παρασκευη πηγαμε στο εξοχικο και το πρωι του Σαββατου αφου μαγειρεψα και καναμε τα ψωνια μας πηγαμε επισκεψη στο σπιτι της protoulas στο Αιαντειο (περιστασιακα γραφω και στο Μανουλες απο Σαλαμινα μιας και εχουμε και εκει σπιτι) και το προσπερακι επαιξε με την μικρη Αρτεμις και οι μαμαδες (και οι δυο θηλαζουσες παρακαλω) ανταλλαξαμε εμπειριες και συνηθειες..

Τη Κυριακη ειμουν τη μιση μερα μονη μου με τη μικρη καθως ο συζυγος δουλευε και καναμε βολτουλα στη θαλασσα και απολαυσαμε την ηρεμια και τον φθινοπωρινο ηλιο και αφου ηρθε και ο μπαμπας φαγαμε και μαζεψαμε για τον γυρισμο..

εννοειται πως οταν γυρισα σπιτι η κουνιαδα η οποια δυο μερες ειχε μεινει μονη στο σπιτι δεν ειχε κανει τιποτε απο δουλειες και ετσι σημερα ξυπνησα απο τις 6.00 (funny..το ιδιο εκανε και η μικρη και για να εκδικηθω την κουνιαδα την ξυπνησα απο τις 6.30 για να την κρατησει ωστε και ο συζυγος να με βοηθησει) και εκανα μαγειρεμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα και εβαλα πλυντηριο συν οτι εκανα μπανιο και σιδερωσα κατι λιγα..εννοειται οτι εριχνα ΤΑ καντηλια απο μεσα μου (ε! να μην παει για ολους σκ...α η εβδομαδα)

Καλημέρα κορίτσια!!!Βγάλαμε επιτελους το πρώτο δοντάκι και παμε βουρ και για το δεύτερο.Βεβαια αντι να βγαλουμε τα κατω εμείς ξεκινήσαμε απο πάνω.Θα γινει λαγουδακι λιαν συντόμος......Prosp χαράς το κουράγιο σου πρωινιάτικα να κάνεις τόσες δουλειές.Εμείς παλι το σκ το βγάλαμε σπίτι μιας και είμαστε οικογενειακώς αρρωστούλια!!!!!:(:(:(

Διαφημίσεις

Τί γίνεται ρε παιδια.Όλοι στο σπίτι έχουν και απο κάποιον άρρωστο.Και εμένα ψιλοάρχισε η δικιά μου.Δέκατα,μυξούλες και βήχα.Ίσα για να γκρινιάζουμε δηλάδη.Δηλαδή ρε κορίτσια ένα χειμώνα πρέπει να τα κλείσουμε στο σπίτι για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο?Γίνεται ? Δεν γίνεται!Και τι στο καλό θα κάνουμε.Τί κακό κι αυτό φέτος...

εντωμεταξυ στο παρτι γενεθλιων θα προσκαλεσω και παιδακια και η πλακα ειναι οτι τα συγκεκριμενα ειναι διαρκως αρρωστα απο τον Σεπτεμβρη αλλα για λογους ευγενειας δεν μπορω να μη τα καλεσω και αναγκαστικα θα πω στις μαναδες τους οτι αν δεν ειναι καλα να μη τα φερουν..ντρεπομαι αλλα δεν γινεται αλλιως...αυτα ειναι τα κακα του χειμωνα βρε παιδια..κριμα..

εμεις μεχρι τωρα δεν εχουμε αρρωστησει καθολου, ουτε η μικρη αλλα ουτε και εμεις που κυκλοφορουμε..και ελπιζω να μη συμβει.

ΕΥΑ ελαβες και τη δευτερη παρτιδα κουπονιων? παει πανω απο εβδομαδα που τα στειλα..

καλημερα!

περαστικα στις μανουλες με την μεση τους!

μπραβο στην Μυρτω με το ωραιο ονομα που περπαταει!

στολισαμε ολες βλεπω δεντρο,ε?και του χρονου να'μαστε καλα να ξαναστολισουμε!μια χαρα περασατε προσπ,κι εγω θελω βολτα!!!

αλλα ειμαστε σε καραντινα,κρυωσε κι ο συζυγος,την αποκλειστικη νοσοκομα εκανα το σκ.τελεια περασαμε,τι να σας πω!εκανα και γενικο,στολισα και δεντρο,και παει η μικρη και τρωει τις μπαλες!

γιορταζε κι ο συζυγος αλλα δεν καναμε τπτ.ποιος να'ρθει κιολας,ολοι με μωρα ειναι,να κολλησουνε?σε καραντινα μας βλεπω ολο τον χειμωνα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα κορίτσια!!

καλύτερα είμαστε σήμερα,στην βάση μας πάλι,στην δουλειά!!!

δεν έχει πυρετό αλλά το σκ μέσα!!!

χάσαμε και τα γενέθλια της ανηψιάς μου!!!

βέβαια δεν έκανε πάρτυ...

βρε προσπ τι βάρβαρες ώρες κάνεις δουλειές?

α πα πα.εγώ με τίποτα δε θα μπορούσα.

πάλι καλά που σου κρατάει καΙ το παιδί η κουνιάδα!!!!

κάνα μαγείρεμα τουλάχιστον?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...