Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τη θαβω απαλα...:tongue:

κατα τ'αλλα και εγω παραδεχομαι μεχρι και μπροστα της οτι κανει πολυ καλο babysitting..ισως ειναι το μονο που μπορει να κανει τοοοοσο καλα..

ωστοσο αν φαινομαι αχαριστη σε καποια θεματα τουλαχιστον ελπιζω οτ δεν ειμαι στο οτι μου κραταει το παιδι..(μεταξυ μας...δεν ειναι δωρεαν..μπορει να μην μας παιρνει λεφτα αλλα τα ανταλλαγματα ειναι αλλου τυπου..σκεψου το λιγακι..:rolleyes:)

και εμενα στη παραλια λυσσαει να μπει στη θαλασσα..αλλα την κραταω καπως..οχι για πολυ ομως..βλεπει και τα αλλα παιδια και θελει και εκεινη!

οχι βρε δεν εισαι αχαριστη,σε πειραζω.μ'αυτα που τραβας,εχεις μεγαλη υπομονη.εγω δεν θα μπορουσα,να συγκατοικησω με κανεναν!ασε μην αρχισω να θαβω κι εγω κουνιαδα,πεθερα...οχι οτι οι δικοι μου ειναι καλυτεροι,αλλα εκεινες εχω απο πανω!:twisted::twisted:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι βρε δεν εισαι αχαριστη,σε πειραζω.μ'αυτα που τραβας,εχεις μεγαλη υπομονη.εγω δεν θα μπορουσα,να συγκατοικησω με κανεναν!ασε μην αρχισω να θαβω κι εγω κουνιαδα,πεθερα...οχι οτι οι δικοι μου ειναι καλυτεροι,αλλα εκεινες εχω απο πανω!:twisted::twisted:

κατι εχει παθει το Ticker σου..:rolleyes:

εδώ είμαι κι εγώ...

είχαμε πάει στην αδερφή μου,προσπαθούσαν να παίξουν τα μικρά!!

η μπέμπα της αδερφής μου 7 μηνών και μπουσούλησε...

κι είναι τόσο μικρή...η δική μου 9 μηνών μπουσούλησε.

κι εμείς πήγαμε παραλία 2-3 φορές,πετάμε πετρούλες.

το επόμενο σκ μας βλέπω για μπάνιο,ο καιρός θα είναι πολύ καλός,θα φτάσει 30 βαθμούς.

ωραια..

εμεις το επομενο σκ εχουμε δεσμευτει με ενα παιδικο παρτυ και δεν θα παμε εξοχικο..αυριο και μεθαυριο θα μαστε παλι εδω αν και ηθελα πολυ να παω στο εξοχικο..

αντε να δουμε

καλησπέρα,

μόλις καταβροχθίσαμε μια πίτσα!!

Προσπ είμαι τυχερή κ έχω τη μαμά μου που τα κάνει σχεδόν όλα άρα προσπαθώ όταν είμαιι μονη να κάνω κάτι για' μενα.

Πήγαμε στο Ζάρα κ πήραμε για τα παιδιά ρούχα, ο Θοδωρης ειναι πλήρης τώρα, η μικρή δεν έχει τίποτα, πήρα 1 σορτσάκι κ΄3 μπλούζες κ πρέπει να της πάρω κ άλλα. Για να δούμε.. είχαν φύγει πολλά 18-24μ. λθσως βρω στον Πειραιά, τα μικρότερα της είναι σαν βαπτιστικά δυστυχώς

Τους πήρε η μαμά μου από δύο ζευγάρια τύπου allstar κοκκινο κ' μπεζ για την μικρή κ μπλε κ ΄καφέ για τον γιο με 6 ευρω το ζευγάρι από 10? (είχε προσφορά προχθες) έτσι δεν θα τα λυπάμαι να τα χαλάσουν στις κούνιες

Διαφημίσεις

κατι εχει παθει το Ticker σου..:rolleyes:

thanks!το εφτιαξα!

τζες,με γεια τα ρουχαλακια και τα παπουτσακια!κι εμεις δεν εχουμε τιποτα καλοκαιρινα,και περιμενουμε να πληρωθει ο μπαμπας μας,να παρουμε.απο το τζαμπο παντως της πηρα ενα μαγιω σετ,κι ενα ζευγαρι παντοφλακια-πεδιλακια για την παραλια.

