Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρήκα μια φανταστική μπάλα χριστουγεννιάτικη στα m&s που γράφει "my first christmas 2009"

και την πήρα εννοείται!!

ευχαριστώ ποντικάκι!!

τι ειναι τα m&s?κι εγω θελωωωωω!!!

εμεις κλιματιστικο βαζουμε απ'οταν ηταν νεογεννητο,αλλα ισα-ισα να κραταει ζεστο στο σπιτι,δηλαδη στους 19-21 βαθμους μας ειχε πει ο γιατρος.γιατι στην αρχη το ειχαμε παρακανει κι ειχε συνεχεια μυξουλες.

αχ,αυτες οι αγκαλιτσες!με το που θα παω κοντα με γραπωνει απο τον λαιμο και δεν μ'αφηνει!!!εμενα τωρα πιανει το μπιμπερο και πινει νερακι και γαλατακι μονη της,βαζει και το καπακι μετα στο μπιμπερο,και ξεφυλλιζει τα παραμυθια της.πολυ διαβαστερο παιδι θα μου βγει!

καλα,προσπ ,αυτο που εκανε με τον ορο πολλα γελια θα ειχε,και με τα παιχνιδια στο τζαμπο!εμενα μου εκρυψε το σωληνακι που ρουφανε τις μυξες και δεν το βρισκω!λετε να το εκανε επιτηδες?

με γεια το νεο δοντακι,μιαμαμα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εννοειται πως αν τα συντηρειτε οπως πρεπει τα κλιματιστικα και αεριζετε το σπιτι και επιπλεον δεν καπνιζει κανεις εντος συν να προσεχετε τις θερμοκρασιες (τα παιδια θελουν μεη θερμοκρασια 18-23 βαθμους περιπου το χειμωνα και 27-28 το καλοκαιρι) δεν συντρεχει κινδυνος..ιδιως το καλοκαιρι αν εχει 50 βαθμους ζεστη θα αφησετε τα μωρα σας στους απλους ανεμιστηρες???? εγω οχι..αλλα αν ειμαι στην εξοχη θα προτιμησω και τη δροσια της σκιας ενος δενδρου.

τι ειναι τα m&s?κι εγω θελωωωωω!!!

εμεις κλιματιστικο βαζουμε απ'οταν ηταν νεογεννητο,αλλα ισα-ισα να κραταει ζεστο στο σπιτι,δηλαδη στους 19-21 βαθμους μας ειχε πει ο γιατρος.γιατι στην αρχη το ειχαμε παρακανει κι ειχε συνεχεια μυξουλες.

αχ,αυτες οι αγκαλιτσες!με το που θα παω κοντα με γραπωνει απο τον λαιμο και δεν μ'αφηνει!!!εμενα τωρα πιανει το μπιμπερο και πινει νερακι και γαλατακι μονη της,βαζει και το καπακι μετα στο μπιμπερο,και ξεφυλλιζει τα παραμυθια της.πολυ διαβαστερο παιδι θα μου βγει!

καλα,προσπ ,αυτο που εκανε με τον ορο πολλα γελια θα ειχε,και με τα παιχνιδια στο τζαμπο!εμενα μου εκρυψε το σωληνακι που ρουφανε τις μυξες και δεν το βρισκω!λετε να το εκανε επιτηδες?

με γεια το νεο δοντακι,μιαμαμα!!!

αααα!! και εμενα παιρνει τα περιοδικα και κανει οτι τα ξεφυλλιζει δηθεν διαβαζοντας και τα παραμυθια τα παιρνει συνηθως αναποδα και κανει οτι μου τα διηγειται...αντιγραφει οτι της κανουμε..

με γεια το δοντακι και σ'εσας ποντικακι!!!!

μπραβο στον μικρουλη που ειναι ησυχος στον γιατρο!εμεις ευτυχως θα παμε με τον νεο χρονο,κι εχουμε κανει τα εμβολια ολα απο τον οκτωμβρη.

εμενα σας εχω πει οτι κλαιει λες και την σφαζουνε οποτε παμε στον γιατρο,

απο τοτε που της πηρανε αιμα.

