Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα οταν κανει κακα μας το λεει σχεδον πριν τα κανει..

με τα τσισα ειναι το προβλημα πιστευω αλλα μια, δυο, εκατο θα το καταλαβει..μολις μπει γερα το καλοκαιρι θα το ξεκινησουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κι εγω σφηνα παλι!

δεν ειμαι καλα!εχω πολλα νευρα!εχω αυτην την σκατο αλλεργικη ρινυτιδα,απο τον απριλη,και δε μπορω ν'αναπνευσω,κι εχω και την μυτη-βρυση που δεν με αφηνει ουτε να φαω.κι εχω και την μικρη που την ματιασα εχθες,που την ειπα καλη κοπελα,κι ειναι μες στην γκρινια.της φωναξα κι εγω γτ τα'χε κανει,και δεν καθοταν καλα,κι εγινε μες στα σκ..α!

και μετα αφου μου αδειασε το συρταρι με τα ζιπουνακια της,πηρε ενα,και την ωρα που ετοιμαζομουνα μες στο μπανιο,το εβαλε μες στη λεκανη να κανει μπουγαδα το κοριτσι!!!αυτα!ουφ!τωρα κοιμηθηκε αφου εχει ξυπνησει απο τις 7.δεν τη παλευω,λεμε!και κατεβασα και τα καλοκαιρινα και τα'χω ολα στην μεση!

Κουραγιο κοπελα μου....Ολες τα ιδια περναμε.Εγω για να τα βγαλω περα σκεφτομαι οτι σε λιγα χρονια θα τα σκεφτομαστε ολα αυτα που κανουν τα τρελοζουζουνια μας και θα γελαμε!!!!Αλλωστε κι εμεις τα ιδια καναμε!!!!

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΙΠΑΜΕ!!!

εμενα οταν κανει κακα μας το λεει σχεδον πριν τα κανει..

με τα τσισα ειναι το προβλημα πιστευω αλλα μια, δυο, εκατο θα το καταλαβει..μολις μπει γερα το καλοκαιρι θα το ξεκινησουμε..

Δηλαδη πριν τα κανει ερχετε και σου λεει 'κακα'????

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ μικρα ακομα ειτε για να κατσουν στο γιογιο ειτε για να μας λενε ποτε τα κανουν.Πιστευω οτι η ιδανικη ηλικια ειναι μετα τα 2 που μιλανε κιολας.....

Εμενα η δικια μου που της ελεγα οταν κανει κακα να μου λεει εστω '΄πουφ'' το εχει παρει σχοινι κορδονι και μου το λεει ολη την ωρα για πλακα.Ποτε ομως δεν το λεει οταν τα κανει......Το περνουμε χαμπαρι απο την μποχαααααααααα!!!!!!!!

αχ της έμαθα προχθές κάτι πολύ αστείο!!Είχε κάνει κακά κ έπιασα τη μύτη μου κ έκανα πουφ!! και έτσι όταν την ρωτάμε πως κάνουν τα κακά κανει πουφ και πιάνει τη μύτη της

Διαφημίσεις

αχ της έμαθα προχθές κάτι πολύ αστείο!!Είχε κάνει κακά κ έπιασα τη μύτη μου κ έκανα πουφ!! και έτσι όταν την ρωτάμε πως κάνουν τα κακά κανει πουφ και πιάνει τη μύτη της

καλο! εχουν χιουμορ τα μικρα μας...

Δηλαδη πριν τα κανει ερχετε και σου λεει 'κακα'????

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

εμενα φαινεται οταν τα κανει,γιατι στεκεται ακινητη και σφιγγεται η κακομοιρα και κοκκινιζει απο το ζορι της!:D:D:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμενα φαινεται οταν τα κανει,γιατι στεκεται ακινητη και σφιγγεται η κακομοιρα και κοκκινιζει απο το ζορι της!:D:D:D

ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΩΣΜΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Κουραγιο κοπελα μου....Ολες τα ιδια περναμε.Εγω για να τα βγαλω περα σκεφτομαι οτι σε λιγα χρονια θα τα σκεφτομαστε ολα αυτα που κανουν τα τρελοζουζουνια μας και θα γελαμε!!!!Αλλωστε κι εμεις τα ιδια καναμε!!!!

