Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

χαλια μερα σημερα μπορω να πω...υπαρχει και σχετικο τραγουδι που με χαρακτηριζει

¨

"δεν προλαβαινω"

απλα δεν προλαβαινω..και δεν λεω να το παρω αποφαση και ερχομαι στη δουλεια μεσα στα νευρα..

Myprincess αυτα συμβαινουν σε ολους και θελει πολλες ασκησεις ηρεμιας..γιατι αν μας πιανουν απο τωρα τα επομενα χρονια που θα ειναι ακομη πιο σκανδαλιαρικα τι θα κανουμε? θα αποτρελλαθουμε?

υπομονη και δουλευε το στο μυαλο σου..

παω να πηξω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρινσέσα σόρυ αλλα με πιάσαν πολλά γέλια με το που διάβασα τα κατορθώματα της Ναταλίτσας! Δεν μπορώ να σταματήσω! Και εμένα θέλει να βάζει συνέχεια τα χέρια της εκεί όταν την αλλάζω αλλά δεν έτυχε να μη την πραλάβω!Εμένα έχει μανία με την τουαλέτα. Σηκώνει το καπάκι και ή βουτάει τα χέρια της ή ρίχνει πράγματα. Φροντίζω να είναι κλειστή η πόρτα αλλά όταν πάω το απόγευμα για να καθαρίσω έρχεται και αυτή παίρνει ένα βιτέξ και καθαρίζει.Καθαρίζει και εμένα , το παντελόνι μου:-P. Και χθές λίγο που γύρισα το κεφάλι μου για να ξεπλύνω το νεροχύτι την έπιασα να προσπαθεί να βουτήξει το βιτέξ μέσα στη λεκάνη. Της μίλησα αυστηρά και την έβαλα τιμωρία γιατί το κάνει συνέχεια και με τα λεγόμενα δε συμορφώνεται. Την έβαλα να κάτσει στην άκρη του καναπέ και την έβαλα ένα τραγουδάκι στο λάπτοπ. Της είπα μέχρι να τελειώσει το τραγουδάκι δεν επιτρέπεται να σηκωθεί απο κει. Με κοιτούσε σοβαρά χωρίς να βάλει τα κλάματα και χωρίς να αντισταθεί. Γύρισα πίσω να τελειώσω το μπάνιο και ούτε με φώναξε ούτε έτρεξε απο πίσω μου όπως κάνει συνήθως. Και όταν γύρισα με κοιτούσε και άρχισε να χτυπάει παλαμάκια και να χορεύει και για να αλλάξει το κλίμα και θέμα το πονηρό και μετά έκανε παραγγελιά το επόμενο τραγούδι που που.:-P

Καλημερα κοριτσαρες μου......

Εφυγα απο το σπιτι χωρις το κινητο μου και νιωθω σαν ψαρι εξω απο τα νερο.....

Βικουλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου και να σου πω την αληθεια ειναι η πρωτη φορα που με αγγιξε τοσο πολυ μια ευχη.Ηταν τοσο ομορφο αυτο που ειπες.........

Τζεσσ κουραγιο μονο αυτο εχω να πω!!!!!

MyPrincess μου το εχει κανει κι εμενα αυτο και ειχα βγει εκτος οριων κι εγω.Πιστευω ειναι φυσιολογικη αντιδραση αυτο που σου βγηκε!!!!

Παντως οχι μονο μας καταλαβαινουν,,,μας πουλουν και μας αγοραζουν τα ατιμα.

Στον πατερα της εχει παρει τον αερα.Στην σκυλα μανα ομως δεν μπορει!!!!

Κοριτσάκια έχω τρελή δουλειά! Μάλλον και εσείς απο οτι βλέπω. Περιμένω το αφεντικό να φέρει ένα τόνερ για τον εκτυπωτή να συνεχίσω δουλειά γιατί αύριο ίσως χρειαστεί να λείψω και πρέπει να βγει η δουλειά! Τρέχω....Φιλάκια!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

τώρα μπήκα λίγο,είχα ξεκινήσει τις δουλειές αλλά ήρθε η κουνιάδα να δει την μικρή κι έχασα πόση ώρα.

