Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον "αφήσω" :tongue:!

Επίτηδες κάνει αργά, για να νευριάσεις και να πεις "Άστα, θα τα κάνω εγώ"!

μπαααααα....που τετοια τυχη!

ναι μεν δεν επιμενει αλλα οταν της δινεται η ευκαιρια μας θυμιζει οτι μονο εκεινη σιδερωνει αψογα και πλενει καλα τα πιατα..

βεβαια δεν τα λεει σε εμενα αλλα τα πεταει οταν εχει ταυλες μεγαλες..

της εχουμε απαγορευσει

σιδερωμα

πλυσιμο ρουχων

και σκουπισμα - σφουγγαρισμα -ξεσκονισμα

τα πιατα χαριστικα την αφηνουμε γιατι δεν προλαβαινουμε παντα αλλα για 5 ποτηρια και 5 πιατα θα αρχισει στις 6 και θα τελειωσει στις 9..σοβαρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βεβαια εχει καλομαθει και οταν γεννησα και δεν μπορουσα να σιδερωνω στις αρχες μαζευε τα ρουχα στο δωματιο της (κλασικη τακτικη ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ κρεμασμενα σε κρεμαστρες πανω σε εναν υπερφορτωμενο καλογερο) και οταν ειχε αναγκη καποιο ρουχο ο συζυγος του το σιδερωνε εκεινη την ωρα..που βεβαια αν εκανε γρηγορα δεν θα μας πειραζε αλλα επρεπε να το της λες απο το προηγουμενο βραδυ..και εκεινη σιδερωνε δυο ωρες και το πρωι σου κλαιγοταν οτι δεν κοιμηθηκε καθολου ολη νυχτα γιατι σιδερωνε..

την εθαψα κανονικα ε??...ε! τι να κανω..ετσι ειναι τα πραγματα!!

βεβαια εχει καλομαθει και οταν γεννησα και δεν μπορουσα να σιδερωνω στις αρχες μαζευε τα ρουχα στο δωματιο της (κλασικη τακτικη ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ κρεμασμενα σε κρεμαστρες πανω σε εναν υπερφορτωμενο καλογερο) και οταν ειχε αναγκη καποιο ρουχο ο συζυγος του το σιδερωνε εκεινη την ωρα..που βεβαια αν εκανε γρηγορα δεν θα μας πειραζε αλλα επρεπε να το της λες απο το προηγουμενο βραδυ..και εκεινη σιδερωνε δυο ωρες και το πρωι σου κλαιγοταν οτι δεν κοιμηθηκε καθολου ολη νυχτα γιατι σιδερωνε..

την εθαψα κανονικα ε??...ε! τι να κανω..ετσι ειναι τα πραγματα!!

Αυτό το πράγμα που ανταγωνίζονται γυναίκες μεταξύ τους για την προσοχή του άντρα, ΔΕΝ μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω! Τι ανωμαλία πιααα! :shock:

Get a life!

Η κουνιάδα σου μένει μαζί σας;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό το πράγμα που ανταγωνίζονται γυναίκες μεταξύ τους για την προσοχή του άντρα, ΔΕΝ μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω! Τι ανωμαλία πιααα! :shock:

Get a life!

Η κουνιάδα σου μένει μαζί σας;

ναι..ειμαστε γενικα μεσα στην ανωμαλια :tongue:

σε εμας ο ανταγωνισμος βασικα περιοριζεται ως επι το πλειστον στις γνωσεις μιας και η κουνιαδα εινια 30 χρονια μεγαλυτερη απο μενα και 17 απο τον αδελφο της - ανδρα μου και οπως καταλαβαινεις ολα τα ξερει και ολοι οι υπολοιποι κανουμε μονιμα λαθος, κακες επιλογες και γενικα δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε με επιτυχια πραγματα.. :cool:

και σιγουρα she can't get a life...she has life through OUR life...years now..

ναι..ειμαστε γενικα μεσα στην ανωμαλια :tongue:

σε εμας ο ανταγωνισμος βασικα περιοριζεται ως επι το πλειστον στις γνωσεις μιας και η κουνιαδα εινια 30 χρονια μεγαλυτερη απο μενα και 17 απο τον αδελφο της - ανδρα μου και οπως καταλαβαινεις ολα τα ξερει και ολοι οι υπολοιποι κανουμε μονιμα λαθος, κακες επιλογες και γενικα δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε με επιτυχια πραγματα.. :cool:

και σιγουρα she can't get a life...she has life through OUR life...years now..

Δεν έκανε δική της οικογένεια να 'χει ν' ασχολείται ρε συ;;

Αχ, εγώ ευτυχώς δεν έχω κουνιάδα γιατί, απ' ότι βλέπω στο φόρουμ, υπάρχουν πολλές κουνιαδοκαμένες! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

συζήτηση για σιδέρωμα βλέπω...

κι εμείς μοιραζόμαστε τις δουλειές!!