Γεια σας νυχτοπούλια! Σήμερα πήγαμε με τη Γεωργίτσα για πρόβα νυφικού! Ήταν ένας άγγελος μέσα στο λευκό φορεματάκι με τις ξανθές μπουκλίτσες, τα γαλανά ματάκια και το στεφάνι στο κεφάλι!Καμάρι να βλέπατε στον καθρέφτη μπροστά! Μετά πήγαμε για καφεδάκι στην πλατεία. Ευτυχώς είχαμε και τη μαμά μου μαζί η οποία ήρθε να δει τη μικρή μετά τη δουλειά της και την πήραμε μαζί να την κυνηγάει για να πιούμε έναν καφέ σαν άνθρωποι! Αυτή εννοείται δεν μπήκε στον κόπο να παραγγείλει καφέ. Άφησε την τσάντα της και ξεκίνησε τρέξιμο.

Σε ένα παγκάκι καθόταν ένα κοριτσάκι και έτρωγε γύρο. Πάει η Γεωργίτσα μπροστά της και λέει μιαμ. Το κοριτσάκι ανοίγει την πίτα της και της δίνει μια πατατούλα. Την πήρε και έφυγε. Όταν την έφαγε ξαναπάει στο κοριτσάκι και ξαναλέει μιαμ. Το κοριτσάκι της έδωσε και άλλη πατατούλα. Μετά έρχεται η μαμά μου και μου λέει η κόρη σου ζητιανεύει πατάτες απο ένα κοριτσάκι! Την έστειλα να της πάρει καμιά τυρόπιτα να την ταϊσει γιατί αν εξακολουθούσε να είναι τόσο φιλότιμο το κοριτσάκι θα έμενε νυστικό:)

thanks!το εφτιαξα!

τζες,με γεια τα ρουχαλακια και τα παπουτσακια!κι εμεις δεν εχουμε τιποτα καλοκαιρινα,και περιμενουμε να πληρωθει ο μπαμπας μας,να παρουμε.απο το τζαμπο παντως της πηρα ενα μαγιω σετ,κι ενα ζευγαρι παντοφλακια-πεδιλακια για την παραλια.

Εγώ μόνο κουβαδάκια της πήρα ακόμα και είναι σαν καρότσι λαϊκής για να τα κουβαλάει μόνη της (λέμε τώρα). Πρέπει να δούμε και για μαγιώ. Θα τα φοράτε και τα απο πάνω?

Εγώ μόνο κουβαδάκια της πήρα ακόμα και είναι σαν καρότσι λαϊκής για να τα κουβαλάει μόνη της (λέμε τώρα). Πρέπει να δούμε και για μαγιώ. Θα τα φοράτε και τα απο πάνω?

θα δειξει δεν ξερω,αν τ'αφησει.

καλα εκανα γελια με την περιγραφη σου,ολα τα λεφτα!στειλε μου καμμια φωτο να την δω την ζουζουναααααα!θα γινει παρανυφακι?τελειααααα!!!

Διαφημίσεις

Να, αυτά ειναι τα χαριτωμένα με τα κοριτσάκια, εγώ ΤΙΠΟΤΑ :(.

Τι κάνετε βρε ξενύχτησες;;;

Τι ωραία που τελείωσε η εργάσιμη!

Αχ, αύριο κανονίζω βραδινή έξοδο με τις φίλες μου!!! Και δεν πάνε όλοι να κουρεύονται, κι αυτοί και τα μέτρα τους ;).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να, αυτά ειναι τα χαριτωμένα με τα κοριτσάκια, εγώ ΤΙΠΟΤΑ :(.

Τι κάνετε βρε ξενύχτησες;;;

Τι ωραία που τελείωσε η εργάσιμη!

Αχ, αύριο κανονίζω βραδινή έξοδο με τις φίλες μου!!! Και δεν πάνε όλοι να κουρεύονται, κι αυτοί και τα μέτρα τους ;).

Κρίση ξεκρίση τα ξενυχτάδικα δε νομίζω να πινάσουν. Προς το παρών τουλάχιστον...