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΙΠΑΜΕ!!!

μη με δουλευεις σκατουλα!ειπαμε να προσπαθουμε να μην τους φωναζουμε.δεν ειπαμε οτι δεν το κανουμε και καθολου!:tongue::tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Κι εγώ το έκανα αυτό jes και τώρα λέει "κακά" συνέχεια, για τα πάντα ;).

Αχ, νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωω!

εγω νυσταζω

εχω χαλια διαθεση

εχω απιστευτο αγχος γιατι εχω απειρα πραγματα στο μυαλο μου..

παραδειγμα που δειχνει τη διαφορετικοτητα μεταξυ ανδρων - γυναικων

ειμασταν και οι δυο σπιτι εχθες..μεχρι αργα εκανα τη μια δουλεια πισω απο την αλλη..καποια στιγμη τελειωνοντας μια δουλεια απορουσα τι να κανω στη συνεχεια (σιδερο, μπανια, φορολογικα κλπ) ξαφνικα βλεπω τον ανδρα μου να χει πεσει στο κρεβατι (3-4 το μεσημερι λεμε) και να ροχαλιζει..

Εκεινος δεν προβληματιζοταν για τιποτε ... εννοειται οτι τον ξυπνησα...και τον εστειλα στην αυλη να κραταει τη μικρη...

ξερω ξερω..ειμαι κακια... δεν πειραζει..:tongue:

Διαφημίσεις

εγω νυσταζω

εχω χαλια διαθεση

εχω απιστευτο αγχος γιατι εχω απειρα πραγματα στο μυαλο μου..

παραδειγμα που δειχνει τη διαφορετικοτητα μεταξυ ανδρων - γυναικων

ειμασταν και οι δυο σπιτι εχθες..μεχρι αργα εκανα τη μια δουλεια πισω απο την αλλη..καποια στιγμη τελειωνοντας μια δουλεια απορουσα τι να κανω στη συνεχεια (σιδερο, μπανια, φορολογικα κλπ) ξαφνικα βλεπω τον ανδρα μου να χει πεσει στο κρεβατι (3-4 το μεσημερι λεμε) και να ροχαλιζει..

Εκεινος δεν προβληματιζοταν για τιποτε ... εννοειται οτι τον ξυπνησα...και τον εστειλα στην αυλη να κραταει τη μικρη...

ξερω ξερω..ειμαι κακια... δεν πειραζει..:tongue:

ΚΑΘΟΛΟΥ κακιά!

Όλοι οι άνδρες, και οι καλύτεροι, είναι καλομαθημένοι, πρέπει να τους θυμίζουμε τακτικά τις υποχρεώσεις τους και να τους βάζουμε χέρι!

Να τους βάζουμε χέρι και πρακτικώς βέβαια, όχι μόνο θεωρητικά :tongue::tongue:;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαρή τρελή τί λες κι εσύ;; σιγά μην σου πει να αγοράσεις κ softex χαρτί υγείας... θα μας τρελάνεις φιλενάδα.. χαλάρωσε λίγο...

Ρε συ εννοώ να έρθει να μου πει πουφ! Όχι να συντάξει ολόκληρη πρόταση. Πάντως όταν πάω τουαλέτα και δεν είναι ο άντρας μου σπίτι έρχεται μαζί μου, γιατί αλλιώς κάθεται απο έξω κλαίει φωνάζοντας μαμά και χτυπάει την πορτα με το χεράκι της κλείνοντάς το σε γροθιά, και η πρώτη της κίνηση ειναι να τραβήξει απο το ρολό το χαρτί και να μου το δώσει για να κόψω. Και εγώ βέβαια της λέω ευχαριστώ για τη βοήθεια:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...