αλλά τώρα που δεν δουλεύω κάνω παραπάνω...

τι να γίνει,είμαι μια χαρωπή νοικοκυρά!!

με το παιδί όμως μισά μισά όλα!

ξεθεώθηκα στις δουλειές κι ακόμα δεν έχω τελείωσει.

συζήτηση για σιδέρωμα βλέπω...

κι εμείς μοιραζόμαστε τις δουλειές!!

αλλά τώρα που δεν δουλεύω κάνω παραπάνω...

τι να γίνει,είμαι μια χαρωπή νοικοκυρά!!

με το παιδί όμως μισά μισά όλα!

ξεθεώθηκα στις δουλειές κι ακόμα δεν έχω τελείωσει.

Έτσι κι εγώ, όταν δεν δούλευα -είχα το 6μηνο- τον κανάκευα λίγο!

Αλλά ο καημένος είναι και άτυχος, γιατί ήταν Αθήνα 3 χρόνια, εκεί διορίστηκε, ήρθε με μετάθεση (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και μόλις 1 μήνα μετά γύρισα εγώ στη δουλειά.

Μόνο 1 μήνα είχε κανάκεμα :tongue::tongue::tongue:!

Σιγά κι εσύ παιδάκι μου με τις δουλειές, άσε και τπτ γι' αύριο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γιατι δεν παντρευτηκε ποτε δεν ξερω, δεν με ενοιαξε και ποτε και δεν ρωταω..μετα απο τοσα χρονια μονο εικαζω και μου αρκει..

ωστοσο οταν τους γνωρισα ηταν ηδη πενηνταφευγα και κλεισμενη απο επιλογη της στο σπιτι να φροντιζει την αρρωστη τοτε πεθερα μου η οποια 4 χρονια μετα μας αφησε για αλλους τοπους..

το μονο βεβαιο ειναι οτι παντα ηταν υπερκαταναλωτικο ατομο και επιπλεον μη εχοντας ενδιαφεροντα στη ζωη της το παρακανε και της εμεινε κουσουρι και εμας οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολη η πραματια της στις αποθηκες την οποια πεισματικα (πλεον) αρνειται να ξεφροτωθει και να μας ελαφρυνει το σπιτι (η που θα γινω ψυχακιας και θα φυλαω απο τυψεις η που θα τα πεταω με χαρα αν ποτε αποδημισει πριν απο μενα..)

αυτο που μπορω να σας πω με βεβαιοτητα ειναι οτι υπηρξε ομορφη γυναικα και καλοβαλμενη (ας ειναι καλα η συγχωρεμενη που ταν μοδιστρα και τους ειχε ντυμενους στην τριχα με τελευταια λεξη της μοδας..)..

κατα τ'αλλα ειναι αγαθιαρα αν και κουραστικα ενοχικος ανθρωπος και αγαπαει και εμας (παροτι οταν γινεται drama queen λεει οτι δεν την αγαπαμε και δεν την θελουμε κλπ) αλλα ιδιαιτερα το παιδι και τα παει πολυ καλα μαζι του..

αυτα μου αρκουν..

και επειδη ειναι η μονη κοντινη συγγενης του ανδρα μου δεν μου μενε παρα να μην αρνηθω σε εκεινον να την αφησουμε ολοτελα μονη να ζει.

αυτα maestria, οι αλλες τα ξερετε..

Διαφημίσεις

γιατι δεν παντρευτηκε ποτε δεν ξερω, δεν με ενοιαξε και ποτε και δεν ρωταω..μετα απο τοσα χρονια μονο εικαζω και μου αρκει..

ωστοσο οταν τους γνωρισα ηταν ηδη πενηνταφευγα και κλεισμενη απο επιλογη της στο σπιτι να φροντιζει την αρρωστη τοτε πεθερα μου η οποια 4 χρονια μετα μας αφησε για αλλους τοπους..

το μονο βεβαιο ειναι οτι παντα ηταν υπερκαταναλωτικο ατομο και επιπλεον μη εχοντας ενδιαφεροντα στη ζωη της το παρακανε και της εμεινε κουσουρι και εμας οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολη η πραματια της στις αποθηκες την οποια πεισματικα (πλεον) αρνειται να ξεφροτωθει και να μας ελαφρυνει το σπιτι (η που θα γινω ψυχακιας και θα φυλαω απο τυψεις η που θα τα πεταω με χαρα αν ποτε αποδημισει πριν απο μενα..)

αυτο που μπορω να σας πω με βεβαιοτητα ειναι οτι υπηρξε ομορφη γυναικα και καλοβαλμενη (ας ειναι καλα η συγχωρεμενη που ταν μοδιστρα και τους ειχε ντυμενους στην τριχα με τελευταια λεξη της μοδας..)..