Α, εγώ δεν πάω σε τέτοια!

ΡΟΚΟΥ είμαι :D. Σε μπαράκια πάμε συνήθως, για κοκτέηλ και κανένα σφηνάκι. Ευτυχώς δεν πίνω και πολύ, 1-2 ποτά το πολύ!

Τώρα που έκοψα και το τσιγάρο, συμφέρω κιόλας ;).

Viki μου, εγώ το φιλοσόφησα μετά τον θάνατο των συνομήλικων στην τράπεζα! Πρέπει να μη χάνουμε ευκαιρίες με φίλους και οικογένεια "ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε"!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, εγώ δεν πάω σε τέτοια!

ΡΟΚΟΥ είμαι :D. Σε μπαράκια πάμε συνήθως, για κοκτέηλ και κανένα σφηνάκι. Ευτυχώς δεν πίνω και πολύ, 1-2 ποτά το πολύ!

Τώρα που έκοψα και το τσιγάρο, συμφέρω κιόλας ;).

Viki μου, εγώ το φιλοσόφησα μετά τον θάνατο των συνομήλικων στην τράπεζα! Πρέπει να μη χάνουμε ευκαιρίες με φίλους και οικογένεια "ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε"!

Άργησες λίγο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Εγώ απο τότε που γέννησα δεν έχω βγει μόνη μου χωρίς τον άντρα μου. Και γενικά δεν πολυβγαίνω . Η μικρή ενώ όλη μέρα είναι με τη γιαγιά της βράδυ δεν κάθεται με τίποτα. Στη γιορτή της όταν βγήκαμε με κάτι φίλους και φώναξα τη μαμά μου στο σπίτι να την κοιτάει δυνοπάθησε η γυναίκα. Πήγαινε απο δωμάτιο σε δωμάτιο και φώναζε μαμά παραπονιάρικα. Δεν μπορούσε να την κοιμίσει. Άντε να βγω μετά εγώ...Ενώ όταν βγαίνουμε δεν είναι κολλημένη στη φούστα μου. Παίρνει δρόμο και κάνει δημόσιες σχέσεις και ούτε γυρνάει να δει αν είμαι πίσω!

Άργησες λίγο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Εγώ απο τότε που γέννησα δεν έχω βγει μόνη μου χωρίς τον άντρα μου. Και γενικά δεν πολυβγαίνω . Η μικρή ενώ όλη μέρα είναι με τη γιαγιά της βράδυ δεν κάθεται με τίποτα. Στη γιορτή της όταν βγήκαμε με κάτι φίλους και φώναξα τη μαμά μου στο σπίτι να την κοιτάει δυνοπάθησε η γυναίκα. Πήγαινε απο δωμάτιο σε δωμάτιο και φώναζε μαμά παραπονιάρικα. Δεν μπορούσε να την κοιμίσει. Άντε να βγω μετά εγώ...Ενώ όταν βγαίνουμε δεν είναι κολλημένη στη φούστα μου. Παίρνει δρόμο και κάνει δημόσιες σχέσεις και ούτε γυρνάει να δει αν είμαι πίσω!

Εμένα πάλι είναι καλόβολος με όλους!

Περισσότερο ζορίστηκα εγώ όταν γύρισα στη δουλειά και τον άφησα, παρά αυτός!

Άσε, ξέρεις πως με είχε πειράξει; Αλλά μ' αρέσει που είναι cool τύπος γενικώς και δεν γκρινιάζει, γιατί κι εγώ έτσι είμαι.

Ας μου μοιάζει και σε κάτι, εξωτερικά δεν μου μοιάζει καθόλου :-(!

Α, βγαίνουμε χώρια με τον άντρα μου. Κι όταν ήμασταν ελεύθεροι, όταν ήμασταν χωρίς παιδί και τώρα.

Δεν έχουμε πάντα άτομο να προσέχει το μωρό και μας αρέσει να βγαίνουμε, οπότε κάνουμε babysiting εναλάξ. Βέβαια μη φανταστείς συχνά, γιατί πλέον είμαι συνέχεια κουρασμένηηηηηηηηηη :rolleyes:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...