Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Jes τι ωραία τα μωρά σου! Ειδικά η μικρή κατάξανθη :D.

Ρε, στο fb δεν θυμάμαι πως ακριβώς γράφω το Nick. Το όνομά μου Μαρία είναι κανονικότατα, αλλά με την παρέα μου έχουμε βάλει όλοι de la κάτι!

ωωω ευχαριστώωωω ... καλά το παιδί σου ειναι κουκλί.. λέω να γίνεις συμπεθέρα μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..Ξενυχτατε χωρις εμενα την ΑΡΧΙξενυχτησα;;;;;

Α θα σας μαλωσω..Εγω λεω να το μετατρεψουμε σε αφτερ..

Τι μου κανετε;; Τι ποτα με λετε βρε κοριτσια; Τον Μαρτιο πηγαμε Θεωδοριδου-Μακροπουλο και δεν εβλεπα την ωρα να παω για ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Τρελο κεφι λεμε..

yRf6p1.png

Καλα ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..Ξενυχτατε χωρις εμενα την ΑΡΧΙξενυχτησα;;;;;

Α θα σας μαλωσω..Εγω λεω να το μετατρεψουμε σε αφτερ..

Τι μου κανετε;; Τι ποτα με λετε βρε κοριτσια; Τον Μαρτιο πηγαμε Θεωδοριδου-Μακροπουλο και δεν εβλεπα την ωρα να παω για ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Τρελο κεφι λεμε..

Ναι, το είπα κι εγώ, ένα από τα μεγαλύτερα κολλήματα είναι η κούραση! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε αμεσως να βολεψεις την κορη και τις δικες μας στο φτυσιμο..

Μα έχω δυο παιδιά.. πρέπει να τα αποκαταστήσω άμεσα, να μην έχω το κεφάλι μου ήσυχο;; Αν βλέπατε το αγόρι θα τον θέλατε όλες για γαμπρό.

Μα έχω δυο παιδιά.. πρέπει να τα αποκαταστήσω άμεσα, να μην έχω το κεφάλι μου ήσυχο;; Αν βλέπατε το αγόρι θα τον θέλατε όλες για γαμπρό.

Είναι πάντα διαθέσιμος κ ο γιός της cristin που είναι κι αυτός κούκλος

Διαφημίσεις

Ναι, το είπα κι εγώ, ένα από τα μεγαλύτερα κολλήματα είναι η κούραση! :)

Εμείς την πρώτη φορά που βγηκαμε σε κλαμπ μετά απο αρκετό καιρό νιώθαμε σαν εξωγήινοι, σαν να μην είχαμε πάει ποτε.. σαν τα γεροντια καναμε

Εμείς την πρώτη φορά που βγηκαμε σε κλαμπ μετά απο αρκετό καιρό νιώθαμε σαν εξωγήινοι, σαν να μην είχαμε πάει ποτε.. σαν τα γεροντια καναμε

Μα κορίτσι μου, πριν κάνεις παιδιά, μπορείς να γυρίσεις σπίτι από τη δουλειά κι αν είσαι πτώμα πέφτεις στον καναπέ και ξύνεσαι!

Ξέρεις πόσες φορές είχα πει του χάζμπαντ "παραγγέλνουμε; Βαριέμαι να μαγειρέψω!".

Το μωρό όμως πως να το ταίζεις σουβλάκια και πίτσες συνέχεια; Δεν γίνεται :rolleyes:!

Βασικά γίνεται, αλλά δεν είναι σωστό :tongue::oops:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ωωω ευχαριστώωωω ... καλά το παιδί σου ειναι κουκλί.. λέω να γίνεις συμπεθέρα μου

Κοπελιά παπούτσι απο τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο! Προηγείται η Σαλονικιά Γεωργίτσα;):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...