το εμβολιο θα το κανει καμμια σας?εσεις 'η τα παιδια σας?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εμενα η γιατρος μου ειπε οτι του πνευμονιοκοκκου που ουτως η αλλως εχει ηδη κανει αρκει και εφοσον δεν ειμαστε σε ευπαθη ομαδες η δεν ειναι κατω των 6 μηνων δεν βλεπω το λογο να το κανουμε..παρολο που ειναι ενα εμβολιο που αντικειμενικα δεν εχει αμεσες παρενεργειες δεν ξερουμε τι θα μας εμφανισει μετα απο δεκα εικοσι χρονια..απλα γιατι ειναι ενα εμβολιο που δεν ειχε χρονια μελετης πισω του αλλα βγηκε για να ενισχυσει τα ταμεια της οποιασδηποτε φαρμακοβιομηχανιας (φαινομενο που προκυπτει συχνα οταν η οικονομια καποιων χωρων παει κατα διαολου..) και με τον σκοπο και καλα να μας προφυλαξει απο τι??..αν ειναι να κολλησεις θα κολλησεις και αν εχεις ταλαιπωρημενο ανοσοποιητικο (οπως εγινε σε αρκετες περιπτωσεις) δεν θα την γλιτωσεις..

ωστοσο με το να αποφευγουμε τις συναθροισεις και να ρωταμε πριν βρεθουμε με αλλα παιδακια η μεγαλυτερους αν εχει προηγηθει καποια ιωση εως και κρυωμα δεν ειναι κακο..

marks and spencer το πολυκατάστημα!!!

εμβόλιο δεν κάνουμε εννοείται.

η μικρή μόλις έχει 38.6 πυρετό...

την πήρε ο μπαμπάς της σπίτι.

ίσως είναι από το εμβόλιο μου είπε η γιατρός.

θα δούμε αν συνεχιστεί και αύριο.

Εγώ που ρώτησα τον γιατρό τί θα κάνουμε με την νέα γρίπη μου είπε κλείσε την τηλεόραση.Ούτως ή άλλως δεν βλέπουμε.Όλη την μέρα τα ζουζούνια παίζουν.Ρε κορίτσια διαβάζετε παραμυθάκια στα μικρά σας και κάθονται και ακούνε?Εγώ την δικιά μου δεν μπορώ να την περιορίσω σε ένα σημείο πάνω απο 1 λεπτό.Και για να φάει μπουσουλάω απο πίσω της .Αν πέσει περιοδικό στα χέρια της το κάνει κομματάκια.Κάνω κάτι λάθος?:-(

Διαφημίσεις

κορίτσια γιατον πυρετό κομπρεσούλα όχι με ξύδι αλλά με οινόπνευμα.Μου το είπε ο παιδίατρος.Σε 4 ποτήρια νερό 1 κουταλιά του γλυκού οινόπνευμα.Θα το νιώσετε και εσείς στα χέρια σας το πόσο ανακουφίζει.Εγώ έτσι απο 39 το έριχνα 37.Και με ντεπονάκι βέβαια αλλά στον υψηλό πυρετό το ντεπόν και μόνο δεν αρκεί.Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Εγώ που ρώτησα τον γιατρό τί θα κάνουμε με την νέα γρίπη μου είπε κλείσε την τηλεόραση.Ούτως ή άλλως δεν βλέπουμε.Όλη την μέρα τα ζουζούνια παίζουν.Ρε κορίτσια διαβάζετε παραμυθάκια στα μικρά σας και κάθονται και ακούνε?Εγώ την δικιά μου δεν μπορώ να την περιορίσω σε ένα σημείο πάνω απο 1 λεπτό.Και για να φάει μπουσουλάω απο πίσω της .Αν πέσει περιοδικό στα χέρια της το κάνει κομματάκια.Κάνω κάτι λάθος?:-(

Μια φορά έκατσα να της διαβάσω ένα παραμυθάκι κ ήθελε να το φάει, θα το αφήσω μέχρι το χρόνο γιατί νομίζω πως ειναι λίγο νωρίς ακόμα να κάτσουν να ακουσουν, κι εμένα όλο βόλτες κόβει η τσουράπω

marks and spencer το πολυκατάστημα!!!

εμβόλιο δεν κάνουμε εννοείται.

η μικρή μόλις έχει 38.6 πυρετό...

την πήρε ο μπαμπάς της σπίτι.

ίσως είναι από το εμβόλιο μου είπε η γιατρός.

θα δούμε αν συνεχιστεί και αύριο.

miama περαστικα σας αν και εγω απο το εμβολιο νομιζω οτι ειναι.Αυριο θα ειναι καλυτερα και θα σου κανει ζουζουνιτσες!

παω εξοχικο!! καλο σκ τσουπρες!!!

φιλια στα μικρα σας!!!

καλα να περασεις!

Ουτε εγω διαβαζω παραμυθια ακομη στο μπομπιρακι μου νομιζω οτι δε θα καθησει. Του εχω δωσει περιοδικα κ φυλλαδια και τα ξεφυλιζει τα κοιταει θελω να ξεκινησω τωρα στις γιορτες τα παραμυθακια!:-P:-P

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...