κι εμένα με πιάνουν κάτι νεύρα μερικές φορές με την μικρή...

πάω για σιδέρωμα,φτιάξιμο ρούχα,τάισμα την μικρή,ένα σωρό...

Και εμένα θέλει να βάζει συνέχεια τα χέρια της εκεί όταν την αλλάζω αλλά δεν έτυχε να μη την πραλάβω!Εμένα έχει μανία με την τουαλέτα. Σηκώνει το καπάκι και ή βουτάει τα χέρια της ή ρίχνει πράγματα. Φροντίζω να είναι κλειστή η πόρτα αλλά όταν πάω το απόγευμα για να καθαρίσω έρχεται και αυτή παίρνει ένα βιτέξ και καθαρίζει.Καθαρίζει και εμένα , το παντελόνι μου:-P. Και χθές λίγο που γύρισα το κεφάλι μου για να ξεπλύνω το νεροχύτι την έπιασα να προσπαθεί να βουτήξει το βιτέξ μέσα στη λεκάνη..

Τί πράγμα είναι αυτό με το μπάνιο, βλέπει το κορίτσι που καθαρίζουμε κ της δίνει κ η μαμά μου πανάκια κ τάχαμου καθαρίζει.. μου αρέσει όμως .. να γίνει νοικοκυρά

Καλημέρα δεν είπα!! Αργησα να έρθω στη δουλειά σήμερα. Στον κόσμο μου! ουφ δεν πήρα και φαγητό μαζί μου, εχω γίνει σαν μπιάφρα, ειδικά που δεν έχω κ στηθος φανηκαν τα κόκκαλα!!

Τί πράγμα είναι αυτό με το μπάνιο, βλέπει το κορίτσι που καθαρίζουμε κ της δίνει κ η μαμά μου πανάκια κ τάχαμου καθαρίζει.. μου αρέσει όμως .. να γίνει νοικοκυρά

Κι εμένα παίρνει ένα χαρτί και κάνει μαζί μου τα τζάμια ή το τραπέζι!

Είδες τι νοικοκύρη άντρα μεγαλώνω;; Αχ, ποια τυχερή θα τον πάρει; :tongue:

prosp το Modern Family έχει γέλιο, εμένα μ' αρέσει πολύ. Έχω δει σχεδόν όλα τα επεισόδια που προβλήθηκαν, αξίζουν :D.

Aχ, νυστάζω οικτρά σήμερα!

Πήρα και μια απογοήτευση βρε κορίτσια. Ένας δημοτικός παιδικός, που πήγα σήμερα κι έκανα αίτηση, ο οποίος μ' αρέσει ΠΟΛΥ, έχει ωράριο 7-3.30!!! ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ είναι αυτοί οι άνθρωποι;;

Και να τον πάρουνε, μάλλον δεν θα μπορέσω να τον στείλω εκεί τον μικρό :(.

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εδω στην Αθηνα ειναι λιγο μουντα τα πραγματα λογω των χθεσινων..οχι ομως οτι υπαρχει και ενταση οπως με τα Δεκεμβριανα του 2008..

εγω περιμενω οτι θα γινει μεγαλη κοινωνικη εκρηξη πολυυυυυ συντομα..

αειντε αδελφια να ξεσηκωθουμε..(λεμε τωρα..)

εγω της αγορασα βρακακια κανονικα και θα την αφηνω χωρις πανα σιγα σιγα και οταν θα κατουριεται θα της κανω τον σχετικο συσχετισμο με το γιογιο μπας και πιασει το υπονοουμενο..

αλλα viki ειναι σα να μιλαμε για το ιδιο παιδι..μολις κανει την πονηρια αρχιζει να αλλαζει θεμα και κανει τσαχπινιες..

