Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για το κόψιμο της πάνας!!! Από την εμπειρία μου!

Στη μικρή αποφάσισα δεν θα κάνω καθόλου προσπάθειες φέτος για τα την μάθω χωρίς πάνα.

Ξεκίνησα με το γιο όταν ήταν 22 μηνών Ιούλιο μήνα, μέσα σε 10 μέρες που ήταν στο χωριό είχε μαθει να τα λέει, σπάνιες οι φορές που ξεχναγε να τα πει και θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερή γιατί 2 χρονών πια δεν φορούσε την πάνα ούτε το βράδυ κ θεώρησα ότι ήταν ΠΟΛΥΥΥ ΜΠΡΟΣΤΑ... ειδικά τα αγοράκια σε τέτοια θέματα έχουν αργότερους ρυθμούς... βέβαια στην περίπτωση του γιού βόλεψε αφού έπεσε καλοκάιρι ... έτσι και στη μικρή παρότι θα έχει κλείσει τα δύο θα ξεκινήσω του χρόνου τέτοια εποχή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ εννοώ να έρθει να μου πει πουφ! Όχι να συντάξει ολόκληρη πρόταση. Πάντως όταν πάω τουαλέτα και δεν είναι ο άντρας μου σπίτι έρχεται μαζί μου, γιατί αλλιώς κάθεται απο έξω κλαίει φωνάζοντας μαμά και χτυπάει την πορτα με το χεράκι της κλείνοντάς το σε γροθιά, και η πρώτη της κίνηση ειναι να τραβήξει απο το ρολό το χαρτί και να μου το δώσει για να κόψω. Και εγώ βέβαια της λέω ευχαριστώ για τη βοήθεια:-)

Ρε ΣΥ δεν στο δινει για να το κοψεις.....Σου λεει με τον τροπο της'' ΡΕ ΜΑΝΑ ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΚΑ???ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ!!!!'' ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ρε συ εννοώ να έρθει να μου πει πουφ! Όχι να συντάξει ολόκληρη πρόταση. Πάντως όταν πάω τουαλέτα και δεν είναι ο άντρας μου σπίτι έρχεται μαζί μου, γιατί αλλιώς κάθεται απο έξω κλαίει φωνάζοντας μαμά και χτυπάει την πορτα με το χεράκι της κλείνοντάς το σε γροθιά, και η πρώτη της κίνηση ειναι να τραβήξει απο το ρολό το χαρτί και να μου το δώσει για να κόψω. Και εγώ βέβαια της λέω ευχαριστώ για τη βοήθεια:-)

Σε πειράζω... το έγραψες τοσο περιγραφικά

κι εμένα έρχονται μαζί τουαλέτα... γενικώς το έχουμε αυτό .. ειμαστε τις οικογενειακής τουαλέτας.. δλδ έρχεσαι μαζί μου για παρεα;;

Για το κόψιμο της πάνας!!! Από την εμπειρία μου!

Στη μικρή αποφάσισα δεν θα κάνω καθόλου προσπάθειες φέτος για τα την μάθω χωρίς πάνα.

Ξεκίνησα με το γιο όταν ήταν 22 μηνών Ιούλιο μήνα, μέσα σε 10 μέρες που ήταν στο χωριό είχε μαθει να τα λέει, σπάνιες οι φορές που ξεχναγε να τα πει και θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερή γιατί 2 χρονών πια δεν φορούσε την πάνα ούτε το βράδυ κ θεώρησα ότι ήταν ΠΟΛΥΥΥ ΜΠΡΟΣΤΑ... ειδικά τα αγοράκια σε τέτοια θέματα έχουν αργότερους ρυθμούς... βέβαια στην περίπτωση του γιού βόλεψε αφού έπεσε καλοκάιρι ... έτσι και στη μικρή παρότι θα έχει κλείσει τα δύο θα ξεκινήσω του χρόνου τέτοια εποχή.

κι εγω φιλεναδα του χρονου θα αρχισω τις προσπαθειες....:D

Σε πειράζω... το έγραψες τοσο περιγραφικά

κι εμένα έρχονται μαζί τουαλέτα... γενικώς το έχουμε αυτό .. ειμαστε τις οικογενειακής τουαλέτας.. δλδ έρχεσαι μαζί μου για παρεα;;

Εγω ρε κοριτσια ειναι το μονο που δεν μπορω να κανω......προτιμω να σκασω που λενε!!!

Ενω με τον μπαμπα της μια χαρα!!!!

Αφου λεω να της κανω δωρο μια μασκα οξυγονου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγω ρε κοριτσια ειναι το μονο που δεν μπορω να κανω......προτιμω να σκασω που λενε!!!

Η αλήθεια ειναι ότι και εμείς με τον μπαμπά δεν την παλεύουμε πολύ αλλά ειναι αυτές οι ξεχωριστές στιγμές.. ο ποιοτικός χρόνος που λένε με τα παιδιά:tongue::tongue::tongue:

ειμαστε και εμεις της οικογενειακης τουαλετας αλλα συνηθως δεν την αφηνω οταν ειναι ο ανδρας μου μεσα..

με εμενα κανει χαζι..παιζει με το χαρτι..με γιουχαρει και τετοια..

λατρευει επισης την οδοντοβουρτσα και οταν και καλα πλενει τα δοντια της κανει οτι φτυνει μετα στο νεροχυτη το νερακι..

ειμαστε και εμεις της οικογενειακης τουαλετας αλλα συνηθως δεν την αφηνω οταν ειναι ο ανδρας μου μεσα..

με εμενα κανει χαζι..παιζει με το χαρτι..με γιουχαρει και τετοια..

λατρευει επισης την οδοντοβουρτσα και οταν και καλα πλενει τα δοντια της κανει οτι φτυνει μετα στο νεροχυτη το νερακι..

κι εμένα της αρέσει η οδοντόβουρτσα.. αλλά δεν φτύνει .. απλά γελάει που της γαργαλάνε οι τρίχες τη γλώσσα

Διαφημίσεις

α... επισης δεν επιτρεπω να πηγαινει με τη θεια της διοτι καταλαβαινετε..μεγαλη γυναικα...

Εγώ μικρή όποιος έμπαινε στο μπάνιο, ξενος ή γνωστός ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΚΙ ΕΓΩ.

κι εμένα της αρέσει η οδοντόβουρτσα.. αλλά δεν φτύνει .. απλά γελάει που της γαργαλάνε οι τρίχες τη γλώσσα

καλα ουσιαστικα την θελει η δικια μου για να εκτονωνει τον πονοδοντο της..

ειναι ομως αστειο οτι αντι να κουναει την οδοντοβουρτσα, κουναει το κεφαλι της...:tongue:

ξερω ζευγαρια οπως επισης εχω σνυπαρξει με ανδρες που δεν ηθελαν να ειναι στην τουαλετα η στο μπανιο με την κοπελα, συζυγο κλπ..

θεωρουν οτι περναν τα ορια..

εγω παντα διαφωνουσα...

με π..ς...που με π...ς αυτο μας μαρανε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...