Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε συ jesgk..ειναι ιδεα μου η οταν μενουμε στο σπιτι κουραζομαστε περισσοτερα απο οτι στη δουλεια? σωματικα εννοω..

η απλα εγω το παρακανω οταν ειμαι σπιτι?? (διοτι εν μεσω πολλων κάλων εχω και μια πορωση με την καθαριοτητα..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα και τα δύο το κάνουν κ τυχαίνει να σηκώνομαι να κοιτάω ιδιαίτερα το χειμωνα

ειναι ελαφρως ζορι..θυμαμαι και τη μανα μου με τον αδελφο μου..το βρυκολακα εκανε τους χειμωνες για να μην τον αφηνει να ξεσκεπαζεται..

εντωμεταξυ δεν ξερω τι να κανω με το θεμα κρεβατι της μικρης..

να την βαλω σε κανονικο κρεβατι και να ξαπλωνω να τη θηλαζω η θα καλομαθει ετσι και δεν θα με αφηνει να φευγω??

ας προβληματιστω αλλη μερα καλυτερα..εχω λιγες ωρες μεχρι να ξαναπαω στη δουλεια..

ρε συ jesgk..ειναι ιδεα μου η οταν μενουμε στο σπιτι κουραζομαστε περισσοτερα απο οτι στη δουλεια? σωματικα εννοω..

η απλα εγω το παρακανω οταν ειμαι σπιτι?? (διοτι εν μεσω πολλων κάλων εχω και μια πορωση με την καθαριοτητα..)

και εγώ όταν είμαι σπίτι κ δεν έρχεται η μητέρα μου είμαι ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ένα θεματάκι το έχω κι εγώ κ τρώω τρελές υστερίες με το σπίτι..

Αφού όταν πάω δουλειά νιώθω ότι ξεκουραζομαι

εντωμεταξυ δεν ξερω τι να κανω με το θεμα κρεβατι της μικρης..

να την βαλω σε κανονικο κρεβατι και να ξαπλωνω να τη θηλαζω η θα καλομαθει ετσι και δεν θα με αφηνει να φευγω??

ας προβληματιστω αλλη μερα καλυτερα..εχω λιγες ωρες μεχρι να ξαναπαω στη δουλεια..

δεν ξέρω.. εγώ την είχα στο διπλό κ όταν σταματησε να θηλάζει τη νύχτα την θήλασα πριν το βραδινό κ την έβαζα στο δικό της. Νομίζω αν πηγαινεις εσύ σε κανονικό κρεβάτι κ μετά φεύγεις θα βοηθήσει

και εγώ όταν είμαι σπίτι κ δεν έρχεται η μητέρα μου είμαι ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ένα θεματάκι το έχω κι εγώ κ τρώω τρελές υστερίες με το σπίτι..

Αφού όταν πάω δουλειά νιώθω ότι ξεκουραζομαι

ξερεις δεν ειναι καθολου τυχαιο που στη δουλεια πχ γραφω περισσοτερο στο internet (εφοσον δεν πηζω) η μιλαω πιο πολυ στο τηλεφωνο με φιλους και συγγενεις..ειναι μαλλον οι μονες ωρες που μπορω να το κανω ηρεμα και με χαλαρωνει..

ασχετο..ο συζυγος μολις εσκασε μυτη με ενα βαζο με τεραστια τριανταφυλλα απο τον κηπο μας...οτι να ναι!! στον πανεμορφο κοσμο της ανθοκομικης ο ανδρουλης μου!!

Διαφημίσεις

ξερεις δεν ειναι καθολου τυχαιο που στη δουλεια πχ γραφω περισσοτερο στο internet (εφοσον δεν πηζω) η μιλαω πιο πολυ στο τηλεφωνο με φιλους και συγγενεις..ειναι μαλλον οι μονες ωρες που μπορω να το κανω ηρεμα και με χαλαρωνει..

ασχετο..ο συζυγος μολις εσκασε μυτη με ενα βαζο με τεραστια τριανταφυλλα απο τον κηπο μας...οτι να ναι!! στον πανεμορφο κοσμο της ανθοκομικης ο ανδρουλης μου!!

μια χαρά σε βρίσκω..εμένα δεν έχει έρθει καν

δεν ξέρω.. εγώ την είχα στο διπλό κ όταν σταματησε να θηλάζει τη νύχτα την θήλασα πριν το βραδινό κ την έβαζα στο δικό της. Νομίζω αν πηγαινεις εσύ σε κανονικό κρεβάτι κ μετά φεύγεις θα βοηθήσει

ετσι θα θελα να πιστευω αλλα το κακο ειναι οτι θα πηγαινω 5-6 φορες τη νυχτα και σιγουρα ολο και καποια απο αυτες τις φορες θα με παιρνει ο υπνος μαζι της...

δεν ξερω και εγω..θα δω..

παω στην αυλη να μυρισω τα λουλουδια γιατι με τραβολογαει το περηφανο αγορι μου...

Διαφημίσεις

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..

Καλε τι σας επιασε σημερα;;;Μπραβο!!

Ευα welcome back!!

Εμενα δεν λεει ακομα το ονομα της, ενα νατα λεει και αυτο οχι παντα..

Επισης φοραμε μακρυμανικα ακομα, ειναι υπουλα τα αερακια..

Σημερα βρε κοριτσια νιωθω πολυ ασχημα..Της φωναξα πολυ της Ναταλιτσας μου..

Της αλλαζα πανα και αν ειναι δυνατον επιασε τα κακακια της και μετα τα μαλλια της και εγινε...ΧΑΛΙΑ!! Της ελεγα μη αλλα τιποτα και μολις το εκανε με επιασε υστερια.

Νιωθω ομως απαισια που της φωναξα γιατι μωρακι ειναι και δεν το ηθελε στην τελικη..Σας εχει τυχει κανενα τετοιο περιστατικο;;;

Τα νευρα μου δεν ειναι καθολου καλα τωρα τελευταια..............

Τζες κοιμασαι;;;

yRf6p1.png

Δεν το ηξερα οτι ματωνουν οι τραπεζιτες.εχει βγαλει 4 και δεν το εχω παρει χαμπαρι?

βρε βικακι δεν πνιγεται οταν πινει απ'αυτο το μπουκαλι?με την πιπιλα δεν λες?εμενα και με το καλαμακι πνιγεται.

Αφού όλο τρέχει έξω! Νομίζει ότι πίνει!

Καλέ χαμπάρι δεν πήρα για το Ευάκι! Και μιλήσαμε στο τηλ εχθές και δε λες τίποτα μουσίτσα!Χρόνια πολλά κουκλίτσα και το όνομα σου να χαράζει τη χάρη του στη ψυχή και την οικογένειά σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...