Διαφημίσεις

εδω στην Αθηνα ειναι λιγο μουντα τα πραγματα λογω των χθεσινων..οχι ομως οτι υπαρχει και ενταση οπως με τα Δεκεμβριανα του 2008..

εγω περιμενω οτι θα γινει μεγαλη κοινωνικη εκρηξη πολυυυυυ συντομα..

αειντε αδελφια να ξεσηκωθουμε..(λεμε τωρα..)

εγω της αγορασα βρακακια κανονικα και θα την αφηνω χωρις πανα σιγα σιγα και οταν θα κατουριεται θα της κανω τον σχετικο συσχετισμο με το γιογιο μπας και πιασει το υπονοουμενο..

αλλα viki ειναι σα να μιλαμε για το ιδιο παιδι..μολις κανει την πονηρια αρχιζει να αλλαζει θεμα και κανει τσαχπινιες..

χαράς το κουράγιο σου ρε συ προσπ! Εγώ που της έχω πει να μου το λέει όταν λερώνεται και της έταξα και βραβείο τίποτα! Καμιά φορά! Της λέω δεν είπαμε θα το λές στη μανούλα όταν κάνεις κακά? Ναι, λέει. Ναι αλλά δεν το είπες επομένως δεν έχει δωράκι! Την επόμενη φορά θα το πείς? Ναι λέει πάλι αλλά τίποτα. Αν την αφήσω χωρίς πάνα θα πλημμυρίσουμε. Πίνει και πολλύυυυυυυυυυυυυ νερό.......

χαράς το κουράγιο σου ρε συ προσπ! Εγώ που της έχω πει να μου το λέει όταν λερώνεται και της έταξα και βραβείο τίποτα! Καμιά φορά! Της λέω δεν είπαμε θα το λές στη μανούλα όταν κάνεις κακά?.

μαρή τρελή τί λες κι εσύ;; σιγά μην σου πει να αγοράσεις κ softex χαρτί υγείας... θα μας τρελάνεις φιλενάδα.. χαλάρωσε λίγο...

κορίτσια είανι τί περιμένεις;;; την έχουν την π.... ιά μέσα τους

Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ μικρα ακομα ειτε για να κατσουν στο γιογιο ειτε για να μας λενε ποτε τα κανουν.Πιστευω οτι η ιδανικη ηλικια ειναι μετα τα 2 που μιλανε κιολας.....

Εμενα η δικια μου που της ελεγα οταν κανει κακα να μου λεει εστω '΄πουφ'' το εχει παρει σχοινι κορδονι και μου το λεει ολη την ωρα για πλακα.Ποτε ομως δεν το λεει οταν τα κανει......Το περνουμε χαμπαρι απο την μποχαααααααααα!!!!!!!!

ηρθα κι εγω σφηνα παλι!

δεν ειμαι καλα!εχω πολλα νευρα!εχω αυτην την σκατο αλλεργικη ρινυτιδα,απο τον απριλη,και δε μπορω ν'αναπνευσω,κι εχω και την μυτη-βρυση που δεν με αφηνει ουτε να φαω.κι εχω και την μικρη που την ματιασα εχθες,που την ειπα καλη κοπελα,κι ειναι μες στην γκρινια.της φωναξα κι εγω γτ τα'χε κανει,και δεν καθοταν καλα,κι εγινε μες στα σκ..α!

και μετα αφου μου αδειασε το συρταρι με τα ζιπουνακια της,πηρε ενα,και την ωρα που ετοιμαζομουνα μες στο μπανιο,το εβαλε μες στη λεκανη να κανει μπουγαδα το κοριτσι!!!αυτα!ουφ!τωρα κοιμηθηκε αφου εχει ξυπνησει απο τις 7.δεν τη παλευω,λεμε!και κατεβασα και τα καλοκαιρινα και τα'χω ολα στην μεση!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...