κατα τ'αλλα ειναι αγαθιαρα αν και κουραστικα ενοχικος ανθρωπος και αγαπαει και εμας (παροτι οταν γινεται drama queen λεει οτι δεν την αγαπαμε και δεν την θελουμε κλπ) αλλα ιδιαιτερα το παιδι και τα παει πολυ καλα μαζι του..

αυτα μου αρκουν..

και επειδη ειναι η μονη κοντινη συγγενης του ανδρα μου δεν μου μενε παρα να μην αρνηθω σε εκεινον να την αφησουμε ολοτελα μονη να ζει.

αυτα maestria, οι αλλες τα ξερετε..

Έτσι είναι βρε κορίτσι, όταν αγαπάς κάποιον έτσι πρέπει να κάνεις :D.

Αχ, τι να κάνουμε, τουλάχιστον δεν έχεις ΚΑΙ πεθερά :tongue::tongue::tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτσι είναι βρε κορίτσι, όταν αγαπάς κάποιον έτσι πρέπει να κάνεις :D.

Αχ, τι να κάνουμε, τουλάχιστον δεν έχεις ΚΑΙ πεθερά :tongue::tongue::tongue:!

κανει και για πεθερα..μη σου πω για 10 συγγενεις μαζι...φτανει και περισσευει...

jesgk μου αρεσει που σαι χαλαρος ανθρωπος..εγω οταν λειπει στις κουνιες τρωω τα νυχια μου προσπαθωντας να καταληξω ποια δουλεια να πρωτοκανω..εξελισσομενη ψυχακιας λεμε!:tongue:

χελοου!!

μολις κοιμισα την μικρη μου κι εκατσα!

κουραστηκαμε σημερα!πηγαμε στο τζαμπο να παρω κατι παιχνιδια-δωρα σε 2 παιδακια που εχουν αυριο γενεθλια,και μετα πηγαμε στην παραλια πρωτη φορα φετος,και ξετρελαθηκε η μικρη!βρε προσπ,οταν πηγαινετε στην παραλια θελει η δικια σου να μπει μεσα?εμενα ναι!ολο την κυνηγουσα κι ολο στη θαλασσα πηγαινε.ελεγα θα κατσει στην αμμο να παιξει,αλλα τιποτα!μετα κυνηγουσε κατι σκυλακια,και μετα κατι κοριτσακια.στο τελος κουραστηκα κι εγω και φυγαμε.την επομενη φορα θα κραταω και μαγιω και τα συναφη να την αφησω να μπει,αν κανει καλο καιρο.

προσπ,παλι την κουνιαδα θαβεις?βρε,δεν λες παλι καλα που εχεις καποιον να σου κρατα την μικρη στο σπιτι σου και τσαμπα μαλιστα?καλα η συγκατοικηση ειναι λιγακι δυσκολη,αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας!:tongue::tongue:

πωπω,πολυλογια που με'πιασε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

χελοου!!

μολις κοιμισα την μικρη μου κι εκατσα!

κουραστηκαμε σημερα!πηγαμε στο τζαμπο να παρω κατι παιχνιδια-δωρα σε 2 παιδακια που εχουν αυριο γενεθλια,και μετα πηγαμε στην παραλια πρωτη φορα φετος,και ξετρελαθηκε η μικρη!βρε προσπ,οταν πηγαινετε στην παραλια θελει η δικια σου να μπει μεσα?εμενα ναι!ολο την κυνηγουσα κι ολο στη θαλασσα πηγαινε.ελεγα θα κατσει στην αμμο να παιξει,αλλα τιποτα!μετα κυνηγουσε κατι σκυλακια,και μετα κατι κοριτσακια.στο τελος κουραστηκα κι εγω και φυγαμε.την επομενη φορα θα κραταω και μαγιω και τα συναφη να την αφησω να μπει,αν κανει καλο καιρο.

προσπ,παλι την κουνιαδα θαβεις?βρε,δεν λες παλι καλα που εχεις καποιον να σου κρατα την μικρη στο σπιτι σου και τσαμπα μαλιστα?καλα η συγκατοικηση ειναι λιγακι δυσκολη,αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας!:tongue::tongue:

πωπω,πολυλογια που με'πιασε!

τη θαβω απαλα...:tongue:

κατα τ'αλλα και εγω παραδεχομαι μεχρι και μπροστα της οτι κανει πολυ καλο babysitting..ισως ειναι το μονο που μπορει να κανει τοοοοσο καλα..

ωστοσο αν φαινομαι αχαριστη σε καποια θεματα τουλαχιστον ελπιζω οτ δεν ειμαι στο οτι μου κραταει το παιδι..(μεταξυ μας...δεν ειναι δωρεαν..μπορει να μην μας παιρνει λεφτα αλλα τα ανταλλαγματα ειναι αλλου τυπου..σκεψου το λιγακι..:rolleyes:)

και εμενα στη παραλια λυσσαει να μπει στη θαλασσα..αλλα την κραταω καπως..οχι για πολυ ομως..βλεπει και τα αλλα παιδια και θελει και εκεινη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...